پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام آقا رضای عزیز با این روشی که گفتی دیگه نیازی به اتصال به کامپیوتر ندارم(فقط باید فلش رو با کامپیوتر آماده کنم درسته )

سلام دوست گل
دقیقا,گلدهن رو از هاست میزنی و فقط usb رو از کامپیوتر با برنامه انجام بده.

این ویدیو اموزشش با هاست کارو هست بقیه مراحلم که خودت رویت کردی.
اقا همیشه باید فلش به دستگاه باشه یا همون اول دیگه تمومه

نه اصلا اون کنسولا کلا برای بازی افلاینه

فقط میخوام بدونم لن افلاین برای بازی کال اف مشکلی ایجاد نمیشه ؟ هم اینکه همون هر روز قفل بازیا رو بخوام باز کنم ادمو گرفتار نکنه
داداش کپی خور کردن هیچگونه گرفتاری نداره،فقط شما نیاز به یدونه فلش داری،
صبح که میری مغازه رو باز کنی کنسولها رو روشن میکنی و دونه دونه با اون فلش در عرض 20 ثانیه جیلبریک میکنی و قفل بازیها رو بر میداری
در مورد کپیخور کردن هم خود دانی
بازیهای 60 دلاری=بازیهای مفتی
در ضمن بازیهایی مثل کال آف دیوتی قابلیت شبکه کردن رو دارن یعنی میتونی با دستگاههای کپیخور شده ازشون استفاده کنی

اقا همیشه باید فلش به دستگاه باشه یا همون اول دیگه تمومه
شما وقتی اون فایل exfathax.img رو داخل فلش رایت میکنی قبلش با کنسولت میری داخل هاست پیلود گلدهن رو میزنی بعدش یه پیغام میاد قبل از ok کردن فلش رو وارد میکنی 10 ثانیه صبر میکنی بعدش ok رو میزنی وقتی پیغام گلدهن اون گوشه بالای سمت چپ اومد فلش رو خارج میکنی و از جیلبریک لذت میبری☺

• Like
Reactions: milin3m
داداش کپی خور کردن هیچگونه گرفتاری نداره،فقط شما نیاز به یدونه فلش داری،
صبح که میری مغازه رو باز کنی کنسولها رو روشن میکنی و دونه دونه با اون فلش در عرض 20 ثانیه جیلبریک میکنی و قفل بازیها رو بر میداری
در مورد کپیخور کردن هم خود دانی
بازیهای 60 دلاری=بازیهای مفتی
در ضمن بازیهایی مثل کال آف دیوتی قابلیت شبکه کردن رو دارن یعنی میتونی با دستگاههای کپیخور شده ازشون استفاده کنی
نیازی به اون کار هم نیست گفته شده تا چند هفته دیگه هک هاست کامل میشه دیگه دردسر فلش هم نیست

شما وقتی اون فایل exfathax.img رو داخل فلش رایت میکنی قبلش با کنسولت میری داخل هاست پیلود گلدهن رو میزنی بعدش یه پیغام میاد قبل از ok کردن فلش رو وارد میکنی 10 ثانیه صبر میکنی بعدش ok رو میزنی وقتی پیغام گلدهن اون گوشه بالای سمت چپ اومد فلش رو خارج میکنی و از جیلبریک لذت میبری☺نه میدونم
شما وقتی اون فایل exfathax.img رو داخل فلش رایت میکنی قبلش با کنسولت میری داخل هاست پیلود گلدهن رو میزنی بعدش یه پیغام میاد قبل از ok کردن فلش رو وارد میکنی 10 ثانیه صبر میکنی بعدش ok رو میزنی وقتی پیغام گلدهن اون گوشه بالای سمت چپ اومد فلش رو خارج میکنی و از جیلبریک لذت میبری☺
نه میدونم فقط مشکل اینه همیشه اول کار باید فلشو بزنیم اره؟

ی عده تا دیشب واسه اکسپلویت و جریاناتش شک و سوال داشتن:o
حالا یهو همه چرا اینقدر اطلاعاتشون در حد سقف بالا رفته نمیدونم.
خوبه که اطلاعات بدی ولی در موردشم باید تجربه داشت.

• Like
Reactions: reza5287
درود
آقای rezagoli دست شما بابت راهنمایی هاتون درد نکنه خودم با راهنمایی های شما کنسول رو هک کردم.
تجربه من از هک فریمور 9 به این صورت بوده که،فریمور کنسولم 8.50 بود و تا دیدم هک فریمور 9 اومده بدون فوت وقت آپدیتش کردم(اینم بگم که اولین باره که از هک استفاده میکنم).
اول از روش فرستادن پی لود از سیستم استفاده کردم و الانم از این هاست Karo Host For PS4 505 & 672 & 702 & 75X بدون استفاده از پی لود استفاده میکنم و خوبیش اینکه کش آفلاین داره.
برای مسله فلش هم به مشکل خاصی برنخورد و کلا مشکلی نداشت چه توی روش فرستادن پی لود از سیستم و بدون فرستادن پی لود از سیستم،توی هر دو روش درصد موفیقت بصورت 100درصده بدون خاموشی.
برای تست کردن هک یه بازی کم حجم نصب کردم و حدودا 10 باری تست کردم راحت اجرا میشد بدون هیچ مشکلی،با بازیهای بزرگ تست نکردم ببینم به چه صورته(فیفا 22 و اویل 8 رو قراره تست کنم).
توی ریست مود کنسول از هک خارج میشه و باید از دوباره انجام بشه که یه بار نمیدونم زیادی عجله کردم یا چی حدودا 10 ثانیه صفحه سیاه شد که بعدش خودش درست شد.
اینم بگم که کنسولم سری فت 1216ست.

آخرین ویرایش:
درود
دست شما بابت راهنمایی هاتون درد نکنه خودم با راهنمایی های شما کنسول رو هک کردم.
تجربه من از هک فریمور 9 به این صورت بوده که،فریمور کنسولم 8.50 بود و تا دیدم هک فریمور 9 اومده بدون فوت وقت آپدیتش کردم(اینم بگم که اولین باره که از هک استفاده میکنم).
اول از روش فرستادن پی لود از سیستم استفاده کردم و الانم از این هاست Karo Host For PS4 505 & 672 & 702 & 75X بدون استفاده از پی لود استفاده میکنم و خوبیش اینکه کش آفلاین داره.
برای مسله فلش هم به مشکل خاصی برنخورد و کلا مشکلی نداشت چه توی روش فرستادن پی لود از سیستم و بدون فرستادن پی لود از سیستم،توی هر دو روش درصد موفیقت بصورت 100درصده بدون خاموشی.
برای تست کردن هک یه بازی کم حجم نصب کردم و حدودا 10 باری تست کردم راحت اجرا میشد بدون هیچ مشکلی،با بازیهای بزرگ تست نکردم ببینم به چه صورته(فیفا 22 و اویل 8 رو قراره تست کنم).
توی ریست مود کنسول از هک خارج میشه و باید از دوباره انجام بشه که یه بار نمیدونم زیادی عجله کردم یا چی حدودا 10 ثانیه صفحه سیاه شد که بعدش خودش درست شد.
اینم بگم که کنسولم سری فت 1216ست.
بی نهایت ازت سپاسگذارم دوست گل
من اون متن رو پاک کردم گفتم باعث دلخوری نشه به هر حال ما,خودم رو اصلا میگم که واقعا به این شکل چون اخلاقم نیست دوس دارم دیگران هم کمک کنن بهم مخصوصا تو این شرایط حالا نمیدونم شاید من تو بعضی اوقات اشتباه میکنم ولی دیگه این خصلت انسانه که کلا جایزالخطاس در اخر بازم ممنونم به خاطر توجهت.

ویرایش:سپاسگزارم

آخرین ویرایش:
بی نهایت ازت سپاسگذارم دوست گل
من اون متن رو پاک کردم گفتم باعث دلخوری نشه به هر حال ما,خودم رو اصلا میگم که واقعا به این شکل چون اخلاقم نیست دوس دارم دیگران هم کمک کنن بهم مخصوصا تو این شرایط حالا نمیدونم شاید من تو بعضی اوقات اشتباه میکنم ولی دیگه این خصلت انسانه دیگه که کلا جایزالخطاس در اخر بازم ممنونم به خاطر توجهت.
کاملا حق داری خیلی زحمت میکشی برای کمک به بچه ها.
بخاطر اینترنتم دانلود بازیها خیلی طول میکشه،تا فردا حداقل یکیشون دانلوده،تستشون که کردم خبرشو میدم.

کاملا حق داری خیلی زحمت میکشی برای کمک به بچه ها.
بخاطر اینترنتم دانلود بازیها خیلی طول میکشه،تا فردا حداقل یکیشون دانلوده،تستشون که کردم خبرشو میدم.
بزرگواری
من که کاری نکردم
همیشه فرض رو بر این میگیرم که ی روز از خونه بخوام برم بیرون اونوقت هیچ کس نباشه پس بهم احتیاج داریم.
بازم سپاس🌹

بزرگواری
من که کاری نکردم
همیشه فرض رو بر این میگیرم که ی روز از خونه بخوام برم بیرون اونوقت هیچ کس نباشه پس بهم احتیاج داریم.
بازم سپاس🌹
اقا رضا لینک دانلود فایل بوت فلش و نرم افزار فلش رو کجا قرار دادید؟

• Like
Reactions: rezagoli
اقا رضا لینک دانلود فایل بوت فلش و نرم افزار فلش رو کجا قرار دادید؟
خدمتت:

این اموزش به زبان فارسی واسه شما و همه رفقایی که مشکل دارن هنوزم:

لینک فایل هایی که برای انجام اینکار احتیاجه برای PC

Exploit FW 9.00.rar - یو آپلود

پسورد:
alireza1362

اول برنامه win32diskimaher رو pc نصبش کن. فلش به سیستم وصل کن و دقت کنید چیزی تو فلش نباید باشه چون پاک میشه. روی پوشه آبی رنگ کلیک کن و فایل exfathax.imgرو انتخاب و سپس گزینه write رو می‌زنی.
کنسول رو روشن کن به اینترنت متصل شو
وارد مرورگر بشو از اونجا کاملا مراحل کلیر کش دیتا و کوکی رو انجام بدین تا تمام ادرس های قبل کاملا پاک بشن.
1-ادرس هاست زیر رو وارد کن و برو داخلش
http://leeful.42web.io/9v1 اگر فیلتره برو به ادرس هاست karo218.ir
2-صبر کن تا صفحه بصورت اتوماتیک کش افلاین بشه.
3-پیغامی مبنی بر اینکه فلش رو متصل کنید میاد. فلش متصل میکنید پیامی ظاهر میشه مبنی بر اینکه فلش شناسایی نشد.(انساپورت فلش)که مشکلی نداره و کاملا اوکیه. روی اوکی کلیک میکنید و گلدهن بصورت اتوماتیک اجرا میشه. تمام و فلش رو بیرون بکشید از هاست بیرون بیاید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or