پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اپدیت جدید هاست hakkuraifu:این هاست برای انواع اجرای پی لود نیاز به اون مراحل وارد شدن مجدد به هاست و ارورهای پی در پی و رو اعصاب مموری رو نداره.
ادرسش قبلا (هاستهای کلی برای 6.72 تا 7.55) تو پستای بالا قرار گرفته بود.

تمامی این هاستها تقریبا به ی شکل عمل میکنن و اما با ی مقدار تغییراتی که میدن سعی بر راحتی و استفاده هر چه بهتر دارن ولی تو پایداری جیلبریک تاثیر چندانی ندارن با این حال در صورت زمان ازاد تست بشن بهتره و در برخی اوقات میتونه مفیدم باشن.

View attachment 234030

ادرس هاست Hakkuraifu | PS4Xploit

ویدیو تست هاستhakkuraifu:
تو این هیاهوی 9.00 من یه سوال راجب این هاست بپرسم
تو ویدیو نسخه7,5 رو تست کرد
ایا 7.02 هم توی این هاست به این صورت نرم و بدون ارور مموری هک میشه؟

• Like
Reactions: rezagoli
تو این هیاهوی 9.00 من یه سوال راجب این هاست بپرسم
تو ویدیو نسخه7,5 رو تست کرد
ایا 7.02 هم توی این هاست به این صورت نرم و بدون ارور مموری هک میشه؟
طبق گفته سازندش از 6.72 تا 7.55 رو میتونی.ولی بعید میدونم اون ارورهای حافظه یا مموری تو 7.02 با این روشم کم بشن.باز امتحان کنی ضرر نداره.

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: Amir h0ss3in
اون دوستانی که رو 8 هستن با خیال راحت اپدیت کنن به 9
مثل اون موقع که 7.50 تا 55 اومده بود و اخر خودم شخصا اومدم رو 7.55(چیزی واسه از دست دادن ندارن)

اما واسه کسانی که هنوز رو 7.50 تا 55 هستن فعلا زوده ی مقدار چون هک هر چقدرم با اذیت همراه باشه فعلا داره کارو راه میندازه و باید صبر کنید تا نتیجه کامل که انجام شد و این اشکالات کوچیک 9 برطرف بشه براحتی میتونید اپدیت کنید حالا بازم در اخر انتخابش با شماس.

حال به نظر شما اپدیت کنم به 9 ؟ چون میگم یکوقت شانس ما بعد از این همه صبر یکوقت چند روز دیگه این ورژن مشکل دار نباشه بگن 8 بهتر بود ؟ چون گفتن برای اجرای بازی روی ورژن 9 گاهی زمان اجرا بازی کنسول خاموش میشه .

و اگر نیاز به آپدیت بود گویا دو نسخه داره من هرچی خوندم نفهمیدم چه فرقی میکنند امکانش هست فرق دو نسخه آپدیت رو هم بگید .

عزیز شرمنده اگر وقتت رو گرفتم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
حال به نظر شما اپدیت کنم به 9 ؟ چون میگم یکوقت شانس ما بعد از این همه صبر یکوقت چند روز دیگه این ورژن مشکل دار نباشه بگن 8 بهتر بود ؟ چون گفتن برای اجرای بازی روی ورژن 9 گاهی زمان اجرا بازی کنسول خاموش میشه .

و اگر نیاز به آپدیت بود گویا دو نسخه داره من هرچی خوندم نفهمیدم چه فرقی میکنند امکانش هست فرق دو نسخه آپدیت رو هم بگید .

عزیز شرمنده اگر وقتت رو گرفتم .
نه دوست من اشتباه از من شد که البته دلیلش رو گفتم بهت و اون دوستمون
ببین من برات بالا توضیح دادم بازم انتخابش در اخر با خودته ولی من اگر جای شما بودم اپدیت میکردم و از جیلبریک استفاده میکردم.دیگه در اخر انتخابش با خودته.

• Like
Reactions: airblue and Unkn0w
سلام یه سوال داشتم اگه PS4 رو خاموش کنیم و دوباره روشن کنیم باید مراحل هک دوباره انجام بشه و باز هم به Usb نیازه یا Usb فقط واسه اولین بار لازمه؟

دلیل اینهمه نگرانی برای اپدیت کردن واسه چیه؟فقط یک فلش میخواد هروقتم خواستید به حالت عادی برگردونید فلش رو از برنامه rufus استفاده کنید.حتی اگه تا ابد هم به فلش نیاز داشته باشه به خاطر پایداریش ارزش داره اپدیت کنید

• Like
Reactions: airblue

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or