پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
خواهش
با دقت تایپش کن ادرس هاستو وگرنه باز نمیشه عزیز دل
کجاش بسته س عزیزم اینم ی عکس ازش گذاشتم تا ببینی

باید بازیارو مثلا از دانلودها یا هر کدوم از سایتای داخلی بصورت fpkg دانلود کنی بعد یه هارد یا فلش با ظرفیت بالا رو با فرمت exfat در pc تبدیل کنی و بعد تو محیط دیباگ ستینگ وارد بشی و از اونجا بازی مورد نظرت رو از طریق install pkg نصب کنی.

دوست عزیز فقط بازیارو بصورت pkg تو روت اصلی هارد یا فلشی که با فرمت exfat زدی بریز و به کنسول بزن تا بشناسه.اینارو تو پستای قبل گفتم ی ریزه سرچ کنی راحت متوجه میشی تا اینطوری هم اذیت و سرگردون نشی.
View attachment 236482
شرمنده هستم باور کنید عین همین کلمات را میزنم یا ارور اون عکس میاد یا این عکس فیلتر میاد واقعا شرمنده ام

Attachments

• photo_2021-12-14_04-59-43.jpg
    photo_2021-12-14_04-59-43.jpg
    169.4 KB · مشاهده: 12
شرمنده هستم باور کنید عین همین کلمات را میزنم یا ارور اون عکس میاد یا این عکس فیلتر میاد واقعا شرمنده ام
مشکلی نیست من که میزنم,شاید از نتت باشه یا شایدم فیلتره
ببین اول درست مرورگرت رو کلیر کش دیتا و کوکی بزن تا تمام ادرس های قبلی که زدی کاملا پاک بشه و بعد
عیبی نداره برو تو مرورگرت ادرس هاست کارو رو بزن و فریمور 9 رو کش کن
از هاست کارو برو مراحل رو یا هاست ال ازیف و یا نایت کینگ بزن کلا فرقی ندارن تمامی این هاستها,چون فریمور پایداره هکش.

karo218.ir بزن تو مرورگر دستگاهت فریمور 9 رو کش کن.

Karo Host For PS4 505 & 672 & 702 & 75X

یا

ادرس هاست ال ازیف

Exploit Host by Al Azif

یا

ادرس هاست نایت کینگ

Night King v1 for 9.00 FW

اینم ویدیو تست با هاست کارو

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w and b.boys
این اموزش به زبان فارسی واسه شما و همه رفقایی که مشکل دارن هنوزم:

لینک فایل هایی که برای انجام اینکار احتیاجه برای PC

Exploit FW 9.00.rar - یو آپلود

پسورد:
alireza1362

اول برنامه win32diskimaher رو pc نصبش کن. فلش به سیستم وصل کن و دقت کنید چیزی تو فلش نباید باشه چون پاک میشه. روی پوشه آبی رنگ کلیک کن و فایل exfathax.imgرو انتخاب و سپس گزینه write رو می‌زنی.
کنسول رو روشن کن به اینترنت متصل شو
وارد هاستی که ادرسشو میزارم بشو
http://leeful.42web.io/9v1
بعد صبر کن تا صفحه بصورت اتوماتیک کش افلاین بشه.
بعد پیغامی مبنی بر اینکه فلش رو متصل کنید میاد. فلش متصل میکنید پیامی ظاهر میشه مبنی بر اینکه فلش شناسایی نشد.(انساپورت فلش)که مشکلی نداره و کاملا اوکیه. روی اوکی کلیک میکنید و گلدهن بصورت اتوماتیک اجرا میشه. تمام و فلش رو بیرون بکشید از هاست بیرون بیاید.
اقا رضایییی
اصلا کامل تر از اینم مگه داریم :Excited:
با موفقیت مراحل انجام شد ps4 اسلیم.

• Like
Reactions: Unkn0w and rezagoli
فکر کنم ۲۰ بار با دو تا فلش این کار رو کردم

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
هر نوع فلشی جواب نمیده الان من واسه خود رفیقم رو 8.03 بود چندین مرتبه با فلش سن دیسک قرمز جواب داد.مشکلی نیس حل میشه فقط ی ذره با حوصله باید باشی.البته این خودش ی مشکله و به احتمال زیاد درستش میکنن.

• Like
Reactions: Unkn0w
سلام ببخشید یک سوال داشتم ، کنسول من ورژن 8 هست امکانش هست بدون اپدیت کردن به ورژن 9 مراحل جیلبریک رو انجام بدم ؟ احتمال اینکه مشکلی یا خرابی پیش بیاد بابت اینکه ورژن 8 هست ولی جیلبریک برای ورژن 9 هست نیستش ؟

سلام ببخشید یک سوال داشتم ، کنسول من ورژن 8 هست امکانش هست بدون اپدیت کردن به ورژن 9 مراحل جیلبریک رو انجام بدم ؟ احتمال اینکه مشکلی یا خرابی پیش بیاد بابت اینکه ورژن 8 هست ولی جیلبریک برای ورژن 9 هست نیستش ؟

با خیال راحت اپدیت کن بیا به فریمور 9 و مراحل جیلبریک رو طبق توضیحات و اموزش ها انجامش بده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or