پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
رضا جان اگر وقت کردی و حوصلت کشید. یه اموزش استپ بای استپ فارسی بزار. این خارجکی میگه منم زبانم داغونه😐😐. برای ماها. بعد یه چیزی الان بریم روی ۹. فعلا که بازی هاش هک نشدن. درسته ؟ یا شدن؟ مثل اویل ویلیج

رضا جان اگر وقت کردی و حوصلت کشید. یه اموزش استپ بای استپ فارسی بزار. این خارجکی میگه منم زبانم داغونه😐😐. برای ماها. بعد یه چیزی الان بریم روی ۹. فعلا که بازی هاش هک نشدن. درسته ؟ یا شدن؟ مثل اویل ویلیج
برسم چشم امروز له شدیم واقعا
عزیز باید دامپ بگیرن از بازیا احتمالا ویلیج رو تا نصفه شب میزارن:)

من یه گیم هم ریختم و اوکی بود ، فقط یکی اینکه هر سری که کنسول خاموش میشه بازیا قفل میشه و دوباره باید همه کارارو از اول کنم
بله دیگه
اون خدابیامرز کاستومه که دیگه خاموشم کنی هکت نمی پره.

سلام ایا امکان داره به زودی با هاست و بدون فلش بشه جیلبریک کرد یا نه باید با همین بسازیم؟
سلام عزیز
جواب این سوال رو چندین مرتبه دادم

متاسفانه فعلا راهی نداره
فعلا تمام هاستها از طریق binloader و اینجکت پی لود هن انجام میدن مراحل اکسپلویت رو در فریمور 9 ولی به احتمال زیاد به اینصورت نمیمونه و درست میشه فقط باید ی مقدار تحمل کرد.

فعلا شب همگی خوش....

استاد عزیز یه لطف کنید،لیست بازیهای جدیدی که میتونیم الان بازی کنیم رو به تاپیک اضافه کنید
برسم چشم امروز له شدیم واقعا
عزیز باید دامپ بگیرن از بازیا احتمالا ویلیج رو تا نصفه شب میزارن:)

من هم بازی نصب کردم ولی تا میاد اجرا بشه خاموش میشه دستگاه
دستگاه رو خاموشش کن مراحل اکسپلویت رو تکرار کن و گلدهن جدید رو بزن,دیگه نشه فکر کنم مثل اوایل انتشار اکسپلویت فریمورهای 7.5x که نگرانی نداره درستش میکنن.

بیشتر توضیح ‌‌‌‌‌‌میدی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاستوم رو ؟
اصلا فعلا فکرشم نکن

اون لیستم تو اخرین اخبار هک گذاشتن پدرام عزیز.(تقریبا 99 درصد بازیای روز تا همین تاریخ با اپدیت ساپورت میشن)
اقا ما بریم استراحت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or