پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام شب خوش دوستان سوالی دارم بعد از اینکه گلد هن نصب شد بند 2 آن یعنی enable binloader server که تیک بزنیم باید از پی لودر کدام فایل را سند کنیم تا update disable شه تو آموزش فیلم میگه send payload for disable update کدام فایل باید سند شود اینجا گیرکردم چکار کنم دفعه اوله ممنون میشم راهنمایی فرمایید ببخشیدمجدد در اینجا هم سوال پرسیدم در صفحه مشکلات هک هم همین سوال را گذاشتم الان گیرم چکارکنم

• Like
Reactions: rezagoli

اینم فقط فلش میخواد
این هاست توسط لیفول ساخته شده و به نظر تو هاستها فعلا خووبه که واسه پی لود هن pc هم لازم نداره که دوستمون اشاره کرده.

مهدی عزیز
هر پی لودی رو راحت بزن تا انجام بشه,بطور مثال همون که گفتی پی لود disable update رو بعد زدن و اکتیو binloader که بزنی(چه از هاست چه از طریق گلدهن 2) بعدش راحت میتونی هر نوع پی لود رو به دستگاهت با برنامه payloadsender از طریق pc یا موبایل send کنی.

• Like
Reactions: airblue and Unkn0w
این هاست توسط لیفول ساخته شده و به نظر تو هاستها فعلا خووبه که واسه پی لود هن pc هم لازم نداره که دوستمون اشاره کرده.

مهدی عزیز
هر پی لودی رو راحت بزن تا انجام بشه,بطور مثال همون که گفتی پی لود disable update رو بعد زدن و اکتیو binloader که بزنی(چه از هاست چه از طریق گلدهن 2) بعدش راحت میتونی هر نوع پی لود رو به دستگاهت با برنامه payloadsender از طریق pc یا موبایل send کنی.
دوست عزیز ممنون از پاسخگویی تان من الان طبق همین آموزش میزنم ارور ورود به سایت لیفول را میده (404 -Not Found) چکار باید بکنم تو زمینه هک PS4 دفعه اولم ببخشید سوال دیگه اینکه یک هارد 4 ترا با 80بازی دارم که بعضی ها قفل هستند بعضی ها باز الان که گلدهن نصب شده همان بازیها اجرا میشه یا باید فایل مخصوصی بزنم ببخشید ممنون میشم راهنمایی فرمایید

• Like
Reactions: rezagoli
دوست عزیز ممنون از پاسخگویی تان من الان طبق همین آموزش میزنم ارور ورود به سایت لیفول را میده (404 -Not Found) چکار باید بکنم تو زمینه هک PS4 دفعه اولم ببخشید سوال دیگه اینکه یک هارد 4 ترا با 80بازی دارم که بعضی ها قفل هستند بعضی ها باز الان که گلدهن نصب شده همان بازیها اجرا میشه یا باید فایل مخصوصی بزنم ببخشید ممنون میشم راهنمایی فرمایید
نتی که استفاده میکنی سعی کن از نت همراه باشه و اینکه شما از کدوم اموزش داری استفاده میکنی؟
اون بازیات رو که میگی درست متوجه نشدم بصورت pkg رو هاردت داری؟
کلا زمانیکه پی لود گلدهن بیاد تو قسمت ستینگ دستگاهت دیگه تمومه و اگر اینطوره که خب نصب میکنی بازی مورد نظرت رو بعد از اکسپلویت موفق و مشکلی هم نخواهد بود براحتی باز هستن و میتونی استفاده کنی.
دوباره اگر به هر نحوی دستگاه رو خاموش یا ریستارت کنی یا هنگ کنه,کرنل پینک بشه باید دوباره مراحل اکسپلویت رو تکرارش کنی تا قفل بازیات یا هر pkg که بصورت فیک نصب کردی باز بشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w and TinTEn
داش رضا اپدیت زدی؟رفتی رو 9؟:D
عجله نمیکنم
وقت بسیاره هنوز بازی از قبلم هست که نتونستم دانلود کنم الان اینم اضافه شد حالا هارد از کجا بیارم(باید برم بخرم)😂
فقط تو اکسپلویت اذیت میشدیم که اونم میزارم تا هاستها بصورت محکم تر قطعی بشن و کارارو انجام بدن بعد با خیال راحت اپدیت میکنم.😄

نتی که استفاده میکنی سعی کن از نت همراه باشه و اینکه شما از کدوم اموزش داری استفاده میکنی؟
اون بازیات رو که میگی درست متوجه نشدم بصورت pkg رو هاردت داری؟
کلا زمانیکه پی لود گلدهن بیاد تو قسمت ستینگ دستگاهت دیگه تمومه و اگر اینطوره که خب نصب میکنی بازی مورد نظرت رو بعد از اکسپلویت موفق و مشکلی هم نخواهد بود براحتی باز هستن و میتونی استفاده کنی.
دوباره اگر به هر نحوی دستگاه رو خاموش یا ریستارت کنی یا هنگ کنه,کرنل پینک بشه باید دوباره مراحل اکسپلویت رو تکرارش کنی تا قفل بازیات یا هر pkg که بصورت فیک نصب کردی باز بشب
شب خوش دوست عزیز طبق همان فیلم خودتان رفتم سایت leeful.42web.io/9v1 زدم نات فوند داد اون هاست کارو که زدم اصلا هنگ کرد الان با کدام اجرا بهتر میشه

• Like
Reactions: TinTEn and rezagoli
شب خوش دوست عزیز طبق همان فیلم خودتان رفتم سایت leeful.42web.io/9v1 زدم نات فوند داد اون هاست کارو که زدم اصلا هنگ کرد الان با کدام اجرا بهتر میشه
این اموزش به زبان فارسی واسه شما و همه رفقایی که مشکل دارن هنوزم:

لینک فایل هایی که برای انجام اینکار احتیاجه برای PC

Exploit FW 9.00.rar - یو آپلود

پسورد:
alireza1362

اول برنامه win32diskimaher رو pc نصبش کن. فلش به سیستم وصل کن و دقت کنید چیزی تو فلش نباید باشه چون پاک میشه. روی پوشه آبی رنگ کلیک کن و فایل exfathax.imgرو انتخاب و سپس گزینه write رو می‌زنی.
کنسول رو روشن کن به اینترنت متصل شو
وارد مرورگر بشو از اونجا کاملا مراحل کلیر کش دیتا و کوکی رو انجام بدین تا تمام ادرس های قبل کاملا پاک بشن.
1-ادرس هاست زیر رو وارد کن و برو داخلش
http://leeful.42web.io/9v1 اگر فیلتره برو به ادرس هاست karo218.ir
2-صبر کن تا صفحه بصورت اتوماتیک کش افلاین بشه.
3-پیغامی مبنی بر اینکه فلش رو متصل کنید میاد. فلش متصل میکنید پیامی ظاهر میشه مبنی بر اینکه فلش شناسایی نشد.(انساپورت فلش)که مشکلی نداره و کاملا اوکیه. روی اوکی کلیک میکنید و گلدهن بصورت اتوماتیک اجرا میشه. تمام و فلش رو بیرون بکشید از هاست بیرون بیاید.

آخرین ویرایش:
این اموزش به زبان فارسی واسه شما و همه رفقایی که مشکل دارن هنوزم:

لینک فایل هایی که برای انجام اینکار احتیاجه برای PC

Exploit FW 9.00.rar - یو آپلود

پسورد:
alireza1362

اول برنامه win32diskimaher رو pc نصبش کن. فلش به سیستم وصل کن و دقت کنید چیزی تو فلش نباید باشه چون پاک میشه. روی پوشه آبی رنگ کلیک کن و فایل exfathax.imgرو انتخاب و سپس گزینه write رو می‌زنی.
کنسول رو روشن کن به اینترنت متصل شو
وارد هاستی که ادرسشو میزارم بشو
http://leeful.42web.io/9v1
بعد صبر کن تا صفحه بصورت اتوماتیک کش افلاین بشه.
بعد پیغامی مبنی بر اینکه فلش رو متصل کنید میاد. فلش متصل میکنید پیامی ظاهر میشه مبنی بر اینکه فلش شناسایی نشد.(انساپورت فلش)که مشکلی نداره و کاملا اوکیه. روی اوکی کلیک میکنید و گلدهن بصورت اتوماتیک اجرا میشه. تمام و فلش رو بیرون بکشید از هاست بیرون بیاید.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتان در این موقع شب روی سایتی که گفتید میزنم متاسفانه فیلتر شده و وارد نمیشه عکسش را فرستادم این خطا را میده چکار کنم سایت دیگه ای مد نظر هست در مورد سوال دوم الان هارد داخلش 80 تا بازی کرکی هست برای اجرای بازیهایی که قفل شدن چکار باید بکنم کلا سوالم اینه گلد هن و دیباگ تو منو آمد الان چطوری بازی کنم ببخشید داداش این موقع شب ول نمیکنم شرمنده

Attachments

• photo_2021-12-14_04-46-39.jpg
    photo_2021-12-14_04-46-39.jpg
    78.4 KB · مشاهده: 15
  • Like
Reactions: b.boys and rezagoli
دوست عزیز ممنون از راهنماییتان در این موقع شب روی سایتی که گفتید میزنم متاسفانه فیلتر شده و وارد نمیشه سایت دیگه ای مد نظر هست در مورد سوال دوم الان هارد داخلش 80 تا بازی کرکی هست برای اجرای بازیهایی که قفل شدن چکار باید بکنم کلا سوالم اینه گلد هن و دیباگ تو منو آمد الان چطوری بازی کنم ببخشید داداش این موقع شب ول نمیکنم شرمنده
خواهش
با دقت تایپش کن ادرس هاستو وگرنه باز نمیشه عزیز دل
کجاش بسته س عزیزم اینم ی عکس ازش گذاشتم تا ببینی

باید بازیارو مثلا از دانلودها یا هر کدوم از سایتای داخلی بصورت fpkg دانلود کنی بعد یه هارد یا فلش با ظرفیت بالا رو با فرمت exfat در pc تبدیل کنی و بعد تو محیط دیباگ ستینگ وارد بشی و از اونجا بازی مورد نظرت رو از طریق install pkg نصب کنی.

دوست عزیز فقط بازیارو بصورت pkg تو روت اصلی هارد یا فلشی که با فرمت exfat زدی بریز و به کنسول بزن تا بشناسه.اینارو تو پستای قبل گفتم ی ریزه سرچ کنی راحت متوجه میشی تا اینطوری هم اذیت و سرگردون نشی.
bandicam 2021-12-14 04-47-12-551.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w and b.boys

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or