پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
عزیز متشکرم از راهنمایی که کردید ، فقط بابت فلش هر بار که بزنیم و فرمتش بهم بریزه دوباره باید فرمت کرد و فرمتش رو مثل اول تنظیم کنیم ؟ مشکل غیر از این که نیست یا نه ؟ چون دیدم بعضیا میگن فلش میسوزه و از این حرفا .
همچنین بازی ها هکی که تا ورژن 7.55 در سایت ها هست امکان نصب هست یا باید صبر کرد بازی های هکی مخصوص این ورژن 9 بیاد ؟ و اینکه وقتی هنگام زدن هاست دو گزینه میاد و باید فلش رو به کنسول بزنیم بعد از آمدن نوتیفیکیشن و زدن اوکی باید فلش رو از کنسول بیرون کشید یا باید تا آخر همراه کنسول باشه ؟

عزیز شرمنده اگر سوالاتم پایه ای هست چون نطرات و پاسخ های شما رو دیدم این سولات برام بی پاسخ موند .

عزیز متشکرم از راهنمایی که کردید ، فقط بابت فلش هر بار که بزنیم و فرمتش بهم بریزه دوباره باید فرمت کرد و فرمتش رو مثل اول تنظیم کنیم ؟ مشکل غیر از این که نیست یا نه ؟ چون دیدم بعضیا میگن فلش میسوزه و از این حرفا .
همچنین بازی ها هکی که تا ورژن 7.55 در سایت ها هست امکان نصب هست یا باید صبر کرد بازی های هکی مخصوص این ورژن 9 بیاد ؟ و اینکه وقتی هنگام زدن هاست دو گزینه میاد و باید فلش رو به کنسول بزنیم بعد از آمدن نوتیفیکیشن و زدن اوکی باید فلش رو از کنسول بیرون کشید یا باید تا آخر همراه کنسول باشه ؟

عزیز شرمنده اگر سوالاتم پایه ای هست چون نطرات و پاسخ های شما رو دیدم این سولات برام بی پاسخ موند .

اگر فرمت فلشت بهم بریزه که دیگه ps4 نتونه تشخیصش بده بله دیگه عملیات ناموفق میشه و بعد باید دوباره بری مراحل رو.(ولی وقتی یک بار رو فلش به درستی رایت بشه و جواب بده دیگه مشکلی نیست و فقط حواست باشه اون فلش رو واسه همینکار باید بزاری سعی کنید از فلش کم حجم تر استفاده کنید)به احتمال زیاد تو روزهای اینده این مشکلاتم برطرف بشه چون این خودش ی معضل میشه.

bandicam 2021-12-14 08-57-18-933.jpg

همه بازی ها رو شما الان میتونی دانلود و نصب کنی فقط باید نسخه هک شده باشن

تو صفحه قبل کاملا مراحل اکسپلویت رو توضیح دادم و اموزشش هم کاملا مشخصه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w
فقط اگر از ریموت پلی برای اتصال صفحه کنسول به کامپیوتر استفاده کنم مشکلی پیش میاد چون قبلش باید به psn وصل شد ؟ از کنسول نه از کامپیوتر زمانی که اقدام به نصب برنامه میکنیم ؟ و اینکه امکانش هست با رم ریدر انجام داد و رایت رو روی رم ریدر انجام داد ؟

فقط اگر از ریموت پلی برای اتصال صفحه کنسول به کامپیوتر استفاده کنم مشکلی پیش میاد چون قبلش باید به psn وصل شد ؟ از کنسول نه از کامپیوتر زمانی که اقدام به نصب برنامه میکنیم ؟ و اینکه امکانش هست با رم ریدر انجام داد و رایت رو روی رم ریدر انجام داد ؟
حقیقت من تا حالا اینکارارو نکردم,ولی نه مشکلی ام نداره در عین حال,ببین شما میخوای ی هک انجام بدی بعد بازی هک شده بریزی دیگه و اینکه میخوای اون مراحل هک کنسولت پایداری داشته باشه,دیگه اضافه بودش رو نمیدونم:)
اما اگر به psn وصل بشی که دیگه میزنه اپدیت میکنه فریمورت رو به اخرین سیستم که 9.03 هست و اونموقع باس خداحافظی کنی با هک کنسولت
حالا که کنجکاوی اگر فلش نداری میتونی با رم ریدرم تست کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w
با تشکر از راهنمایی دوستان مخصوصا کاربر علیرضا1362 که فایل های لازم برای هک و همچنین آموزش خوبی که گذاشته بودن موفق به هک دستگاهم شدم.
من از سرور karo218.ir برای هک استفاده کردم و با موفقیت دستگاه هک شد

• Like
Reactions: Unkn0w and rezagoli
یادش بخیر دانگل true blue,,,اونایی که ps3 داشتن قبل از اومدن کاستوم از این استفاده میکردن
حالا فکر میکنم بشه از همین استفاده داشت حالا من یکدونه چون از قبل ps3 دارم از اینا دارم بشه حتما تست میکنم.
View attachment 236486
داش رضا جدی هست این قضیه
حالا شما دانگل داری؟:D

دیگه لازم شد حتما بری اپدیت کنی و تست کنی:D

• Smile
Reactions: rezagoli
با تشکر از راهنمایی دوستان مخصوصا کاربر علیرضا1362 که فایل های لازم برای هک و همچنین آموزش خوبی که گذاشته بودن موفق به هک دستگاهم شدم.
من از سرور karo218.ir برای هک استفاده کردم و با موفقیت دستگاه هک شد
قربونت در اصل اون اسم کامل خودم هست ولی فرقی ام نمیکنه مهم اینه که کار انجام بشه.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:
داش رضا جدی هست این قضیه
حالا شما دانگل داری؟:D

دیگه لازم شد حتما بری اپدیت کنی و تست کنی:D
احتمالا اون دانگل جوابه و راحت ترم هست بشه شایدم توصیف این مدل جیلبریک برای فریمور 9 رو با اون زمان از مراحل هک ps3 با دانگل ترو بلو مقایسه کرده در هر حال با فلشم میشه و نشد نداره فقط باید حوصله و زمان بزاری پاش مخصوصا واسه مرتبه اول چون ی جورایی مراحل هکش تغییر کرده دیگه
ببین این اویل بک پورتش نیومده حالا چک کنم ببینم اومده اگر نیاد مجبور بشم دیگه چاره ای نیست.همونطور که گفتم بیشتر از این بابت بروز رسانی و ثبات هاستها منتظرم وگرنه تا الان اپدیت کرده بودم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w and airblue
ببخشید الان من کنسول رو اپدیت نکردم به ورژن 9 و روی ورژن 8 که هستم هاست کارو رو که زدم وقتی روی گزینه Golden HEN کلیک کردم همین طور مونده و اصلا صفحه سیاهی که بعدش میاد که باید فلش رو وارد کنی نمایش نمیده و روی صفحه کلمه Golden HEN به یک دایره داره میچرخه ، مشکل از کجای کارم بوده ؟ اگر امکانش هست راهنمایی کنید .

تشکر از شما .

ببخشید الان من کنسول رو اپدیت نکردم به ورژن 9 و روی ورژن 8 که هستم هاست کارو رو که زدم وقتی روی گزینه Golden HEN کلیک کردم همین طور مونده و اصلا صفحه سیاهی که بعدش میاد که باید فلش رو وارد کنی نمایش نمیده و روی صفحه کلمه Golden HEN به یک دایره داره میچرخه ، مشکل از کجای کارم بوده ؟ اگر امکانش هست راهنمایی کنید .

تشکر از شما .
طبیعتا نباید مشکلی باشه و جواب میده هاست کارو چون الان ی دوست دیگم با کارو زده بود.(شما اون پست کامل اموزش رو که زده بودم دیدی و طبق اون دقیق پیش رفتی؟)
نیازی نیست صرفا بیای به 9 رو 8 هم میشه با این حال:
فلشت رو اماده داری؟
هاست رو بصورت کامل کلیر کش دیتا کوکی کن تا کاملا پاک بشه
و هاست ال ازیف رو کش کن و باقی مراحل رو انجامش بده.

ویرایش:فقط باید اپدیت کنی فعلا به 9 واسه اکسپلویت و رو فریمور 8 انگار جواب نمیده.

آخرین ویرایش:
  • Smile
  • Like
Reactions: airblue and Unkn0w
اره کامل مراحل رو رفتم و این طور شد ، فقط وقتی به نت وصل میشم سریع اقدام به آپدیت میشه نمیشه کاریش کرد مثلا هاست ال ازیف با dns میشه یا داره که بی خطر باشه ؟

با تشکر از شما

• Like
ذپست
طبیعتا نباید مشکلی باشه و جواب میده هاست کارو چون الان ی دوست دیگم با کارو زده بود.(شما اون پست کامل اموزش رو که زده بودم دیدی و طبق اون دقیق پیش رفتی؟)
نیازی نیست صرفا بیای به 9 رو 8 هم میشه با این حال:
فلشت رو اماده داری؟
هاست رو بصورت کامل کلیر کش دیتا کوکی کن تا کاملا پاک بشه
و هاست ال ازیف رو کش کن و باقی مراحل رو انجامش بده.

اره کامل مراحل رو رفتم و این طور شد ، فقط وقتی به نت وصل میشم سریع اقدام به آپدیت میشه نمیشه کاریش کرد مثلا هاست ال ازیف با dns میشه یا داره که بی خطر باشه ؟

با تشکر از شما
یعنی شما از روی ورژن ۸ دارید جلبریک میکنید ؟؟
مگه میشه

• Like

با تشکر از شما
دوست من
تو نوتیفکشن فقط اپدیت میاد که راحت برو و متوقفش کن هاست ال ازیف رو کش کن و بعد از انجام مراحل اکسپلویت پی لود disable update رو از هاست ال ازیف بزن که دیگه بعدا جلو اون اپدیت خودکارتم گرفته میشه ولی همیشه وقتی میخوای به نت بزنی بازم حواست به اون نوتیفکشن باشه چن ثانیه که صبر کنی اپدیت میاد و راحت متوقفش میکنی و به کارات میرسی.
در ضمن از هاست binloader استفاده کن با pc و اینترنت مشترک شیرینگ کنی و با برنامه payloadsender پی لود هن یا میرا رو send کنی.

ویرایش:اره راس میگه باید اپدیت کنی به 9 فعلا رو 8 نمیشه هک کرد از بس من اینجا پیام دادم دیگه قاطی کردم:)

آخرین ویرایش:
  • Smile
  • Like
Reactions: airblue and Unkn0w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or