پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
دلیل اینهمه نگرانی برای اپدیت کردن واسه چیه؟فقط یک فلش میخواد هروقتم خواستید به حالت عادی برگردونید فلش رو از برنامه rufus استفاده کنید.حتی اگه تا ابد هم به فلش نیاز داشته باشه به خاطر پایداریش ارزش داره اپدیت کنید
بزار با خودشون به قول گلی انتخاب با خودتونه :D
ملت از فردا میان میگن فلان چنان
چند بار گفت دیگه که رو 8 بیاد رو 9 فرقی نمیکنه به روزگارش.
تازه از بکپورتم خلاص میشی دیگه بازم انتخاب با خودتونه :D

• Like
Reactions: rezagoli
سلام یه سوال داشتم اگه PS4 رو خاموش کنیم و دوباره روشن کنیم باید مراحل هک دوباره انجام بشه و باز هم به Usb نیازه یا Usb فقط واسه اولین بار لازمه؟
سلام
دوست من فلش کردن فایل داخل usb یک بار ییشتر نیاز نیست.ولی هر بار برای جلبریک کردن نیاز هست شما فلش رو وصل کنید وقتی جلبریک انجام شد حتما فلش رو خارج کن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reza5287
این اموزش به زبان فارسی واسه شما و همه رفقایی که مشکل دارن هنوزم:

لینک فایل هایی که برای انجام اینکار احتیاجه برای PC

Exploit FW 9.00.rar - یو آپلود

پسورد:
alireza1362

اول برنامه win32diskimaher رو pc نصبش کن. فلش به سیستم وصل کن و دقت کنید چیزی تو فلش نباید باشه چون پاک میشه. روی پوشه آبی رنگ کلیک کن و فایل exfathax.imgرو انتخاب و سپس گزینه write رو می‌زنی.
کنسول رو روشن کن به اینترنت متصل شو
وارد مرورگر بشو از اونجا کاملا مراحل کلیر کش دیتا و کوکی رو انجام بدین تا تمام ادرس های قبل کاملا پاک بشن.
1-ادرس هاست زیر رو وارد کن و برو داخلش
http://leeful.42web.io/9v1 اگر فیلتره برو به ادرس هاست karo218.ir
2-صبر کن تا صفحه بصورت اتوماتیک کش افلاین بشه.
3-پیغامی مبنی بر اینکه فلش رو متصل کنید میاد. فلش متصل میکنید پیامی ظاهر میشه مبنی بر اینکه فلش شناسایی نشد.(انساپورت فلش)که مشکلی نداره و کاملا اوکیه. روی اوکی کلیک میکنید و گلدهن بصورت اتوماتیک اجرا میشه. تمام و فلش رو بیرون بکشید از هاست بیرون بیاید.
سلام آقا رضای عزیز با این روشی که گفتی دیگه نیازی به اتصال به کامپیوتر ندارم(فقط باید فلش رو با کامپیوتر آماده کنم درسته )

• Like
سلام آقا رضای عزیز با این روشی که گفتی دیگه نیازی به اتصال به کامپیوتر ندارم(فقط باید فلش رو با کامپیوتر آماده کنم درسته )
سلام دوست گل
دقیقا,گلدهن رو از هاست میزنی و فقط usb رو از کامپیوتر با برنامه انجام بده.

این ویدیو اموزشش با هاست کارو هست بقیه مراحلم که خودت رویت کردی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reza5287 and Unkn0w
دقیقا,گلدهن رو هاست کارو میزنه و فقط usb رو از کامپیوتر با برنامه انجام بده.
سلام آقا رضا خسته نباشی داداش

میخواستم یه لطفی کنی راهنماییم کنی

من گیم نت دارم 8 تا از کنسولام افلاینه و ورژن 8.03 و 8.50 حالا از شانس و ی سری مشکلات زد من اپدیت نکردم بازی های جدید نیاوردم که الان این هک اومد من تاحالا اینو انجام ندادم همیشه واسه خودم و مشتریام اکانت هکی و یا ظرفیت افلاین زدم بی دردسر

میخواستم ببینم ارزش داره کنسولامو کپی خور کنم بازی بریزم ؟ دردسر نداره هر روز سر خاموش روشن کردن کنسولا ؟ یا کپی خور کنم باز میشه کال اف رو لن مثل عادی شبکه کنم بازی کنن بعد باز کردن قفل بازیا ؟

کامل راهنماییم کنی ممنون میشم

• Like
سلام آقا رضا خسته نباشی داداش

میخواستم یه لطفی کنی راهنماییم کنی

من گیم نت دارم 8 تا از کنسولام افلاینه و ورژن 8.03 و 8.50 حالا از شانس و ی سری مشکلات زد من اپدیت نکردم بازی های جدید نیاوردم که الان این هک اومد من تاحالا اینو انجام ندادم همیشه واسه خودم و مشتریام اکانت هکی و یا ظرفیت افلاین زدم بی دردسر

میخواستم ببینم ارزش داره کنسولامو کپی خور کنم بازی بریزم ؟ دردسر نداره هر روز سر خاموش روشن کردن کنسولا ؟ یا کپی خور کنم باز میشه کال اف رو لن مثل عادی شبکه کنم بازی کنن بعد باز کردن قفل بازیا ؟

کامل راهنماییم کنی ممنون میشم
سلام دوست گل,عزیزی
واسه هک کردن که دیگه بعدش نمیشه بزنی انلاین شی رفیق چون خودت میدونی دیگه باس واسه انلاین شدن وصل شی psn
والا راجب کپی خور کردن و این تصمیمی که داری سخته واقعا من بخوام اظهار نظر کنم به هر حال شما کاسبی راهشو بلدی
ولی راجب هک فریمور 9 و اپدیت خصوصا از 8 به بالا واسه اونایی که عادی هستن به نظرم بهتره چون شما مشتری واست بیاد بگه انلاین میخوام اونموقع میخوای چه کنی؟

مگر اینکه 4 تاشو اپدیت کنی کپی خورشه
4تاشم بزاری همون اورجینال
حالا این میزانشم به خودت بستگی داره
چیزی که به ذهن من میرسید اینه,در هر حال کمی کاستیشو ببخش.

سلام دوست گل,عزیزی
واسه هک کردن که دیگه بعدش نمیشه بزنی انلاین شی رفیق چون خودت میدونی دیگه باس واسه انلاین شدن وصل شی psn
والا راجب کپی خور کردن و این تصمیمی که داری سخته واقعا من بخوام اظهار نظر کنم به هر حال شما کاسبی راهشو بلدی
ولی راجب هک فریمور 9 و اپدیت خصوصا از 8 به بالا واسه اونایی که عادی هستن به نظرم بهتره چون شما مشتری واست بیاد بگه انلاین میخوام اونموقع میخوای چه کنی؟

مگر اینکه 4 تاشو اپدیت کنی کپی خورشه
4تاشم بزاری همون اورجینال
حالا این میزانشم به خودت بستگی داره
چیزی که به ذهن من میرسید اینه,در هر حال کمی کاستیشو ببخش.
نه اصلا اون کنسولا کلا برای بازی افلاینه

فقط میخوام بدونم لن افلاین برای بازی کال اف مشکلی ایجاد نمیشه ؟ هم اینکه همون هر روز قفل بازیا رو بخوام باز کنم ادمو گرفتار نکنه

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli
نه اصلا اون کنسولا کلا برای بازی افلاینه

فقط میخوام بدونم لن افلاین برای بازی کال اف مشکلی ایجاد نمیشه ؟ هم اینکه همون هر روز قفل بازیا رو بخوام باز کنم ادمو گرفتار نکنه

چون تجربه گیم نت و انلاین رو ندارم به خاطر همین گفتم سخته واقعا من بخوام اظهار نظر کنم.

میدونم
متوجه شدم چی میگی
ببین هک کنی که نتیجه ش فقط همونیه که خودت گفتی:
هر روز قفل بازیا رو بخوا م باز کنم ادمو گرفتار میکنه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or