سلام
باید این فایل رو که واسه دانلود میزارم بگیری و تو پوشه هاست مورد نظرت کپی کنی فقط برای استفاده از سلف هاست و برنامهExploit-Host-Server در pc ترجیحا با نت همراه که شیر شده با کنسولت و همینطور pc نرم افزار رو اجرا کن همینطور از اجرای قند شکن تو pc خودت هنگام اجرا و انجام مراحل پرهیز کن و حتما همون ای پی نتی که برنامه بهت میده رو ی جا یادداشت کن و همون رو تو ادرس مرورگر دستگاهت واردش کن در غیراینصورت کش انجام نمیشه.
لینک برنامه Exploit-Host-Server
Exploit-Host-Server_v1.3
میشه گفت تو همه پیشنهادی ها بصورت ی مدل تو زمان با موفقیت اکسپلویت میشه و تو دفعات زیاد بعدی هم با نوسان و خاموشی یا همون کرنل پینک همراه میشه,در حال حاضر من restore esp host کارو در یوزرگاید کش کردم و هاست اصلی اسلیرز رو بعدش تو مرورگر کش کردم و با این ترفندی که میگم جیل میکنم که درصد خاموشیام نسبتا کمه.
ادرس هاست کارو restore esp host(ترینر هاست) کش در یوزرگاید برای فریمور 7.55
https://karo218.ir/esp/esp755tr/index.html
ادرس هاست اسلیرز برای فریمورهای 7.5x کش در مرورگر دستگاه
PS4 7.5X Jailbreak
شما بعد از کش کردن این هاست ها اگر از pc نزدیک دستگاه استفاده میکنی که راحت میتونی از طریق netcat خود هاست اسلیرز با برنامه Payload Sender یا NetCat GUI از طریق شیرینگ گوشی و ps4 با pc میتونی گلد هن 1.1 رو بزنی.
حالا اگر pc دم دستت نیست و اینترنتم نداری بازم میتونی کاملا افلاین گلد هن 1.1 رو بزنی به اینصورت که تو هاست اسلیرز netcat legacy رو میزنی بعد از حالا هر چن بار که ارور مموری گرفتی مراحل اکسپلویت انجام میشه دقت کن این مراحل بدون اعلام هیچ گونه payload هست و فقط دستگاه رو جیل میکنه بعد از اینکه اون نوشتهای موفقیت امیز مراحل جیلبریک بصورت چندین خط شدن چن لحظه صبر کن بعد خارج شو اینبار وارد یوزرگاید میشی و از اونجا باکس 7.55 رو میزنی هاست کارو که بالا اومد گلد هن 1.1 بزن رو دستگاهت و تمام,ولی بعضی دفعات تو همون مراحل جیل تو هاست اسلیرز ممکنه کرنل پینک بگیری که باز باید دوباره تلاش کنی در کل این روش برای من فعلا عالی بوده.موفق باشی.