دمت گرم داش رضا عجب صبر و حوصله ات در حده تانکهبعد از زدن ایتم JB+NETCAT از هاست بعد از اینکه اون نوشتهای موفقیت امیز مراحل جیلبریک بصورت چندین خط شدن و اون پیغام سمت چپ بالای تصویر واست نوتیفکشن شد؟؟
این ارور اگر پیغام Succss رو میده ولی زمانی که میخوای پی لود رو send کنی بیاد یعنی مراحل اکسپلویت به درستی انجام نشده,باید دوباره تلاش کنی.
دقت کن حتما بعد از زدن گزینه JB+NETCAT از هاست و بعد از اون نوشتهای موفقیت امیز مراحل جیلبریک که بصورت چندین خط شدن و اون پیغام سمت چپ بالای تصویر واست باید نوتیفکشن شه(با ظاهر شدن پیام waiting for clients یعنی به درستی مراحل انجام شده) که اگر نشه یعنی همین ارور.(اون ای پی کنسولم بسته به نتی که استفاده میکنی و تو قسمت ستینگ ps4 مهمه که معمولا با 192.168.1 اینا همراهه و باید درست تو برنامه Payload Sender وارد کنی)
گاهی اوقاتم ممکنه کرنل پینک بگیری که باید بازم بزنی,کار نشد نداره وقتی من یا بقیه انجامش دادن توام میتونی,دیگه این هاستم که از خود سازندس که اگر نتونی یا نشه همونطور که گفتم باید صبر کنی اکسپلویت فریمور بالاتر بیاد و تستش کنن,اگر از همین فریموری که هستی پایداریش بهتر بود با خیال راحت اپدیت کنی.امیدوارم مشکلت حل شه در اخرم موفق باشی.
میدونی منم با همین روش قبلا رفتم و مشکلی نیس فقط بعضی اوقات پی لود گلدم میزنم بازم همه چیز خوبه ولی یهو بعد از انجام همه اینها بازم کرنل پینک میشه که نمیدونم دلیلش چیه!!؟