پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اپدیت جدید هاست hakkuraifu:این هاست برای انواع اجرای پی لود نیاز به اون مراحل وارد شدن مجدد به هاست و ارورهای پی در پی و رو اعصاب مموری رو نداره.
ادرسش قبلا (هاستهای کلی برای 6.72 تا 7.55) تو پستای بالا قرار گرفته بود.

تمامی این هاستها تقریبا به ی شکل عمل میکنن و اما با ی مقدار تغییراتی که میدن سعی بر راحتی و استفاده هر چه بهتر دارن ولی تو پایداری جیلبریک تاثیر چندانی ندارن با این حال در صورت زمان ازاد تست بشن بهتره و در برخی اوقات میتونه مفیدم باشن.

bandicam 2021-11-27 21-49-32-748.jpg

ادرس هاست Hakkuraifu | PS4Xploit

ویدیو تست هاستhakkuraifu:

آخرین ویرایش:
به نظرت هک 8 رو میدن!!!؟[-o<
از اونجا که کریسمس اینا عادت به surprise دارن و با توجه ب اینکه تو مدت زمان تقریبا 9 الی 10 ماه از اخرین اکسپلویت یعنی فریمورهای 7.5x گذشته,چی میتونه بهتر از خبر هک فریمور جدید باشه و بطور قطع اینطور خواهد بود.

آخرین ویرایش:
از اونجا که کریسمس اینا عادت به surprise دارن و با توجه ب اینکه تو مدت زمان تقریبا 9 الی 10 ماه از اخرین اکسپلویت یعنی فریمورهای 7.5x گذشته,چی میتونه بهتر از خبر هک فریمور جدید باشه و بطور قطع اینطور خواهد بود.
ایشاالله و جوری گفتی فریمور جدید که پیش خودم گفتم حالا که 9.03 اومده اگه 9 رو هم بدن دیگه شاهکار میشه.:D:D

:Excited:اخر شبی چه شوکی داد!فیفا 22 اخه مگه میشه اگرم از طریق sdk هم چک بشه بعیده این رو فریمور پایین بوده باشه.
داداش اینا غلط نکنم هک رو دارن روو نمیکنن من میگم تا 9 رو هم امکانش هست بدن.:Cheesygrin:

• Like
Reactions: TinTEn and rezagoli
:Excited:اخر شبی چه شوکی داد!فیفا 22 اخه مگه میشه اگرم از طریق sdk هم چک بشه بعیده این رو فریمور پایین بوده باشه.
داداش اینا غلط نکنم هک رو دارن روو نمیکنن من میگم تا 9 رو هم امکانش هست بدن.:Cheesygrin:
اره واقعا چون اونبارم که اپدیت فیفا 21 رو داده بود گفتم جای تعجب داره,در هر صورت به عقیده خودم چون اینطوری واسه خود اونا هم ممکنه منطقی ترم باشه چیزی که تا الان بوده از فریمور پایین تر شروع شده یعنی نهایتا دیگه تا سقفش 8.52 باشه و به مراتب بعدا فریمور 9 رو هم میدن در غیر اینصورت اگر 9 رو هم بدن خب مبارک و نوش جون همه...

• Like
Reactions: airblue and TinTEn
اره واقعا چون اونبارم که اپدیت فیفا 21 رو داده بود گفتم جای تعجب داره,در هر صورت به عقیده خودم چون اینطوری واسه خود اونا هم ممکنه منطقی ترم باشه چیزی که تا الان بوده از فریمور پایین تر شروع شده یعنی نهایتا دیگه تا سقفش 8.52 باشه و به مراتب بعدا فریمور 9 رو هم میدن در غیر اینصورت اگر 9 رو هم بدن خب مبارک و نوش جون همه...
اقا رضا لینک دانلود گذاشتن؟

اقا رضا لینک دانلود گذاشتن؟
لینک دانلود داره ولی در حد وحشتناک,به نظرم صبر کن تا سایتای داخلی بزارن و بعدا راحت دانلود کن با این حال لینکشو واست میزارم البته اگه بتونی دانلود کنی.

FIFA.22_CUSA27106_v1.00_[8.50]_OPOISSO893
1fichier.com: Cloud Storage

[FIFA.22_CUSA27106_v1.00_BACKPORT_[5.05-6.72-7.xx-
1fichier.com: Cloud Storage

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Love
Reactions: airblue and TinTEn
تو این ویدیو توضیحاتی کوتاه از انچه گذشته و سوال برای اینکه کدوم فریمور از شانس بیشتری برخورداره و منتشر خواهد شده.
سر اومدنش جنجاله و میشه گفت نسبت به اخر نسل و دوره ps4 این هک اومدنش با کمی اذیت همراه کرده کاربرارو از اون جهت که چن بازی تو فریمور بالا واسه فریمورهای پایین تر به اصطلاح فیکس شدن ولی بنا به دلایلی هنوز باید مقداری صبوری کرد.

از بین نظرات,نفر اول جالب بود مطلبی که گذاشته بود که گفته ما باید صبر کنیم 2 یا 3 هفته ............... طولانی ترین کریسمس تا کنون !!!!

bandicam 2021-12-05 01-43-25-779.jpg

Testing GoldHEN 2.0 Sender By @NazkyYT | Send Payloads From Android Phone​

تست انتقال پی لود از گوشی اندروید به ps4 حتی گلدهن توسط Nazky

لینک فایل apk برای اندروید:
3.86 MB file on MEGA

لینک برخی از فایل ها ضروری و پی لود بصورت bin که کاربردی هست و میتونه با همین برنامه از طریق موبایل مورد استفاده قرار بگیره:
13.53 MB folder on MEGA

Testing GoldHEN 2.0 Sender By @NazkyYT | Send Payloads From Android Phone​

تست انتقال پی لود از گوشی اندروید به ps4 حتی گلدهن توسط Nazky

لینک فایل apk برای اندروید:
3.86 MB file on MEGA

لینک برخی از فایل ها ضروری و پی لود بصورت bin که کاربردی هست و میتونه با همین برنامه از طریق موبایل مورد استفاده قرار بگیره:
13.53 MB folder on MEGA

داداش تستش کردی خودت؟چون انگار فایل apk رو میگن به درستی کار نمیکنه.

• Like
Reactions: rezagoli
داداش تستش کردی خودت؟چون انگار فایل apk رو میگن به درستی کار نمیکنه.
چون همین یک ساعت پیش بود هنوز نه تستش نکردم حقیقت
به نظر چیز بدی نیست و به محض اینکه زمان باشه تست میکنم
باز خودتم اگر راضی از هاستت یا نحوه هک شدن کنسولت نیستی تستش کنی بهتره تا از کسی بشنوی در غیر اینصورت که اگر حوصله و زمانش رو نداری فعلا ولش کن با این حال همین الان نگاه کردم صفحه شو ی نفر فعلا اومده نظر داده که گفته به اون شکله.

• Like
Reactions: TinTEn and airblue
چون همین یک ساعت پیش بود هنوز نه تستش نکردم حقیقت
به نظر چیز بدی نیست و به محض اینکه زمان باشه تست میکنم
باز خودتم اگر راضی از هاستت یا نحوه هک شدن کنسولت نیستی تستش کنی بهتره تا از کسی بشنوی در غیر اینصورت که اگر حوصله و زمانش رو نداری فعلا ولش کن با این حال همین الان نگاه کردم صفحه شو ی نفر فعلا اومده نظر داده که گفته به اون شکله.
یک بار بیشتر نزدم,دقیق طبق فیلم اموزشیش رفتم و شد داداش اره خوبه دیگه بابت اعمال پی لودم اجرا دوباره هاست نمیخوادش فکر کنم هر بار باید از گوشی و نت مشترک استفاده بشه,اون ای پی که میدی و میگیری از برنامه هم باید مراحلش درست بری در مجموع کاربردی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or