پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
آقا خوش خبر باشی :D واقعا دل همه ـمون رو شاد کردی تو این شرایط فعلی :x
من هم تست میکنم حتما خبرش رو میدم.
داداش شما عزیزی🌹دمه هکرها گرم که بدون منت هر چن که اذیت شدیم ولی از شر 7.5x خلاص میشیم واقعا.

سلام
برای ۹.۰۰ حتما باید پیلود رو از پیسی به کنسول انتقال بدیم یا با گذشت زمان از طریق هاست مثل ۵.۰۵ میشه جیلبریک رو انجام داد؟
با گوشی ام میشه payload رو بزنی با pc هم میشه
فقط باید تو usb اون فایل img رو رایت کنی و تمام.
به خاطر همین دارم میگم که تست کردن اون فایل img رو زدن به usb و به کنسول وصلش باید کنی که همون موقع ممکنه پیام انساپورت usb بشه که یا رد میکنه یا بعضیام گفتن فلشمون رو سوزونده که صحت این مطلبو نمیدونم
به احتمال زیاد فلش نمیسوزع raw میشه فرمتش و باز باید فرمتش کنی تا دوباره مثل اولش بشع همینو بس.

با گوشی ام میشه payload رو بزنی با pc هم میشه
فقط باید تو usb اون فایل img رو رایت کنی و تمام.
به خاطر همین دارم میگم که تست کردن اون فایل img رو زدن به usb و به کنسول وصلش باید کنی که همون موقع ممکنه پیام انساپورت usb بشه که یا رد میکنه یا بعضیام گفتن فلشمون رو سوزونده که صحت این مطلبو نمیدونم
به احتمال زیاد فلش نمیسوزع raw میشه فرمتش و باز باید فرمتش کنی تا دوباره مثل اولش بشع همینو بس.
داداش رضا منظور دوستمون اینه که امکانش هست بعدها بدون فلش و بدون گوشی و کامپیوتر از طریق همون هاست تمام کارهای جیلبریک رو انجام بدیم یا کلأ این ورژن 9.00 برای جیلبریک به (usb) احتیاج داره؟

• Like
Reactions: rezagoli
داداش رضا منظور دوستمون اینه که امکانش هست بعدها بدون فلش و بدون گوشی و کامپیوتر از طریق همون هاست تمام کارهای جیلبریک رو انجام بدیم یا کلأ این ورژن 9.00 برای جیلبریک به (usb) احتیاج داره؟
متوجه شدم و گفتم به شما هم بله این اولشه به این شکله تازه چن ساعته اومده و منطقیه اگرم اشکال داشته باشه من به اون رفیق عزیز بصورت کلی توضیح دادم چون بیشتریا اگه یادت باشه چقدر اموزش فایل bin با اون برنامه payload sender رو از طریق pc یا موبایل اینجا گفته شد ولی خب اونموقع همه انتخاب راحت رو از طریق هاست قبول میکردن که حقم داشتن ولی الان متاسفانه حالا بعضیا با مشکل روبه رو شدن سر این قضیه ولی به احتمال زیاد اینطوری نمیمونه و بعدا تو هاست ها درستش میکنن.
نکنه شما هم مشکل داری
اوه راستی یادم رفت این اخری از روش اسلیرز موفق نشدی اخرش نه....:happ:

آخرین ویرایش:
رضا جان یه سوال. الان اینجور متوجه شدم یعنی هر سری کنسولو خاموش کنی و بخوای دوباره هک کنی( با فرض سوختن یو اس بی) هر سری باید ی فلش ب باد بره؟
نه جونم اینطوری نیست موقعی که میخوای بزنی دستگاه خودش انگار نوتیفکشن میده
که بهت اطلاع میده
من چیزه دیگه منظورمه
تا حالا شده اصلا با هارد اکسترنال بازی بخوای بریزی و هاردت یهو تو دستگاه نوتیفکشن بده که این هارد انساپورته؟؟؟
واسه من تا حالا چندین بار هاردم با همین فرمت exfat و با کلی بازی pkg داخلش اینطوری شده....
در اصل هارد نمیسوزه فرمتش بهم میریزه و به اصطلاح raw میشه که یا باید بازیابی اطلاعات کنی یا فرمت.
الان واسه هک این ورژنم همینه اون فایل img رو میزنی رو usb یهو انساپورت بزنه به همون شکل میشه که بالا توضیح دادم.

من صبر میکنم تا خودت هر وقت اوکی دادی و زدی. منم برم تو کار این هک. فعلا خودت منبع معتبری
اگر وقت کنم تا اخر شب نت دارم میزنم اینجا خبرشو بهت میدم.الان خیلیا زدن و مشکلی نیست درست میشه.

متوجه شدم و گفتم به شما هم بله این اولشه به این شکله تازه چن ساعته اومده و منطقیه اگرم اشکال داشته باشه من به اون رفیق عزیز بصورت کلی توضیح دادم چون بیشتریا اگه یادت باشه چقدر اموزش فایل bin با اون برنامه payload sender رو از طریق pc یا موبایل اینجا گفته شد ولی خب اونموقع همه انتخاب راحت رو از طریق هاست قبول میکردن که حقم داشتن ولی الان متاسفانه حالا بعضیا با مشکل روبه رو شدن سر این قضیه ولی به احتمال زیاد اینطوری نمیمونه و بعدا تو هاست ها درستش میکنن.
نکنه شما هم مشکل داری
اوه راستی یادم رفت این اخری از روش اسلیرز موفق نشدی اخرش نه....:happ:
مرسی از توضیحات،
کدوم روش؟

• Like
مرسی از توضیحات،
کدوم روش؟
فریمورت 9 هست اگر اشتباه نکنم
اون فایل img رو بزن تو usb , بعد متصل کن به دستگاهت
برنامه های مختلفی که تو پستای قبل از جمله برنامه payload sender واسه pc رو که گذاشتیم دانلودکن یا اپ موبایلم اندرویدی هم داره
از نت مشترک استفاده کن رو ps4 و pc بصورت شیرینگ
هاست ال ازیف رو کش کن و مراحل اکسپلویت و binloader رو بزن.
ای پی کنسولت رو از طریق ستینگ کنسولت تو قسمت wifi چک کن که معمولا با 192.168.1 اینطورا شروع میشه
برو به pc یا اپ موبایلت برنامه sender رو باز کن تو قسمت پورت ip که تو قسمت ستینگ دستگاه بود و برداشتی رو وارد کن تو قسمت پورتم مقدار رو یا رو 9020 یا 9021 بزار ,گلدهن فایل bin رو دانلود کن و به برنامه معرفی کن در اخرم send کن و تمام.
اگرم سخته وایسا شب میزنم اینجا اطلاع میدم یا اموزش کاملتری میزارم.

آخرین ویرایش:
فریمورت 9 هست اگر اشتباه نکنم
اون فایل img رو بزن تو usb , بعد متصل کن به دستگاهت
برنامه های مختلفی که تو پستای قبل از جمله برنامه payload sender واسه pc رو که گذاشتیم دانلودکن یا اپ موبایلم اندرویدی هم داره
از نت مشترک استفاده کن رو ps4 و pc بصورت شیرینگ
هاست ال ازیف رو کش کن و مراحل اکسپلویت و binloader رو بزن.
ای پی کنسولت رو از طریق ستینگ کنسولت تو قسمت wifi چک کن که معمولا با 192.168.1 اینطورا شروع میشه
برو به pc یا اپ موبایلت برنامه sender رو باز کن تو قسمت پورت ip که تو قسمت ستینگ دستگاه بود و برداشتی رو وارد که تو قسمت پورت مقدار رو یا رو 9020 یا 9021 بزار ,گلدهن فایل bin رو دانلود کن و send کن و تمام.
اگرم سخته وایسا شب میزنم اینجا اطلاع میدم یا اموزش کاملتری میزارم.
8.03 هستم وگرنه از همون صبح میرفتم تو کارش،حالا موندم صبر یا آپدیت😏

8.03 هستم وگرنه از همون صبح میرفتم تو کارش،حالا موندم صبر یا آپدیت😏
اپدیت کنی هم دیگه واسه 7.55 به بالا اونقدر مهم نیست (حتی 6.72 به بعد دیگه اسپکتر,ال ازیف میاد میگه پایداره نباید شک کرد اما بازم این انتخابش کاملا دست خودمونه و هیچ اجبار هم نیست)
که راحت بازیای بالا رو میتونی بگیری بدون بک پورت,توضیح دادم تو پستای قبل.
اگر روزی روزگاری قرار بر این باشه که بخواااد کاستوم بیاد
تنها 5.05 ممکنه این امکان براش مهیا باشه.

آخرین ویرایش:
اپدیت کنی هم دیگه واسه 7.55 به بالا اونقدر مهم نیست
که راحت بازیای بالا رو میتونی بگیری بدون بک پورت,توضیح دادم تو پستای قبل.
اگر روزی روزگاری قرار بر این باشه که بخواااد کاستوم بیاد
تنها 5.05 ممکنه این امکان براش مهیا باشه.
آره درسته،حقیقتش صبر کردن من بخاطر این بود که مثلأ جیلبریک 9.00 مشکل غیر مترقبه براش پیش بیاد که بعد مثلأ روی (8.00 تا 8.52) هک بیاد که اینم ظاهرأ از نظر فنی غیر معموله که اول جیلبریک ورژن بالاتر بیاد بعدش برای پایینتر.
از طرفی توئیت اسپکتر و دیگران رو میبینم همه متفق القول به استیبل بودن جیلبریک گواهی میدن.
حرف شما درسته باید کم کم از 8.03 برم رو 9.00☺

• Like
آره درسته،حقیقتش صبر کردن من بخاطر این بود که مثلأ جیلبریک 9.00 مشکل غیر مترقبه براش پیش بیاد که بعد مثلأ روی (8.00 تا 8.52) هک بیاد که اینم ظاهرأ از نظر فنی غیر معموله که اول جیلبریک ورژن بالاتر بیاد بعدش برای پایینتر.
از طرفی توئیت اسپکتر و دیگران رو میبینم همه متفق القول به استیبل بودن جیلبریک گواهی میدن.
حرف شما درسته باید کم کم از 8.03 برم رو 9.00☺
دقیقا,زمانیکه به اصطلاح جیلبریک فریمور مثلا ios ایفون یا همین فریمور سونی رو فریمورهای بالا هکشون بیاد دیگه لازم نیست صبر کنی تا فریمورهای پایین ترشم واسشون خبر جیلبریک بیاد
بالا رو هکشو بدن فریمورهای پایین ترم شامل میشه.

اقا دوتا سوال
مشکلات هک پلی 4 چیه؟ مثلا ری استارت شدن خود به خود یا هنگی و اینا داره؟
سوال دومم این که اگه الان من مثلا هکش کردم به فریمور 9 بعدا میتونم بدون اینکه بن بشم از هک درش بیارم؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or