پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
داداش فقط هر جا میبری از جمله توپخونه باهاشون طی کن نزنن دستگاه رو بیارن واست به فریمور 9 که فعلا معلوم نیس جیل بشه یا نه...اونوقت دیگه هیچ کاری ام نمیتونی بکنیx_x
ی سوال:
داش رضا,اینا میگن فعلا این وبکیت فقط در 9 کار میکنه هنوز معلوم نیس که واسه 7.55 هم بشه و جواب بده,خدایی از بس ارور مموری رد کردیم خسته شدیم خیلی ستمه اینطوری ولش کنن!؟

داداش فقط هر جا میبری از جمله توپخونه باهاشون طی کن نزنن دستگاه رو بیارن واست به فریمور 9 که فعلا معلوم نیس جیل بشه یا نه...اونوقت دیگه هیچ کاری ام نمیتونی بکنیx_x
ی سوال:
داش رضا,اینا میگن فعلا این وبکیت فقط در 9 کار میکنه هنوز معلوم نیس که واسه 7.55 هم بشه و جواب بده,خدایی از بس ارور مموری رد کردیم خسته شدیم خیلی ستمه اینطوری ولش کنن!؟
باید مقداری صبور بود چون ممکنه هر اتفاقی بیفته فعلا وجود کرنل تو فریمورهای 8 به بالا هم تو ابهامات زیاده و اینکه با توجه به فعالیتهای اخیر توسط دولوپرها همینطور وجود اسلیرز فعلا فقط این شخصه که داره در اخر به عنوان هکر و مثبر ثمر کار انجام میده که واقعا قابل ستایشه و بله همونطور که قبلا گفته شد و مشخصه این اسیب پذیری فقط در فریمور 9 بوده که تست و توسط اسلیرز اوکی شده با این حال باید انتظار داشت و این امیدواری هم وجود داره تا اسلیرز با تلاشی که انجام میده و کمک های دولوپرها بتونه واسه فریمورهای 7.5x هم چاره ای داشته باشه حالا یا از طریق همین وبکیت جدید یا بصورت دیگه... بعیدم هست با توجه به کیفیت اکسپلویت در فریمورهای 7.5x,همینجوری رها بشه در غیر اینصورت چاره دیگه نداره مگر معرفی جیلبریک رو فریمورهای بالاتر و پایدار بودنشون که کاربرا رو مجبور به اپدیت کنه.

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم عزیز
خب خودم تهرانم ولی وقتی خودت میتونی چرا توپخونه اخه...البته اگر اطلاعاتت کافی نیست و مرتبه اولت هست حتما از کسی که وارده کمک بگیر به غیر از...بازم تشخیص و صلاحش با خودته!
با این حال شما از این هاستها میتونی استفاده کنی واسه 7.55 که دو تا از این هاستها به نام prb اموزشش تو صفحه همین تاپیک در پستای بالا هست همینطور میتونی از خیلی جاها از جمله یوتیوب هم استفاده کنی.اگرم کمکی از من بر میاد بگو تا اون مبلغ هم بی جهت از جیبت نره.
Karo Host For PS4 505 & 672 & 702 & 75X

Prb 7.55 Exploit Menu V4B1 SL

Prb 7.55 Exploit Menu Lite

PS4MACEDO 755 Full 3 (Prb versão PT-BR)
مخلصیم، خیلی لطف کردید. می روم سراغش انشالله که بشود.
این اکانت هکی ها چطوری هست. 1200 می گیرد 10 تا بازی مثل فیفا 22 می ریزد.

مخلصیم، خیلی لطف کردید. می روم سراغش انشالله که بشود.
این اکانت هکی ها چطوری هست. 1200 می گیرد 10 تا بازی مثل فیفا 22 می ریزد.
عزیزی
اره حتما انجام بده و مطمعن باش نشد نداره
اکانت های هکی اصلا حسابش جداس با جیلبریک چون دستگاه واسه ریختن اکانت هکی حتما باید به psn وصل بشه در اونصورت فریمور دستگاه شما رو میگیرن اپدیتش میکنن به اخرین به روزرسانی که 9 هست و به قول دوستمون مراقب باش اگر دستگاهی داری که قابلیت جیلبریک شدن داره نگیرن اپدیت بزنن که کپی خورت از دست میره.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه فریمور 6.72 دچار تغییراتی جهت هر چه بهتر شدن مراحل اکسپلویت شده و همینطور پایدارتر از قبل(توسط اسلیرز )اگر تو جیلبریک این فریمور دچار مشکل هستید میتونید از طریق هاست زیر اقدام به تست کنید...به احتمال زیاد هاستهای دیگه هم دستخوش این تغییرات برای فریمور 6.72 بشن.

ادرس هاست فقط برای فریمور 6.72
PS4 6.72 Jailbreak / Host by Chronoss

bandicam 2021-10-31 01-52-46-693.jpg

bandicam 2021-10-31 01-53-10-180.jpg

bandicam 2021-10-31 01-47-23-963.jpg

اپدیت هاست کارو مطابق با اپدیت اسلیرز 30.10.2021 برای فریمور 6.72.
ادرس هاست
Karo Host For PS4 505 & 672 & 702 & 75X

Karo Host New Exploit 6.72 FW

bandicam 2021-10-31 02-29-17-371.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ir.boy and airblue
عزیزی
اره حتما انجام بده و مطمعن باش نشد نداره
اکانت های هکی اصلا حسابش جداس با جیلبریک چون دستگاه واسه ریختن اکانت هکی حتما باید به psn وصل بشه در اونصورت فریمور دستگاه شما رو میگیرن اپدیتش میکنن به اخرین به روزرسانی که 9 هست و به قول دوستمون مراقب باش اگر دستگاهی داری که قابلیت جیلبریک شدن داره نگیرن اپدیت بزنن که کپی خورت از دست میره.
آقا خیلی دمتان گرم، انجام دادم و شد با سایت کارو. مرسی آقا رضا که هستی، خدا خیرت بدهد.

• Like
Reactions: rezagoli
اپدیت هاست کارو بصورت فایل bin مخصوص دوستانی که برد ESP8266 رو دارن میتونن کاملا افلاین مراحل کش هاست رو در یوزرگاید انجام بدن و از اخرین بروزرسانی اکسپلویت توسط اسلیرز که در هاست کارو اپدیت شده استفاده کنن.مخصوص فریمور 5.05 تا 7.55

دقت کنید اون دسته از کسانی که رو 6.72 هستن اپدیت فایل (30.10.2021) رو دانلود کنن.

218.71 MB folder on MEGA

SSID: Karo
Password wifi: 12345678

bandicam 2021-10-31 02-29-17-371.jpg

هاست kameleon برای 6.72 اپدیت شده با اخرین بروزرسانی اسلیرز

PS4 6.72 Jailbreak

آخرین ویرایش:
در صورت اومدن جیلبریک برای ۸.۰۳ میشه به psn و plastation network دسترسی داشت؟
یادمه تو یکی از انجمن ها یه نفر این رو گفته بود
نه داداشم نمیشه فقط در صورت اپدیت به اخرین ورژن سونی میتونی به psn و plastation network وصل شی اگرم تو انجمن دیدی خب ترفند زده که بعید میدونم بشه اینکارو انجام داد.

• Like
Reactions: b.boys and ir.boy
اپدیت LightningMods در ps4 store

bandicam 2021-11-06 12-51-54-833.jpg

تو تست دستگاه فت 1216 توسط خودم بدون مشکل جواب داد بنابراین میتونید با نصب ps4 store امتحان کنید چون برخی از کاربران تو تست دستگاه pro رو فریمور 7.02 مشکل داشتن و دستگاهشون فریز میشه به هر حال میتونید نصب و تستش کنید.

لینک ps4 store بصورت pkg برای نصب در ps4 های جیلبریک شده:
https://pkg-zone.com/Store-R2.pkg

برای نصب این مود فقط کافیه رو گزینه installed apps بزنید و صبر کنید تا دانلود بصورت کامل انجام بشه و تمام.

از مزیت هاش:
باعث زیبایی محیط کنسول در هنگام اجرای بازی ها میشه,دامپ گرفتن از بازی ها,پاک کردن اپدیت بازی ها و حتی ترینر(بزودی)...همینطور میتونید از طریق ps4 store به دانلود و نصب بازیهای کم حجم و انواع نرم افزارهای کاربردی به روی ps4 خودتون اقدام کنید البته هنگام دانلود با شناخت از اون نرم افزار مورد نظر اینکارو انجام بدید.
از معایبش:
اتصال دائم اینترنت و اینکه تو محیط اصلی اعمال نمیشه این مود و باید واسه هر بار اجراش داخل استور برید تا محیط LightningMods رو ببینید.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من چندروزه درگیر جیلبرک کنسولم و نمیشه. عرض کنم که من ونتا اکانت هکی و یسری بازی داشتم، در مراحل هک اشتباها وارد محیط IDU MODE شدم و بعد از این با مکافات ازش بیرون اومدم تمام اکانتا کلا پاک شده بودن اما بازیها هستن که قفلن همه.
من الان بسختی هربار کنسول رو جیلبرک میکنم از طریق هاستای مختلف بعد از بارها خاموش شدن کنسول اما بعد از موفقیت آمیز بودن بازهم بازیا قفلن و پیام میده که باید بازی رو خریداری کنی.
ورژن ۷.۵۵
سوالم اینه که مشکل از دیتای بازیاس و اینکه دیتای اکانتای هکی با کپی خور فرق داره؟
یعنی نمیشه همینارو بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or