خواهش میکنم لطف داری,عزیزی شما.رضا جان خیلی ممنون از راهنماییت. گرفتم به چه صورته
بابت زحمات ـت و بالا نگه داشتن بخش پلی 4 هم میخواستم به شخصه تشکر کنم واقعا خسته نباشید داره
خواهش میکنم لطف داری,عزیزی شما.رضا جان خیلی ممنون از راهنماییت. گرفتم به چه صورته
بابت زحمات ـت و بالا نگه داشتن بخش پلی 4 هم میخواستم به شخصه تشکر کنم واقعا خسته نباشید داره
سلام جریان این چیه و ب چ کار میاد. میشه یه توضیحی بدید.PS4 SFlash Make a copy of your console’s | Tutorial | PS4 Jailbreak 5.05 to 7.55 | Needed if the console is bricked ... برداشتن ی کپی از فایل SFlash لازمه اگر کنسول بریک بشه.(5.05 تا7.55)
سلامسلام جریان این چیه و ب چ کار میاد. میشه یه توضیحی بدید.
سلامسلام
رضا جان خبری از گلدهن جدید نیست بعد این مطلب که میگن جیلبریک و هاست از گوشی اندروید بصورت افلاین کش بشه بهتره به نظرت چه جوریاس یا فرقی ام نداره!!؟
داداش شرمنده بازم سوال میکنم ازت,فقط این گلد هن انگار فیک از اب دراومده!!؟جسارتا شما از جایی مطلع هستی که امکان عرضه گلد هن رو فریمور جدید رو راجبش گفتن!؟خب اصلا قصدم بی ادبی نیست چون میدونم شما بدون کم و کاست,پر حوصله توضیحات میدی__دمت گرم از راهنمایی که با بچه ها شیر میکنی.سلام
در مورد سوال اولت خیر فعلا و شما اگر به فال نیک بگیری معرفی گلد هن جدید ایشال با عرضه جیلبریک 8,البته امیدوارم که اینطور باشه,در مورد جیل اگر منظورت فریمورهای 7.5x هست!؟خب مگه از برد esp8266 بهترم هست که دیگه خشگل همه اطلاعات هاست رو بصورت فایل bin سازنده(دولوپر) کاملا افلاین پیاده سازی میکنه...بازم با این همه وجود تو جیلبریک کرنل پینک و خاموشی های زیاد وجود داره و ابدا ربطی به این صحبت و بحث ها نیس اگه فلان چنان کنی بهتره یا بعضیا قبلا اعتقاد داشتن تو قسمت playroom بری و بعد دگمه هوم بزنی و جیل کنی بهتره یا تو library بری و از اونجا مرورگر رو باز کنی ارور مموری کمتری میده اینا همش ی جور امتحان بوده که یک سری انجام دادن و تو اون لحظه چون جواب گرفتن فک کردن بهتره به خاطر همین اومدن به همه گفتن مثلا ترفنده در حالیکه خود سازنده که بارها این مطلبم گفته شده و اشاره داشته مشکلات به روی فریمورهای 7.5x پابرجاس و فقط در صورت معرفی باگ جدید این امکان وجود داره که این مشکلات برطرف بشه یا کمتر بشه چرا که بعضیا رو فریمورهای پایین تر از 7.5x هم هنوز با مشکلاتی روبه رو هستن و باید به جرات بگیم که کلا جیلبریک به ترتیب 5.05 که بهترین فریمور تو جیلبریک هست و البته برخی مشکلات عجیب مانند هنگ تو بازی و پرش save وجود داره که واسه خودمم چندین سال پیش وقتی دستگاه تو این ورژن داشتم بارها اتفاق افتاد...بعدش 6 و در اخر 7 قرار میگیره و همه این فریمورها تا به امروز مشکلات خاص خودشون رو تو انجام جیلبریک دارن حالا ی ذره کمتر یا بیشتر بنابراین واژه مشکل واسه اکسپلویت ps4 متاسفانه وجود داره.
دوست عزیز خبر انتشار نسخه جدید گلدهن بی جهت نیس حتما ی خبرایی هست!!!فقط همون انگار چن ساعت بعد از این خبر یا دقیقا نمیدونم همون زمان ی لینک تو گیت هاب اپلود زدن که اومدن دیدن و سریع اطلاع رسانی شده که از منبع غیر معتبری هست و دانلود نکنید ممکنه کنسولتون بریک بشه...همون روزم تو خبر اطلاع رسانیش به روز کردم اون پست رو که حواس بقیه هم باشه فقط از sistr0 در صورت انتشار همینطور تایید دولوپرها دانلود کنن(فایل bin رو)اکثرا هم تا تو هاستها بخواد قرار بگیره ی مقدار زمان میبره...از این جهت میگم خبرایی هست که حدس میزنم ممکنه این احتمال وجود داشته باشه چون اصلا گلد هن نسخه جدیدشم بیاد حالا هر زمان واقعا کمک خاصی به پایداری جیلبریک برای فریمورهای 7.5xیا پایین ترم نداره بنابراین این امکان هست که اگر قرار به انتشار گلد هن جدید باشه با انتشار خبر اکسپلویت فریمورهای 8 همراه بشه.داداش شرمنده بازم سوال میکنم ازت,فقط این گلد هن انگار فیک از اب دراومده!!؟جسارتا شما از جایی مطلع هستی که امکان عرضه گلد هن رو فریمور جدید رو راجبش گفتن!؟خب اصلا قصدم بی ادبی نیست چون میدونم شما بدون کم و کاست,پر حوصله توضیحات میدی__دمت گرم از راهنمایی که با بچه ها شیر میکنی.
سلامسلام به دوستان
من دستگاهم را دو سال پیش دادم بازی ریختند روش. فریمورش 6.2 بود. فایل آپدیتش را دانلود کردم و به 7.55 ارتقا دادم. هنوز بازی هام اجرا می شود. حالا می خواهم بازی بریزم ولی debug setting را ندارم. می خواستم لطفا لینک دانلود پی لودش را به من لطف کنید.
در ضمن اگر بفرمایید مسیرم درست هست یا خیر.
دست شما درد نکند.سلام
خب ی ریزه شاید عجله داشتی و حالا هر چی از این جهت که اپدیت نمیزدی بهترم بود ولی خب احتمال خیلی زیاد فریمورهای 7.5x هم به پایداری خوبی میرسن با معرفی این وبکیت جدید و اینکه فعلا تا معرفی اکسپلویت هر کدوم از فریمورهای جدید از دانلود اضافه بکپورت راحت هستی...برای مراحل جیلبریک هم فقط کافیه به اینترنت کنسولت رو وصل کنی و با معرفی هر کدوم از هاستها که تو همین تاپیک برای فریمورهای 7.5x معرفی شده یکی رو انتخاب و بزنی تا کش بشه و بعد اقدام به اکسپلویت کنی,فقط دقت کن که اپدیت خودکار فریمور رو بلاک کنی تا از اپدیت ناخواسته جلوگیری بشه البته اگر اینکارو قبلا انجام ندادی.موفق باشی.
خواهش میکنم عزیزدست شما درد نکند.
خیلی دلم می خواست که فقط یک debug setting اضافه کنم و دیگه دوباره جیل برک نکنم. الان دستگاهم اصلا خاموش نمیشه.
ولی اگر بخاهم اینکار را بکنم فکر کنم ببرم توپخانه. گفت 350 می گیرم پر بازیش می کنم. 1 ترا را.
این لینک های صفحه اول دو تاش کار نمی کند و فقط hakkuraifu کار می کند برای 7.xx
این hakkuraifu هم وقتی می روم صفحه اکسپلویت خیلی آیتم دارد.