پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام
لینک دانلود
Exploit-Host-Server_v1.3

فقط برای استفاده از سلف هاست و استفاده از برنامهExploit-Host-Server در pc ترجیحا با نت همراه که شیر شده با کنسولت و همینطور pc نرم افزار رو اجرا کن همینطور از اجرای قند شکن تو pc خودت هنگام اجرا و انجام مراحل پرهیز کن و حتما از همون ای پی نتی که برنامه بهت میده رو ی جا یادداشت کن و همون رو تو ادرس مرورگر دستگاهت واردش کن در غیراینصورت کش انجام نمیشه و من خودم با اینترنت مخابرات و مودم نتونستم و جواب نداد و مراحل کش انجام نشد برام ولی با نت همراه بدون مشکل انجام شد مراحل کش.

اینم ی لینک از سلف هاست کارو برای فریمورهای 7.55 ورژن لایت(فقط فایل رو از حالت فشرده خارج میکنی و داخل پوشه 7.55L که شدی Exploit-Host-Server رو اجرا و بعد بقیه مراحل رو طبق توضیحاتی که دادم انجام میدی)
selfhost karo_755L
ممنون

• Like
Reactions: mobile1199
سلام .اقا من هرچی امتحان میکنم .وهر کاری میکنم نمیشه که نمیشه .10 بار بیشتر فول فرمت کردم .
یا میشه میزنه باید ریست کنی که ییهو انگار برقش قط میشه .خستم کرده .
مشکل از هاردشه؟چش شده >؟
از ورژن 5.05 همین کارو دارم میکنم .
نمیدونم چند وقت اصن هر هاستی بگی تست کردم نمیشه که نمیشه .
فکر کنم بعد از رفتن برقا یه مدت اینطوری شده البته خیلی وقته دیگه روشن نمیکنم .

سلام .اقا من هرچی امتحان میکنم .وهر کاری میکنم نمیشه که نمیشه .10 بار بیشتر فول فرمت کردم .
یا میشه میزنه باید ریست کنی که ییهو انگار برقش قط میشه .خستم کرده .
مشکل از هاردشه؟چش شده >؟
از ورژن 5.05 همین کارو دارم میکنم .
نمیدونم چند وقت اصن هر هاستی بگی تست کردم نمیشه که نمیشه .
فکر کنم بعد از رفتن برقا یه مدت اینطوری شده البته خیلی وقته دیگه روشن نمیکنم .
سلام
کار که نشد نداره البته تو جیلبریک ps4 خصوصا رو فریمورهای 7.5x کار سخته و واقعا مشخص نیس به چه صورته ی مرتبه بار اول موفق میشی ی مرتبه چن ساعتم شاید تلاش کافی نباشه البته دلایل این مشکلاتم بارها گفته شده به هر حال اکسپلویتم مشکلات خاص خودش رو داره و نیاز به حوصله و صبر...الان شما مشخص نکردی رو کدوم فریمور هستی!!5.05 یا 7.55؟از چه هاستی و از کدوم راه واسه جیل دستگاهت اقدام کردی؟داری میگی فول فرمت زدی هارد دستگاهت رو,خب اگر میخوای کاملا مطمعن بشی از سلامت هاردت میتونی به pc بزنی و تست سلامت هارد رو انجام بدی.به برق رفتن هم ارتباط نداره مگر اینکه هاردت درصد سلامتیش پایین اومده باشه.

تست هاستهای معتبر و نتیجه تعداد دفعات موفق و ناموفق در فریمورهای 7.5x

یه اتفاق عجیبی واسه من افتاده
من از هاست گیمرهک استفاده میکردم واسه جلبریک کنسول ۷.۵۵ باید کلی try میکردم
بعد یه اپدیت اومد و من هاست اپدیت شده رو کش کردم و تقرببا هر دفعه توی همون تلاش اول کنسول موفق جلبریک میشد
الان اون کش پرید و دوباره دقیقن همون هاست رو (چندین بار) کش کردم ولی برای جلبریک کردن خیلی اذیتم میکنه
این وسط عملن هیچ چیزی تغییر نکرده ولی اینجور شده برای من

سلام
کار که نشد نداره البته تو جیلبریک ps4 خصوصا رو فریمورهای 7.5x کار سخته و واقعا مشخص نیس به چه صورته ی مرتبه بار اول موفق میشی ی مرتبه چن ساعتم شاید تلاش کافی نباشه البته دلایل این مشکلاتم بارها گفته شده به هر حال اکسپلویتم مشکلات خاص خودش رو داره و نیاز به حوصله و صبر...الان شما مشخص نکردی رو کدوم فریمور هستی!!5.05 یا 7.55؟از چه هاستی و از کدوم راه واسه جیل دستگاهت اقدام کردی؟داری میگی فول فرمت زدی هارد دستگاهت رو,خب اگر میخوای کاملا مطمعن بشی از سلامت هاردت میتونی به pc بزنی و تست سلامت هارد رو انجام بدی.به برق رفتن هم ارتباط نداره مگر اینکه هاردت درصد سلامتیش پایین اومده باشه.
سلام وقت بخیر .
رو 7.55.تقریبا همه هاستا با همه ورژنارو تست کردم .اصن نمیشه که نمیشه . برنامش لود هم میشه فیلد میده میگه باید ریست کنی.
ییهو میبینی 3 ساعت دارم کلنجار میرم اخر خاموش میکنم .
اگر از طریق pc راحتر میشه از اون تست کنم .
ممنون

• Like
سلام وقت بخیر .
رو 7.55.تقریبا همه هاستا با همه ورژنارو تست کردم .اصن نمیشه که نمیشه . برنامش لود هم میشه فیلد میده میگه باید ریست کنی.
ییهو میبینی 3 ساعت دارم کلنجار میرم اخر خاموش میکنم .
اگر از طریق pc راحتر میشه از اون تست کنم .
ممنون
تو پست قبل از ازمون بهترین هاستهای موجود و درصد موفقیت همینطور عدم موفقیت فیلم هست که مشخصه دستگاه خودمم مثال نمیزنم تو دستگاه رفقا و تو تستایی که تو این مدت انجام دادیم کلا هر سه ورژن7.50تا55 بصورت ی مدل و به همین منوال که تو فیلم پست قبلم هست نتیجه میده تو بدترین حالت دستگاه جیلبریک میشه و پی لود گلدهن هم انجام میشه ولی وقتی یوزر اکانت رو عوض میکنیم کرنل پینک میگیریم که اونم بعد از 1 ساعت تو بدترین حالت تو 1 ساعت جوابه در غیر اینصورت که میگی اصلا جواب نمیگیرم دو حالت داره یا ی جای کار رو اشتباه انجام میدی یا هارد دستگاه شما بدسکتور گرفته و درصد سلامتیش(Healthیا Performance) پایین اومده که احتمال این مورد هست.

آخرین ویرایش:
تو پست قبل از ازمون بهترین هاستهای موجود و درصد موفقیت همینطور عدم موفقیت فیلم هست که مشخصه دستگاه خودمم مثال نمیزنم تو دستگاه رفقا و تو تستایی که تو این مدت انجام دادیم کلا هر سه ورژن7.50تا55 بصورت ی مدل و به همین منوال که تو فیلم پست قبلم هست نتیجه میده تو بدترین حالت دستگاه جیلبریک میشه و پی لود گلدهن هم انجام میشه ولی وقتی یوزر اکانت رو عوض میکنیم کرنل پینک میگیریم که اونم بعد از 1 ساعت تو بدترین حالت تو 1 ساعت جوابه در غیر اینصورت که میگی اصلا جواب نمیگیرم دو حالت داره یا ی جای کار رو اشتباه انجام میدی یا هارد دستگاه شما بدسکتور گرفته و درصد سلامتیش(Healthیا Performance) پایین اومده که احتمال این مورد هست.
خوب من هارد چطور تست کنم ؟ قبل این برق رفتنا خوب بود نهایت 4-5 سری میزدی اوکی میشد . حالا سر فرصت یه بار یه فرمت دیگه میکنم باز تست میکنم .
ممنون

• Like
خوب من هارد چطور تست کنم ؟ قبل این برق رفتنا خوب بود نهایت 4-5 سری میزدی اوکی میشد . حالا سر فرصت یه بار یه فرمت دیگه میکنم باز تست میکنم .
ممنون
ببین من درست چون از نزدیک امکان دیدن ندارم حتمی نمیتونم بگم هاردت سلامتیش پایین اومده و به خاطر اینه که جواب بهت نمیده,نیازی به فرمت چند باره هم نیست ی بار که بصورت فول فرمت انجام دادی کافیه اینجوری بیشتر به هاردت با فرمت زدن های بیشتر صدمه میزنی,شما در نظر داشته باش با حوصله اول هاستهای افلاین یا انلاینی رو که تو همین تاپیک ازش اسم بردیم رو ببین تستشون کن و بعدا اگر بازم نتیجه بخش نبود به شخصی که واردتره نشون بده در اخر تو بدترین حالت دیگه میشه تشخیص داد از هارد دستگاهت هست...یا اگر بازی اکانتی از قبل داشتی رو دستگاه و باز میشه بدون جیلبریک اونو تست کن ببین تو بازی گیر یا لگ داری یا خیر....موفق باشی.

آخرین ویرایش:
  • Like
ببین من درست چون از نزدیک امکان دیدن ندارم حتمی نمیتونم بگم هاردت سلامتیش پایین اومده و به خاطر اینه که جواب بهت نمیده,نیازی به فرمت چند باره هم نیست ی بار که بصورت فول فرمت انجام دادی کافیه اینجوری بیشتر به هاردت با فرمت زدن های بیشتر صدمه میزنی,شما در نظر داشته باش با حوصله اول هاستهای افلاین یا انلاینی رو که تو همین تاپیک ازش اسم بردیم رو ببین تستشون کن و بعدا اگر بازم نتیجه بخش نبود به شخصی که واردتره نشون بده در اخر تو بدترین حالت دیگه میشه تشخیص داد از هارد دستگاهت هست...یا اگر بازی اکانتی از قبل داشتی رو دستگاه و باز میشه بدون جیلبریک اونو تست کن ببین تو بازی گیر یا لگ داری یا خیر....موفق باشی.
نه اکانتی ندارم ولی تستی میتونم یدونه بزنم ببینم میاره یا نه .بازم ممنون .یه حرکتی روش میزنم .

• Like
نه اکانتی ندارم ولی تستی میتونم یدونه بزنم ببینم میاره یا نه .بازم ممنون .یه حرکتی روش میزنم .
اوکی,البته من حواسم پرت شد چون داری میگی فول فرمت زدم خب بازی اکانتی هم طبیعتا اگر داشتی پاک شده...خواهش و موفق باشی.

• Like
درود
آقا من کنسولم فت هست میخواستم روی 7.55 جیلبریک رو انجام بدم. چند تا سوال داشتم:

1- این که الان بهترین و سبک ترین هاست کدومه؟ (میدونم تجربیه ولی نمیخوام زیاد حساسیت به خرج بدم. یه چیزی باشه که تجربه اش رو پس داده بشه، ترجیحا هم سورس معتبر و آپدیت)
2- بین اکسپلویت و هین طور پیلودهای موجود چیز جدیدی اومده برای انجام هک؟ کدومشون بهتر جواب داده میانگین؟ خودم چند تا از همین هاست ها رو دیدم پر از method هایی ـه که تا الان اسمشون رو اصلا نشنیدم! :دی

راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا :Rose:

• Like
Reactions: rezagoli
درود
آقا من کنسولم فت هست میخواستم روی 7.55 جیلبریک رو انجام بدم. چند تا سوال داشتم:

1- این که الان بهترین و سبک ترین هاست کدومه؟ (میدونم تجربیه ولی نمیخوام زیاد حساسیت به خرج بدم. یه چیزی باشه که تجربه اش رو پس داده بشه، ترجیحا هم سورس معتبر و آپدیت)
2- بین اکسپلویت و هین طور پیلودهای موجود چیز جدیدی اومده برای انجام هک؟ کدومشون بهتر جواب داده میانگین؟ خودم چند تا از همین هاست ها رو دیدم پر از method هایی ـه که تا الان اسمشون رو اصلا نشنیدم! :D

راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا :Rose:
درووود به رفیق عزیز...
شما خودت استادی که:)
با این حال من خودم فت دارم و از کارو البته در حال حاضر استفاده میکنم ورژن لایتش و همینطور macedo که هرزگاه اینارو جابه جا میکنم(هاست کارو لایتش سبکه ولی به سبک سنگینی نیس همشون تقریبا به ی شکل کاملا با نوسان یعنی بهترم بگم پرنوسانن کارو بصورت همزمان جیل و پی لود گلدهن میزنه و هاست macedo بصورت جدا)
ادرس هاست macedo که البته خودت اطلاع داری خیلی ورژنای مختلفی داره که این به نظر من واسه خودم حالا چون خودتم میگی فت دارم این بهتره,ولی تو توضیحات قبلمم گفتم مشکلات هنوز پابرجاس.سلامت باشی و موفق.
PS4MACEDO 755 Full 3 (Prb versão PT-BR)

آخرین ویرایش:
درووود به رفیق عزیز...
شما خودت استادی که:)
با این حال من خودم فت دارم و از کارو البته در حال حاضر استفاده میکنم ورژن لایتش و همینطور macedo که هرزگاه اینارو جابه جا میکنم(هاست کارو لایتش سبکه ولی به سبک سنگینی نیس همشون تقریبا به ی شکل کاملا با نوسان یعنی بهترم بگم پرنوسانن کارو بصورت همزمان جیل و پی لود گلدهن میزنه و هاست macedo بصورت جدا)
ادرس هاست macedo که البته خودت اطلاع داری خیلی ورژنای مختلفی داره که این به نظر من واسه خودم حالا چون خودتم میگی فت دارم این بهتره,ولی تو توضیحات قبلمم گفتم مشکلات هنوز پابرجاس.سلامت باشی و موفق.
PS4MACEDO 755 Full 3 (Prb versão PT-BR)
رضا جان خیلی ممنون از راهنماییت. گرفتم به چه صورته :Rose:
بابت زحمات ـت و بالا نگه داشتن بخش پلی 4 هم میخواستم به شخصه تشکر کنم واقعا خسته نباشید داره :x

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or