پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
با تشکر از توضیحات خوب اقا رضا. اون برد که تو ویدیو اول گذاشتن رو من تو دوتا فروشگاه دیدم که داشتن. گفتم بگم ک اگر کسی خواست بتونه تهیه کنه
فروشگاه های اینترنتی انبار بازی و دایهارد
سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا رضا گل با تاکید فرمایشات شما وبا توجه به تجربه شخصی خودم در کلوپ بازیم صراحتا بگم ps5 از زمان عرضه شدن تا حالا هیچ بازی که بتونی نظرها را بابت رویکرد تغییر افکار گیمرها نسبت به کوچ کردن به نسل جدید برنیگیخته و با توجه به کپیخور بودن ps4 و بکپورت بازیها برای گیمرها مقرون بصرفه نیست که سمت ps5 برند چون بازی خاصی که بتونه گیمرها را راضی کنه واقعا سخته فقط مشتریها و گیمرهای که دنبال کیفیت و آنلاین بازی کردن هستند مثل فیفا یا وارزون یا فورتنایت و... فقط بخاطر کیفیت تصویر و روانتر بودن بازی نسبت به ps4 راضی هستند نه از گیم پلی بازیها و نه از هیجان بازی جدید چرا که همون را هم میشه با ps4 تجربه کرد در حالی که در نسلهای قبل عرضه نسل جدید با بازیهای واقعا تاثیر گذار و قوی برای نشان دادن قدرت دستگاه جدید با بازیهای خاص در زمان عرضه دستگاه باعث میشد گیمرها با اشتیاق زیاد به سمت نسل جدید برند که ps5 هیچکدام از این فاکتورها ندارد شخصا منتظرم ببینم کی یه بازی میاد که حداقل فراتر از ذهن ما باشه که لذت بازی کردن با شور شوق بازی نسل جدید تجربه کنیم . هرچند که تخفیفات سونی برای بازیها باعث شده اطلا به کپیخور شدن ps5 هم دل نبندیم . در آخر ps5 یک بروز رسانی سخت افزاری برای ps4 بوده تا یک کنسول نسل جدید برای تغییر دنیای گیمرها
سلام و تشکر از دوستان عزیز:Rose:
خب اینجا بازم تکرار و اضافه میکنم ی موقع سو تفاهم نشه واسه دوستانی که PS5 دارن و یا میخوان بخرن,با توضیحاتی که خودشون در رابطه با قدرت سخت افزاری کنسول گفتن هنوز این کنسول زمان و پتانسیل داره البته جایی شنیدم تا چن سال بعد PS6 رو میخوان معرفی کنن اینکه چه قدر واقعیت داره این مطلبو نمیدونم و ظاهرا گفتن ایکس باکسم بعد از این کنسولای اخری که داده منظورم سری SوX انگار دیگه کنسول جدیدی رو به بازار معرفی نمیکنه چون معتقده نهایت قدرتو تو کنسولاش واسه کشش بازیای چندین سال بعدم مهیا کرده از قرار معلومم انگار دیسک ها از کنسولا جدا و بصورت دیجیتال میشن که اینو میشد پیش بینی کرد...حالا چقد اینا صحت دارنو نمیدونم...!!!

اما خود معرفی و زمان بیرون دادن PS5م به نظرم با بدشانسیو اون یا این بیماری کرونا مصادف شدو برای بسیاری از بازیا حتی تو صنعت فیلمم تاثیرات منفی خودشو گذاشت چون همه چیز با ریسک همراه میشد و متاسفانه تا همین الانم همینطوره اوضاع با ریسک هستو جلو میره شاید برای من اینطور به نظر میاد که کلا انگار همه چیز بهم ریخته و داریم خواب میبینیم هر روز اتفاقات عجیب و غریب کم پیش نمیادو تنها نقطه دلخوشی که باعث ادامه زندگی میشه امید به ایندس هرچن این بهمریختگی هارو کسی نمیتونه با یک یا چندین سالم درست کنه ولی امیدواری به اینده و برنامه ریزی بهتر میتونه خودش خیلی موثر باشه.

آخرین ویرایش:
با تشکر از توضیحات خوب اقا رضا. اون برد که تو ویدیو اول گذاشتن رو من تو دوتا فروشگاه دیدم که داشتن. گفتم بگم ک اگر کسی خواست بتونه تهیه کنه
فروشگاه های اینترنتی انبار بازی و دایهارد

خب اینجا بازم تکرار و اضافه میکنم ی موقع سو تفاهم نشه واسه دوستانی که PS5 دارن و یا میخوان بخرن,با توضیحاتی که خودشون در رابطه با قدرت سخت افزاری کنسول گفتن هنوز این کنسول زمان و پتانسیل داره البته جایی شنیدم تا چن سال بعد PS6 رو میخوان معرفی کنن اینکه چه قدر واقعیت داره این مطلبو نمیدونم و ظاهرا گفتن ایکس باکسم بعد از این کنسولای اخری که داده منظورم سری SوX انگار دیگه کنسول جدیدی رو به بازار معرفی نمیکنه چون معتقده نهایت قدرتو تو کنسولاش واسه کشش بازیای چندین سال بعدم مهیا کرده از قرار معلومم انگار دیسک ها از کنسولا جدا و بصورت دیجیتال میشن که اینو میشد پیش بینی کرد...حالا چقد اینا صحت دارنو نمیدونم...!!!

اما خود معرفی و زمان بیرون دادن PS5م به نظرم با بدشانسیو اون یا این بیماری کرونا مصادف شدو برای بسیاری از بازیا حتی تو صنعت فیلمم تاثیرات منفی خودشو گذاشت چون همه چیز با ریسک همراه میشد و متاسفانه تا همین الانم همینطوره اوضاع با ریسک هستو جلو میره شاید برای من اینطور به نظر میاد که کلا انگار همه چیز بهم ریخته و داریم خواب میبینیم هر روز اتفاقات عجیب و غریب کم پیش نمیادو تنها نقطه دلخوشی که باعث ادامه زندگی میشه امید به ایندس هرچن این بهمریختگی هارو کسی نمیتونه با یک یا چندین سالم درست کنه ولی امیدواری به اینده و برنامه ریزی بهتر میتونه خودش خیلی موثر باشه.
سلامو شب خوش
علیرضا جان مارو هم تو این اوضاع سهیم بدون من هم از سمت خودم میگم Ps5 بهتر میشه تریلر Marvel's Spider-Man 2 دیدم خداییش خوبه درسته تریلرا همیشه تفاوت داشتن با محصول نهایی ولی باید قبولم کرد از این بیشترم نمیشه انتظار داشت اینم عرض کنم کاملا موافقم با نظر شما و دوست عزیز هنوز بازی پر سرو صدایی رو نکرده تو خود گیم پلی بصورت نمایش از Marvel's Spider-Man 2 قبلا دیدم ضعف زیاده و بعضیام با نسخه اولش برای 4 تفاوت انچنانی باعث شاهکار بشه رو ندیدنو انتقاد کردن ولی بازم به قول شما Ps5 هنوز وقت داره و خیلی امیدوارم برای جبران.
بازم ممنون از توضیحات خوب شما و دوستان.

سلامو شب خوش
علیرضا جان مارو هم تو این اوضاع سهیم بدون من هم از سمت خودم میگم Ps5 بهتر میشه تریلر Marvel's Spider-Man 2 دیدم خداییش خوبه درسته تریلرا همیشه تفاوت داشتن با محصول نهایی ولی باید قبولم کرد از این بیشترم نمیشه انتظار داشت اینم عرض کنم کاملا موافقم با نظر شما و دوست عزیز هنوز بازی پر سرو صدایی رو نکرده تو خود گیم پلی بصورت نمایش از Marvel's Spider-Man 2 قبلا دیدم ضعف زیاده و بعضیام با نسخه اولش برای 4 تفاوت انچنانی باعث شاهکار بشه رو ندیدنو انتقاد کردن ولی بازم به قول شما Ps5 هنوز وقت داره و خیلی امیدوارم برای جبران.
بازم ممنون از توضیحات خوب شما و دوستان.
سلام و ارادت
البته که باید اینطور بشه بالاخره با اون همه تبلیغ و تفسیر راجب کنسول جدید باید نتیجش در برابر پولی که گرفته میشه قطعا بهترو مفیدتر از نسل قبلش باشه.

Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

OkagePS2Emu
Confirmed mast1c0re is working on PS4 10.70 using 10.50 offsets.

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام و ارادت
البته که باید اینطور بشه بالاخره با اون همه تبلیغ و تفسیر راجب کنسول جدید باید نتیجش در برابر پولی که گرفته میشه قطعا بهترو مفیدتر از نسل قبلش باشه.

View attachment 302017
View attachment 302010

واقعا هر چی به این عکس ها نگاه میکنم میبینم خداییش PS4 هم خیلی خوب اجرا میکرده این بازی رو (یا شایدم PS4 زیادی خوب بوده :D )

سلام آقا رضا روزتان بخیر لینک دانلود نسخه هک شده بازی wrc 8 و wrc 6 را برای ps4 دارید متاسفانه لینک های داخلی دانلود این بازی کار نمی کنند اگر لینک دانلودی را دارید که بدون فیلترشکن کار کند لطفا آن را قرار دهید با تشکر

سلام آقا رضا روزتان بخیر لینک دانلود نسخه هک شده بازی wrc 8 و wrc 6 را برای ps4 دارید متاسفانه لینک های داخلی دانلود این بازی کار نمی کنند اگر لینک دانلودی را دارید که بدون فیلترشکن کار کند لطفا آن را قرار دهید با تشکر
سلام
ببین رفیق گرامی بازیارو اگر نمیتونید گاهی اوقات پیدا کنید چاره ای نیس گفتیم و توضیح دادم میان مثلا از فلان بازی به خاطر مواردی ک میدونید و البته کمم نیستن معمولا بین بازیا میگن حذف باید بشه اینو راجب اون بازیا گفتم و البته بعضیام به دلایل نامعلوم یا خود پوشش سرور و لینکایی که توسط این سایتا گذاشته میشه تو دفعات به مشکل میخوره و لینکا غیرفعال میشن
شما تنها راهش همون مستقیم کردن لینکای خارجیه و از طریق تلگرامو و...انجام پذیره یا از همون حجم بین المللی که در اختیار دارین بنا بر ارزش و انتخاب خودتون میتونید راحت دانلودش کنید.

لینک بازی WRC 8 FIA World Rally Championship

https://www.downloadha.com/game/ps4-wrc-8/comment-page-1/

PlayStation 6 - FTC v Microsoft Docs reveal that Sonys next gen console is targeting a 2028 release
Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
طرف اومده اخرین اخبار هک 4 زده PS5 فول کپی شده...=)):D
ببین البته با احترام و اصلا نمیخوام به کسی جسارتی کنم به اون دوستی هم که این خبرو اونجا گفته کاری ندارم شاید از کسی یا بد متوجه شده شایدم من بد گرفتم جریانو!!!اما من نمیتونم بعضی اوقات درک کنم چرا تا ی خبر گذاشته میشه هر چن که مهمم بوده باشه بعضیا میان یهو اینقدر زود قضاوت و راجبش نتیجه گیری میکنن اینا اومدن توییت شد توسط خود FLAT_Z که ادعا کرده و راجبش گفتیم و بازم تکرار میکنم باید فعلا صبر داشت تا ببینیم چی میشه به هر حال گفته شد در کل این خبر بسیار امیدوار کننده س و امکان هر اتفاقی در زمینه هک برای PS5 وجود داره!حالا این وسط PS4م اینطور ک شما میگی کاستوم بیاد یا دلایل و امکان دیگه رو صبر کنید بزودی معلوم میشه الان تو خود توییترم همین جریانات و امکان هر چیزی از کاربرا و کامنتاشونو میتونید ببینید....تصور و امکان با قطعی بودن و شدنش فرق داره!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or