با تشکر از توضیحات خوب اقا رضا. اون برد که تو ویدیو اول گذاشتن رو من تو دوتا فروشگاه دیدم که داشتن. گفتم بگم ک اگر کسی خواست بتونه تهیه کنه
فروشگاه های اینترنتی انبار بازی و دایهارد
خب اینجا بازم تکرار و اضافه میکنم ی موقع سو تفاهم نشه واسه دوستانی که PS5 دارن و یا میخوان بخرن,با توضیحاتی که خودشون در رابطه با قدرت سخت افزاری کنسول گفتن هنوز این کنسول زمان و پتانسیل داره البته جایی شنیدم تا چن سال بعد PS6 رو میخوان معرفی کنن اینکه چه قدر واقعیت داره این مطلبو نمیدونم و ظاهرا گفتن ایکس باکسم بعد از این کنسولای اخری که داده منظورم سری SوX انگار دیگه کنسول جدیدی رو به بازار معرفی نمیکنه چون معتقده نهایت قدرتو تو کنسولاش واسه کشش بازیای چندین سال بعدم مهیا کرده از قرار معلومم انگار دیسک ها از کنسولا جدا و بصورت دیجیتال میشن که اینو میشد پیش بینی کرد...حالا چقد اینا صحت دارنو نمیدونم...!!!
اما خود معرفی و زمان بیرون دادن PS5م به نظرم با بدشانسیو اون یا این بیماری کرونا مصادف شدو برای بسیاری از بازیا حتی تو صنعت فیلمم تاثیرات منفی خودشو گذاشت چون همه چیز با ریسک همراه میشد و متاسفانه تا همین الانم همینطوره اوضاع با ریسک هستو جلو میره شاید برای من اینطور به نظر میاد که کلا انگار همه چیز بهم ریخته و داریم خواب میبینیم هر روز اتفاقات عجیب و غریب کم پیش نمیادو تنها نقطه دلخوشی که باعث ادامه زندگی میشه امید به ایندس هرچن این بهمریختگی هارو کسی نمیتونه با یک یا چندین سالم درست کنه ولی امیدواری به اینده و برنامه ریزی بهتر میتونه خودش خیلی موثر باشه.
فروشگاه های اینترنتی انبار بازی و دایهارد
سلام و تشکر از دوستان عزیزسلام خدمت دوستان مخصوصا آقا رضا گل با تاکید فرمایشات شما وبا توجه به تجربه شخصی خودم در کلوپ بازیم صراحتا بگم ps5 از زمان عرضه شدن تا حالا هیچ بازی که بتونی نظرها را بابت رویکرد تغییر افکار گیمرها نسبت به کوچ کردن به نسل جدید برنیگیخته و با توجه به کپیخور بودن ps4 و بکپورت بازیها برای گیمرها مقرون بصرفه نیست که سمت ps5 برند چون بازی خاصی که بتونه گیمرها را راضی کنه واقعا سخته فقط مشتریها و گیمرهای که دنبال کیفیت و آنلاین بازی کردن هستند مثل فیفا یا وارزون یا فورتنایت و... فقط بخاطر کیفیت تصویر و روانتر بودن بازی نسبت به ps4 راضی هستند نه از گیم پلی بازیها و نه از هیجان بازی جدید چرا که همون را هم میشه با ps4 تجربه کرد در حالی که در نسلهای قبل عرضه نسل جدید با بازیهای واقعا تاثیر گذار و قوی برای نشان دادن قدرت دستگاه جدید با بازیهای خاص در زمان عرضه دستگاه باعث میشد گیمرها با اشتیاق زیاد به سمت نسل جدید برند که ps5 هیچکدام از این فاکتورها ندارد شخصا منتظرم ببینم کی یه بازی میاد که حداقل فراتر از ذهن ما باشه که لذت بازی کردن با شور شوق بازی نسل جدید تجربه کنیم . هرچند که تخفیفات سونی برای بازیها باعث شده اطلا به کپیخور شدن ps5 هم دل نبندیم . در آخر ps5 یک بروز رسانی سخت افزاری برای ps4 بوده تا یک کنسول نسل جدید برای تغییر دنیای گیمرها
خب اینجا بازم تکرار و اضافه میکنم ی موقع سو تفاهم نشه واسه دوستانی که PS5 دارن و یا میخوان بخرن,با توضیحاتی که خودشون در رابطه با قدرت سخت افزاری کنسول گفتن هنوز این کنسول زمان و پتانسیل داره البته جایی شنیدم تا چن سال بعد PS6 رو میخوان معرفی کنن اینکه چه قدر واقعیت داره این مطلبو نمیدونم و ظاهرا گفتن ایکس باکسم بعد از این کنسولای اخری که داده منظورم سری SوX انگار دیگه کنسول جدیدی رو به بازار معرفی نمیکنه چون معتقده نهایت قدرتو تو کنسولاش واسه کشش بازیای چندین سال بعدم مهیا کرده از قرار معلومم انگار دیسک ها از کنسولا جدا و بصورت دیجیتال میشن که اینو میشد پیش بینی کرد...حالا چقد اینا صحت دارنو نمیدونم...!!!
اما خود معرفی و زمان بیرون دادن PS5م به نظرم با بدشانسیو اون یا این بیماری کرونا مصادف شدو برای بسیاری از بازیا حتی تو صنعت فیلمم تاثیرات منفی خودشو گذاشت چون همه چیز با ریسک همراه میشد و متاسفانه تا همین الانم همینطوره اوضاع با ریسک هستو جلو میره شاید برای من اینطور به نظر میاد که کلا انگار همه چیز بهم ریخته و داریم خواب میبینیم هر روز اتفاقات عجیب و غریب کم پیش نمیادو تنها نقطه دلخوشی که باعث ادامه زندگی میشه امید به ایندس هرچن این بهمریختگی هارو کسی نمیتونه با یک یا چندین سالم درست کنه ولی امیدواری به اینده و برنامه ریزی بهتر میتونه خودش خیلی موثر باشه.
آخرین ویرایش: