پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
آره رضا جان شما درست میفرمایید و کار شما کاملا درسته و سعی کردید همه رو بدون هیچ گونه توقعی راهنمایی کنید و مهم تر این که همیشه شاید پست ها و اطلاع رسانی های مفید و به جای شما در اینجا هستیم و از این بابت بنده همیشه قدردان زحمات شما در اینجا هستم ( همیشه به عشق دیدن پست های جدید از شما به اینجا سر میزنم :D ).
با این حال من چون خودم در حال حاضر روی 6.72 هستم و از زمان شروع جیلبریک یعنی 4.05 کنسول رو دارم و از 4.05 به 5.05 آپدیت کردم و بعدش دقیقا به خاطر همون مشکل کرش در حین بازی و پریدن سیوها به 6.72 آپدیت کردم ( هر چند واسه من اتفاق نیافتاد ) و این پست رو جهت اطلاع قرار دادم واسه کسانی گه روی 6.72 هستن و در این که هک ورژن های 7.XX سرطان بودن شکی نیست .
اینم عکس از هاست فعلی خودم که لیفول هست :
View attachment 299512
دوست گل شکی نیست کار شما هم کاملا درسته اینو ی بار دیگم با هم فک کنم ردو بدل شد,من گفتم پیشنهاد میکنم بیای رو 9 حالا دقیق یادم نیس پیامت چی بود که اینو گفتم تو جواب گفتی من راحتمو مشکلی ام ندارم تموم شدو رفت...
اما الان این پیام اخرتو دیدم چون خودم رو 7.51 بودم تعجب کردم که گفتی شنیدم کنسول های جیلبریک ورژن 7.51 تا 7.55 خاموشی خیلی کمی داره!!!البته بعد اومدی ی جوری درستش کنی که اصلا نمیدونم چرا گفتی که بخوای درستش کنی:)
نه دوست من حالا اینجا که ما کسیرو نمیبینیم ولی همه چیز تو جمعش خوبه شما و امثال شما هم نباشی فایده نداره و نظرات همه واقعا اگر از روی تجربه و منطق باشه کسی اصلا منکرش نمیشه مگر عده ای کم باشن که بخواد اتفاق بیوفته اونطور که نباید رفتار کنن.
حالا کسی رو 7.51 و 55 نباشه بعدا اپدیت کنه ی اتفاق عجیبی بشه بیان بگن اینجا گفته فلان و چنان بوده مام اپدیت کردیم.
بازم تکرار میکنم رو هر فریموری هستین و راحتین رو هر هاستی که میبینین جوابه اصلا نیاز به تعویض نیست اینجا ما فقط اطلاع رسانی میکنیم واسه دوستانی که به هر نحو مشکل دارن برنامه و نرم افزارهام خودتون اطلاع دارید زیادن ما سعی میکنیم با بهترین و کم دردسرترین راه اینجا پست بزاریم,(با احترام زیاد)اما در صورت عدم اگاهی و اعمال اون برنامه یا نرم افزار در نتیجه خرابی کنسول به شخص کسی مربوط نیست و عواقبش مربوط به خودتون میشه.

آخرین ویرایش:
دوست گل شکی نیست کار شما هم کاملا درسته اینو ی بار دیگم با هم فک کنم ردو بدل شد,من گفتم پیشنهاد میکنم بیای رو 9 حالا دقیق یادم نیس پیامت چی بود که اینو گفتم تو جواب گفتی من راحتمو مشکلی ام ندارم تموم شدو رفت...
اما الان این پیام اخرتو دیدم چون خودم رو 7.51 بودم تعجب کردم که گفتی شنیدم کنسول های جیلبریک ورژن 7.51 تا 7.55 خاموشی خیلی کمی داره!!!البته بعد اومدی ی جوری درستش کنی که اصلا نمیدونم چرا گفتی که بخوای درستش کنی:)
نه دوست من حالا اینجا که ما کسیرو نمیبینیم ولی همه چیز تو جمعش خوبه شما و امثال شما هم نباشی فایده نداره و نظرات همه واقعا اگر از روی تجربه و منطق باشه کسی اصلا منکرش نمیشه مگر عده ای کم باشن که بخواد اتفاق بیوفته اونطور که نباید رفتار کنن.
حالا کسی رو 7.51 و 55 نباشه بعدا اپدیت کنه ی اتفاق عجیبی بشه بیان بگن اینجا گفته فلان و چنان بوده مام اپدیت کردیم.
بازم تکرار میکنم رو هر فریموری هستین و راحتین رو هر هاستی که میبینین جوابه اصلا نیاز به تعویض نیست اینجا ما فقط اطلاع رسانی میکنیم واسه دوستانی که به هر نحو مشکل دارن برنامه و نرم افزارهام خودتون اطلاع دارید زیادن ما سعی میکنیم با بهترین و کم دردسرترین راه اینجا پست بزاریم,(با احترام زیاد)اما در صورت عدم اگاهی و اعمال اون برنامه یا نرم افزار در نتیجه خرابی کنسول به شخص کسی مربوط نیست و عواقبش مربوط به خودتون میشه.
سلام و صبح بخیر
ضمن احترام به نظر و پست دوستمون از ورژن 7.55 تو این تاپیک بودم و اضافه کنم در حدود 38 صفحه بیشتر یا کمترش مهم نیس راجب همین 7.55 نظر دادیمو دیدیم به جرات میگم کسی راضی نبودش فکر میکنم یک پست از اقا علیرضا بود و درصد موفقیت این اکسپلویت رو برای ورژن 7.55 تنها 20 درصد اگر اشتباه نکنم بود و گفته شد
راجب اون تصویر از هاست لیفول و موفقیت جیلبریکم فقط ضمن اطلاع خواستم خدمت دوستانم بگم الان برای فریمور 9 هاست لیفول همینطوره و یک مشکل داره دقیقا زمانیکه اکسپلویت شما ناموفق بشه هیچ زمان نمیره جز اون ناموفق ها و شماره شه,اگرم بره دفعه بعد که روشن کنی و مراحل اکسپلویت رو باز مجدد بزنی با تعجب به میزان موفقیت اون یکبار ناموفق اضافه میشه....بازم تشکر از دوستان,اقا علیرضا بودیم و دیدیم👌.

ویرایش:اون مطلب رو برای هاست تو میزان موفقیت تو هاستهای مختلفو تست نداشتم و بطور کلی نمیدونم همشون همین ایرادو دارن یا نه فقط جهت اطلاع گفتم.

آخرین ویرایش:
سلام و صبح بخیر
ضمن احترام به نظر و پست دوستمون از ورژن 7.55 تو این تاپیک بودم و اضافه کنم در حدود 38 صفحه بیشتر یا کمترش مهم نیس راجب همین 7.55 نظر دادیمو دیدیم به جرات میگم کسی راضی نبودش فکر میکنم یک پست از اقا علیرضا بود و درصد موفقیت این اکسپلویت رو برای ورژن 7.55 تنها 20 درصد اگر اشتباه نکنم بود و گفته شد
راجب اون تصویر از هاست لیفول و موفقیت جیلبریکم فقط ضمن اطلاع خواستم خدمت دوستانم بگم الان برای فریمور 9 هاست لیفول همینطوره و یک مشکل داره دقیقا زمانیکه اکسپلویت شما ناموفق بشه هیچ زمان نمیره جز اون ناموفق ها و شماره شه,اگرم بره دفعه بعد که روشن کنی و مراحل اکسپلویت رو باز مجدد بزنی با تعجب به میزان موفقیت اون یکبار ناموفق اضافه میشه....بازم تشکر از دوستان,اقا علیرضا بودیم و دیدیم👌.

ویرایش:اون مطلب رو برای هاست تو میزان موفقیت تو هاستهای مختلفو تست نداشتم و بطور کلی نمیدونم همشون همین ایرادو دارن یا نه فقط جهت اطلاع گفتم.
سلام و درود
خواهش میکنم عزیزی
من به خاطر اینکه اپدیت هاست لیفول واسه 9 تقریبا به 6 ماه قبل برمیگرده چون پی لودهارو دستی جا به جا میکنم خصوصا گلدهن که اپدیت میشه هر چن وقت پاک و کلیر کش بصورت کامل باز کش میکنم البته جدیدا ی نفر غیر رسمی اون اپدیت اخر گلدهنم گذاشته واسش که دیگه به شکل دستی انجام ندی بله متاسفانه هاست لیفول اون مورد تفکیک اکسپلویت موفق و ناموفق رو دقیق مشخص نمیکنه و همینطوره اگرم ناموفق مشخص کنه تو سری بعد به موفقیت اضافه میشه واسه فریمور 9 که منم استفاده دارم به همین صورته البته هاستهای دیگم همینطوره اما بعضیاشم رعایت میشه که خب باید تو کنسول هر کاربر چون جواب بده اونجاس که انتخاب باید کنی

درود دوستان
کسی میدونه نسخه هکی بازی dead island2 چرا کار نمیکنه
من نسخه پی سی دی رو گرفتم ولی موقع اجرا میگه این app قابل اجرا نیست
تمامی فایل ها رو هم به ترتیب نصب کردم نسخه سایبر هست

درود دوستان
چه اروری میده؟ شاید ریپک بخواد

• Like
Reactions: rezagoli
درود دوستان
از کدوم ورژن hen یا goldhen استفاده میکنی عزیز ؟

• Like
  • Like
هاست Typical Gamer)NSTG)برای فریمور 9 با گلدهن 2.3 به قول خودش استیبل!(اگر با هاست خودتون رو فریمور 9 مشکلی ندارید که هیچ اما اگر دچار مشکل هستین میتونید از طریق اموزش زیر با وارد کردن هاست موردنظر ازمایش کنید بلکه این هاست براتون بهتر باشه البته بارها گفتیم فریمور 9 به تعویض هاستهای متفاوت احتیاج نداره چون خودش کاملا پایداره در ضمن این هاست شخصا امتحان نداشتم ولی طبق اموزشش که دیدم فاقد هر گونه پی لوده و فقط گلدهن 2.3 رو داره)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or