چقد بد,خوب شد اینو گفته باطری ام دربیاری به فنا میری شانس اوردم دادم بیرون واسه سرویس یارو درنیاورد اونجا پیشش بودم میگم رضا این پیلودم انگار واسه 9 اپدیت شده یعنی با اینم درست نمیشه!!؟معمولا تا ی مشکل برا همه پیش نیاد کسی به فکر دیگری نیس این قضیه باطری و تعویضش واسه دستگاه جیلبریک رو بعد از تحقیق متوجه شدم متاسفانه اگر باطری کنسول شما به هر طریق تموم و تعویض بشه برای اینکه هسته بتونه همگام سازی بشه با تاریخ و ساعت بروز باید حتما به اخرین فریمور اپدیت بعد از روش بالا دانگرید کنید تا جیلبریک از دست نره حتی با توضیحاتی که صبح به رفیقمون هم دادم که کلا کنسول و هاردش رو فرمت و دوباره فریمور بزن انگار اینم جوابگو نخواهد بود(البته بازم تو بعضی جاها من دیدم که زدن مشکلی ندارن و باطریرو عوض کردن,بعدش همونطور که گفتیم پاک کردن کلی هارد,نصب دوباره فریمور فعلیو کنسولشون به درستی تنظیم میشه...!)در غیر اینصورت تو هنگام اجرا با ارورهای متعدد یا در هنگام سیو و بعدش با ارور مواجه میشید که این خودش ماجرا و معضلیه امیدوارم این مساله جدی نباشه و توسط دولوپرها راه حلی واسش خلاصه بیاد.
نکته ای که هست:
قبلا ی payload از al-azif بوده که مشکل رو تو فریمورای پایین تر حل میکرده kernel clock payload اما اطلاع ندارم رو فریمور 9 جواب میده یا خیر.
Snake_Plissken92;سوالی که در رابطه با این موضوع شده(تازه بنده خدا اومده محکم کاری یا وسواس به خرج داده باطری سالم رو دراورده که تمیز بشه بعدا جا میزنه و میبینه ماجرا شده واسش)
سلام به همه. بنابراین ، من PS4 Pro را با نرم افزار نسخه 8.03 خریداری کردم ، و قبل از 9.00 فرار از زندان می خواستم کنسول را تمیز کنم و خمیر حرارتی جدید را اعمال کنم. من اشتباه کردم که از آن آگاه نبودم. * آه* باتری لعنتی CMOS ، همانطور که من تخته را تمیز می کردم فکر می کردم: چرا گرد و غبار را در زیر باتری تمیز نکنم . بعد از مونتاژ ، من کنسول را روشن کردم ، زمان و تاریخ را تعیین کردم ، بنابراین می خواستم BD را آزمایش کنم و Gran Turismo Sport را وارد کنم. تعجب کردم برای نمایش پیام خطا : کاربر 1 . (CE-30391-6) اکنون فکر کردم باتری CMOS معیوب است ، بنابراین کنسول را جدا کردم پس از تست با مولتی متر هنوز خوب بود. بعد از آزمایش ، هنوز هم یکسان است. اکنون من چیزی در مورد Cbomb Thing خوانده ام و تصمیم گرفتم با به روزرسانی نرم افزار به 9.00 این مسئله را برطرف کنم و کار کرد ، Gran Turismo بارگذاری شد ، عالی بود. اما اکنون وقتی کنسول را از پریز برق جدا می کنم ، مسئله ای دارم و دوباره آن را وصل می کنم ، تاریخ و بار دیگر به سال 1970 می رود. بنابراین ممکن است بار ساعت هسته یا چیز دیگری برای 9.00 که می توانم برای رفع آن ساعت استفاده کنم وجود داشته باشد ، زیرا من هیچ ایده ای ندارم که چه کاری انجام دهم. برخی می گویند من برای به روزرسانی آن ساعت باید نرم افزار را به آخرین نسخه به روز کنم ، یا فقط به PSN وارد سیستم شوم. من ایده ای ندارم که چه چیز دیگری را امتحان کنم. بنابراین من از شما بچه ها می پرسم ، لطفا اگر توصیه ای دارید از آن قدردانی می کنم. با عرض پوزش برای پست طولانی ، و پیشاپیش از شما متشکرم.
ویرایش: من تنظیمات ساعت را تحت تنظیمات اشکال زدایی Goldhen پیدا کردم. آیا می توانم از آنجا کاری انجام دهم؟
ویرایش 2: سعی در بارگذاری kernel clock payload از binloader. بدشانسی. ساعت هنوز به سال 1970 بازنشانی می شود
نه ، من فکر می کنم تنها گزینه به روزرسانی نرم افزار در آخرین نسخه است و پس از آن باید زمان را به صورت خودکار تنظیم کنید تا ساعت هسته بتواند همگام سازی شود. اما من این کار را نمی کنم این به معنای رفتن به 9.05 یا آخرین نسخه است و توانایی فرار از زندان را از دست می دهد.
با این وجود راه حل دیگری وجود دارد ، نسخه پشتیبان از کنسول و به روزرسانی نرم افزار به آخرین نسخه ، همگام سازی ساعت با اینترنت و سپس پایین آمدن نرم افزار به ساعت 9.00. اما من این آموزش را دیدم ، بسیار سخت است و شما واقعاً به برخی از سخت افزار و دانش لحیم کاری نیاز دارید ، زیرا شما تراشه های مادربرد را می خواهید و آنها را در برنامه نویسان می خوانید. ارزشش را ندارد. بهتر است هر وقت کنسول را جدا کنید ، زمان و تاریخ را تعیین کنید(منظورش به صورت دستیه فک کنم) زیرا همیشه این کار را انجام نمی دهید.
سوال
Snake_Plissken92:
و اگر دوباره سیستم عامل را نصب کنم ، رفع خواهد شد؟
نه ، آن را برطرف نمی کند. من قبلاً آن را امتحان کرده ام ، در حال حاضر تنها 2 گزینه این است که آنچه را که در بالا به آن اشاره کردم انجام دهید.
آخرین ویرایش: