پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
معمولا تا ی مشکل برا همه پیش نیاد کسی به فکر دیگری نیس این قضیه باطری و تعویضش واسه دستگاه جیلبریک رو بعد از تحقیق متوجه شدم متاسفانه اگر باطری کنسول شما به هر طریق تموم و تعویض بشه برای اینکه هسته بتونه همگام سازی بشه با تاریخ و ساعت بروز باید حتما به اخرین فریمور اپدیت بعد از روش بالا دانگرید کنید تا جیلبریک از دست نره حتی با توضیحاتی که صبح به رفیقمون هم دادم که کلا کنسول و هاردش رو فرمت و دوباره فریمور بزن انگار اینم جوابگو نخواهد بود(البته بازم تو بعضی جاها من دیدم که زدن مشکلی ندارن و باطریرو عوض کردن,بعدش همونطور که گفتیم پاک کردن کلی هارد,نصب دوباره فریمور فعلیو کنسولشون به درستی تنظیم میشه...!)در غیر اینصورت تو هنگام اجرا با ارورهای متعدد یا در هنگام سیو و بعدش با ارور مواجه میشید که این خودش ماجرا و معضلیه امیدوارم این مساله جدی نباشه و توسط دولوپرها راه حلی واسش خلاصه بیاد.

نکته ای که هست:
قبلا ی payload از al-azif بوده که مشکل رو تو فریمورای پایین تر حل میکرده kernel clock payload اما اطلاع ندارم رو فریمور 9 جواب میده یا خیر.

Snake_Plissken92;سوالی که در رابطه با این موضوع شده(تازه بنده خدا اومده محکم کاری یا وسواس به خرج داده باطری سالم رو دراورده که تمیز بشه بعدا جا میزنه و میبینه ماجرا شده واسش)
سلام به همه. بنابراین ، من PS4 Pro را با نرم افزار نسخه 8.03 خریداری کردم ، و قبل از 9.00 فرار از زندان می خواستم کنسول را تمیز کنم و خمیر حرارتی جدید را اعمال کنم. من اشتباه کردم که از آن آگاه نبودم. * آه* باتری لعنتی CMOS ، همانطور که من تخته را تمیز می کردم فکر می کردم: چرا گرد و غبار را در زیر باتری تمیز نکنم . بعد از مونتاژ ، من کنسول را روشن کردم ، زمان و تاریخ را تعیین کردم ، بنابراین می خواستم BD را آزمایش کنم و Gran Turismo Sport را وارد کنم. تعجب کردم برای نمایش پیام خطا : کاربر 1 . (CE-30391-6) اکنون فکر کردم باتری CMOS معیوب است ، بنابراین کنسول را جدا کردم پس از تست با مولتی متر هنوز خوب بود. بعد از آزمایش ، هنوز هم یکسان است. اکنون من چیزی در مورد Cbomb Thing خوانده ام و تصمیم گرفتم با به روزرسانی نرم افزار به 9.00 این مسئله را برطرف کنم و کار کرد ، Gran Turismo بارگذاری شد ، عالی بود. اما اکنون وقتی کنسول را از پریز برق جدا می کنم ، مسئله ای دارم و دوباره آن را وصل می کنم ، تاریخ و بار دیگر به سال 1970 می رود. بنابراین ممکن است بار ساعت هسته یا چیز دیگری برای 9.00 که می توانم برای رفع آن ساعت استفاده کنم وجود داشته باشد ، زیرا من هیچ ایده ای ندارم که چه کاری انجام دهم. برخی می گویند من برای به روزرسانی آن ساعت باید نرم افزار را به آخرین نسخه به روز کنم ، یا فقط به PSN وارد سیستم شوم. من ایده ای ندارم که چه چیز دیگری را امتحان کنم. بنابراین من از شما بچه ها می پرسم ، لطفا اگر توصیه ای دارید از آن قدردانی می کنم. با عرض پوزش برای پست طولانی ، و پیشاپیش از شما متشکرم.

ویرایش: من تنظیمات ساعت را تحت تنظیمات اشکال زدایی Goldhen پیدا کردم. آیا می توانم از آنجا کاری انجام دهم؟

ویرایش 2: سعی در بارگذاری kernel clock payload از binloader. بدشانسی. ساعت هنوز به سال 1970 بازنشانی می شود

Alireza.jpg

نه ، من فکر می کنم تنها گزینه به روزرسانی نرم افزار در آخرین نسخه است و پس از آن باید زمان را به صورت خودکار تنظیم کنید تا ساعت هسته بتواند همگام سازی شود. اما من این کار را نمی کنم این به معنای رفتن به 9.05 یا آخرین نسخه است و توانایی فرار از زندان را از دست می دهد.

با این وجود راه حل دیگری وجود دارد ، نسخه پشتیبان از کنسول و به روزرسانی نرم افزار به آخرین نسخه ، همگام سازی ساعت با اینترنت و سپس پایین آمدن نرم افزار به ساعت 9.00. اما من این آموزش را دیدم ، بسیار سخت است و شما واقعاً به برخی از سخت افزار و دانش لحیم کاری نیاز دارید ، زیرا شما تراشه های مادربرد را می خواهید و آنها را در برنامه نویسان می خوانید. ارزشش را ندارد. بهتر است هر وقت کنسول را جدا کنید ، زمان و تاریخ را تعیین کنید(منظورش به صورت دستیه فک کنم) زیرا همیشه این کار را انجام نمی دهید.

Alireza.jpg

سوال
Snake_Plissken92:
و اگر دوباره سیستم عامل را نصب کنم ، رفع خواهد شد؟

نه ، آن را برطرف نمی کند. من قبلاً آن را امتحان کرده ام ، در حال حاضر تنها 2 گزینه این است که آنچه را که در بالا به آن اشاره کردم انجام دهید.
چقد بد,خوب شد اینو گفته باطری ام دربیاری به فنا میری شانس اوردم دادم بیرون واسه سرویس یارو درنیاورد اونجا پیشش بودم میگم رضا این پیلودم انگار واسه 9 اپدیت شده یعنی با اینم درست نمیشه!!؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
چقد بد,خوب شد اینو گفته باطری ام دربیاری به فنا میری شانس اوردم دادم بیرون واسه سرویس یارو درنیاورد اونجا پیشش بودم میگم رضا این پیلودم انگار واسه 9 اپدیت شده یعنی با اینم درست نمیشه!!؟
توضیحاتشو دادم دیگه برادر
اون ویدیو MODDEDWARFARE رو ببینی داره دقیقا میگه بازیای دیسکی و اورجینال در صورت دراوردن و تعویض با باطری جدید که خودشم ازمایش میکنه تا ببینه چه اتفاقی میوفته بعد میبینه تاریخ کنسول رو 1970عه بازیای دیسکی و اورجینالش حتی با اعمال mira اجرا اما بعد از چن لحظه با ارور بیرون میندازش بعد رو دیتای fpkg با استفاده از گلدهن بازی با موفقیت باز میشه این تا حدی خودش میتونه کار امد باشه اما مشکل رو کلا رفع نمیکنه پی لودم انگار دو تا بوده یکیش تا فریمور 5 قابل اعمال و رفع میکرده که تو هاست ال ازیف بوده و یکی ام همون پی لود kernel-clockعه و ظاهرا این کاربر که مشکل خورده میگه حتی با اعمال اینم مشکلش حل نشده به هر حال اینطوری نمیمونه ی راه حلی بالاخره واسش میاد یا هست حالا چاره ای نیس تا اونموقع بیخیال اگرم ی زمان نیاز به تعویض باطری ام داشته باشید بلکه با همون راه حل ها که گفتیم برطرف بشه چون برا بعضیام مشکلی نبوده.

آخرین ویرایش:
فقط تو سیو بعضی بازیا ( mafia 3, red redmption 2, gta 5 .......) مشکل ایجاد میشه باید هر بار که کنسول را روشن می کنی تاریخ و ساعت را هم تنظیم کنی و الا تو باز کردن بازیا هیچ مشکلی وجود داره چون اگر تو اینترنت نگاه کنی نوشته اند که تو فریمورهای قبل از ۹ اگر باتری بایوس خراب بشه دیگه بازی های اورجینال اجرا نمیشه اما تو فریمور ۹ امتحان کردند و دیدند حتی اگر باز هم باتری بایوس را در بیاوری بازی ها بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند.( این مشکل کاملا تو فریمور ۹ حل شده) اگر کنسول را از پریز برق درنیاورید تاریخ و ساعت به هم نمی خورد

فقط تو سیو بعضی بازیا ( mafia 3, red redmption 2, gta 5 .......) مشکل ایجاد میشه باید هر بار که کنسول را روشن می کنی تاریخ و ساعت را هم تنظیم کنی و الا تو باز کردن بازیا هیچ مشکلی وجود داره چون اگر تو اینترنت نگاه کنی نوشته اند که تو فریمورهای قبل از ۹ اگر باتری بایوس خراب بشه دیگه بازی های اورجینال اجرا نمیشه اما تو فریمور ۹ امتحان کردند و دیدند حتی اگر باز هم باتری بایوس را در بیاوری بازی ها بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند.( این مشکل کاملا تو فریمور ۹ حل شده) اگر کنسول را از پریز برق درنیاورید تاریخ و ساعت به هم نمی خورد
داداش اخرش مشکل تنظیم ساعتو گفتم از برق بکشی با دست بزنی میدونم سوالم از رضا بابت این بود مثل اول دیگه نیاز به تنظیم دستی نباشه اونوقت چیکار باید کرد...:-w

• Like
داداش اخرش مشکل تنظیم ساعتو گفتم از برق بکشی با دست بزنی میدونم سوالم از رضا بابت این بود مثل اول دیگه نیاز به تنظیم دستی نباشه اونوقت چیکار باید کرد...:-w
پستای قبلم خلاصه گفتم اون مشکل کلا واسه خود سونی و سیستمش از قبل بوده که رو هر فریموری میخواد بوده باشه کاربر بازیهای دیسکی فیزیکی و دیجیتالی زمانیکه باطری تموم میشده به مشکل میخورده لذا باعث اعتراض کاربرا میشه و با اپدیت فریمور 9 که میده برطرف میشه این موضوع اما تو کنسولای جیلبریک این ترفند بصورت دستی باید هر بار بعد از خاموشی و زمانیکه از برق میکشی باز زمانو بیای و تنظیم کنی که این خودش فقط صورت مساله رو حل میکنه و خود مشکل که ست شدن ساعت هسته کنسول ه پابرجاس و توضیحم دادیم که بعضیام گفتن ما تعویض باطریرو انجام دادیم فرمت هارد و نصب مجدد فریمور فعلی ریست کلی کنسولو داشتیم و بعدش مشکلی نبوده,همه چیز اوکی بوده اما اون دوستان تو فروم خارجی ام عکس و مشکل خودشون و راه حلشو گفتن که پستاشو گذاشتم فعلا واسه کنسولای جیلبریک شده در صورت بروز این مشکل تنها راهش همون تنظیم دستی بعد از هر بار خاموشیه تا بلکه راهی باشه یا پیدا کنن دولوپرها تا موضوع بصورت کلی برطرف بشه.

2 ویدیو زیر مشکل اول رو کاملا شرح میده و دومی این کاربر دچار همین موضوع رو فریمور 9 خودشه و هر بار به صورت دستی باید تنظیم ساعت و تاریخ رو انجام بده...امیدوارم دیگه با دیدن این پست پرسش راجب این موضوع پیش نیاد.

آخرین ویرایش:
فعلا در حال حاضر چاره ای نداره ( البته ۲ هفته پیش چاره داشت که آقا رضا ویدیویش را در پست های قبل گذاشتند اما اگر به نظرات این ویدیو نگاه کنی می بینی که سونی ۲ هفته است جلوی این روش را گرفته و کاربران در هنگام اجرای این روش با ارور مواجه می شوند من خودم هم امتحان کردم ) اگر بخواهی بازیهات به درستی سیو شوند باید به صورت دستی تنظیم کنی اگر فریمور ۵.۰۵ بودی چاره داشت ولی فریمور ۹.۰۰ چاره ای نداره جز این که صبر کند به این چیزا فکر نکن ان شاالله تا زمان تمام شدن باتری بایوس شما یک راه حلی دیگری برایش می آید

سلام آقا رضا خسته نباشید راهی وجود دارد که خودمان برای فریمور ۹.۰۰ به صورت آفلاین با پیلودهای دلخواه هاست بسازیم و به صورت آفلاین در کنسول کش کنیم تا فریمور ۵.۰۵ ویدیوهایش را در اینترنت پیدا کردم اما برای فریمور ۹.۰۰ پیدا نکردم میشه لطفا راهنمایی ام بکنید

سلام آقا رضا خسته نباشید راهی وجود دارد که خودمان برای فریمور ۹.۰۰ به صورت آفلاین با پیلودهای دلخواه هاست بسازیم و به صورت آفلاین در کنسول کش کنیم تا فریمور ۵.۰۵ ویدیوهایش را در اینترنت پیدا کردم اما برای فریمور ۹.۰۰ پیدا نکردم میشه لطفا راهنمایی ام بکنید
سلام
راستش من لازم ندیدم اینو چون با همون سلف هاست خیلی راحت و بدون کوچکترین خاموشی دارم مراحل جیلبریک رو انجام میدم اینم که بعضی جاها میگن هاست سنگینه یا سبکه بدرد نمیخوره به نظر من درست نیس و اصلا ربطی به سنگینی یا سبکی نداره اینا داخلش فقط تعداد پی لودها رو کمتر و زیادتر میزنن یا بعضیا میگن اینطوری فلشو با تاخیر یا اونطوری با فلان ترفند دربیار بهتر میشه روند جیلبریک اصلا موافق نیستم چون فریمور 9 اصلا مشکلی نداره که بخواد اینطوری عمل کنی(همون طبق اموزشای اصلی و چیزی که قبلا گفتن عمل بشه برای جیلبریک 9 هیچ مشکلی ندارید) اینهمه ترفند واسه مراحل جیلبریک 7 خصوصا 7.55 اومد و گفتن بازم سرطان بود چون کلا مشکل داشت بارها گفتیم عملکرد هر هاست با توجه به نوع مدل کنسول هر کاربر متفاوته مثلا من با همین هاست کارو ک بعضیا باهاش مشکلی ندارن حتی رو همین فریمور 9 نمیگم بده ها ولی لیفول برام عااالی تره بنابراین دیگه از هاست کارو استفاده نمیکنم.
و بله اون روش شخصی سازی هاستم قبلا رو فریمورهای پایین تر میشد و انجام میدادن ولی من به دلایلی که گفتم دیگه لازم نمیبینم.

آخرین ویرایش:
سلام
راستش من لازم ندیدم اینو چون با همون سلف هاست خیلی راحت و بدون کوچکترین خاموشی دارم مراحل جیلبریک رو انجام میدم اینم که بعضی جاها میگن هاست سنگینه یا سبکه بدرد نمیخوره به نظر من درست نیس و اصلا ربطی به سنگینی یا سبکی نداره اینا داخلش فقط تعداد پی لودها رو کمتر و زیادتر میزنن یا بعضیا میگن اینطوری فلشو با تاخیر یا اونطوری با فلان ترفند دربیار بهتر میشه روند جیلبریک اصلا موافق نیستم چون فریمور 9 اصلا مشکلی نداره که بخواد اینطوری عمل کنی(همون طبق اموزشای اصلی و چیزی که قبلا گفتن عمل بشه برای جیلبریک 9 هیچ مشکلی ندارید) اینهمه ترفند واسه مراحل جیلبریک 7 خصوصا 7.55 اومد و گفتن بازم سرطان بود چون کلا مشکل داشت بارها گفتیم عملکرد هر هاست با توجه به نوع مدل کنسول هر کاربر متفاوته مثلا من با همین هاست کارو ک بعضیا باهاش مشکلی ندارن حتی رو همین فریمور 9 نمیگم بده ها ولی لیفول برام عااالی تره بنابراین دیگه از هاست کارو استفاده نمیکنم.
و بله اون روش شخصی سازی هاستم قبلا رو فریمورهای پایین تر میشد و انجام میدادن ولی من به دلایلی که گفتم دیگه لازم نمیبینم.
سلام شب خوش
یعنی شما با هاست لیفول فریمور 9 مراحل اکسپلویت ناموفق نمیشه به هیچ وجه!؟

• Like
سلام شب خوش
یعنی شما با هاست لیفول فریمور 9 مراحل اکسپلویت ناموفق نمیشه به هیچ وجه!؟
سلام
ببین دوست عزیز تو زمان فریمور 7.51 تا 55 زمانیکه کنسول ps4 رو مجدد خریداری کردم اونوقت با جیلبریکی که منتشر شد زمانیکه مراحل اکسپلویت رو انجام میدادم تو دفعات بسیار,اول ناموفق و بعد همون موقع کرنل پنیک میشد یا بطور معمولش باید بگه عملیات ناموفق دستگاه رو یکبار ریستارت باز مجدد اقدام کنید که بازم زمانیکه واسه ریستارت اقدام میکردم کرنل پنیک میشد.
الان تو فریمور 9 لااقل برای من اصلا خاموشی نداره از 10 الی 15 بار شاید یک مرتبه ناموفق بشه اما اینجاس که دیگه دستگاه حتی بعد از ریستارتم کرنل پنیک یا خاموش نمیشه.
اونم عرض کردم عملکرد هر هاست با توجه به نوع مدل کنسول هر کاربر متفاوته.

با درود و سلام
دوستان چون حرف از ترفند و این چیزا شد گفتم یه مطلب رو بگم خدمت دوستان . من شنیده بودم که کنسول های جیلبریک ورژن 7.51 تا 7.55 خاموشی خیلی کمی داره و اون ارور مربوط به حافظه رو چندین بار در زمان جیلبریک نشون میده حالا جدای از این که به سختی جیلبریک موفق انجام میشد و دردسرهای خودشو داشت.
با این توضیحات من خودم روی ورژن 6.72 هستم و با یه ترفند قبل از انجام جیلبریک سعی میکنم یکی دو بار اون ارور مربوط به حافظه رو دریافت کنم و بعد اقدام به جیلبریک کنم که با این کار درصد موفقیت جیلبریک خیلی خیلی بالا میره و درصد کرنل پینک تقریبا صفر میشه ( شاید واسه من کرنل پینک در 100 بار یک بار اتفاق افتاده باشه ).
در ضمن برای این کار واسه من بهترین هاست همون لیفول هستش که دوست خوبمون آقا رضا هم بهش اشاره کردن . ( سعی میکنم از درصد موفقیت و شکست هاست روی کنسول خودم عکس قرار بدم ).

آخرین ویرایش:
با درود و سلام
دوستان چون حرف از ترفند و این چیزا شد گفتم یه مطلب رو بگم خدمت دوستان . من شنیده بودم که کنسول های جیلبریک ورژن 7.51 تا 7.55 خاموشی خیلی کمی داره و اون ارور مربوط به حافظه رو چندین بار در زمان جیلبریک نشون میده حالا جدای از این که به سختی جیلبریک موفق انجام میشد و دردسرهای خودشو داشت.
با این توضیحات من خودم روی ورژن 6.72 هستم و با یه ترفند قبل از انجام جیلبریک سعی میکنم یکی دو بار اون ارور مربوط به حافظه رو دریافت کنم و بعد اقدام به جیلبریک کنم که با این کار درصد موفقیت جیلبریک خیلی خیلی بالا میره و درصد کرنل پینک تقریبا صفر میشه ( شاید واسه من کرنل پینک در 100 بار یک بار اتفاق افتاده باشه ).
در ضمن برای این کار واسه من بهترین هاست همون لیفول هستش که دوست خوبمون آقا رضا هم بهش اشاره کردن . ( سعی میکنم از درصد موفقیت هاست روی کنسول خودم در مقابل درصدهای شکست عکس قرار بدم ).
سلام
دوست خوبم نگو دیگه شما رو 6.72 هستین من خودم ی زمان 5 بودم که اصلا مشکلی نبود و خیلی نادر اتفاق میوفتاد تو بازی کرش میشد سیوم باهاش میپرید بنا بر دلایلی فروختم بعد دوباره رو 7.51 بود خریدم یعنی از زمان 7.51 من این تاپیک رو ایجاد کردم واسه حل مشکلات هاست کرنل پنیک یا پیشنهاد بهتر واسه جیلبریک و اخبارش از اونموقع بیداد میکرد دوستانی که میومدن اینجا میتونید ببینید کامنتارو از قبل ک چقد شاکی بودن و خود من با انواع به اصطلاح ترفند از زمانیکه کنسول روشن بشه گفتن دست نزن به دسته بزار چن دقیقه بگذره بعد برو تو مرورگر و هاست بعد اومدن گفتن وارد استور فلان بشو بعد هوم بزن وارد مرورگر شو بعد هاستو بزن واسه جیلبریک کلا همه اینارم انجام دادیم شاید بازم بیشتر از اینم روشو راه حل گذاشتیم که الان یادم نیس کلا 7 مخصوصا 51 تا 55 استیبل نبود و نشد البته 7 رو از دوستانم میپرسیدم اونموقع میگفتن قابل تحمله اما 51 و 55 اینقدر بد بود که دیگه الانم کسی رو هاستهاش اونقدر کار نمیکنه و اسمم نمیارن ازش از ال ازیف گرفته تا زکو اونموقع گفتن خصوصا 7.51 تا 55 حتما اپدیت کنن به 9
کاری نداریم من نه دنبال تخریبم نه تبلیغ اینجا گفتیمو پست گذاشتیم نه دنبال لایکیم نه تشویق چون اصلا مگه به کاره کسی ام میاد یا دنبال کسب درامد باشم نه فقط سعی کردم کمک کنم بلکه مشکلات دوستان مرتفع بشه حالا اگر ی عده رو هر فریموری به جز 6 که خودم تجربه نداشتم فکر میکنن راحتن و مثلا با فلان ترفندم مشکلشون حل میشه خب اصلا اجباری نیست من خودم اینو شخصا بارها هم گفتم که بمونن و اصلا اپدیت نکنن.

آخرین ویرایش:
آره رضا جان شما درست میفرمایید و کار شما کاملا درسته و سعی کردید همه رو بدون هیچ گونه توقعی راهنمایی کنید و مهم تر این که همیشه شاید پست ها و اطلاع رسانی های مفید و به جای شما در اینجا هستیم و از این بابت بنده همیشه قدردان زحمات شما در اینجا هستم ( همیشه به عشق دیدن پست های جدید از شما به اینجا سر میزنم :D ).
با این حال من چون خودم در حال حاضر روی 6.72 هستم و از زمان شروع جیلبریک یعنی 4.05 کنسول رو دارم و از 4.05 به 5.05 آپدیت کردم و بعدش دقیقا به خاطر همون مشکل کرش در حین بازی و پریدن سیوها به 6.72 آپدیت کردم ( هر چند واسه من اتفاق نیافتاد ) و این پست رو جهت اطلاع قرار دادم واسه کسانی گه روی 6.72 هستن و در این که هک ورژن های 7.XX سرطان بودن شکی نیست .
اینم عکس از هاست فعلی خودم که لیفول هست :
20230702_054901.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or