پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
عرض کردم به شما باطری من هنوز تموم نشده که بخواد کنسول ارور بگیره فقط هرزگاهی چون من معمولا دیر به دیر کنسولم رو روشن میکنم ساعت چن دقیقه جلو یا عقبه دقیق با ساعت pc چون انلاین جلوم هست ست و هماهنگ نیس و با این روش الان هماهنگ شد
همونطور که گفتم
اگر مشکلت هنوز با این روشم پابرجاس اولین مرحله همون بود که بهت گفتم پاک کردن اطلاعات و فرمت هارد کنسول و مراحلی که تو پست قبل گفتم و بعد انجام این روش چون به احتمال زیاد تروفیات یا برخی بازی یا دیتاهایی که بعد از تعویض باطری ریختی باعث اختلال و ارور میشن چون باطریرو خارج و تعویض کردی شما بنابراین در صورت انجام مراحلی که گفتم به احتمال زیاد مشکلت باید حل بشه
باشه خیلی خيلي ممنون بابت حوصله ای که به خرج دادید و به تمام سوالاتم جواب دادید

عرض کردم به شما باطری من هنوز تموم نشده که بخواد کنسول ارور بگیره فقط هرزگاهی چون من معمولا دیر به دیر کنسولم رو روشن میکنم ساعت چن دقیقه جلو یا عقبه دقیق با ساعت pc چون انلاین جلوم هست ست و هماهنگ نیس و با این روش الان هماهنگ شد
همونطور که گفتم
اگر مشکلت هنوز با این روشم پابرجاس اولین مرحله همون بود که بهت گفتم پاک کردن اطلاعات و فرمت هارد کنسول و مراحلی که تو پست قبل گفتم و بعد انجام این روش چون به احتمال زیاد تروفیات یا برخی بازی یا دیتاهایی که بعد از تعویض باطری ریختی باعث اختلال و ارور میشن چون باطریرو خارج و تعویض کردی شما بنابراین در صورت انجام مراحلی که گفتم به احتمال زیاد مشکلت باید حل بشه
داش رضا احتمالا این مشکل رفیقمون dnsعه این ارور ce-33729-4 واسه اختلال در شبکه یا dns چون نمیزاره کنسول درست به نت وصل بشه از یه طرف میتونه همونجور که گفتی باطری رو دراورده بعد گذاشته تو همون بین با کنسول کار کرده دیه سریع فایل سیستمی میوفته رو کنسول تا روشن کنی و با همون تاریخم تو روت ثبت میشه, راست میگه رضا یه دلیلم دیتاهات ممکنه با تاریخ قدیم افتاده و باعث اختلال میشه واسه اینکه بروز نیست

داش رضا این سونیک کالکشنرو نداده هنوز

Sonic Origins Plus​

• Like
Reactions: rezagoli
باشه خیلی خيلي ممنون بابت حوصله ای که به خرج دادید و به تمام سوالاتم جواب دادید
داش رضا احتمالا این مشکل رفیقمون dnsعه این ارور ce-33729-4 واسه اختلال در شبکه یا dns چون نمیزاره کنسول درست به نت وصل بشه از یه طرف میتونه همونجور که گفتی باطری رو دراورده بعد گذاشته تو همون بین با کنسول کار کرده دیه سریع فایل سیستمی میوفته رو کنسول تا روشن کنی و با همون تاریخم تو روت ثبت میشه, راست میگه رضا یه دلیلم دیتاهات ممکنه با تاریخ قدیم افتاده و باعث اختلال میشه واسه اینکه بروز نیست

داش رضا این سونیک کالکشنرو نداده هنوز

Sonic Origins Plus​

خواهش میکنم

حقیقت چیزی که به نظرم میرسید و درسته رو گفتیم اما ببین برادر همینطوری ام نمیشه هی نظر داد,چون باید از نزدیک یا حضوری ببینی بعضی چیزارو,اینم در نظر بگیر.
این Sonic Origins Plus یعنی اینقدر خوبه!واسه 9 اینا بعید میدونم مشکلی باشه ولی نه متاسفانه این cyber کلا تعصب داره رو فریمور 5 تا رو فریمور 5 بازی فیکس نکنه بیرون نمیده.

توضیحات کاملی از MODDEDWARFARE در رابطه با نحوه دانگرید ps4
اینطور که خلاصه بگیم داره از روش سابقی که خودشم ی زمان تست داشته صحبت میکنه که از فریمور 10 به 6.72 برمیگرده
ک این خودش شامل سختی های زیاد و ریسک میشه چرا که چندین تراشه رو کنسول باید برداشته بشه و....تا انجامش رو به کار سخت و پرخطر همینطور هزینه بر تعریف میکنه!
این روش با ی مقدار پیشرفت و بهتر شدن در هزینه ها و موارد گفته شده و پر خطر بالا واسه دوستانی که الان از فریمور بالاتر از 9 هستن و به هر نحو موندن ک چیکار کنن منظورم این هست اپدیت کنن به فریمور اخر یا بمونن تا بلکه اتفاقی بیوفته رو بیشتر کارایی میده و تکلیفشون رو مشخص میکنه و به درد اینجور کنسولا میخوره البته بازم شامل موارد و قطعاتو تجهیزات میشه syscon writer
ک شکر خدا درو پیکر اینجا بستن بیادم معلوم نیس رو چه قیمتایی بخواد دربیاد
کسایی که الان جیلبریک دارنم بیخیال این موضوع باشن

معمولا تا ی مشکل برا همه پیش نیاد کسی به فکر دیگری نیس این قضیه باطری و تعویضش واسه دستگاه جیلبریک رو بعد از تحقیق متوجه شدم متاسفانه اگر باطری کنسول شما به هر طریق تموم و تعویض بشه برای اینکه هسته بتونه همگام سازی بشه با تاریخ و ساعت بروز باید حتما به اخرین فریمور اپدیت بعد از روش بالا دانگرید کنید تا جیلبریک از دست نره حتی با توضیحاتی که صبح به رفیقمون هم دادم که کلا کنسول و هاردش رو فرمت و دوباره فریمور بزن انگار اینم جوابگو نخواهد بود(البته بازم تو بعضی جاها من دیدم که زدن مشکلی ندارن و باطریرو عوض کردن,بعدش همونطور که گفتیم پاک کردن کلی هارد,نصب دوباره فریمور فعلیو کنسولشون به درستی تنظیم میشه...!)در غیر اینصورت تو هنگام اجرا با ارورهای متعدد یا در هنگام سیو و بعدش با ارور مواجه میشید که این خودش ماجرا و معضلیه امیدوارم این مساله جدی نباشه و توسط دولوپرها راه حلی واسش خلاصه بیاد.

نکته ای که هست:
قبلا ی payload از al-azif بوده که مشکل رو تو فریمورای پایین تر حل میکرده kernel clock payload اما اطلاع ندارم رو فریمور 9 جواب میده یا خیر.

Snake_Plissken92;سوالی که در رابطه با این موضوع شده(تازه بنده خدا اومده محکم کاری یا وسواس به خرج داده باطری سالم رو دراورده که تمیز بشه بعدا جا میزنه و میبینه ماجرا شده واسش)
سلام به همه. بنابراین ، من PS4 Pro را با نرم افزار نسخه 8.03 خریداری کردم ، و قبل از 9.00 فرار از زندان می خواستم کنسول را تمیز کنم و خمیر حرارتی جدید را اعمال کنم. من اشتباه کردم که از آن آگاه نبودم. * آه* باتری لعنتی CMOS ، همانطور که من تخته را تمیز می کردم فکر می کردم: چرا گرد و غبار را در زیر باتری تمیز نکنم . بعد از مونتاژ ، من کنسول را روشن کردم ، زمان و تاریخ را تعیین کردم ، بنابراین می خواستم BD را آزمایش کنم و Gran Turismo Sport را وارد کنم. تعجب کردم برای نمایش پیام خطا : کاربر 1 . (CE-30391-6) اکنون فکر کردم باتری CMOS معیوب است ، بنابراین کنسول را جدا کردم پس از تست با مولتی متر هنوز خوب بود. بعد از آزمایش ، هنوز هم یکسان است. اکنون من چیزی در مورد Cbomb Thing خوانده ام و تصمیم گرفتم با به روزرسانی نرم افزار به 9.00 این مسئله را برطرف کنم و کار کرد ، Gran Turismo بارگذاری شد ، عالی بود. اما اکنون وقتی کنسول را از پریز برق جدا می کنم ، مسئله ای دارم و دوباره آن را وصل می کنم ، تاریخ و بار دیگر به سال 1970 می رود. بنابراین ممکن است بار ساعت هسته یا چیز دیگری برای 9.00 که می توانم برای رفع آن ساعت استفاده کنم وجود داشته باشد ، زیرا من هیچ ایده ای ندارم که چه کاری انجام دهم. برخی می گویند من برای به روزرسانی آن ساعت باید نرم افزار را به آخرین نسخه به روز کنم ، یا فقط به PSN وارد سیستم شوم. من ایده ای ندارم که چه چیز دیگری را امتحان کنم. بنابراین من از شما بچه ها می پرسم ، لطفا اگر توصیه ای دارید از آن قدردانی می کنم. با عرض پوزش برای پست طولانی ، و پیشاپیش از شما متشکرم.

ویرایش: من تنظیمات ساعت را تحت تنظیمات اشکال زدایی Goldhen پیدا کردم. آیا می توانم از آنجا کاری انجام دهم؟

ویرایش 2: سعی در بارگذاری kernel clock payload از binloader. بدشانسی. ساعت هنوز به سال 1970 بازنشانی می شود

Alireza.jpg

نه ، من فکر می کنم تنها گزینه به روزرسانی نرم افزار در آخرین نسخه است و پس از آن باید زمان را به صورت خودکار تنظیم کنید تا ساعت هسته بتواند همگام سازی شود. اما من این کار را نمی کنم این به معنای رفتن به 9.05 یا آخرین نسخه است و توانایی فرار از زندان را از دست می دهد.

با این وجود راه حل دیگری وجود دارد ، نسخه پشتیبان از کنسول و به روزرسانی نرم افزار به آخرین نسخه ، همگام سازی ساعت با اینترنت و سپس پایین آمدن نرم افزار به ساعت 9.00. اما من این آموزش را دیدم ، بسیار سخت است و شما واقعاً به برخی از سخت افزار و دانش لحیم کاری نیاز دارید ، زیرا شما تراشه های مادربرد را می خواهید و آنها را در برنامه نویسان می خوانید. ارزشش را ندارد. بهتر است هر وقت کنسول را جدا کنید ، زمان و تاریخ را تعیین کنید(منظورش به صورت دستیه فک کنم) زیرا همیشه این کار را انجام نمی دهید.

Alireza.jpg
سوال
Snake_Plissken92:
و اگر دوباره سیستم عامل را نصب کنم ، رفع خواهد شد؟

نه ، آن را برطرف نمی کند. من قبلاً آن را امتحان کرده ام ، در حال حاضر تنها 2 گزینه این است که آنچه را که در بالا به آن اشاره کردم انجام دهید.

آخرین ویرایش:

PlayStation 4 / PS4 Games - 13 HIDDEN GEMS

دو تا از بازیا متاسفانه هنوز نسخه کپیخورشون در دسترس نیس اما بقیه هستن
این مجموعه از بازیایی ک شاید کمتر مورد توجه بودن و تجربه شون میتونه براتون لذت بخش باشه.

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر آقا رضا من دنبال بازی deadpool هستم دانلود کنم که تو هیچ سایت داخلی و تلگرامی نبود تو سایتهای خارجی هم با فیلتر شکن هم وارد میشم ولی متاسفانه نمیتونم دانلود کنم مخصوصا از این سایت 1file میشه راهنمایی کنید کجای کار مشکل داره یا لینک دانلودش بزارید من دانلود کنم چون برای تکمیل آرشیو بازیهای کپیخورم لازم دارم

• Like
سلام وقت بخیر آقا رضا من دنبال بازی deadpool هستم دانلود کنم که تو هیچ سایت داخلی و تلگرامی نبود تو سایتهای خارجی هم با فیلتر شکن هم وارد میشم ولی متاسفانه نمیتونم دانلود کنم مخصوصا از این سایت 1file میشه راهنمایی کنید کجای کار مشکل داره یا لینک دانلودش بزارید من دانلود کنم چون برای تکمیل آرشیو بازیهای کپیخورم لازم دارم
این بازی به دلیل محتوای جنسیش نسخه هکیش رو دیگه از توی سایتای ایرانی نمیشه پیدا کرد مثل GTAV برای PS4

• Like
Reactions: Homan425
سلام و درود
ببین همه همونطوری هستیم این صرفا فقط مشکل مثلا فک کنی از شما یا کاری که انجام میدی نیس متاسفانه به دلایل مختلف میان میگن این بازی فلان اون یکی چنانه اخطار میدن به سایت که حذف کنه وگرنه سایت بسته میشه
تنها راهش همونه سایتای غیر داخلی اونام بله مثلا همین لینکای 1file یا mega بزارن خلاصه طرف با اوضاع نتای ما چون جور نیستن بدجوری اذیت و زمانشم هدر میره تنها راهشم تلگرام هست که این لینکارو به کانالای مخصوصش بدی تا leech یا مستقیمش کنی تا حداقل بتونی با دانلود منیجر بگیری اونام البته همشون رایگان نیستن ی مقدار باید بگردی تا پیدا بشه ولی با همون 100 گیگ بین الملل همراه میتونی از حجمش واسه اینجور بازیام استفاده کنی که اگر تموم شده باشه هیچی دیگه تنها راهش همونه.

آخرین ویرایش:

PlayStation 4 / PS4 Games - 13 HIDDEN GEMS

دو تا از بازیا متاسفانه هنوز نسخه کپیخورشون در دسترس نیس اما بقیه هستن
این مجموعه از بازیایی ک شاید کمتر مورد توجه بودن و تجربه شون میتونه براتون لذت بخش باشه.

سلام و عرض ادب
علیرضا جان madmax رو نرفتم تا حالا,شما خودت این بازیرو داشتی ارزش دانلود داره تو این ویدیو گذاشتی دیدم گفتم سوال کنم ازتون!؟

• Like
سلام و عرض ادب
علیرضا جان madmax رو نرفتم تا حالا,شما خودت این بازیرو داشتی ارزش دانلود داره تو این ویدیو گذاشتی دیدم گفتم سوال کنم ازتون!؟
سلام به دوست گرامی
اگ اشتباه نکنم madmax اخرای نسل ps3 , xbox360 قرار بود بیاد واسشون کنسل کردن اومد برای ps4 و pc
بازم همون نظرو دارم کلا بازیا سلیقه ای میشن معمولا به جز سری بتمن که هم فیلماشو دوست دارم و از لحاظ و دید من خصوصا The Dark Knight
و the dark knight rises شاهکاره فیلمای مورد علاقه منه هم سری بازیاشو
این madmaxم بله دارمش,شخصا من اونوقت که بازی کردم دوسش داشتم هم داستان و هم گیم پلی شو حالا باز در اخر انتخاب با شماس.

آخرین ویرایش:
اینم لینک دانلود deadpool ps4 فقط نمیدونم pkg یا اورجینال ولی به احتمال زیاد کپی خوره

CapaFrontal.jpg
14-Feb-2022 13:271.8M
CapaFrontal_thumb.jpg14-Feb-2022 15:5010.2K
Deadpool (PS4-rubinho146).7z (View Contents)14-Feb-2022 15:355.2G
__ia_thumb.jpg14-Feb-2022 13:2720.3K
deadpool-europe-ps4_archive.torrent19-Mar-2023 10:4528.5K
deadpool-europe-ps4_files.xml19-Mar-2023 10:452.4K
deadpool-europe-ps4_meta.sqlite14-Feb-2022 15:3740.0K
deadpool-europe-ps4_m

سلام به دوست گرامی
اگ اشتباه نکنم madmax اخرای نسل ps3 , xbox360 قرار بود بیاد واسشون کنسل کردن اومد برای ps4 و pc
بازم همون نظرو دارم کلا بازیا سلیقه ای میشن معمولا به جز سری بتمن که هم فیلماشو دوست دارم و از لحاظ و دید من خصوصا The Dark Knight
و the dark knight rises شاهکاره فیلمای مورد علاقه منه هم سری بازیاشو
این madmaxم بله دارمش,شخصا من اونوقت که بازی کردم دوسش داشتم هم داستان و هم گیم پلی شو حالا باز در اخر انتخاب با شماس.
اقا دم شما گرم
اره اون بتمن ها فیلما و بازیاشون با هم عاالینو مورد علاقه خودمم هستن
اینم گیم پلی رو دیدم اون حالت مبارزه ای که داره تقریبا شبیه همین بتمنو بازیاشه حتما دانلودش میکنم خیلی سپاس.

اینم لینک دانلود deadpool ps4 فقط نمیدونم pkg یا اورجینال ولی به احتمال زیاد کپی خوره

CapaFrontal.jpg
14-Feb-2022 13:271.8M
CapaFrontal_thumb.jpg14-Feb-2022 15:5010.2K
Deadpool (PS4-rubinho146).7z (View Contents)14-Feb-2022 15:355.2G
__ia_thumb.jpg14-Feb-2022 13:2720.3K
deadpool-europe-ps4_archive.torrent19-Mar-2023 10:4528.5K
deadpool-europe-ps4_files.xml19-Mar-2023 10:452.4K
deadpool-europe-ps4_meta.sqlite14-Feb-2022 15:3740.0K
deadpool-europe-ps4_m
این لینکا برا سایت معروف archive.orgعه معمولا توش میشه همه مدل با توجه به نوع کنسول بازی ام که بخوای پیدا کنی اینم نسخه DUPLEX که چون حجمش 5 و خورده ای گیگه میشه مستقیم بگیریش ولی همه لینکاشم متاسفانه اینطوری نیستو خیلیاشم تورنتن اما کاره دوستمون رو راه میندازه.
Alireza.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or