پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام آقا رضا صبحتان بخیر ببخشید باتری بایوس من خراب شده بود و آن را تعویض کردم اما متاسفانه بعد از تعویض باز تاریخ و ساعت را بعد از هر بار خاموش کردن کنسول به هم می ریزد در اینترنت خواندم که باید باید بعد از تعویض باتری بایوس یکبار به سرور سونی وصل بشویم تا ساعت به صورت خودکار تنظیم شود اما این فقط یکبار لازم است و از دفعه ی بعد دیگر این کار لازم نیست و برای انجام دادن اینکار باید در فریمور آخر باشید در ضمن ترفند زیر را برای تنظیم کردن تاریخ و ساعت به صورت خودکار بدون رفتن به فریمور آخر در اینترنت قرار داده بودند اما من این مراحل را انجام دادم و زمان تنظیم ساعت به صورت خودکار ارور ( CE-33729-4)می دهد و ساعت تنظیم نمی شود می خواستم بپرسم شما راه دیگری بلد هستید؟( در ضمن فریمور من ۹.00 است و این به هم خوردن تاریخ و ساعت در سیو بعضی بازی ها برایم مشکل ایجاد می کند) Screenshot_۲۰۲۳۰۶۲۶_۱۰۰۱۴۹_Samsung Internet.jpg

آقا رضا یک سوال دیگر داشتم و آن هم این است که اگر برای جیلبریک کنسول از ماژول esp8266 استفاده کنیم باز هم نیاز به فلش داریم و آیا اگر به فلش نیاز داشته باشیم هر بار باز هم باید فلش را از کنسول در بیاوریم و دوباره وصل کنیم؟

سلام آقا رضا صبحتان بخیر ببخشید باتری بایوس من خراب شده بود و آن را تعویض کردم اما متاسفانه بعد از تعویض باز تاریخ و ساعت را بعد از هر بار خاموش کردن کنسول به هم می ریزد در اینترنت خواندم که باید باید بعد از تعویض باتری بایوس یکبار به سرور سونی وصل بشویم تا ساعت به صورت خودکار تنظیم شود اما این فقط یکبار لازم است و از دفعه ی بعد دیگر این کار لازم نیست و برای انجام دادن اینکار باید در فریمور آخر باشید در ضمن ترفند زیر را برای تنظیم کردن تاریخ و ساعت به صورت خودکار بدون رفتن به فریمور آخر در اینترنت قرار داده بودند اما من این مراحل را انجام دادم و زمان تنظیم ساعت به صورت خودکار ارور ( CE-33729-4)می دهد و ساعت تنظیم نمی شود می خواستم بپرسم شما راه دیگری بلد هستید؟( در ضمن فریمور من ۹.00 است و این به هم خوردن تاریخ و ساعت در سیو بعضی بازی ها برایم مشکل ایجاد می کند)View attachment 299190
سلام
این ویدیو برای مشکل باطری رو ببین میتونی از زیرنویس فارسی ام استفاده داشته باشی,ریز به ریز داره مشکلاتو از قبیل مشکل شما رو میگه.(جا تعجبه چون قبلا هم پرسیدی گفتم عمر باطری کنسول سونی زیاده تو خود ویدیو هم داره میگه این باطریاش حول حوش 10 الی 15 سال کار میکنن حالا اگر رو این زمان داشتی تموم شده که طبیعیه ولی در غیر اینصورت احتمالا تعویض کردن واست البته بازم باید ببینی چیکار کردی دست کسی دادی ازش مطمعن بودی یا غیره....

در مورد سوال دوم
نه اون ماژول ربطی به usb حاوی هک که هر بار برای فریمور 9 جهت جیل استفاده میکنی نداره مگر اینکه از این روش استفاده کنی ( Auto USB on/off)با انجام ساختش دیگه مجبور به دراوردن و گذاشتن مجدد اون usb حاوی هک نیست و اتومات وقتی وصل باشه بعد از وارد شدن به هاست مراحل اکسپلویت انجام میشه یادتم بره رو کنسول بمونه فلش بعد از راه اندازی مجددش چیزی نمیشه و کنسول به سیف مود و تو بسیاری از دفعات که اینطوری میشه واسه کسایی که بصورت معمولی استفاده میکنن و اگر اشتباه بشه نیاز به زدن فریمور مجدد دارن اما با ساخت و داشتن این روش دیگه مشکلی نیس.
که راجب این مطالبم قبلا تو پستای قبل مفصل گفتیم و ویدیوهای اموزشی مختلفی ام ازش هستو گذاشتیم.

آخرین ویرایش:
سلام
این ویدیو برای مشکل باطری رو ببین میتونی از زیرنویس فارسی ام استفاده داشته باشی,ریز به ریز داره مشکلاتو از قبیل مشکل شما رو میگه.(جا تعجبه چون قبلا هم پرسیدی گفتم عمر باطری کنسول سونی زیاده تو خود ویدیو هم داره میگه این باطریاش حول حوش 10 الی 15 سال کار میکنن حالا اگر رو این زمان داشتی تموم شده که طبیعیه ولی در غیر اینصورت احتمالا تعویض کردن واست البته بازم باید ببینی چیکار کردی دست کسی دادی ازش مطمعن بودی یا غیره....

در مورد سوال دوم
نه اون ماژول ربطی به usb حاوی هک که هر بار برای فریمور 9 جهت جیل استفاده میکنی نداره مگر اینکه از این روش استفاده کنی ( Auto USB on/off)با انجام ساختش دیگه مجبور به دراوردن و گذاشتن مجدد اون usb حاوی هک نیست و اتومات وقتی وصل باشه بعد از وارد شدن به هاست مراحل اکسپلویت انجام میشه یادتم بره رو کنسول بمونه فلش بعد از راه اندازی مجددش چیزی نمیشه و کنسول به سیف مود و تو بسیاری از دفعات که اینطوری میشه واسه کسایی که بصورت معمولی استفاده میکنن و اگر اشتباه بشه نیاز به زدن فریمور مجدد دارن اما با ساخت و داشتن این روش دیگه مشکلی نیس.
که راجب این مطالبم قبلا تو پستای قبل مفصل گفتیم و ویدیوهای اموزشی مختلفی ام ازش هستو گذاشتیم.

آقا رضا ممنون از پاسخ گو بودنتان من این ویدئو را قبلا نگاه کرده بودم اما این ویدئو راجب حل مشکل تاریخ و ساعت در فریمور ۹.۰۰ راهکاری نشان نمی دهد ( در ویدیو گفته می شود که راهکارهای بیان شده تا فریمور ۵.۰۷ موثر هستند) در ضمن کنسول من بعد از هر بار روشن و خاموش کردن تاریخ و ساعتش به هم می خورد برای همین باطریش را عوض کردم

آقا رضا ممنون از پاسخ گو بودنتان من این ویدئو را قبلا نگاه کرده بودم اما این ویدئو راجب حل مشکل تاریخ و ساعت در فریمور ۹.۰۰ راهکاری نشان نمی دهد ( در ویدیو گفته می شود که راهکارهای بیان شده تا فریمور ۵.۰۷ موثر هستند) در ضمن کنسول من بعد از هر بار روشن و خاموش کردن تاریخ و ساعتش به هم می خورد برای همین باطریش را عوض کردم
با وجود و استفاده از گلدهن مشکل تا حدی رفع میشه اما بله از اون فریمور به بعد راهی نداره متاسفانه اگرم مطمعن بودی از تموم شدن باطری کنسولت که خب باید تعویض میشده حتما هم جنس خوب و اصلی ایشال گرفته و انداخته باشی
حالا ی راهی هس,واسه شما یا دوستانی که به این مشکل میخورن:
قبلا رو فریمورای 7 تا 7.55 اگر باطری تموم میشد گفته بودن با اپدیت به فریمور 9 این مشکل حل میشه البته انلاین بودنم شرطه و همینطور اتصال psn!
حال شما فریمور 9 هستی چیکار باید بکنی
یا بیخیال تروفی ها و سیوا میشی واسه اینکه سریع ببینی جواب میگیری یا نه
یا ازهمه اینا بکاپ میگیری از دیتا بیس کنسولم احتیاجی نیس چون همه بازیاتم پاک میشه طبیعتا و دوباره باید نصب کنی
تو مرحله بعد هارد کنسول رو کلا پاک میکنی اینبار میزاری باز فریمور 9 رو که حجمش چیزی در حدود 900 مگ هست رو دوباره میزنی همه چیز خلاصه ریست میشه و بروز اول درمیاد بعد باید تست کنی بببینی مشکل بعد از انجام تنظیمات مجدد کنسول حل میشه یا خیر در غیر اینصورت باید دولوپرها ی راه حلی بدن یا گذاشته باشن شخصا چون دچار این مشکل هنوز نشدم دقیقا نمیدونم باز راه حلی هست یا خیر اما چیزی که اطلاع و تجربه م میگه گفتم بلکه کارامد باشه یا اگر کسی قبلا ی همچنین مشکلی داشته و راه حلی داره بلکه بگه تا مشکل مرتفع بشه.

آخرین ویرایش:
با وجود و استفاده از گلدهن مشکل تا حدی رفع میشه اما بله از اون فریمور به بعد راهی نداره متاسفانه اگرم مطمعن بودی از تموم شدن باطری کنسولت که خب باید تعویض میشده حتما هم جنس خوب و اصلی ایشال گرفته و انداخته باشی
قبلا رو فریمورای 7 تا 7.55 اگر باطری تموم میشد گفته بودن با اپدیت به فریمور 9 این مشکل حل میشه البته انلاین بودنم شرطه و همینطور اتصال psn
یا ازهمه اینا بکاپ میگیری از دیتا بیس کنسولم احتیاجی نیس چون همه بازیاتم پاک میشه طبیعتا و دوباره باید نصب کنی
تو مرحله بعد هارد کنسول رو کلا پاک میکنی اینبار میزاری باز فریمور 9 رو که حجمش چیزی در حدود 900 مگ هست رو دوباره میزنی همه چیز خلاصه ریست میشه و بروز اول درمیاد بعد باید تست کنی بببینی مشکل بعد از انجام تنظیمات مجدد کنسول حل میشه یا خیر در غیر اینصورت باید دولوپرها ی راه حلی بدن یا گذاشته باشن شخصا چون دچار این مشکل هنوز نشدم دقیقا نمیدونم باز راه حلی هست یا خیر اما چیزی که اطلاع و تجربه م میگه گفتم بلکه کارامد باشه یا اگر کسی قبلا ی همچنین مشکلی داشته و راه حلی داره بلکه بگه تا مشکل مرتفع بشه.
باشه خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون

قبلا رو فریمورای 7 تا 7.55 اگر باطری تموم میشد گفته بودن با اپدیت به فریمور 9 این مشکل حل میشه البته انلاین بودنم شرطه و همینطور اتصال psn!
سلام داش رضا باطری رو مثلا بیرون بدیم خمیر عوض کنن دربیارن مثل همین که میگی تعویضش کنن هم همینطور میشه
واقعا بهش فکر نکرده بودم اخه چرا,قضیه نادخل اینطوری.:-SS

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
سلام داش رضا باطری رو مثلا بیرون بدیم خمیر عوض کنن دربیارن مثل همین که میگی تعویضش کنن هم همینطور میشه
واقعا بهش فکر نکرده بودم اخه چرا,قضیه نادخل اینطوری.:-SS
سلام و درود
اگر به جایی که میبرین برای سرویس اعتماد دارین که هیچ در غیر اینصورت باید بدین ی نفر که وارده یا اشناس کنسولو باز کنه
که بعدا شکی هم نکنین معمولا بسته به جایی که میبرین اینکار یعنی تعویض باطری که مثلا طرف بخواد عوضش کنه خیلی کمه!
اره واقعا این ی ماجرا و معضله!
به هر حال سونی بی شک اینکارو واسه قضیه هک و همین جریانات اکسپلویت انجام داده که تا ی زمان به مشکل بخوره کاربر و مجبور به اپدیت بشه البته عرض کردم چون دچار این مشکل هنوز نشدم دقیقا نمیدونم باز راه حلی هست یا خیر و همون روش که گفتم به نظرم رسید ولی اونم بالاخره راه حل داره یا بعدا راهی برای دور زدنشم پیدا میکنن

امیدوارم با دیدن این ویدیو مشکل تعویض یا جا به جایی باطری برای دوستانی که به مشکل خوردن حل بشه...​

Set your Date and Time on a PS4 (Jailbroken) from Sony WITHOUT updating the Firmware

امیدوارم با دیدن این ویدیو مشکل تعویض یا جا به جایی باطری برای دوستانی که به مشکل خوردن حل بشه...​

Set your Date and Time on a PS4 (Jailbroken) from Sony WITHOUT updating the Firmware​

داش خودمی....:D
یک خسته نباشی و عرض تبریک عید به دوستان همینطور اقا علیرضای گل بابت پستای مفید و بالا نگه داشتن این قسمت برای ps4

آقا رضا ممنون از قرار دادن روش فوق . من قبلا طبق این ویدیو کارهای گفته شده را انجام دادم اما وقتی می خواهم تاریخ را به صورت خودکار تنظیم کنم ارور ce-33729-4 می دهد نمی دانم آیا سونی جلوی این روش را گرفته است یا روی کنسول من اینطور است

آقا رضا ممنون از قرار دادن روش فوق . من قبلا طبق این ویدیو کارهای گفته شده را انجام دادم اما وقتی می خواهم تاریخ را به صورت خودکار تنظیم کنم ارور ce-33729-4 می دهد نمی دانم آیا سونی جلوی این روش را گرفته است یا روی کنسول من اینطور است
اگر به این شکلم نشه که باید بشه چون ساعت کنسول خودمم با اینکه باطریشو هنوز تعویض نکردم هرزگاهی که روشن میکنم دو الی چن دقیقه جلو یا عقبه بنابراین زمانیکه میام و میخوام انلاین ست کنم میگه فریمورت باس اپدیت شه البته قبلا اینطور نبود و اپدیت میشد ساعت و تقویم اما همونطور که گفتم دیگه جدیدا گیر اپدیت میده اونم طبیعی هست چون فریمورای بالاتر از 9 اومده که با این روش حل شد در هر حال اگر مشکلت هنوز با این روشم پابرجاس اولین مرحله همون بود که بهت گفتم پاک کردن اطلاعات و فرمت هارد کنسول و مراحلی که تو پست قبل گفتم و بعد انجام این روش چون به احتمال زیاد تروفیات یا سایر اطلاعات دیگه باعث ارور میشن چون باطریو دراوردی و تعویض کردی بنابراین در صورت انجام مراحلی که گفتم به احتمال زیاد مشکلت حل میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HAVEK and airblue
اگر به این شکلم نشه که باید بشه چون ساعت کنسول خودمم با اینکه باطریشو هنوز تعویض نکردم هرزگاهی که روشن میکنم دو الی چن دقیقه جلو یا عقبه بنابراین زمانیکه میام و میخوام انلاین ست کنم میگه فریمورت باس اپدیت شه البته قبلا اینطور نبود و اپدیت میشد ساعت و تقویم اما همونطور که گفتم دیگه جدیدا گیر اپدیت میده اونم طبیعی هست چون فریمورای بالاتر از 9 اومده که با این روش حل شد در هر حال اگر مشکلت هنوز با این روشم پابرجاس اولین مرحله همون بود که بهت گفتم پاک کردن اطلاعات و فرمت هارد کنسول و مراحلی که تو پست قبل گفتم و بعد انجام این روش چون به احتمال زیاد تروفیات باعث ارور میشن و در صورت انجام مراحلی که گفتم به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
یعنی تو کنسول شما الان این روش را امتحان کردید و ارور نداد؟

یعنی تو کنسول شما الان این روش را امتحان کردید و ارور نداد؟
عرض کردم به شما باطری من هنوز تموم نشده که بخواد کنسول ارور بگیره فقط هرزگاهی چون من معمولا دیر به دیر کنسولم رو روشن میکنم ساعت چن دقیقه جلو یا عقبه دقیق با ساعت pc چون انلاین جلوم هست ست و هماهنگ نیس و با این روش الان هماهنگ شد
همونطور که گفتم
اگر مشکلت هنوز با این روشم پابرجاس اولین مرحله همون بود که بهت گفتم پاک کردن اطلاعات و فرمت هارد کنسول و مراحلی که تو پست قبل گفتم و بعد انجام این روش چون به احتمال زیاد تروفیات یا برخی بازی یا دیتاهایی که بعد از تعویض باطری ریختی باعث اختلال و ارور میشن چون باطریرو خارج و تعویض کردی شما بنابراین در صورت انجام مراحلی که گفتم به احتمال زیاد مشکلت باید حل بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or