سلام آقا رضا روزتان بخیر ببخشید زیاد سوال می کنم اگر تو apollo با گزینه copy save game to hdd از سیوها بکاپ بگیریم تفاوتش با حالتی که با گزینه export decryted save files چیه؟ و اگر با گزینه copy save game to از سیوها بکاپ بگیریم می توانیم بعد از ریست فکتوری کردن کنسول دوباره همان سیوها را برگردانیم در ضمن سیوهایی که از اینترنت دانلود می کنیم اگر ذکر نشده باشه که دیکریپته یا نه از کجا تشخیص بدیم که decrypt هست یا encrypt ببخشید زیاد طولانی شد( در ضمن ویدئوهایی را که گذاشته بودید نگاه کردم و نتوانستم جواب سوال هام را پیدا کنم برای همین پرسیدم و می خواستم بعدا مشکلی برام پیش نیاد) با تشکر
سلام
برنامه اپولو سیو تقریبا تو انجام امور سیو بکاپ و ریستور دست کاربر رو برای کنسولهای جیلبریکی باز میزاره و اموزشهاشم قبلا گذاشتیمو باز اگر مشکل یا جایی گیر هستید راحت از طریق یوتیوب و اموزشهایی که اونجا هستن میتونید استفاده داشته باشید
اما اینکه از جایی مثلا ی سایت در خصوص سیو بازیهای ps4 اگر سیوی رو حتی برابر با ای دی بازیتون دریافت کنید و یا حتی اگر بکاپ داشته باشید ازسیوهای قبلی روی کنسول و بعد دستگاه رو حالا به هر دلیل ریست فکتوری کنید با اپولو سیو میتونید سیوهارو بازم به دستگاه منتقل کنید فقط ای دی اون بازی و ای دی سیو دانلود شده در خصوصش باید برابر باشن.
اموزش کار با اپولو سیو برای سیوی که بطور مثال از جایی دانلود شدهم به اینصورت ه:
اگر از بازی مورد نظرتون قبلش سیو دارید که هیچ اما اگر از بازی سیوی نداشتید باید برید و بازیرو باز کنید بسته به نوع و عملکرد سیو در بازی مورد نظر باید حتما یک سیو جدید ایجاد کنید سپس از بازی خارج در مرحله بعد
بعد از دانلود سیو موردنظرتون و باز کردن برنامه اپولو اول میرید سیو داخل کنسول که میخوایید سیو دانلود شده جایگزین ش بشه رو دیکرپت می کنید با گزینه Export
Decrypted Save
این سیو دیکریپت شده میره داخل هارد کنسول (دقت کنید ) به مسیر زیر و با PS4 Xplorer میتونید مسیر زیر رو ببینید:
data/Apollo/account ID/game ID
خب حالا بعدش شما میرید و سیو دیکرپت شده ای که دانلود کردید رو تو مسیر بالا جایگزین فایل دیکرپت خودتون قرار میدید این کار رو میتونید با PS4 Xplorer و یا FTP انجام بدید حتما و حتما نام دیکرپت دانلود شده رو به سیوی که تو اون مسیر هست تغییر بدید حتی به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید بعدش برگردید برنامه آپولو و باز سیو بازی مورد نظر رو بیارید
هارد کنسول) اینبار گزینه Import Decrapted save رو بزنید تا سیو دانلود
شده اعمال بشه دقت کنید باید متن File Successfully Imported نمایش داده بشه که به معنی موفقیت آمیز بودن جایگزین کردن سیو هست.