پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
شبیه ساز سگا ساترن (Saturn2Ps4) با ورژن 1.0 عرضه شد.
دوستان توجه داشته باشید این ورژن اولیه س و ممکنه ایراداتی داشته باشه

لینک دانلود نرم افزار برای pc:
Saturn2Ps4_v1.0

Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

شبیه ساز سگا ساترن (Saturn2Ps4) با ورژن 1.0 عرضه شد.
دوستان توجه داشته باشید این ورژن اولیه س و ممکنه ایراداتی داشته باشه

Saturn2Ps4_v1.0

Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg
اپدیت جدید امولاتور سگا ساترن به ورژن 1.2 برای PS4

saturn

Alireza.jpg
Alireza.jpg

ویدیو اموزشی از نحوه تبدیل و کار با نرم افزار(نیاز به pc)

آخرین ویرایش:
سلام آقا رضا خسته نباشید لینک دانلود داخلی نسخه هک شده بازی Assassins Creed Chronicles Trilogy برای PS4 را دارید؟ اگر دارید لطفا قرار بدهید

سلام به دوست گرامی
حقیقت لینک دانلود مستقیم واسه بازیایی که از دسترس خارج شدن حالا به خاطر همون دلیل که همه میدونن و باهاش اشنا هستن که اصلا دلایلشم میتونه عجیب و غریب باشه همون ادرسایی هست که احتمالا خودتون هم میدونین اما واسه لینکای غیر از داخلی اگر خودتون لینکای خارجی رو نمیدونین بگین تا بزارم!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دقت کنید فقط در خصوص دولوپرهاس این وبکیت اما جا امیدواری واسه دوستانی که از فریمور 9 به بعد اپدیت کردن واسه جیلبریک جدید میتونه وجود داشته باشه حالا کی یا چه زمان کامل بشه رو کسی نمیدونه!

Alireza.jpg
Alireza.jpg

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من روی ps4 بازی کاپیتان سوباسا رو نصب کرده بودم چند وقت پیش ولی الان که میخواستم پاکش کنم دیدم گزینه delete نداره،از قسمت storage هم چک کردم بخش applications اسم همه بازیا رو میاره جز کاپیتان سوباسا ولی بازی کامل نصبه و بدون مشکل اجرا میشه
میخوام بدونم چه راهی هست که بشه این بازیو پاک کرد؟
ممنون

• Like
Reactions: rezagoli
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من روی ps4 بازی کاپیتان سوباسا رو نصب کرده بودم چند وقت پیش ولی الان که میخواستم پاکش کنم دیدم گزینه delete نداره،از قسمت storage هم چک کردم بخش applications اسم همه بازیا رو میاره جز کاپیتان سوباسا ولی بازی کامل نصبه و بدون مشکل اجرا میشه
میخوام بدونم چه راهی هست که بشه این بازیو پاک کرد؟
ممنون
سلام و احترام
حالا که این مشکل برای شما پیش اومده یا از قبیل این مورد برای دوستان دیگه هم ممکنه بشه لذا از طریق فایل منیجر طبق عکس زیر با توجه به ایدی بازی مورد نظر از هر قسمت که علامت گذاری شده اول با دقت جستجو سپس اقدام به پاک کردن فولدرهای بازی به صورت دستی کنید فقط حواستون جمع باشه تا به درستی و طبق ایدی مورد نظر بازیتون فولدرهاشو پیدا و به اشتباه پاک نکنید چون بازی دیگر شما اسیب میبینه.

نکته ای که وجود داره:
اگر بعد از پاک کردن فولدرهای مورد نظر بازی ایکونش هنوز رو صفحه اصلی هست فقط کافیه نسخه اصلی یا به اصطلاح همون base بازیرو مجدد نصب کنید و بعد از نصب میتونید بصورت کامل حذفش کنید

ی راه دیگم هست که ی مقدار دردسرش بیشتره باید وارد باشین و طبق اموزشش حتما برید
همین بازی رو که گفتین و به مشکل خورده از طریق فایل بکاپ دیتا بیس کنسولتون میتونید با برنامه DB Browser for SQLite باز کنید و اونجا اقدام به ویرایش و repairش کنید تا ایتم delete برگرده.

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام و احترام
حالا که این مشکل برای شما پیش اومده یا از قبیل این مورد برای دوستان دیگه هم ممکنه بشه لذا از طریق فایل منیجر طبق عکس زیر با توجه به ایدی بازی مورد نظر از هر قسمت که علامت گذاری شده اول با دقت جستجو سپس اقدام به پاک کردن فولدرهای بازی به صورت دستی کنید فقط حواستون جمع باشه تا به درستی و طبق ایدی مورد نظر بازیتون فولدرهاشو پیدا و به اشتباه پاک نکنید چون بازی دیگر شما اسیب میبینه.

نکته ای که وجود داره:
اگر بعد از پاک کردن فولدرهای مورد نظر بازی ایکونش هنوز رو صفحه اصلی هست فقط کافیه نسخه اصلی یا به اصطلاح همون base بازیرو مجدد نصب کنید و بعد از نصب میتونید بصورت کامل حذفش کنید

ی راه دیگم هست که ی مقدار دردسرش بیشتره باید وارد باشین و طبق اموزشش حتما برید
همین بازی رو که گفتین و به مشکل خورده از طریق فایل بکاپ دیتا بیس کنسولتون میتونید با برنامه DB Browser for SQLite باز کنید و اونجا اقدام به ویرایش و repairش کنید تا ایتم delete برگرده.

View attachment 291701
ممنون بابت راهنمایی
فقط این فایل منیجر رو چجور میتونم گیر بیارم؟

• Like
Reactions: rezagoli
اینو تست نداشتم خودم بنابراین دوست داشت کسی میتونه تست کنه.البته گفته شده که رو فریمور 5 تست شده و کاملا کار میکنه اما رو فریمور 9 تست نداشته طرف در مجموع برای فریمورهای 5 و 9 عه.

Orbis-Toolbox-505-9.00 test
1.Activate GoldHen

add
system software : x.xx
Format Version : 1-8
Debug Settings

Works successfully 5.05
I haven't tested it 9.00

آخرین ویرایش:
سلام آقا رضا ممنون از راهنمایی ها و وقتی که میزاری یه سوال داشتم بازی virtua tennis 4 که مال ps3 بود برای ps4 پورت شده یا نه؟ جایی هست بتونم دانلود کنم؟

سلام آقا رضا ممنون از راهنمایی ها و وقتی که میزاری یه سوال داشتم بازی virtua tennis 4 که مال ps3 بود برای ps4 پورت شده یا نه؟ جایی هست بتونم دانلود کنم؟
سلام و احترام
خواهش میکنم
این بازی متاسفانه نیست برای ps4ش
ببینید دوست عزیز چن تا سایت خارجی فعال الان هستن که میان و بروز بازیارو پوشش میدن فقط همون بحث محدودیت اینترنت و لینکاش برای ماهاس که اونم اشکالش خودتون میدونید از کجاس!
یکی از این سایتا که معمولا همه تا الان دیگه باهاش اشنا هستن dlpsgame.com
فقط کافیه تو قسمت جستجو و بخش مربوط به نوع دستگاهی که دارین اسم بازیرو بزنین تا متوجه بشین بازی مورد نظر هست یا خیر
البته سایتای دیگم هستن که تو همین تاپیک و پستای قبل اسم ازشون بردیم که مربوط به بازی و بازیای ps4 هستن.

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
دوست عزیز متاسفانه این سوال رو نمیشه با جواب مشخص داد از فریمور 9 به بعد اگر اپدیت شده باشه کنسول هیچ چاره ای جز صبوری نیس.
به نظرتون منتظر بمون تا گلدهن بیاد یا دستگاه رو ریست فکتوری کنم و اپدیت ۹.۰۰ رو نصب کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or