bayern_vahid
کاربر سایت
این کالیستو پروتکل هم روی ۴ خیلی افت فریم داره راهی نیست روونتر بشه؟
چاره ای جز آپدیت های جدید نیست و باید صبر کرد. البته من با همون افت فریم های داغون بازی رو تموم کردم ولی توصیه میکنم به کسانی که هنوز پلی ندادن، صبر کنن تا مشکلات بازی با آپدیت ها برطرف بشهاین کالیستو پروتکل هم روی ۴ خیلی افت فریم داره راهی نیست روونتر بشه؟
دروغ ۱۳ هست احتمالاامید به اینکه دوستانی هم که اپدیت کردن به جیلبریک برسن
View attachment 288806
View attachment 288808
View attachment 288809
اون اخبار رو که به وضوح اخرش گفتن و گذاشتیم که فیک بوددروغ ۱۳ هست احتمالا
آقا سروش اصلا فکرشو هم نکن که این بازی واسه نسل هشت هم بیاد تازه اگر هم خودشون بگن میشه گذاشت جزء دروغ های 13 .من احتمال میدم راک استار از خیر عرضه بازی روی نسل هشت نمیگذره و GTA 6 رو روی ps4 هم خواهیم دید، ولی این در حد یه حدسه
سلام و با احترامدرود آدرس هاست های gamerhack , macedo رو بدید لطفا.
آره اینا خیلی کار رو راحت میکنه . البته واسه همین آنالوگ های بی کیفیت هم مثل این که راه حلی ارائه شده که با نصب قطعه ای اگه اشتباه نکنم مشکل رو حل کردند که یکی از دوستان توضیحش رو دادن اینم آدرس پست :ی زمان این مدل از آنالوگ دسته بیاد با وجود پتانسیومتر از شر گیج و قاطی شدن این انالوگای بی کیفیتم خلاص میشیم
View attachment 288916
من که خودم خیلی کلافه میشم گاهی اوقات از Drift های پی در پی دسته PS4 چه اصلی که دارم و هم ی نمونه جنس (های کپی) درجه یک تهیه کردم,بازم همین جریانه و اما راهکار:
این دو ویدیو خیلی واسم جالب بود همینطور برای دوستانی که ندیدن احیانا میتونه مفید و جالب باشه,البته اون برد کوچکی که مخصوص و فیکس کننده اینکار هست,خیلی ام تمیزتر درمیاد که اینجا فک نمیکنم باشه و اگر کسی دسترسی داشته باشه,بتونه تهیه کنه,چه بهتر در غیر اینصورت با تهیه پتانسیومتر smd 50 تا فکر میکنم 100 کیلو اهم هم جواب میده و در ویدیو دوم اموزشش هست که به راحتی دسته مشکل Drift ش حل میشه و هر بارم که اگر اینطور بشه فقط کافیه دسته رو باز کنید و با تنظیم همون پیچ ها به راحتی فیکسش کنید.(این اموزش برای تمامی دسته های ps4 , PS5, XBOX One, and Series X جوابگو خواهد بود.
ویدیو اموزش با برد اصلی:
ویدیو اموزش با تهیه پتانسیومتر smd 50 کیلو اهم: