پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
این کالیستو پروتکل هم روی ۴ خیلی افت فریم داره راهی نیست روونتر بشه؟
چاره ای جز آپدیت های جدید نیست و باید صبر کرد. البته من با همون افت فریم های داغون بازی رو تموم کردم ولی توصیه میکنم به کسانی که هنوز پلی ندادن، صبر کنن تا مشکلات بازی با آپدیت ها برطرف بشه

سلام آقا رضا خسته نباشید سایت خارجی سراغ دارید که فیلتر نباشه و بازی های هکی ps4 رو قرار بدهد ؟ چون سایت های داخلی در شب سرعتشون خیلی خیلی میاد پایین قبلا تو دانلود از سایت های داخلی تو شب مشکلی نداشتم و سرعت دانلود ۶ مگابایت بر ثانیه می شد اما الان حداکثر ۲ مگابایت به ثانیه می شود و بیشتر اوقات کیلوبایت میشه و حتی به مگابایت هم نمی رسه

سلام آقا رضا خسته نباشید سایت خارجی سراغ دارید که فیلتر نباشه و بازی های هکی ps4 رو قرار بدهد ؟ چون سایت های داخلی در شب سرعتشون خیلی خیلی میاد پایین قبلا تو دانلود از سایت های داخلی تو شب مشکلی نداشتم و سرعت دانلود ۶ مگابایت بر ثانیه می شد اما الان حداکثر ۲ مگابایت به ثانیه می شود و بیشتر اوقات کیلوبایت میشه و حتی به مگابایت هم نمی رسه

سلام
اصلا مگه اساتید میزارن سایت خارجی باشه اما فیلتر نباشه فیلترم نباشه تمام بها حساب میشه و به صرفه نیست مگر اینکه اون لینک رو حالا جایی از سایتای داخلی نشه مستقیم گرفت و خیلی واجب باشه تا دانلودش کنید(البته بصورت تمام بها) یا بتونید هزینه کنید از طریق تلگرام اون لینک خارجی رو نیم بها کنید که به نظرم به اون هزینه و دردسرش نمیارزه نه والا اگر دوستان سایت اینطوری سراغ دارن بگن!
دروغ ۱۳ هست احتمالا
اون اخبار رو که به وضوح اخرش گفتن و گذاشتیم که فیک بود
اما از سمت خودم ابراز امیدواری داشتم به خاطر گزارشی که پشت هم از CTURT در سایت هکر وان ثبت شده میتونه نقطه روشن و احتمال جیلبریک رو فریمور جدیدتر رو داشته باشه که اینجا هم زکو به همین موضوع اشاره داره ,خوده همینم شامل زمان میشه و کسی چیزی نمیدونه

Alireza.jpg

بنابراین 10.00 PS4 اشکال CTURT را به نظر می رسد (این معادل 6.00 PS5 است)

آخرین ویرایش:
من احتمال میدم راک استار از خیر عرضه بازی روی نسل هشت نمیگذره و GTA 6 رو روی ps4 هم خواهیم دید، ولی این در حد یه حدسه
آقا سروش اصلا فکرشو هم نکن که این بازی واسه نسل هشت هم بیاد تازه اگر هم خودشون بگن میشه گذاشت جزء دروغ های 13 .
در تایید حرف قبلیم در خصوص اجرای بازی ها همین الان پورت افتضاح TLOU رو PC گواه حرفم هست در حالی که TLOU 2 روی کنسول های پایه PS4 عالی اجرا میشد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HAVEK and rezagoli
درود آدرس هاست های gamerhack , macedo رو بدید لطفا.
سلام و با احترام

ادرس هاست macedo اپدیت با اخرین ورژن گلدهن 2.4b5

EN-US:
PS4MACEDO 9.00 SUPERLIGHT 21 PEN DRIVE (GOLDHEN V2.4b5)

Light:
PS4MACEDO 9.00 SUPERLIGHT 21 PEN DRIVE (GOLDHEN V2.4b5)

ادرس هاست گیمر هک با اخرین ورژن گلدهن 2.4b5(ساپورت از فریمور 6.72 تا 9)
Changelog:
• Added FTP Server v2.1
• Added multi-cheat support
• Added multi-firmware support [5.05 / 6.72 / 9.00]
• Added package installer source settings

ادرس به صورت کلی برای فریمورهای 6 تا 9:برای هاستهای فریمور 7 اینطور که دیدم گلدهن تا ورژن یکی از این جدیده به قبل یعنی 2.3 رو داره ولی تو 6 و 9 گلدهن تا ورژن اخر 2.4b5 اپدیت شده

PS4 Exploit Host by GamerHack

آخرین ویرایش:
ی زمان این مدل از آنالوگ دسته بیاد با وجود پتانسیومتر از شر گیج و قاطی شدن این انالوگای بی کیفیتم خلاص میشیم
View attachment 288916
آره اینا خیلی کار رو راحت میکنه . البته واسه همین آنالوگ های بی کیفیت هم مثل این که راه حلی ارائه شده که با نصب قطعه ای اگه اشتباه نکنم مشکل رو حل کردند که یکی از دوستان توضیحش رو دادن اینم آدرس پست :
پرسش و پاسخ PS5

آره اینا خیلی کار رو راحت میکنه . البته واسه همین آنالوگ های بی کیفیت هم مثل این که راه حلی ارائه شده که با نصب قطعه ای اگه اشتباه نکنم مشکل رو حل کردند که یکی از دوستان توضیحش رو دادن اینم آدرس پست :

بله اینو خیلی وقت پیش گذاشتم پستش رو تو همین تاپیک👇 ولی این دیگه باشه امادس و بهتره

من که خودم خیلی کلافه میشم گاهی اوقات از Drift های پی در پی دسته PS4 چه اصلی که دارم و هم ی نمونه جنس (های کپی) درجه یک تهیه کردم,بازم همین جریانه و اما راهکار:
این دو ویدیو خیلی واسم جالب بود همینطور برای دوستانی که ندیدن احیانا میتونه مفید و جالب باشه,البته اون برد کوچکی که مخصوص و فیکس کننده اینکار هست,خیلی ام تمیزتر درمیاد که اینجا فک نمیکنم باشه و اگر کسی دسترسی داشته باشه,بتونه تهیه کنه,چه بهتر در غیر اینصورت با تهیه پتانسیومتر smd 50 تا فکر میکنم 100 کیلو اهم هم جواب میده و در ویدیو دوم اموزشش هست که به راحتی دسته مشکل Drift ش حل میشه و هر بارم که اگر اینطور بشه فقط کافیه دسته رو باز کنید و با تنظیم همون پیچ ها به راحتی فیکسش کنید.(این اموزش برای تمامی دسته های ps4 , PS5, XBOX One, and Series X جوابگو خواهد بود.

ویدیو اموزش با برد اصلی:

ویدیو اموزش با تهیه پتانسیومتر smd 50 کیلو اهم:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or