پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
RE4 حتی در PHAT PS4 نیز خوب هست. من آن را در PS5 هم گرفتم و واقعاً تفاوت عمده ای وجود ندارد.

واقعا هم به نظرم بعد از تجربه تا نیمه های این بازی به جرات بعد از Final Fantasy VII Remake یکی از خوبهاس(منظورم از این مقایسه کیفیت ساخته نه نوع سبک بازی).
اگر نخوام یا نخوایم به کسی نظرمون رو تحمیل کنیم چون بازیا و گیم پلی هر کدومشون سلیقه ای هستن,این اثر و نسخه بازسازی شده تونسته تمام اشتباهات قبلی خصوصا تو نسخه بازسازی شده اویل 3 رو برطرف کنه تو همه بازیام ایرادات وارده که اینم استثنا نیست ولی جزیی...
دوستانی که نسخه اصلی رو اگر تجربه نداشتن(البته برا یک گیمر بعیده)از این یکی لذتی دو چندان خواهند برد.
View attachment 288300
با توجه به سابقه کپکام و عرضه بازی های سری قبل رزیدنت، اطمینان کامل داشتم بابت بهینه سازی روی ps4
هنوز پلی ندادم ولی خب دیگه خیالمون راحت شد
با توجه به بازی های بهینه مثل همین رزیدنت روی ps4, هنوزم میگم بازی atomic Heart روی این کنسول، چیزی شبیه یه فاجعس 😅
بازم تاکید میکنم به دوستان که ترجیحا اون بازی رو روی این کنسول پلی ندن

• Like
Reactions: rezagoli
با توجه به سابقه کپکام و عرضه بازی های سری قبل رزیدنت، اطمینان کامل داشتم بابت بهینه سازی روی ps4
هنوز پلی ندادم ولی خب دیگه خیالمون راحت شد
با توجه به بازی های بهینه مثل همین رزیدنت روی ps4, هنوزم میگم بازی atomic Heart روی این کنسول، چیزی شبیه یه فاجعس 😅
بازم تاکید میکنم به دوستان که ترجیحا اون بازی رو روی این کنسول پلی ندن
بله خب با این همه مدت و ساخت بازی خصوصا مجموعه اویل ازش کمتر از اینم نمیشد انتظار داشت فقط میشه گفت رو نسخه بازسازی شده اویل 3 خوب عمل نشد وگرنه ارشیو بازیای اویل رو کمتر کسی داشته باشه و بخواد حذفش کنه مگر اینکه به خاطر کمبود فضا مجبور به حذفشون بشید,ایرادات همیشه وجود دارن و به طبع همونطورم افرادی هستن که نقد میکنن فقط تفاوتی بین این افراد هست,دوستانی که نقد خوب و منصفانه ای دارن از سر دلسوزیه و منطقی اما این وسط متاسفانه منتقدم کم نداره همین بازی یا عناوین دیگر با اینکه شخصا عقیده دارم هر چن سالم که گیم رو تجربه داشته باشیم و به اصطلاح گیمر باشی نباید چون صاحب سبک یا بهتر بگم اگر علم ساخت بازیرو نمیدونی بیخودی نظری بدی که انگار چندین سال تجربه ساخت بازیرو داری متاسفانه ایراداتی میگیرن برخی از دوستان که از سر دلسوزی ام نمیشه گفت بلکه انگار دشمنی یا از روی کل کل دارن بحث میکنن اخرم تو نقدا و کامنتا کارشون به درگیری لفظی میرسه
این بازی با توجه به تاریخ ساختش تو چندین سال قبل دیگه همه میدونن چه کارنامه ای رو داشته ولی اینکه بعد از چندین سال و مثل منکه حداقل تو این سالها بارها و بارها چه رو ps2 و pc این بازیرو تجربه کردم
حالا شروع این بازسازی از بازی میتونست لذت بخش نباشه ولی با تمام اینها اینکه وفادار باشی به داستان بازی و اینقدر عالی چه از لحاظ ساخت و همینطور روند داستان باعث تفاوت بشی طوری که گیمر دل زده نشه کار بزرگیه
به نظرم این بازی که نیاز به اپدیت نداره و خیلی حیف شد واسم نسخه بعدی Final Fantasy VII Remake که رو این نسل نمیاد و خب باید سیاستم این وسط در نظر داشت که تبلیغات و سود فروش از اونها تو دوره ای که ما زندگی میکنیم داره حرف اول رو میزنه هر چن ps4 هنوزم دستگاه خوبیه و بازی براش میاد
اما بازیایی از قبیل همین atomic Heart البته من فعلا نصبش نکردم و اگر یادت باشه elden ring اوایل که منتشر شده بود یا همین callisto protocol اینها احتیاج به کمی زمان دارن و از همه اینها هم نمیشه توقع داشت که با اپدیت روزای اول بهترین کیفیت fps رو بدن بنابراین باید کمی منتظر موند و به نظرم باید کمی صبر داشت بلکه با اپدیتای جدیدتر بهترم میشن مثل الدن رینگ که دیگه به نظرم با اپدیت اخری که داده 1.13 الان اجرا داشتم و خوبه در حالیکه تو روزای اول خیلیا میگفتن بعد از شروع و چندین ساعت ازبازی که بگذره دچار افت فریم میشه.

آخرین ویرایش:
سپاس فروان بابت اشتراک تجربیاتت رضا جان

شاید دوستانی که یه مقدار سنشون کمتر هست،اون هیجانات کل کل و مقایسه رو داشته باشن ولی خب آدم سنش که میره بالا دیگه خیلی چیزا واسش بی اهمیت میشه و فقط میشینه گیم رو تنهایی و اونم در خلوت خودش بازی میکنه، فارغ از سیاست های دنیای بازی، اون تنهایی گاهی آدم رو آزار میده، ولی خب چاره ای نیست زندگیه دیگه....

یادمه اون موقع که نسل هفت بود و xbox360 داشتم،یه حس طرفداری عجيبی واسه مایکروسافت داشتم و هر موقع گیمی میومد که عملکرد بهتری روی دستگاهم داشت، اونم حتی اندک، یه قند تو دلم آب میشد، گاها تو فروم همین سایت کل کل هم میکردم، یاد ایام بخیر 😅

متاسفانه دیگه باید از این نسل کوچ کرد هر چند هنوزم تعلق خاطر دارم نسبت به ps4 اما حقیقت رو باید پذیرفت.توصیه هم به دوستان خرید یه لپ تاپ با گرافیک 3060 یا 3070 هست. گرونه ولی چاره ای نیست

راجع به گیم atomic Heart هم که گفتم، کار از فریم اینا به ردِ رضا جان، کلیت گرافیک فنی بازی متفاوت هست نسبت به نسخه نسل نهم
یه چیزی مثل آخرین بازی های فیفا که روی نسل هفت اجرا میشد و مقایسه با نسل هشتش
مثال زیاد هست ولی اینو الان یادم اومد
گیم هایی مثل کالیستو و الدن با آپدیت تا حدود زیادی شاید اکی بشن ولی وقتی کلیت گرافیک فنی چیز دیگس، کاریش نمیشه کرد

حالا اینا صرفا نظر شخصی هست که بیان میشه، و نظر دوستان هم قابل احترامه
بنده حقیر هم اگر نظری میدم، فقط به خاطر اشتراک تجربیات هست

در پناه حق باشی رضا جان،ممنون از توجه و وقتی که واسه دوستان میذاری و راهنمایی میکنی، یک دنیا ممنون 🙏🙏❤️❤️

سپاس فروان بابت اشتراک تجربیاتت رضا جان

شاید دوستانی که یه مقدار سنشون کمتر هست،اون هیجانات کل کل و مقایسه رو داشته باشن ولی خب آدم سنش که میره بالا دیگه خیلی چیزا واسش بی اهمیت میشه و فقط میشینه گیم رو تنهایی و اونم در خلوت خودش بازی میکنه، فارغ از سیاست های دنیای بازی، اون تنهایی گاهی آدم رو آزار میده، ولی خب چاره ای نیست زندگیه دیگه....

یادمه اون موقع که نسل هفت بود و xbox360 داشتم،یه حس طرفداری عجيبی واسه مایکروسافت داشتم و هر موقع گیمی میومد که عملکرد بهتری روی دستگاهم داشت، اونم حتی اندک، یه قند تو دلم آب میشد، گاها تو فروم همین سایت کل کل هم میکردم، یاد ایام بخیر 😅

متاسفانه دیگه باید از این نسل کوچ کرد هر چند هنوزم تعلق خاطر دارم نسبت به ps4 اما حقیقت رو باید پذیرفت.توصیه هم به دوستان خرید یه لپ تاپ با گرافیک 3060 یا 3070 هست. گرونه ولی چاره ای نیست

راجع به گیم atomic Heart هم که گفتم، کار از فریم اینا به ردِ رضا جان، کلیت گرافیک فنی بازی متفاوت هست نسبت به نسخه نسل نهم
یه چیزی مثل آخرین بازی های فیفا که روی نسل هفت اجرا میشد و مقایسه با نسل هشتش
مثال زیاد هست ولی اینو الان یادم اومد
گیم هایی مثل کالیستو و الدن با آپدیت تا حدود زیادی شاید اکی بشن ولی وقتی کلیت گرافیک فنی چیز دیگس، کاریش نمیشه کرد

حالا اینا صرفا نظر شخصی هست که بیان میشه، و نظر دوستان هم قابل احترامه
بنده حقیر هم اگر نظری میدم، فقط به خاطر اشتراک تجربیات هست

در پناه حق باشی رضا جان،ممنون از توجه و وقتی که واسه دوستان میذاری و راهنمایی میکنی، یک دنیا ممنون 🙏🙏❤️❤️
عزیزی خواهش میکنم بالاخره ما هم از نظرات بقیه نه فقط اینجا هر کجا ادمه خوبه استفاده میکنیم
دهه ای که من شدم تا الان به مرز 40 سالگی دهه سوختن و ساختن بود
اینو قبلا هم عرض کردم اون دسته که تو رفاه هستن خب زنده و زندگی میکنن اما دسته ای مثل من تلاششون واسه زنده بودنه
پس باید اینجا بازم بسازیم وگرنه با احترام اینو میگم که ی زمان سو تعبیر نشه,هممون میدونیم راه بهتر چیه
من وارد قسمت تخصصی ماجرا نمیشم فقط صبر میکنم بلکه به قول دولوپرهایی مثل سایبر تلاششون واسه این هست که بدون منت میان و این بازیا رو سعی در بهینه کردنشون دارن ما هم با همین امید هستیم تا بلکه مشکلات مرتفع بشه و تو همین نسل وداعی خوب داشته باشیم.
زنده باشی و سلامت نظرتم عزیزه...:Rose:

آخرین ویرایش:
عزیزی خواهش میکنم بالاخره ما هم از نظرات بقیه نه فقط اینجا هر کجا ادمه خوبه استفاده میکنیم
دهه ای که من شدم تا الان به مرز 40 سالگی دهه سوختن و ساختن بود
اینو قبلا هم عرض کردم اون دسته که تو رفاه هستن خب زنده و زندگی میکنن اما دسته ای مثل من تلاششون واسه زنده بودنه
پس باید اینجا بازم بسازیم وگرنه با احترام اینو میگم که ی زمان سو تعبیر نشه,هممون میدونیم راه بهتر چیه
من وارد قسمت تخصصی ماجرا نمیشم فقط صبر میکنم بلکه به قول دولوپرهایی مثل سایبر تلاششون واسه این هست که بدون منت میان و این بازیا رو سعی در بهینه کردنشون دارن ما هم با همین امید هستیم تا بلکه مشکلات مرتفع بشه و تو همین نسل وداعی خوب داشته باشیم.
زنده باشی و سلامت نظرتم عزیزه...:Rose:
قطعا رضا جان ps4 این ظرفیتو داره به قول خودت واسه بازیای بیشتر و بعدا هم ولش نمیکنن همونجور که ps2 رو ول نکردن هنوزم دارن با اپدیت opl و برنامه های دیگه بهینه تر میکنن بازیاش رو یادم میاد اونموقع فقط dvd مینداختیم تو درایو کنسول اما الان همه جوره بصورت hd و با قابلیتهای بیشترم چه از طریق هارد و میکرو sd های حافظه میشه بازیارو با بهترین شکل و خیلی خیلی بهترم اجرا کرد شاید دیگران یادشون بره یا بگن کی دیگه میره سراغ ps2 ولی هنوزم طرفدار داره و کنسول ps4م از این قضیه بی نصیب نخواهد موند.

قطعا رضا جان ps4 این ظرفیتو داره به قول خودت واسه بازیای بیشتر و بعدا هم ولش نمیکنن همونجور که ps2 رو ول نکردن هنوزم دارن با اپدیت opl و برنامه های دیگه بهینه تر میکنن بازیاش رو یادم میاد اونموقع فقط dvd مینداختیم تو درایو کنسول اما الان همه جوره بصورت hd و با قابلیتهای بیشترم چه از طریق هارد و میکرو sd های حافظه میشه بازیارو با بهترین شکل و خیلی خیلی بهترم اجرا کرد شاید دیگران یادشون بره یا بگن کی دیگه میره سراغ ps2 ولی هنوزم طرفدار داره و کنسول ps4م از این قضیه بی نصیب نخواهد موند.
بله همینطوره البته این نیاز داره به ظرفیت و توجه دولوپرها واسه کار بیشتر به روی این نسل واسه بهینه تر شدنش تو شبیه سازها و همینطور اومدن اپدیت واسه بازیا این احتمال رو داره که در اینده شاهد اجرای بهتر باشیم.
حالا شما ps2 رو گفتی درست(اینم اضافه کنم ظرفیت و نوع سخت افزار این کنسولها در زمان خودش با هم تفاوت دارن و نمیشه به این شکلم نتیجه گرفت و باید منتظر موند تا ببینیم در اینده چی میشه),اما ps3 و حتی همین xbox360 هم که دوستمون گفت اینارم نسبتا ادامه دادن و بهترم شدن البته ps3 تو اجرای بازیای قبلش که بعضیاش مشکلاتی داشتن به اون شکل فعلا برطرف نشده و این برمیگرده به قول معروف به توضیحات تخصصی تر که اینجا جاش نیس ,تا الان که ps3 هنوز داره توسط evilnat کاستوم فریمور میاد براش حتی hen هم هست که داره اپدیت میشه و 360 هم که قبلا جیتگ تا rgh3 ادامه دار شد و برنامه ریزی نسبتا خوبی هم داره واسه اجرای بازیهای قدیمی ترش(منظورم نسل قبلش یعنی ایکس باکس کلاسیکه),شبیه سازها و ریجن فری شدنش با انواع بازی و همینطور مزایای دیگه.

آخرین ویرایش:
سلام.
من یه یکی دو سالی هست کنسول رو روشن نکردم ، الان میخوام گاد راگناروک رو بازی کنم ، شنیدم روی اکسپلویت قدیمی بازی اجرا نمیشه.
الان برای 5.05 جدید ترین (یا بهترین) اکسپلویت چیه؟ میتونید لینکش رو بهم بدید؟
ممنون.

آخرین ویرایش:
  • Like
درود،ببخشید میخواستم روی PS4 جیلبریک شده ورژن 9 لینوکس نصب،کنم
کسی هست کامل بلد باشه؟
ممنون
سلام.
من یه یکی دو سالی هست کنسول رو روشن نکردم ، الان میخوام گاد راگناروک رو بازی کنم ، شنیدم روی اکسپلویت قدیمی بازی اجرا نمیشه.
الان برای 5.05 جدید ترین (یا بهترین) اکسپلویت چیه؟ میتونید لینکش رو بهم بدید؟
ممنون.
سلام و احترام
اموزشهای مربوط به نصب لینوکس تو همین تاپیک و پستای قبل گذاشته شده که توسط MODDEDWARFARE یا افراد دیگه بوده
اما اینم گفتیم که اگر کنسول پرو دارید به سراغ اموزش و نصبش برید اونم فقط به خاطر اجرای شبیه سازهای بیشتر و قابلیت های بهترش در غیر اینصورت کنسول اسلیم و خصوصا فت رو پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه واقعا مزیت دیگه ای داشته باشه که ما بی اطلاع باشیم ازش!

God of War Ragnarok​

رو فریمور های 5 تا 9 قابل نصب و اجرا هستن رو فریمور 5م خودم البته نیستم اما تا الان از کسی مشکلی ندیدم جایی که بگه اجرا نمیشه شما اگر دیدی که گفتن رو اکسپلویت قدیمی اجرا نمیشه به احتمال زیاد به خاطر استفاده از ورژن قدیمی گلدهنه که اگر از ورژن 2.3 استفاده کنید مشکلی نیست فقط کافیه اول نسخه base رو و بعدش با اپدیتو بک پورتش نصب کنید(باهم هستن) در اخرم dlc و از هاست لیفول میتونید واسه هک و اکسپلویت فریمور 5م استفاده کنید که تو هاستها جز بهتریناس.

ادرس هاست تقریبا کامل به جز فریمورهای 7 رو اینجا میزارم که همون در اصل کش ورژن هاست های لیفول برای فریمورهای 5 تا 9 هستش و میتونید چه از طریق pc و همینطور ماژول یا بصورت کش در یوزرگاید کنسولتون و همینطور از طریق معمول و تایپ همین ادرس با توجه به نوع فریمور کنسولتون تو مرورگر کشش کنید
به نظرم و همونطور که قبلا هم گفتم بهترین هاست فعلی برای جیلبریک کنسول رو هر مدل دستگاه یا فریموری که هستین البته از 5 تا 9 همین هاست لیفوله
بنابراین اگر از هر مدل هاست دیگه دوست داشتین و دیدن بهتر به دستگاهتون جوابگو هست نیاز به تغییر نیست و از همون استفاده کنید.

ادرس هاست :
YAEH | Yet Another Exploit Host!

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام و احترام
اموزشهای مربوط به نصب لینوکس تو همین تاپیک و پستای قبل گذاشته شده که توسط MODDEDWARFARE یا افراد دیگه بوده
اما اینم گفتیم که اگر کنسول پرو دارید به سراغ اموزش و نصبش برید اونم فقط به خاطر اجرای شبیه سازهای بیشتر و قابلیت های بهترش در غیر اینصورت کنسول اسلیم و خصوصا فت رو پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه واقعا مزیت دیگه ای داشته باشه که ما بی اطلاع باشیم ازش!

God of War Ragnarok​

رو فریمور های 5 تا 9 قابل نصب و اجرا هستن رو فریمور 5م خودم البته نیستم اما تا الان از کسی مشکلی ندیدم جایی که بگه اجرا نمیشه شما اگر دیدی که گفتن رو اکسپلویت قدیمی اجرا نمیشه به احتمال زیاد به خاطر استفاده از ورژن قدیمی گلدهنه که اگر از ورژن 2.3 استفاده کنید مشکلی نیست فقط کافیه اول نسخه base رو و بعدش با اپدیتو بک پورتش نصب کنید(باهم هستن) در اخرم dlc و از هاست لیفول میتونید واسه هک و اکسپلویت فریمور 5م استفاده کنید که تو هاستها جز بهتریناس.

ادرس هاست تقریبا کامل به جز فریمورهای 7 رو اینجا میزارم که همون در اصل کش ورژن هاست های لیفول برای فریمورهای 5 تا 9 هستش و میتونید چه از طریق pc و همینطور ماژول یا بصورت کش در یوزرگاید کنسولتون و همینطور از طریق معمول و تایپ همین ادرس با توجه به نوع فریمور کنسولتون تو مرورگر کشش کنید
به نظرم و همونطور که قبلا هم گفتم بهترین هاست فعلی برای جیلبریک کنسول رو هر مدل دستگاه یا فریموری که هستین البته از 5 تا 9 همین هاست لیفوله
بنابراین اگر از هر مدل هاست دیگه دوست داشتین و دیدن بهتر به دستگاهتون جوابگو هست نیاز به تغییر نیست و از همون استفاده کنید.

ادرس هاست :
YAEH | Yet Another Exploit Host!

Alireza.jpg
داداش دستت درد نکنه ، فقط یه سوال دیگه.
من هنوز بازیم دانلودش کامل نشده که بتونم امتحان کنم ، خواستم بدونم کدوم ورژن "هن" رو باید بزنم ، تو بخش Old Hen کلی ورژن از هن هست و کلی هم از گلد هن ، دوباره یه بخش دیگه هست که فقط نوشته گلد هن و دیگه ورژن نداره.
الان کدومش بهتره برای بازی های جدید؟
من آخرین چیزی که یادمه هن ورژن 1.7 یا 1.8 بود :D

• Like
داداش دستت درد نکنه ، فقط یه سوال دیگه.
من هنوز بازیم دانلودش کامل نشده که بتونم امتحان کنم ، خواستم بدونم کدوم ورژن "هن" رو باید بزنم ، تو بخش Old Hen کلی ورژن از هن هست و کلی هم از گلد هن ، دوباره یه بخش دیگه هست که فقط نوشته گلد هن و دیگه ورژن نداره.
الان کدومش بهتره برای بازی های جدید؟
من آخرین چیزی که یادمه هن ورژن 1.7 یا 1.8 بود :D
عزیزی
عرض کردم خدمتت گلدهن که الان اخریش v2.4b5عه اما شما همین ادرس هاست که بالا گذاشتم رو اگر خواسی و کش زدی واسه کنسولت تا 2.3 رو داره که دقیقا از این جدیده و اخریه ورژنش یکی کمتره ولی جوابه اما اگر نمیخوای هاستت رو عوض کنی اون گلدهنایی که گفتی رو هاست شماس همشون قدیمیه لذا باید از طریق binloader هاست فعلیت bin گلدهن جدیدو بگیری و از طریق pc با برنامه Payload Sender بفرستی به کنسولت.

با درود
در خصوص اون بحث بد اجرا شدن بازی atomic Heart روی کنسول PS4 به نظر بنده هم که خود شرکت سازننده نخواسته این بازی رو واسه ی این کنسول ( PS4 ) بهنیه کنه جوری که افراد رو راضی نگه داره البته من هم مثل دوست خوب و عزیز و هم سن و سال خودم ( آقا رضای دوست داشتنی ) بازی رو تجربه نکردم و طبق گفته ها نظرم رو دادم ولی در عوض RE4 Remake رو روی کنسول خودم ( PS4 فت ) نصب کردم و واقعا سوپرایز شدم و این انتظار رو نداشتم .
در ضمن با اومدن زیرنویس فارسی بازی RDR 2 دوباره بازی رو اجرا کردم و هر بار که این بازی رو پلی میدم متعجب میشم از این همه جزئیات و زیبایی و هر چیز خوبی که یک بازی واقع گرایانه میتونه داشته باشم . وقتی میبینم کنسول پایه PS4 این بازی رو اینجوری اجرا میکنه پس میشه به کار ارزشمند و حرفه ای شرکت توسعه دهنده این بازی پی برد و من باز هم میگم RDR 2 واقعا واقعا فراتر از یک بازیه ( توصیه میکنم دوستان هر از گاهی یه سری به محیط دوست داشتنی این بازی بزنند و از منظره های زیبا و دلنشین این بازی در گوشه های آرام و خلوت بازی با صدای دلنشین رودخانه ها و پرنده ها بزنند . هر چند همه گفتنی ها هم در خصوص این بازی گفته شده باشه باز هم کمه )
راستی انتظار تصورات جزئیات و کیفیت بازی GTA 6 هم سخته تنها بدیش به اینه که دیگه روی PS4 نمیشه اجراش کرد . :D :D

• Like
Reactions: rezagoli and HAVEK
با درود
در خصوص اون بحث بد اجرا شدن بازی atomic Heart روی کنسول PS4 به نظر بنده هم که خود شرکت سازننده نخواسته این بازی رو واسه ی این کنسول ( PS4 ) بهنیه کنه جوری که افراد رو راضی نگه داره البته من هم مثل دوست خوب و عزیز و هم سن و سال خودم ( آقا رضای دوست داشتنی ) بازی رو تجربه نکردم و طبق گفته ها نظرم رو دادم ولی در عوض RE4 Remake رو روی کنسول خودم ( PS4 فت ) نصب کردم و واقعا سوپرایز شدم و این انتظار رو نداشتم .
در ضمن با اومدن زیرنویس فارسی بازی RDR 2 دوباره بازی رو اجرا کردم و هر بار که این بازی رو پلی میدم متعجب میشم از این همه جزئیات و زیبایی و هر چیز خوبی که یک بازی واقع گرایانه میتونه داشته باشم . وقتی میبینم کنسول پایه PS4 این بازی رو اینجوری اجرا میکنه پس میشه به کار ارزشمند و حرفه ای شرکت توسعه دهنده این بازی پی برد و من باز هم میگم RDR 2 واقعا واقعا فراتر از یک بازیه ( توصیه میکنم دوستان هر از گاهی یه سری به محیط دوست داشتنی این بازی بزنند و از منظره های زیبا و دلنشین این بازی در گوشه های آرام و خلوت بازی با صدای دلنشین رودخانه ها و پرنده ها بزنند . هر چند همه گفتنی ها هم در خصوص این بازی گفته شده باشه باز هم کمه )
راستی انتظار تصورات جزئیات و کیفیت بازی GTA 6 هم سخته تنها بدیش به اینه که دیگه روی PS4 نمیشه اجراش کرد . :D :D
من فکر میکنم مشکل Atomic Heart برمیگرده به تجربه کم سازندگان. چند روز قبل از عرضه بازی سازندگانش طی یه مصاحبه خبر از اجرای خوبش و حتی خارق‌العاده روی نسل هشت خبر داده بودن که بعد از تجربه بازی و مقایسش با تریلر های بازی، اینجوری شدم: 😐
حالا بازم میگم این نظر منه و دوستانی که این بازی رو روی ps4 پلی دادن هم لطفا بیان نظرشون بگن

من احتمال میدم راک استار از خیر عرضه بازی روی نسل هشت نمیگذره و GTA 6 رو روی ps4 هم خواهیم دید، ولی این در حد یه حدسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a88a
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or