آخرین ویرایش:
سلام و درودسلام آقا رضا صبحتان بخیر خمیر سیلیکون cpu را چه موقعی باید عوض کنیم و اگر عوض نکنیم چه اتفاقی می افتد؟ چون من تقریبا ۷ سال است که ps4 دارم می خواستم بدونم تعویض لازمه یا نه؟
آره داداش رضا واقعا عالی و دمشون گرم . حتی زیرنویس فارسی بازی RDR 2 رو هم رایگان ( هم PC و هم PS4 ) قرار دادند که واقعا ارزشمند و قابل ستایشه .خیلی ام عالی دمشون گرم.
View attachment 289114
خیلی خیلی ممنون آقا رضاسلام و درود
حقیقت این برمیگرده به نوع استفاده و نگهداری شما
واسه بعضی از دوستان به خاطر شرایطی که داریم باهاش کنار میایم و ممکنه بعدا احتیاج مالی و نیاز به فروش داشته باشیم ی مقدار بد جا افتاده چون بعضیا فکر میکنن اگر پلمپ کنسول رو باز کنن بعدا تو سرش میخوره و شاید خوب نخرنش
همینجا دو دل بودن بعدا ممکنه ضررهای جبران ناپذیرتر بزنه,کنسول به مرور زمان و بعد از چندین سال به محض صدای زیاد و غیر متعارف باید باز بشه و احتیاج به سرویس داره اصلا نمیشه به خاطر مراعات باهاش و حتی از بیرون کنسول اقدام به تمیزکاری بشه اگرم اینکار انجام بشه مقطعی هست لذا وقتی فن دچار صدا یا خرابی بشه دما و حرارت بالا باشه یا باطری تموم بشه باید کنسول باز و نسبت بهش رسیدگی بشه و اونموقع میشه خمیر رو هم تعویض کنید کلا خمیر سیلیکون اگر دستگاهتون رو نو خریده باشید به خاطر کیفیت خوبش تا ده سالم میتونه دووم داشته باشه بعدش باید تعویض بشه چون خشک میشه.
اگر وارد باشید که خودتون راحت از طریق اموزش میتونید کنسول رو باز و اقدام به سرویس کنید اگرم وارد نباشید چون امکان صدمه زدنم داره پیشنهاد میکنم بدین بیرون تا واستون انجام بدن زمان فروشم به وجدان خودتون بستگی داره بعضیا تعمیر میکنن بعد با پلمپای فیک یا اصل که تو بازارم هست سعی میکنن کنسول رو بندازن ولی با مطمعن بودن میتونید خریدارم قانع کنید که چرا کنسولتون رو باز کردید پس نگران یا درگیر باز شدن کنسول و اون برچسبای پلمپ نباشید.
(بعد از سرویس و تمیز شدن دستگاه حتما نسبت به جایگاهو اطراف,گردگیری به موقع حتی دما اطاق دقت کنید)
با درودسلام آقا رضا صبحتان بخیر لینک دانلود داخلی نسخه هک شده بازی های far cry new dawn و far cry 3 برای ps4 ( به غیر از سایت p30download ،چون سایت p30download در شب سرعت دانلودش زیر ۱ مگابایت است و برای دانلود شبانه کاربردی ندارد اما در روز اینطور نیست) را لطفا اگر دارید بزارید
باشه خیلی خیلی ممنون آقا رضابا درود
دوست گرامی شما ی مرتبه دیگه م راجب این موضوع سوال داشتین و توضیح دادم که متاسفانه چنین سایتی خصوصا سایتهای خارجی با قابلیت لینک مستقیم و بصورت نیم ها نیستن یا اگرم باشه لااقل من اطلاع ندارم(مگر استفاده از تلگرام و ربات با صرف هزینه یا اگر باشه بصورت رایگان بتونید لینکارو مستقیم کنید) اگر منظورت سایت p30day هست که شما زدینp30download تو دانلود شبانه که من شخصا مشکل شمارو ندارم البته چون اون درصد بازیابی و ریکاوری فایل زیپ رو p30day نداره من اگرم بخوام واسه دانلود بازی استفاده داشته باشم ترجیحا از سایت دانلودها استفاده میکنم و مشکلی نیست البته این بستگی به بسته و نوع اینترنت,سرویس دهنده شما هم مربوطه که باید چک کنی اگر از بسته همراه اول استفاده میکنی بطور معمول بعد از استفاده 100 گیگ بین الملل بازم میشه که ازسایتای داخلی یعنی دانلودها و پی سی دی با سرعت مناسب دانلود کنی و نباید مشکلی باشه
به هر حال این بازیا رو که گفتی میبینم اگر لینک مناسبی باشه اطلاع میدم.