سلام و درودسلام و خسته نباشی
اقا رضا این بازی اخرش درست شده یا نه بازم باید صبر کنیم اگر لینکی گذاشته بیزحمت بزارین خارجی ام باشه اشکالی نداره.سپاس از شما
رضا جان ی دونه باشی شبت بخیربازی اماده شده اما همونطور که گفته شد باید تست بشه تا کیفیت مشخص بشه
View attachment 292746
لینک غیر داخلی بازی Hogwarts Legacy Update v1.03 + DLC
[CUSA12771] Hogwarts Legacy Update v1.03 + DLC Fully Backported
Base:
1fichier.com: Cloud Storage
Update Backported (5.05 Only):
Update Backported (6.72+):
DLC:
اقا ی دنیا ممنون از توضیحات,وقتی که اینجا میزاری
رضا جان ی دونه باشی شبت بخیر
سوال داشتم از حضورت
رو فریمور 9 بکپورت ندیدم لینک داشته باشه قابل اجراس!؟
دوست عزیز از این سایت که آقا رضا قبلا هم چند بار بهش اشاره کرده و یکی از بهترین منابع هستشبازی های پلی استیشن ۲ ک برای کنسول هک شده تبدیل شدن و HD هستن از کجا میشه دانلود کرد؟
مثلا بازی underground 2 تبدیل شده از یه سایت ایرانی گرفتم که ۶۰ فریم HD بود ولی همین یه بازی اینجوری بود بقیه چنگی به دل نمیزنه
یکم تبلیغات داره ولی لیستش عااالیه دستتون درد نکنه من موساشی رو لینک گرفتم تا تست کنم ببینم چی میشه بازم ممنون از شما.سلام و درود
بابت دور جواب دادن حقیقت دیگه نمیرسم واقعا بعضی اوقات که امیدوارم دوستان درک کنن البته بازم بقیه هستن و جا تشکر داره از اونایی که سعی دارن به هم کمک کنن
راجب اون ارور CE-40740-5 دوستمون بالاتر پست زده بود که باید بگم این ارور مربوط به نحوه غلط نصب بازی و اجرای اونه که اگر به ترتیب نصب چیزی رو پس و پیش نصب کنید این ارور تو هنگام اجرای بازی میاد بنابراین تو ترتیب نصب fpkg base و اپدیتو بکپورت مخصوص فریمور دستگاهتون حتما دقت کنید باز میتونید ارور انواع کنسول رو هم تو گوگل سرچ کنید تا راحت علل و رفعشون براتون میاد.
راجب بازیهای ps2 برای ps4
خب بارها سایتهای متفاوت یا بازیای درخواستی رفقا رو تو پستای قبل و متعددی گذاشتم ضمن تشکر از دوستمون که ادرس سایت رو گذاشته و همگی تقریبا باهاش اشنان سایتای متعدد دیگری هم وجود دارن
بازم اینجا ی سایت دیگه هم اضافه میکنم دقت کنید بازیا بصورت اماده و fpkg هستن و کافیه بعد از دانلود رو کنسول جیلبریک شده خودتون نصبش کنید فقط خودم از اینجا تا حالا بازی نگرفتم که تست کنم دیگه زحمت دانلود و تستش با شما هر چن که این بازیا حجم زیادی ام ندارن بنابراین نیاز به اینکه ترس یا ریسک داشته باشه وجود نداره احیانا اگر بازی مورد نظرتون نیست یا اگر ا درصد بعد از دانلود مشکلی داشت فقط کافیه درخواست کنید تا اگر بازی موردنظرتون باشه براتون بصورت جداگانه لینکش رو بزارم البته اگه زمان و نت مناسب داشته باشم!
لینک دانلود بازیهای PS2toPS4 GAMES PSXtoPS4
هم ی لیست از بازیهای ps2 رو داره و هم ی لیست از برخی بازیای ps1
View attachment 293065
PS2toPS4 GAMES PSXtoPS4 - PKG
خب میدونی دوست گلچه سوت و کور شده تاپیک
رضا جان بیا یکی دو تا خبر از گیم ها و حواشی کپی خور واسمون بذار دلمون باز شه
سلام و درودسلام آقا رضا خسته نباشید خبری از کپی خور دو بازی the lord of the rings gollum و sherlock holmes the awakend نیست؟
سلام خسته نباشیcyber:نیاز به کار بیشتر و الان دیره
ای بابا اینطور پیش بره گویا کابوس نیاز به رفع اشکال در بازیای جدید تموم نمیشه...!(اینبار در بازی street fighter 6)
View attachment 295576
View attachment 295581
View attachment 295577