gabriel1887
کاربر سایت
فریمورت چند بود؟سلام وقت بخیر. من از داخل خود هن آپدیت کردن فیرمور رو بسته بودم. دیروز دیدم آپدیت کرده به 10.5... چرا باید همچین کاری کرده باشه؟ باگ هستش؟؟؟ حالا باز 2 سال باید منتظر بمونم؟
سلامسلام وقت بخیر. من از داخل خود هن آپدیت کردن فیرمور رو بسته بودم. دیروز دیدم آپدیت کرده به 10.5... چرا باید همچین کاری کرده باشه؟ باگ هستش؟؟؟ حالا باز 2 سال باید منتظر بمونم؟
جالبیه ماجرا اینه که تمامی موارد رو من مو به مو اجرا کرده بودم و حساسیت کاملی به این موضوع داشتم. هر سری بعد اینکه هن رو اجرا میکردم تمامی موارد گفته شده رو چک میکردم. اما این بار اخر که هن رو اجرا کردم و بازهم موارد رو چک کردم بعد بازی، رو حالت رست مود گذاشتم و بعد اینکه باز کردم دیدم آپدیت شده.( من تقریبا از 2021 که فیرمور 9.00 جیل بریک شد دارم استفاده میکنم)سلام
دوست گرامی تا اونجا که من اطلاع و تجربه این کنسول رو از زمانیکه هک فریمور 5 تا همین 9 رو داشتم حالا چه خودم یا هر تاپیک یا فروم دیگه رو دیدم این مشکلی که شما گفتی رو ندیدم و اگر مواردی رو که گفتن و بارها اینجا تو همین تاپیک و پستای قبل بهش اشاره داشتیم رو رعایت میکردی اصلا احتمالش رو هم نمیشه گفت که مثلا اپدیت خودکار میشه چه برسه اینکه متوجه هم نشی!!!
اولین قدم برای ی کنسول کپیخور همون وارد شدن به قسمت ستینگ کنسول و غیر فعال کردن تیک های بخش اتوماتیک دانلودز هست ک باید غیرفعال بشه بعدا کش ی هاستی که پی لود Disable update رو داشته باشه و اعمال این پی لوده که حتما باید انجام بشه و در اخر هم هنگامیکه دستگاه رو جیل میکنی باید تو قسمت روت کنسول از طریق فایل منیجر در قسمت اپدیت اگر دو فولدر طبق عکسی که گذاشتم رو دیدی که هیچ اگر نبود باید اینم حتما ایجاد کنی
View attachment 287916
زمانیکه این موارد رو انجام بدی حتی با بهترین کیفیت اینترنتم که وصل بشی تو قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) کنسولت حتما اپدیت اخرین فریمور میاد بنابراین فقط کافیه رو این قسمت بری و اپدیت رو متوقف کنی ولی از این قسمت تاکید دارم پاک نباید بشه و بزاری تو همینجا بمونه و تمام از این به بعد هر زمانم کنسول روشن باشه و به نت وصل بشی دیگه گزینه عدم موفقیت اپدیت واست بعد از چن دقیقه ظاهر میشه
ی مورد دیگری هم که هست بازم اگر تو اون قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) کنسول اگر مرحله اپدیت خودکار بیادو متوقفش کنی اما از اونجا پاکشم کنی و بعدا که کنسول رو روشن و به نت بزنی و متوجه ام نباشی اون مرحله اپدیت با ی پیام در قسمت نوتیفیکیشن کنسولت که الان میخواد اپدیت جدیدو بگیره همراه میشه و باید برای اطمینان اونو متوقف کنی ولی اگرم اپدیت رو بگیره تو مرحله بعد که میخواد اعمال فریمور رو برات انجام بده چون در اون مرحله اول اون پی لود Disable update و تو قسمت روت کنسول از طریق فایل منیجر در قسمت اپدیت دو فولدری رو عکس گذاشتم ایجاد کرده باشی دیگه اپدیت کامل انجام نخواهد شد
در نتیجه شما بطور قطع برای کنسولت این مواردو رعایت نکردی که این اتفاق برات افتاده.
همونطور که مواردو گفتم و اگر اطمینان داری که انجام دادی خیلی بعیده که اپدیت خودکار بازم بشه کنسول!جالبیه ماجرا اینه که تمامی موارد رو من مو به مو اجرا کرده بودم و حساسیت کاملی به این موضوع داشتم. هر سری بعد اینکه هن رو اجرا میکردم تمامی موارد گفته شده رو چک میکردم. اما این بار اخر که هن رو اجرا کردم و بازهم موارد رو چک کردم بعد بازی، رو حالت رست مود گذاشتم و بعد اینکه باز کردم دیدم آپدیت شده.
رضا جان سال نو مبارکسلام
دوست گرامی تا اونجا که من اطلاع و تجربه این کنسول رو از زمانیکه هک فریمور 5 تا همین 9 رو داشتم حالا چه خودم یا هر تاپیک یا فروم دیگه رو دیدم این مشکلی که شما گفتی رو ندیدم و اگر مواردی رو که گفتن و بارها اینجا تو همین تاپیک و پستای قبل بهش اشاره داشتیم رو رعایت میکردی اصلا احتمالش رو هم نمیشه گفت که مثلا اپدیت خودکار میشه چه برسه اینکه متوجه هم نشی!!!
اولین قدم برای ی کنسول کپیخور همون وارد شدن به قسمت ستینگ کنسول و غیر فعال کردن تیک های بخش اتوماتیک دانلودز هست ک باید غیرفعال بشه بعدا کش ی هاستی که پی لود Disable update رو داشته باشه و اعمال این پی لوده که حتما باید انجام بشه و در اخر هم هنگامیکه دستگاه رو جیل میکنی باید تو قسمت روت کنسول از طریق فایل منیجر در قسمت اپدیت اگر دو فولدر طبق عکسی که گذاشتم رو دیدی که هیچ اگر نبود باید اینم حتما ایجاد کنی
View attachment 287916
زمانیکه این موارد رو انجام بدی حتی با بهترین کیفیت اینترنتم که وصل بشی تو قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) کنسولت حتما اپدیت اخرین فریمور میاد بنابراین فقط کافیه رو این قسمت بری و اپدیت رو متوقف کنی ولی از این قسمت تاکید دارم پاک نباید بشه و بزاری تو همینجا بمونه و تمام از این به بعد هر زمانم کنسول روشن باشه و به نت وصل بشی دیگه گزینه عدم موفقیت اپدیت واست بعد از چن دقیقه ظاهر میشه
ی مورد دیگری هم که هست بازم اگر تو اون قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) کنسول اگر مرحله اپدیت خودکار بیادو متوقفش کنی اما از اونجا پاکشم کنی و بعدا که کنسول رو روشن و به نت بزنی و متوجه ام نباشی اون مرحله اپدیت با ی پیام در قسمت نوتیفیکیشن کنسولت که الان میخواد اپدیت جدیدو بگیره همراه میشه و باید برای اطمینان اونو متوقف کنی ولی اگرم اپدیت رو بگیره تو مرحله بعد که میخواد اعمال فریمور رو برات انجام بده چون در اون مرحله اول اون پی لود Disable update و تو قسمت روت کنسول از طریق فایل منیجر در قسمت اپدیت دو فولدری رو عکس گذاشتم ایجاد کرده باشی دیگه اپدیت کامل انجام نخواهد شد
در نتیجه شما بطور قطع برای کنسولت این مواردو رعایت نکردی که این اتفاق برات افتاده.
سال نو شما هم مبارکرضا جان سال نو مبارک
داداش اینو قبلم گفته بودی انجامش دادم تا الانم مشکلی نیست دمتم گرم
فقط واسه اپدیت بازیام میشه کاری کرد هر دفعه تو قسمت notification تا نت میزنم هی این اپدیت خودکار بازیا میاد بد جوری رو مخه
به هرحال بازم ممکنه باگ بوده باشه واسه من. چون من خیلی حساسیت نشون میدادم و تمامی موارد رو مطمئنم که رعایت کردم. ممنون از وقتی که گذاشتین. الان باید منتظر 10.50 باشمهمونطور که مواردو گفتم و اگر اطمینان داری که انجام دادی خیلی بعیده که اپدیت خودکار بازم بشه کنسول!
و اینکه نباید از قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) اون اپدیت رو بعد از توقفش پاک کنید(واسه اطمینان بیشتر) نیاز به اجرای پی لود Disable update هم برای فقط همون بار اوله و دیگه احتیاجی به مرتبه بعدم نیست همینطور طبق گفته خودت حتما باید در صورتی که کارت با اینترنت تموم میشه نت رو قطع کنی ببین مواردی که بالا برات توضیح دادم رو حتی تا زمانیکه دستگاه روشن باشه و اگاه نسبت به وضعیت کنسولت باشی مطمعن باش اپدیت خودکار انجام نمیشه و اینکه کارتون که تموم میشه حتی زمانیکه برای رست مود میخواید اقدام کنید باید برای اطمینان بیشتر نت رو قبلش خاموش کنید.
سخته خب در این شرایط با توجه به قیمتا همینطور اینکه بازیای جدیدو فعلا اونم به این شکل از دست دادن ولی بازم میشه کنسولت رو تعویض کنی با یک کنسول کپیخور این وسط خب تفاوتی ام هس به هر حال هر چی بوده به فال نیک بگیر جونت سلامت.به هرحال بازم ممکنه باگ بوده باشه واسه من. چون من خیلی حساسیت نشون میدادم و تمامی موارد رو مطمئنم که رعایت کردم. ممنون از وقتی که گذاشتین. الان باید منتظر 10.50 باشم
با تبریک سال نو به دوست خوبمون آقای رضای عزیز . انشاا... همیشه سالم و تندرست باشی و زندگی بر وفق مرادت باشه عزیز .سخته خب در این شرایط با توجه به قیمتا همینطور اینکه بازیای جدیدو فعلا اونم به این شکل از دست دادن ولی بازم میشه کنسولت رو تعویض کنی با یک کنسول کپیخور این وسط خب تفاوتی ام هس به هر حال هر چی بوده به فال نیک بگیر جونت سلامت.
عرض تبریک مجدد و ارزوی بهترین ها برای شما و بقیه دوستان.با تبریک سال نو به دوست خوبمون آقای رضای عزیز . انشاا... همیشه سالم و تندرست باشی و زندگی بر وفق مرادت باشه عزیز .
واسه اون دوست عزیز هم که کنسولش آپدیت ناخودآگاه شده متاسفم و میدونم چه ضد حالی شده اونم دم عیدی ولی به هر حال اتفاقیه که افتاده و به قول داداش رضا به فال نیک بگیر .
اما طبق گفته دوستان من زمانی که میخواستم کنسول خودم رو از 5.05 به 6.72 آپدیت کنم چون گزینه Disable update رو فعال کرده بودم مانع از نصب فریمور جدید میشد حتی تا صد در صد شدن میرسید و دقیقا زمانی که باید پیغام موفقیت آمیز بودن رو میداد خطا میزد و نصب نمیشد که واسه رفع مشکل با FTP اون 2تا پوشه ای رو که آقا رضا گفتن پاک کردم و بعدش فریمور جدید با موفقیت نصب شد . پس وجود اون دو پوشه برای جلوگیری از آپدیت حیاتی هستش .
راستی یادش بخیر من از زمانی که ورژن 4.05 هک شد کنسولم هکی هستش و اولین بازی که نصب کردم P.T بود . وای که چه هیجانی داشت اون زمان .