پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام وقت بخیر. من از داخل خود هن آپدیت کردن فیرمور رو بسته بودم. دیروز دیدم آپدیت کرده به 10.5... چرا باید همچین کاری کرده باشه؟ باگ هستش؟؟؟ حالا باز 2 سال باید منتظر بمونم؟

• Like
Reactions: rezagoli
سلام وقت بخیر. من از داخل خود هن آپدیت کردن فیرمور رو بسته بودم. دیروز دیدم آپدیت کرده به 10.5... چرا باید همچین کاری کرده باشه؟ باگ هستش؟؟؟ حالا باز 2 سال باید منتظر بمونم؟
فریمورت چند بود؟
اگر روی 5.05 بودی اصلا نباید آپدیت میشد حتما باگ بوده
ولی اگر 9.00 بودی تا جایی که میدونم هر بار گلدهن رو فعال میکنی باید Diable update رو لانچ میکردی تا آپدیت نشه
6.72 هم فکر کنم مثل 9.00 باشه

ولی به هر حال بهترین راه این بود که به جز برای موارد ضروری کلا به اینترنت وصل نشی وقتیم میشی سریع قطعش کنی

حالا اینکه چند سال باید صبر کنی رو کسی نمیدونه
هک جدید شاید 1 ماه دیگه بیاد شایدم هیچ وقت نیاد، اگر نمیتونی صبر کنی باید بفروشیش و یه هک شده پیدا کنی

سلام
دوست گرامی تا اونجا که من اطلاع و تجربه این کنسول رو از زمانیکه هک فریمور 5 تا همین 9 رو داشتم حالا چه خودم یا هر تاپیک یا فروم دیگه رو دیدم این مشکلی که شما گفتی رو ندیدم و اگر مواردی رو که گفتن و بارها اینجا تو همین تاپیک و پستای قبل بهش اشاره داشتیم رو رعایت میکردی اصلا احتمالش رو هم نمیشه گفت که مثلا اپدیت خودکار میشه چه برسه اینکه متوجه هم نشی!!!

اولین قدم برای ی کنسول کپیخور همون وارد شدن به قسمت ستینگ کنسول و غیر فعال کردن تیک های بخش اتوماتیک دانلودز هست ک باید غیرفعال بشه بعدا کش ی هاستی که پی لود Disable update رو داشته باشه و اعمال این پی لوده که حتما باید انجام بشه و در اخر هم هنگامیکه دستگاه رو جیل میکنی باید تو قسمت روت کنسول از طریق فایل منیجر در قسمت اپدیت اگر دو فولدر طبق عکسی که گذاشتم رو دیدی که هیچ اگر نبود باید اینم حتما ایجاد کنی
Alireza.jpg

زمانیکه این موارد رو انجام بدی حتی با بهترین کیفیت اینترنتم که وصل بشی تو قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) کنسولت حتما اپدیت اخرین فریمور میاد بنابراین فقط کافیه رو این قسمت بری و اپدیت رو متوقف کنی ولی از این قسمت تاکید دارم پاک نباید بشه و بزاری تو همینجا بمونه و تمام از این به بعد هر زمانم کنسول روشن باشه و به نت وصل بشی دیگه گزینه عدم موفقیت اپدیت واست بعد از چن دقیقه ظاهر میشه
ی مورد دیگری هم که هست بازم اگر تو اون قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) کنسول اگر مرحله اپدیت خودکار بیادو متوقفش کنی اما از اونجا پاکشم کنی و بعدا که کنسول رو روشن و به نت بزنی و متوجه ام نباشی اون مرحله اپدیت با ی پیام در قسمت نوتیفیکیشن کنسولت که الان میخواد اپدیت جدیدو بگیره همراه میشه و باید برای اطمینان اونو متوقف کنی ولی اگرم اپدیت رو بگیره تو مرحله بعد که میخواد اعمال فریمور رو برات انجام بده چون در اون مرحله اول اون پی لود Disable update و تو قسمت روت کنسول از طریق فایل منیجر در قسمت اپدیت دو فولدری رو عکس گذاشتم ایجاد کرده باشی دیگه اپدیت کامل انجام نخواهد شد
در نتیجه شما بطور قطع برای کنسولت این مواردو رعایت نکردی که این اتفاق برات افتاده.

آخرین ویرایش:
سلام
دوست گرامی تا اونجا که من اطلاع و تجربه این کنسول رو از زمانیکه هک فریمور 5 تا همین 9 رو داشتم حالا چه خودم یا هر تاپیک یا فروم دیگه رو دیدم این مشکلی که شما گفتی رو ندیدم و اگر مواردی رو که گفتن و بارها اینجا تو همین تاپیک و پستای قبل بهش اشاره داشتیم رو رعایت میکردی اصلا احتمالش رو هم نمیشه گفت که مثلا اپدیت خودکار میشه چه برسه اینکه متوجه هم نشی!!!

اولین قدم برای ی کنسول کپیخور همون وارد شدن به قسمت ستینگ کنسول و غیر فعال کردن تیک های بخش اتوماتیک دانلودز هست ک باید غیرفعال بشه بعدا کش ی هاستی که پی لود Disable update رو داشته باشه و اعمال این پی لوده که حتما باید انجام بشه و در اخر هم هنگامیکه دستگاه رو جیل میکنی باید تو قسمت روت کنسول از طریق فایل منیجر در قسمت اپدیت اگر دو فولدر طبق عکسی که گذاشتم رو دیدی که هیچ اگر نبود باید اینم حتما ایجاد کنی
View attachment 287916

زمانیکه این موارد رو انجام بدی حتی با بهترین کیفیت اینترنتم که وصل بشی تو قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) کنسولت حتما اپدیت اخرین فریمور میاد بنابراین فقط کافیه رو این قسمت بری و اپدیت رو متوقف کنی ولی از این قسمت تاکید دارم پاک نباید بشه و بزاری تو همینجا بمونه و تمام از این به بعد هر زمانم کنسول روشن باشه و به نت وصل بشی دیگه گزینه عدم موفقیت اپدیت واست بعد از چن دقیقه ظاهر میشه
ی مورد دیگری هم که هست بازم اگر تو اون قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) کنسول اگر مرحله اپدیت خودکار بیادو متوقفش کنی اما از اونجا پاکشم کنی و بعدا که کنسول رو روشن و به نت بزنی و متوجه ام نباشی اون مرحله اپدیت با ی پیام در قسمت نوتیفیکیشن کنسولت که الان میخواد اپدیت جدیدو بگیره همراه میشه و باید برای اطمینان اونو متوقف کنی ولی اگرم اپدیت رو بگیره تو مرحله بعد که میخواد اعمال فریمور رو برات انجام بده چون در اون مرحله اول اون پی لود Disable update و تو قسمت روت کنسول از طریق فایل منیجر در قسمت اپدیت دو فولدری رو عکس گذاشتم ایجاد کرده باشی دیگه اپدیت کامل انجام نخواهد شد
در نتیجه شما بطور قطع برای کنسولت این مواردو رعایت نکردی که این اتفاق برات افتاده.
جالبیه ماجرا اینه که تمامی موارد رو من مو به مو اجرا کرده بودم و حساسیت کاملی به این موضوع داشتم. هر سری بعد اینکه هن رو اجرا میکردم تمامی موارد گفته شده رو چک میکردم. اما این بار اخر که هن رو اجرا کردم و بازهم موارد رو چک کردم بعد بازی، رو حالت رست مود گذاشتم و بعد اینکه باز کردم دیدم آپدیت شده.( من تقریبا از 2021 که فیرمور 9.00 جیل بریک شد دارم استفاده میکنم)

• Like
جالبیه ماجرا اینه که تمامی موارد رو من مو به مو اجرا کرده بودم و حساسیت کاملی به این موضوع داشتم. هر سری بعد اینکه هن رو اجرا میکردم تمامی موارد گفته شده رو چک میکردم. اما این بار اخر که هن رو اجرا کردم و بازهم موارد رو چک کردم بعد بازی، رو حالت رست مود گذاشتم و بعد اینکه باز کردم دیدم آپدیت شده.
همونطور که مواردو گفتم و اگر اطمینان داری که انجام دادی خیلی بعیده که اپدیت خودکار بازم بشه کنسول!
و اینکه نباید از قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) اون اپدیت رو بعد از توقفش پاک کنید(واسه اطمینان بیشتر) نیاز به اجرای پی لود Disable update هم برای فقط همون بار اوله و دیگه احتیاجی به مرتبه بعدم نیست همینطور طبق گفته خودت حتما باید در صورتی که کارت با اینترنت تموم میشه نت رو قطع کنی ببین مواردی که بالا برات توضیح دادم رو حتی تا زمانیکه دستگاه روشن باشه و اگاه نسبت به وضعیت کنسولت باشی مطمعن باش اپدیت خودکار انجام نمیشه و اینکه کارتون که تموم میشه حتی زمانیکه برای رست مود میخواید اقدام کنید باید برای اطمینان بیشتر نت رو قبلش خاموش کنید.

آخرین ویرایش:
سلام

View attachment 287916

رضا جان سال نو مبارک
داداش اینو قبلم گفته بودی انجامش دادم تا الانم مشکلی نیست دمتم گرم
فقط واسه اپدیت بازیام میشه کاری کرد هر دفعه تو قسمت notification تا نت میزنم هی این اپدیت خودکار بازیا میاد بد جوری رو مخه:D

• Like
رضا جان سال نو مبارک
داداش اینو قبلم گفته بودی انجامش دادم تا الانم مشکلی نیست دمتم گرم
فقط واسه اپدیت بازیام میشه کاری کرد هر دفعه تو قسمت notification تا نت میزنم هی این اپدیت خودکار بازیا میاد بد جوری رو مخه:D
سال نو شما هم مبارک
خواهش میکنم
حقیقت واس منم این اپدیتای جدید بازیا میاد
خب تنها کاری که به ذهنم میرسه اگر برات شلوغی اون قسمت نوتیفیکیشن مهم نیست چون هر مرتبه که نت بزنی برای بازیای نصب شده ممکنه اپدیت جدیدتر بیاد و اگر پاکش کنی این تکرار میشه بنابراین هر بازی که با اتصال نت میبینی اینطور میشه فقط یک مرتبه متوقفش کن و بزار همونجا بمونه

همونطور که مواردو گفتم و اگر اطمینان داری که انجام دادی خیلی بعیده که اپدیت خودکار بازم بشه کنسول!
و اینکه نباید از قسمت نوتیفیکیشن (اعلان) اون اپدیت رو بعد از توقفش پاک کنید(واسه اطمینان بیشتر) نیاز به اجرای پی لود Disable update هم برای فقط همون بار اوله و دیگه احتیاجی به مرتبه بعدم نیست همینطور طبق گفته خودت حتما باید در صورتی که کارت با اینترنت تموم میشه نت رو قطع کنی ببین مواردی که بالا برات توضیح دادم رو حتی تا زمانیکه دستگاه روشن باشه و اگاه نسبت به وضعیت کنسولت باشی مطمعن باش اپدیت خودکار انجام نمیشه و اینکه کارتون که تموم میشه حتی زمانیکه برای رست مود میخواید اقدام کنید باید برای اطمینان بیشتر نت رو قبلش خاموش کنید.
به هرحال بازم ممکنه باگ بوده باشه واسه من. چون من خیلی حساسیت نشون میدادم و تمامی موارد رو مطمئنم که رعایت کردم. ممنون از وقتی که گذاشتین. الان باید منتظر 10.50 باشم

به هرحال بازم ممکنه باگ بوده باشه واسه من. چون من خیلی حساسیت نشون میدادم و تمامی موارد رو مطمئنم که رعایت کردم. ممنون از وقتی که گذاشتین. الان باید منتظر 10.50 باشم
سخته خب در این شرایط با توجه به قیمتا همینطور اینکه بازیای جدیدو فعلا اونم به این شکل از دست دادن ولی بازم میشه کنسولت رو تعویض کنی با یک کنسول کپیخور این وسط خب تفاوتی ام هس به هر حال هر چی بوده به فال نیک بگیر جونت سلامت.

سخته خب در این شرایط با توجه به قیمتا همینطور اینکه بازیای جدیدو فعلا اونم به این شکل از دست دادن ولی بازم میشه کنسولت رو تعویض کنی با یک کنسول کپیخور این وسط خب تفاوتی ام هس به هر حال هر چی بوده به فال نیک بگیر جونت سلامت.
با تبریک سال نو به دوست خوبمون آقای رضای عزیز . انشاا... همیشه سالم و تندرست باشی و زندگی بر وفق مرادت باشه عزیز .
واسه اون دوست عزیز هم که کنسولش آپدیت ناخودآگاه شده متاسفم و میدونم چه ضد حالی شده اونم دم عیدی ولی به هر حال اتفاقیه که افتاده و به قول داداش رضا به فال نیک بگیر .
اما طبق گفته دوستان من زمانی که میخواستم کنسول خودم رو از 5.05 به 6.72 آپدیت کنم چون گزینه Disable update رو فعال کرده بودم مانع از نصب فریمور جدید میشد حتی تا صد در صد شدن میرسید و دقیقا زمانی که باید پیغام موفقیت آمیز بودن رو میداد خطا میزد و نصب نمیشد که واسه رفع مشکل با FTP اون 2تا پوشه ای رو که آقا رضا گفتن پاک کردم و بعدش فریمور جدید با موفقیت نصب شد . پس وجود اون دو پوشه برای جلوگیری از آپدیت حیاتی هستش .
راستی یادش بخیر من از زمانی که ورژن 4.05 هک شد کنسولم هکی هستش و اولین بازی که نصب کردم P.T بود . وای که چه هیجانی داشت اون زمان .

با تبریک سال نو به دوست خوبمون آقای رضای عزیز . انشاا... همیشه سالم و تندرست باشی و زندگی بر وفق مرادت باشه عزیز .
واسه اون دوست عزیز هم که کنسولش آپدیت ناخودآگاه شده متاسفم و میدونم چه ضد حالی شده اونم دم عیدی ولی به هر حال اتفاقیه که افتاده و به قول داداش رضا به فال نیک بگیر .
اما طبق گفته دوستان من زمانی که میخواستم کنسول خودم رو از 5.05 به 6.72 آپدیت کنم چون گزینه Disable update رو فعال کرده بودم مانع از نصب فریمور جدید میشد حتی تا صد در صد شدن میرسید و دقیقا زمانی که باید پیغام موفقیت آمیز بودن رو میداد خطا میزد و نصب نمیشد که واسه رفع مشکل با FTP اون 2تا پوشه ای رو که آقا رضا گفتن پاک کردم و بعدش فریمور جدید با موفقیت نصب شد . پس وجود اون دو پوشه برای جلوگیری از آپدیت حیاتی هستش .
راستی یادش بخیر من از زمانی که ورژن 4.05 هک شد کنسولم هکی هستش و اولین بازی که نصب کردم P.T بود . وای که چه هیجانی داشت اون زمان .
عرض تبریک مجدد و ارزوی بهترین ها برای شما و بقیه دوستان.
همه چیز به افکار ما برمیگرده و به نظرم این دست خود ماست که در اینده چه اتفاقی میوفته. امیدوارم در اینده نزدیک لحظات بهتری رو همه ما تجربه کنیم هر چن دی ر یا زود ممکنه بشه ولی سوختو سوز نمیشه.

بله دقیقا این موارد رعایت بشه امکان اپدیت خودکار به صفر میرسه حالا در هر حال ی زمان ممکنه به دلیل وجود باگ ها هم همونطور که اشاره شد به این شکلم اتفاق بیوفته بنابراین حتما البته ما قبلا هم گفتیم و این نظر شخصی و همینطور کاریه که خودمم تو این مدتی که ps4 رو داشتم انجام دادم که از رست مود فقط زمانیکه میدونم بطور مثال چن ساعت کاری چیزی جایی دارم فقط استفاده میکنم و حتما هم در کنار اینها با وجود رعایت موارد بالا که در مورد بلاک کردن و اپدیت خودکار کنسول توضیح داده شد باید بازم بعد از انجام هر کاری اول از خاموش بودن نت مطمعن شد بعدا رو رست مود رفت اصلا هم پیشنهادم این نیست که کنسول رو در مدت زیاد رو رست مود به خاطر ترس از مراحل جیلبریک و مشکلاتش بزارید خصوصا اینکه فریمور 9 هم دیگه این مشکلات رو بعد از خاموش کردن و راه اندازی مجدد برای مراحل جیلبریک نداره.

آخرین ویرایش:
هر دو بازی اماده دانلود هستن.

Alireza.jpg

Alireza.jpg

Alireza.jpg

لینک دانلود غیر مستقیم [CUSA33388] Resident Evil 4 Remake Deluxe Edition Update v1.02 + All DLC Fully Backported

Install The Base Game "EP0102-CUSA33388_00-RE4RMAINGAME0000-A0100-V0100-CyB1K.pkg" Then Install This Update (No Fixes Required)

Special thanks to xmrallx, Kameleon and the world ismine!

Notes: 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55 / 9.00 Backport! DLC released together with Arczi! When the game asks to accept consent or not, press not consent or it tries to sign in and softlocks because i patched sign in out! DLC is unlocked from start and can be accessed from different places! Massive thanks to everyone who contributed so far, in particularly to jackfavvv. This wouldnt be possible without everyones support! Also its The World ismine's birthday, if you see him explode him with wishes! haha Au revoir mon loulou XD

Enjoy

By CyB1K

Base:
1fichier.com: Cloud Storage

Update Backported:

DLC:

آخرین ویرایش:
RE4 حتی در PHAT PS4 نیز خوب هست. من آن را در PS5 هم گرفتم و واقعاً تفاوت عمده ای وجود ندارد.

واقعا هم به نظرم بعد از تجربه تا نیمه های این بازی به جرات بعد از Final Fantasy VII Remake یکی از خوبهاس(منظورم از این مقایسه کیفیت ساخته نه نوع سبک بازی).
اگر نخوام یا نخوایم به کسی نظرمون رو تحمیل کنیم چون بازیا و گیم پلی هر کدومشون سلیقه ای هستن,این اثر و نسخه بازسازی شده تونسته تمام اشتباهات قبلی خصوصا تو نسخه بازسازی شده اویل 3 رو برطرف کنه تو همه بازیام ایرادات وارده که اینم استثنا نیست ولی جزیی...
دوستانی که نسخه اصلی رو اگر تجربه نداشتن(البته برا یک گیمر بعیده)از این یکی لذتی دو چندان خواهند برد.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or