پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام آقا رضا خسته نباشید ممنون از زحماتتان. آقا رضا لطفا اگر ربات تبدیل فایل به لینک در تلگرام که رایگان باشه و کار بکنه را سراغ دارید معرفی بکنید چون من چندتا را امتحان کردم کار نکرد با تشکر

سلام عزیز,سلامت باشی
راستش من زیاد از تلگرام دانلود نمیکنم ولی چشم میبینم اگر چیزی ب درد بخور باشه اطلاع میدم

ظاهرا سایبر موفق شده اوضاع این بازیرو بهتر کنه
Alireza.jpg Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام اقا رضا
ببخشید یک سوال
این بازی The Callisto Protocol نسخه سالمش رو گذاشتن یا باید منتظر باشیم؟
بازم خیلی خیلی ممنون از زحمات و پاسخگویی شما
سلام خواهش میکنم دوست عزیز
تا همین الان که دارم این پستو میزارم و تا اونجایی که اطلاع دارم لینکای این بازی همون قبلی و برا دو روز پیشه و فعلا جایی لینکای جدید از این بازیرو بصورت فیکس شده جدید و بدون ایراد textureتکسچر یا همون بافت تصاویر ندیدم احتمالا اینم تا همین یکی دو روزه میزاره به هر حال چشم اگر اپدیت بشه و به موقع ببینمش اطلاع میدم.

ایولا داره این پسر
View attachment 285273
لینکای غیر مستقیم بازی 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55 / 9.00 Backport!
[CUSA37321] Atomic Heart Premium Edition Update v1.05 Fully Backported
Alireza.jpg

Install The Base Game "EP4133-CUSA37321_00-ATOMICHEARTGAME0-A0100-V0100-CyB1K.pkg" Then Install This Update (No Fixes Required)

Notes: 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55 / 9.00 Backport! Game seems way more stable than callisto, plays well! Includes all DLC skins which are automatically equipped once installed, you can change them in the additional content tab on the options menu! Okay im waiting for my psvr2 now :)

Enjoy

By CyB1K

Base:
1fichier.com: Cloud Storage

Update Backported:

DLC:

نیومده دانلود میزنن(البته میشه اینطور گفت که هیچ جایی مثل اینجا نیس) و جالبه ک حجم بازیرم کم میکنن,واقعا این نرم افزار تو کاهش حجم بازی عالیه برای کسانیکه فضا ندارن.
Alireza.jpg

سلام اقا رضا
ببخشید یک سوال
این بازی The Callisto Protocol نسخه سالمش رو گذاشتن یا باید منتظر باشیم؟
بازم خیلی خیلی ممنون از زحمات و پاسخگویی شما
فک کنم قضیه تمومه و موفق به فیکس شده فقط مونده لینکارو بزاره
خودش خیلی جالبه که میگه فکر میکنم بصورت ناخواسته ی نسخه متفاوت دیگه از این بازیرو درست کردم haha

Alireza.jpg
Alireza.jpg

فک کنم قضیه تمومه و موفق به فیکس شده فقط مونده لینکارو بزاره
خودش خیلی جالبه که میگه فکر میکنم بصورت ناخواسته ی نسخه متفاوت دیگه از این بازیرو درست کردم haha

Alireza.jpg
Alireza.jpg
تست نهایی در 5.05 و تمام
بله همونطور که قبلا هم گفته شد از اونجایی که فریمور 5.05 هم واسش مهمه تا رو این فریمور حلش نکنه انگار نمیشه که در اخر انجامش داد(به هر حال کمکهای مالی هم میتونه براش ایجاد انگیزه و تاثیر داشته باشه)
Alireza.jpg

عذرخواهی میکنم بابت اسپم
ولی خب دیدم تاپیک های دیگه یجورایی فعالیت خیلی کم هست، واسه همین اینجا میگم.
خب بازی calisto protocol رو امروز تموم کردم و کلیت بازی با وجود مشکلاتش واسم لذت بخش بود.

گرافیک بازی خیلی خوب بود و جزو تاپ های ps4 هست.فیزیک کاراکتر ها هم قابل بود

چیزی که خیلی اذیت میکنه، فریم بسیار ناپایدار بازی هست که فک میکنم جزو ناپایدارترین بازی ها از زمان لانچ کنسول محسوب میشه،طوری که یه وقتایی عملا کنترل شخصیت بازی اعصاب خرد کن میشه. میشد با صرف زمان بیشتر تا حد زیادی حلش کرد. امیدوارم با آپدیت های بعدی فیکس بشه

مورد دیگه افکت زشت آتش هست که آدم تعجب میکنه با این گرافیک چشم نواز، چرا باید افکت آتش اینجوری کار شده باشه 😐

در آخر اینکه بنظرم خصوصیات گیم پلی که در بازی Dead space بود رو نباید تو این بازی پیاده میکردن و میشد تغییراتی ایجاد کرد که بازی زیر سایه Dead space قرار نگیره
بخشی از نمرات کم بازی هم فک میکنم واسه همین موضوع باشه

امیدوارم تو نسخه بعدی خوش بدرخشه

دوستان چیزی که من از بازی atomic Heart روی ps4 دیدم، به نسبت تریلر هایی که از بازی دیدیم، فقط مثه یه جوک میمونه
پیشنهاد میکنم قید این بازی رو روی این کنسول بزنید، مگر اینکه صرفا بخواین بازی رو فقط تجربه کنین

• Poker Face
Reactions: saeedonly

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or