اپدیت مجدد برنامه GoldHEN Cheats Manager به ورژن v1.0.3 لذا لینک قبلی حذف و از لینک پایین و اخرین ورژن استفاده کنید.اپدیت جدید GoldHEN Cheats Manager
View attachment 282423
لینک دانلود:
Release GoldHEN Cheats Manager v1.0.2a · GoldHEN/GoldHEN_Cheat_Manager
سلامسلام ببخشید مهندس جان اینmortal kombat trilogy که درقسمت بازیهای تبدیل شده ps1 گذاشتین چرادکمه up درتمام قسمت های بازی داره خودبه خودزده میشه راهکاری داره
واینکه winning eleven انگلیسی شده رالینک دانلودازش ندارین
سلام . اینجا جواب درست نمیدن ، نمیدونم چرا . من مشکل شمارو داشتم . خیلی مشکلات دیگ هم داشتم خودم بلاخره تونستم حلش کنم . به نظرم بهترین هاست هاست کارو هستش و اصلا خاموشی نداره . فلشم هرچی حافظش کمتر باشه بهتره . شما فلشتو عوض کن هاست کارو رو هم بزن انشالله مشکلت حل میشهدوستان چندتا هاست غیر از p30day بگید رو کنسولم هرکار میکنم جلبریک نمیشه ،چندبار فلش رو عوض کردم آخرین هاست رو زدم ولی موقع جلبریک فلش میزنم اتفاقی نمیوفته و پیغام آبی رنگ نمیاد پورت USB هم سالمه موندم داستان چیه
داداش درست ببین بعد پیام بزارسلام . اینجا جواب درست نمیدن ، نمیدونم چرا . من مشکل شمارو داشتم . خیلی مشکلات دیگ هم داشتم خودم بلاخره تونستم حلش کنم . به نظرم بهترین هاست هاست کارو هستش و اصلا خاموشی نداره . فلشم هرچی حافظش کمتر باشه بهتره . شما فلشتو عوض کن هاست کارو رو هم بزن انشالله مشکلت حل میشه
لطف شما و بعضی از دوستان رو میرسونهداداش درست ببین بعد پیام بزار
اینجا به شخصه من نمیرسم بیام همه وقت سر بزنم و جواب بدم بیشتر اوقاتم چه خودم و یا دیگران سوال کردن حتی بدون سوال داش رضا یه تنه جواب داده و کلی مطالبم اینجا خبر میزاره که به درد همه میخوره اینو از بازخورد تاپیک میتونی ببینی پس اگر با اینجا یا شخصی مشکل داری بی انصافی نکن،همه میدونن تو این مدت این تاپیک به چه صورت بوده یا اگر خودتو به اون راه زدی ببین تاپیکو کلا تا کامل متوجه بشی
برادر کاملا حرفت حقه و نه تنها من بلکه تمام افراد این اینجا به غیر از کسی که اون پیام رو داده باهات موافقیم.داداش درست ببین بعد پیام بزار
اینجا به شخصه من نمیرسم بیام همه وقت سر بزنم و جواب بدم بیشتر اوقاتم چه خودم و یا دیگران سوال کردن حتی بدون سوال داش رضا یه تنه جواب داده و کلی مطالبم اینجا خبر میزاره که به درد همه میخوره اینو از بازخورد تاپیک میتونی ببینی پس اگر با اینجا یا شخصی مشکل داری بی انصافی نکن،همه میدونن تو این مدت این تاپیک به چه صورت بوده یا اگر خودتو به اون راه زدی ببین تاپیکو کلا تا کامل متوجه بشی
سلام به اقا علیرضای گللطف شما و بعضی از دوستان رو میرسونه
واقعیتش خودمم همه زمان نیستم که بخوام جواب تک تک بچه ها رو اینجا پاسخگو باشم ولی تا اونجا که دیدم و تونستم حتی درخواست کردم که اگر کسی میاد و میبینه سوالی رو و میتونه جواب بده,,,اینجا از زمانیکه تاپیک رو ایجاد کردیم نه به دنبال منفعت بودیم نه چیزی ام میدن خیلی راحت میشه ی کانال تلگرام زد و اونجا مثل بقیه و همونطور که خودتون میدونید رفتار کرد, به قول شما متاسفانه حتی این زحمت رو به خودشون نمیدن حداقل تاپیک و صفحات قبل رو کمی جستجو کنن در حالیکه فک کنم تا الان راجب بیشتر موارد و مشکلات متعدد بچه ها بارها سوالات تکراری رو هم چندین بار جواب دادیم بعد باز قضاوت به این شکل میشه به هر حال ادما همه جوره هستن و با سلایق مختلف قضاوت این موضوع باشه با بقیه.
هیچ یک از ما طلب از هم که نداریم مثلا دیدم خیلی مواقع میان میگن طرف اومده بازی پورت کرده مسخره شو دراورده چیه این بچه بازیا میده بیرون یا منت نکشین همه این مطالب تو سرچ گوگل هست!!!
دوست عزیز یادت نره همین ها دارن بی منت کار انجام میدن و همین سرچ بی منت که شما ازش حرف میزنید رو که ممکنه ساعت ها یا روزها درگیرتون کنه راحت با ی مطلب واستون اسون میکنن همین امثال اوپسی یا سایبر ممکنه الان اون چیزی رو که باب میل شماس بیرون نمیدن اونم به خاطر دلایل مختلف و منطقی که وجود داره ولی همینم نباشه که اگر بخوایم مثلا دل به ی نفر که داخل خودمونم فرض رو بگیرین که اینکاره باشه اونموقع س که خدا به فریاد بقیه برسه.
برادر کاملا حرفت حقه و نه تنها من بلکه تمام افراد این اینجا به غیر از کسی که اون پیام رو داده باهات موافقیم.
خواستم این رو بگم که درستی کار آقا رضا ( و بقیه دوستانی که به هر طریقی کمکی کردن ) بر همگی مشهوده و ثابت شده هستش از این رو واجب دونستم بیان کنم که چنین پیام هایی نبایستی باعث بشه اجر دوستان خوبی مثل داداش رضا و بقیه اینجا ضایع بشه. حالا یکی که عضو جدیده و حال نداره 4 تا خط از این تاپیک رو بخونه و به خودش زحمت بده و معلوم نیست چه انتظاراتی داره ( قصد توهین به هیچ کس رو ندارم ) به این شکل پیام داده چیزی نیست که باعث بشه زحمات دوستان خوبمون نادیده گرفته بشه .
همون طور که آقا رضا و بقیه دوستان هم علارغم بی توجهی برخی از افراد به زحمات و تاثیرات مثبت آنها در اینجا همیشه و با سعه صدر و حوصله سعی در رفع مشکلات دوستان و همچنین اطلاع رسانی های مفید کردند که صمیمانه ازشون سپاسگزاریم و آروزی سلامتی و تندرستی واسه این گونه از دوستان داریم .
اینا رو گفتم که دوستان خوبمون در اینجا که همیشه نیت خیر و یاری رسانی دارند بدونند که این گونه پیام های اعتراضی و تند نباید باعث دلسردی اونا بشه هر چند خودشون کاملا آگاهند و نیازی به گفتنش نیست .
امیدوارم دیگه شاهد همچین پیام های تند و طلبکارانه ای نباشیم .
سلام به اقا علیرضای گل
داداش همیشه همینطوره هر کسی میخواد ثواب کنه متاسفانه یه عده نمیدونم دور از جون چرا دنبال کباب شدنشونن
البته جسارت به بقیه نشه,عرض کردم همه رو نمیگم...
تا اونجا ک من هر زمان انلاین شدم به جرات بیشتر موارد رو اقا علیرضا زحمتش رو کشیده بود و مجال جواب دادن نبود البته دوستان دیگم دیدم ک فعال بودن و خداییش تو این مدت بیشترین بازدیدم داشته همین تاپیک و صد البته تیم بازیسنتر برو بچ بقیه تاپیک ها که متعدد راجب موارد و رفع انواع مشکلات مختلف اومدن و راهنمای بقیه بودن که جا داره ی تشکرم از این دوستان بشه و ارزوی سلامتی و موفقیت دارم واسه همه.
درودبازیهای خوب و مهمی که توسط CyB1K (Cyberpt1000) and MrBOOT (Fugazi) برای فریمورهای 5 تا 9 پورت شدن و در این بین بازی The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me هم دیده میشه,این بازی هم از سایتای خارجی قابل دانلود و بزودی در سایتای داخلی اپلود و قابل دانلود هست.
View attachment 283471
View attachment 283472
لینک غیر مستقیم بازی
[CUSA31495] Devil In Me Update 1.04 Fully Backported
Install The Base Game "EP0700-CUSA31495_00-SMGDARKPICTURESD-A0100-V0100-CyB1K.pkg" Then Install This Update (No Fixes Required)
Notes: 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55 / 9.00 Backport! Tested on 5.05, 6.72 and 9.00! Its CyB1K Unleashed! Did you know i have a devil in me!
Enjoy
By CyB1K
Base:
1fichier.com: Cloud Storage
Update Backported:
1fichier.com: Cloud Storage