یکی از دوستان دوتا پست بالاتر دقیقا ترتیب رو نوشته، اینطوری انجام بدی مشکل حل میشهدوست عزیز می شه ترتیب نصبش رو یه عکس بفرستی من طبق ویدیو یوتیوب نصب کردم اما باز همون ارور کانکشن می ده.
سلام آقا رضا خسته نباشید لطفا اگر نسخه پلستیشن ۴ بازی mafia 1 the city of lost heaven (منظورم mafia definitive edition نیست) را که قبلا برای ps2 منتشر شده بود و بدون مشکل باشد را اگر دارید لطفا قرار دهید با تشکر[SLES51222] Rayman 3 Hoodlum Havoc [PS2toPS4]
Note:
Game was tested on PS4 PRO. Another experimental PS2toPS4 convert.
All problems with game boot - FiXed! Also various Graphical bugs - FiXed too!
Not test much, just first two stages!
Language: English, French, German, Italian, Spanish
View attachment 279297
لینک دانلود:
UP9000-SLES51222_00-SLES512220000001-A0100-V0100
سلام عزیزسلام آقا رضا خسته نباشید لطفا اگر نسخه پلستیشن ۴ بازی mafia 1 the city of lost heaven (منظورم mafia definitive edition نیست) را که قبلا برای ps2 منتشر شده بود و بدون مشکل باشد را اگر دارید لطفا قرار دهید با تشکر
من الان دارم گرن توریسمو اسپرت بازی میکنم و ظاهرا تو حالت آفلاین نمیشه ماشین خریدنه همچنان مشکل داره و قابل اجرا نیست
گرن توریسمو ۷ هم مشکل سیو داره فقط گرن توریسمو اسپرت درست شده فعلا
من کمی بازی کردم همچین موردی نداشتمن الان دارم گرن توریسمو اسپرت بازی میکنم و ظاهرا تو حالت آفلاین نمیشه ماشین خرید
لول 10 هستم و یه هوندا ست و هیچ ماشینی باز نمیشه
سلاممن کمی بازی کردم همچین موردی نداشت
از تو دیباگ هم میتونی همه ماشینها رو باز کنی
من به علت کمبود فضا بازی رو پاک کردم ولی توی منوی اصلی سمت چپ گزینه اخری یا یکی به اخر مونده هستسلام
منم این مشکل رو دارم مرحله رفتم ماشین مورد نظر نیست بخرم
این دیباگ دقیقا کجاست
توی بازی هستش..
یا تو هاست هک ...عکس بدید اینو
ما ببینم
ما رو کشتند با دیباگ
اصلا معلوم نیست چیه ؟؟
داداش رضا لطفا برنامه psx2ps4 رو برام بده ممنون نتونستم دانلود کنماز سایتای مختلف میتونید بگیرید بازیهای ps1 رو مثلا بهترینش cdromance هست که بصورت bin و cue قرار میده البته جاهای دیگم مثل coolrom و ...هست منتها بعضی از اینا مثل همین سایت coolrom ممکنه بازیارو با فرمت iso بزاره که در اینصورت چون تو مبدل شما برای تبدیل نیاز به دو فایل bin و cue دارین باید اون iso بازیرو با برنامه ImgBurn یا برنامه مشابه تبدیل کنید به bin , cue تا بتونید به راحتی با مبدل تبدیلش کنید.
سلام آقا رضا لطفا فایل pkg این بازی رو بهم بدینتصاویری از بازی خاطره انگیز Winning Eleven 3 که تبدیلش رو برای ps4 انجام دادم با زبان انگلیسیView attachment 266048
View attachment 266045View attachment 266044
View attachment 266047
لینک دانلود ب برادر عزیزداداش رضا لطفا برنامه psx2ps4 رو برام بده ممنون نتونستم دانلود کنم