پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
فک کنم از ادمین سایت دانلودها هم میتونی لینک بازیرو درخواست و ایمیل بدی تا برات ارسالش کنن در کل ببین برادر من توضیحم کلی بودااا منظورم اصلا به خراب بودن بازیو جا مکانش نیس شما الان چندین سایت داخلی از جمله دانلودها و همین p30day دارن لینک بازی مستقیم و بروز میزارن تا همه بتونن بدون محدودیت و مشکل دانلود کنن البته به جز بعضی از بازیا که یا بعدا حذف میشه و یا مثل این که همه دلیلش رو میدونن بروز قرار نمیگیره,تو اینهمه بازی هم خیلی بعید میدونم بیان چیزی رو خراب بزارن اینا فقط همون فایلهای بازی رو از منبع و لینکای خارجی میگیرن و بصورت مستقیم و بدون دستکاری اپلود میکنن شما باید در مرحله اول از هاستهای به روز و همین گلدهنv2.2.5b8 که اخر اومده استفاده کنی تو نصبم دقت کن فایلها رو درست و به ترتیب خود بازی و همه dlc ها رو نصب کنی بدون پس و پیش شدن و جا انداختن چیزی در اخرم تو قسمت تنظیمات بازی و یا طبق همین ویدیو که بالا گذاشته شد رو قسمت افلاین میزاری و تمام.
لینکی چیزی آموزشی برای آپدیت به این گلدهن هست؟ اگه هاست با قابلیت آفلاین کش داشته باشه هم خیلی ممنون

• Like
Reactions: rezagoli
دوستان کسی تونسته بازی mw2 رو اجرا کنه. من طبق ویدیو اموزشی بازی رو نصب کردم و هاست جدیدی هم استفاده می کنم که goldhen 2.2 هست. وارد بازی می شم هر چقدر می زنم connection failed می ده شاید 30 بار هم زدم اما باز نمی شه و گزینه offline اصلا نمی یاد برام. مشکل چیه نمی دونم.

Attachments

• IMG_20221213_205624.jpg
    IMG_20221213_205624.jpg
    1.4 MB · مشاهده: 7
دوستان کسی تونسته بازی mw2 رو اجرا کنه. من طبق ویدیو اموزشی بازی رو نصب کردم و هاست جدیدی هم استفاده می کنم که goldhen 2.2 هست. وارد بازی می شم هر چقدر می زنم connection failed می ده شاید 30 بار هم زدم اما باز نمی شه و گزینه offline اصلا نمی یاد برام. مشکل چیه نمی دونم.
یه ۷ ۸ بار کنسل بزن میاد ممارست کن

لینکی چیزی آموزشی برای آپدیت به این گلدهن هست؟ اگه هاست با قابلیت آفلاین کش داشته باشه هم خیلی ممنون
بله هستن اطلاع رسانی هم داشتیم از هاست Kameleon گرفته تا prb,گیمرهک و لیفول ورژن 3 که البته بصورت رسمی از خود لیفول تا ورژن 1 و با گلدهن GoldHENv2.2.5b7 هستش اما توسط prb به ورژن 3 و اضافه شدن گلدهن GoldHENv2.2.5b8 اپدیت شده

ادرس هاست Kameleon با اضافه شدن گلدهنGoldHENv2.2.5b8 کش افلاین برای فریمور 9.00:
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host
ادرس هاست prb(در واقع ورژن 1 هاست لیفول برای فریمور 9 رو اپدیت کرده به ورژن 3) با اضافه شدن گلدهنGoldHENv2.2.5b8 کش افلاین برای فریمور 9.00:
PS-Phive! v3 (FOR PS4 FW v9.00) By Leeful

اموزش کش افلاین هاست Kameleon و اعمال گلدهن GoldHENv2.2.5b8 موارد اضافه شده بهمراه کاربرد و توضیحات.

آخرین ویرایش:
فک کنم از ادمین سایت دانلودها هم میتونی لینک بازیرو درخواست و ایمیل بدی تا برات ارسالش کنن در کل ببین برادر من توضیحم کلی بودااا منظورم اصلا به خراب بودن بازیو جا مکانش نیس شما الان چندین سایت داخلی از جمله دانلودها و همین p30day دارن لینک بازی مستقیم و بروز میزارن تا همه بتونن بدون محدودیت و مشکل دانلود کنن البته به جز بعضی از بازیا که یا بعدا حذف میشه و یا مثل این که همه دلیلش رو میدونن بروز قرار نمیگیره,تو اینهمه بازی هم خیلی بعید میدونم بیان چیزی رو خراب بزارن اینا فقط همون فایلهای بازی رو از منبع و لینکای خارجی میگیرن و بصورت مستقیم و بدون دستکاری اپلود میکنن شما باید در مرحله اول از هاستهای به روز و همین گلدهنv2.2.5b8 که اخر اومده استفاده کنی تو نصبم دقت کن فایلها رو درست و به ترتیب خود بازی و همه dlc ها رو نصب کنی بدون پس و پیش شدن و جا انداختن چیزی در اخرم تو قسمت تنظیمات بازی و یا طبق همین ویدیو که بالا گذاشته شد رو قسمت افلاین میزاری و تمام.
جای تشکر از جانب خودم به خاطر وقتو توضیحات کامل رو دارم من این بازیرو همونطور که گفتین گرفته بودم,متاسفانه هر جا این بازیرو لینکاش متفاوت گذاشتن البته از لحاظ حجم بازی در هر پارت منظورمه در اخر همین لینک خارجی رو گذاشتین به مستقیم تبدیل کردم اولش چن تا از این dlc ها رو چون حجمش 1.5 مگابایت و چندین پارت اخرش هم به این شکل رو بود دیدم اما فکر کردم چون تکرار شدن یکدونه ازشون رو بگیرم کافیه بنابراین تو اجرا مشکلی نبود اما اول بازی هنگام شروع ارور میداد اخرش طبق توضیحات کاملی که دادین همرو گرفتم و به ترتیب نصب کردم و بازی به راحتی با گلدهن v2.2.5b8 اجرا شد
بازم تشکر ویژه دارم بابت زحمات و توضیحات کامل شما.

اساتید بازی The Crew 2 امکان سیو آفلاینش وجود نداره ؟
مثل gran turismo 7 مشکلش رفع نشده ؟
نه همچنان مشکل داره و قابل اجرا نیست
گرن توریسمو ۷ هم مشکل سیو داره فقط گرن توریسمو اسپرت درست شده فعلا

ببین دوست عزیز من به کانال یا جای دیگه اصلا کاری ندارم و بحثی ام راجبش نمیکنم که بعدا نگن داره بدگویی میکنه که ماجرا بشه واسم و اون لینکم چون دوستان درخواست دانلود مستقیم داشتن رو برای سهولت و رفع پرسش گذاشتم و اما اگر میخوای بازیتون بدون مشکل و ایراد نصب بشه چون دقیقا نمیدونم تو اون لینک داخلی چه مواردی رو واسه دانلود گذاشتن که به مشکل خوردین(البته اگر هر گونه مشکلی دارید بازم میتونین از ادمین همون کانال سوال کنید) ولی اگر طبق این ویدیو و لینکایی که تو پستای قبل و بصورت یک به یک گذاشتم که البته لینک خارجی هستن رو بگیرین و نصب کنین مثل این ویدیو که داره مراحل نصب و مواردش رو میگه رعایت کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت.

ممنون، مشکل حل شد
اشتباهی که کردم اول DLC هارو نصب کرده بودم بعد آپدیت رو ولی مثل اینکه باید برعکس نصب میکردی یعنی اول بیس رو باید میریختم بعد آپدیت بک پورت رو بعد DLC رو پاک کردم از نو که ریختم اوکی شد.
درود
حتما باید ورژن گلد هن که روی دستگاه استفاده مکنی 2.2.5 به بالا باشه ورژنهای قدیمی اذیت میکنه
قسمت کانکت failed رو هم چند بار اوکی کنی رد میشه
ممنون آره همون هست گلدن هنم ولی اشتباه از ترتیب نصب بود فکر کنم.
اون میزدم ولی نمیومد مشکل همون ترتیب نصب نکردنه بود مثل اینکه!

• Like
Reactions: rezagoli
ممنون، مشکل حل شد
اشتباهی که کردم اول DLC هارو نصب کرده بودم بعد آپدیت رو ولی مثل اینکه باید برعکس نصب میکردی یعنی اول بیس رو باید میریختم بعد آپدیت بک پورت رو بعد DLC رو پاک کردم از نو که ریختم اوکی شد.

ممنون آره همون هست گلدن هنم ولی اشتباه از ترتیب نصب بود فکر کنم.
اون میزدم ولی نمیومد مشکل همون ترتیب نصب نکردنه بود مثل اینکه!
دوست عزیز می شه ترتیب نصبش رو یه عکس بفرستی من طبق ویدیو یوتیوب نصب کردم اما باز همون ارور کانکشن می ده.

Alireza.jpg
لینک دانلود:
Release Apollo Save Tool v1.3.0 · bucanero/apollo-ps4

به نظرم تم زیبایی هستش همینطور
طبق گفته سازنده اعمال این تم دائمی حتی پس از راه اندازی مجدده.

لینک دانلود:
5.06 MB file on MEGA
Alireza (2).jpg

New PS4 Itemzflow Game Manager Preview​

نگاهی به (homebrew app) ps4 از دولوپر Lightning Mods با امکانات جدیدتر و بهتر از قبل توسط MODDED WARFARE

دانلود جدیدترین نسخه PS4 Toolset PKG که قبلا هم راجبش توضیح و اطلاع رسانی داشتیم تو پستای قبل که چه ویژگی هایی داره همینطور چقدر میتونه نصبش تو کنسولای کپیخور کارامدو مفید باشه

البته نسخه ویندوزم داره که لینکش رو میزارم دوستانی که با دیدن اموزشش اشنا و کار باهاش رو بلدن استفاده کنن(تاکید مهم دارم که حتما اموزشش رو از قبل ببینین و اگر اشنایی کامل دارین باهاش کار کنین که بعدا به مشکل نخورین)

PS4 Toolset 2.2.0.0 (Windows):
PS4 Toolset 2.2.0.0

Alireza.jpg

لینک دانلود(مخصوص نصب در ps4):
PL1985-SAAT29385_00-00000000000SNAKE-A0100-V0100

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or