پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام
[SLUS21351] Need for Speed Most Wanted [Black Edition] [PS2toPS4]

Need for Speed Most Wanted Black Edition نسخه ps2 تبدیل شده برای ps4 هست لینکشو برات میزارم و همینطور دوستانی که میخوان بتونن استفاده کنن.​

نکات قابل توجه:
Note: Improvement fix for Need for Speed Most Wanted Black Edition. FiXed most slowdowns + some small graphical issue!

Language: English
View attachment 278461

لینک دانلود:
UP9000-SLUS21351_00-SLUS213510000001-A0100-V0100
سلام آقا رضا این لینک واسه من باز نمیشه امکان داره از جایی دیگه دانلودش کنم ؟؟

• Like
Reactions: rezagoli
سلام آقا رضا این لینک واسه من باز نمیشه امکان داره از جایی دیگه دانلودش کنم ؟؟
سلام
حقیقت لینکش همین مدیا فایر فقط هست بازم حالا میبینم اگر لینک واسه جای دیگه باشه میزارم واست,همین الان چکش کردم مشکلی نداره اما احیانا اگر بازم برات باز نمیشه با قندشکن بزنی حل میشه.
Alireza.jpg

این روش جدید و اپدیت برای magic usb که قبلا برای ps4 و مراحل
هکش بر روی فریمور 9 عرضه شده بود و قرار بر این بود با نام magic usb v2 از josegar عرضه بشه که ناگهان با انتشار ویدیو و توضیحات زیر سر از ps5 در اورده که این در نوع خودش جالب به نظر میرسه البته هنوزم به درستی مشخص نکرده که میخواد در اخر چه کاری انجام بده و بر روی چه کنسولی این روش میتونه مفید و چه زمانی عرضه میشه.

.When inserting the USB V-2, it is not able to detect which disk is inserted

Alireza.jpg

سلام آقا رضا لطفا برای من هم بفرستین 🙏
لینک های این بازی رو واسه رفقا میزارم تا مشکل دوستانی که حالا دسترسی ندارن یا پیدا نکردن مشکلشون برطرف بشه.
PS4-Hacked/MW2
BASE: v1.0 (25MB)
UPDATE: v1.08 (Backport 5.05+) (50GB)
DLC Package (48GB)
ID: CUSA34029
بصورت سه سرور طبق توضیحات گذاشتن:
https://dl1.thesuperboffers.com/PS4-Hacked/MW2/
https://dl2.thesuperboffers.com/PS4-Hacked/MW2/
https://dl3.thesuperboffers.com/PS4-Hacked/MW2/

این COD MW2 رو من نصب کردم اجرا که میکنم وقتی بخش داستانی رو میزنم مینویسه Press start میزنم میگه connection failed کسی میدونه چرا؟
کلا هر بخشی رو میزنم روی Joining game session میمونه :|
اون مرحله اول که میگه بزن Offline انجام میدم بعد اون وقتی میخوام بخش داستانی شروع کنم اینطور میشه :|

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام . میگم اینجا هیچ کس مرتبط با عنوان گفتگو صحبت نمیکنه !!!؟؟؟؟؟
.

پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک !!!!!!!!!​

.
میشه لطفا بگین بهترین هاست که کمترین خاموشیو داشته باشه و پایداری خوبی داشته باشه کدومه ؟ آقا رضا بالاترم سوال پرسیدم جواب ندادین . کنسول کپیخور ورژن ۹ هستش .

این COD MW2 رو من نصب کردم اجرا که میکنم وقتی بخش داستانی رو میزنم مینویسه Press start میزنم میگه connection failed کسی میدونه چرا؟
اون مرحله اول که میگه بزن Offline انجام میدم بعد اون وقتی میخوام بخش داستانی شروع کنم اینطور میشه :|
ببین دوست عزیز من به کانال یا جای دیگه اصلا کاری ندارم و بحثی ام راجبش نمیکنم که بعدا نگن داره بدگویی میکنه که ماجرا بشه واسم و اون لینکم چون دوستان درخواست دانلود مستقیم داشتن رو برای سهولت و رفع پرسش گذاشتم و اما اگر میخوای بازیتون بدون مشکل و ایراد نصب بشه چون دقیقا نمیدونم تو اون لینک داخلی چه مواردی رو واسه دانلود گذاشتن که به مشکل خوردین(البته اگر هر گونه مشکلی دارید بازم میتونین از ادمین همون کانال سوال کنید) ولی اگر طبق این ویدیو و لینکایی که تو پستای قبل و بصورت یک به یک گذاشتم که البته لینک خارجی هستن رو بگیرین و نصب کنین مثل این ویدیو که داره مراحل نصب و مواردش رو میگه رعایت کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت.

آخرین ویرایش:
درود
حتما باید ورژن گلد هن که روی دستگاه استفاده مکنی 2.2.5 به بالا باشه ورژنهای قدیمی اذیت میکنه
قسمت کانکت failed رو هم چند بار اوکی کنی رد میشه

ببین دوست عزیز من به کانال یا جای دیگه اصلا کاری ندارم و بحثی ام راجبش نمیکنم که بعدا نگن داره بدگویی میکنه که ماجرا بشه واسم و اون لینکم چون دوستان درخواست دانلود مستقیم داشتن رو برای سهولت و رفع پرسش گذاشتم و اما اگر میخوای بازیتون بدون مشکل و ایراد نصب بشه چون دقیقا نمیدونم تو اون لینک داخلی چه مواردی رو واسه دانلود گذاشتن که به مشکل خوردین(البته اگر هر گونه مشکلی دارید بازم میتونین از ادمین همون کانال سوال کنید) ولی اگر طبق این ویدیو و لینکایی که تو پستای قبل و بصورت یک به یک گذاشتم که البته لینک خارجی هستن رو بگیرین و نصب کنین مثل این ویدیو که داره مراحل نصب و مواردش رو میگه رعایت کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت.

داش رضا به جز p30day جای دیگه نزاشتن داخلی بگیریم میترسم برم دانلود کنم حجمش بالاس یه وقت خراب درنیاد!!؟

داش رضا به جز p30day جای دیگه نزاشتن داخلی بگیریم میترسم برم دانلود کنم حجمش بالاس یه وقت خراب درنیاد!!؟
فک کنم از ادمین سایت دانلودها هم میتونی لینک بازیرو درخواست و ایمیل بدی تا برات ارسالش کنن در کل ببین برادر من توضیحم کلی بودااا منظورم اصلا به خراب بودن بازیو جا مکانش نیس شما الان چندین سایت داخلی از جمله دانلودها و همین p30day دارن لینک بازی مستقیم و بروز میزارن تا همه بتونن بدون محدودیت و مشکل دانلود کنن البته به جز بعضی از بازیا که یا بعدا حذف میشه و یا مثل این که همه دلیلش رو میدونن بروز قرار نمیگیره,تو اینهمه بازی هم خیلی بعید میدونم بیان چیزی رو خراب بزارن اینا فقط همون فایلهای بازی رو از منبع و لینکای خارجی میگیرن و بصورت مستقیم و بدون دستکاری اپلود میکنن شما باید در مرحله اول از هاستهای به روز و همین گلدهنv2.2.5b8 که اخر اومده استفاده کنی تو نصبم دقت کن فایلها رو درست و به ترتیب خود بازی و همه dlc ها رو نصب کنی بدون پس و پیش شدن و جا انداختن چیزی در اخرم تو قسمت تنظیمات بازی و یا طبق همین ویدیو که بالا گذاشته شد رو قسمت افلاین میزاری و تمام.

فک کنم از ادمین سایت دانلودها هم میتونی لینک بازیرو درخواست و ایمیل بدی تا برات ارسالش کنن در کل ببین برادر من توضیحم کلی بودااا منظورم اصلا به خراب بودن بازیو جا مکانش نیس شما الان چندین سایت داخلی از جمله دانلودها و همین p30day دارن لینک بازی مستقیم و بروز میزارن تا همه بتونن بدون محدودیت و مشکل دانلود کنن البته به جز بعضی از بازیا که یا بعدا حذف میشه و یا مثل این که همه دلیلش رو میدونن بروز قرار نمیگیره,تو اینهمه بازی هم خیلی بعید میدونم بیان چیزی رو خراب بزارن اینا فقط همون فایلهای بازی رو از منبع و لینکای خارجی میگیرن و بصورت مستقیم و بدون دستکاری اپلود میکنن شما باید در مرحله اول از هاستهای به روز و همین گلدهنv2.2.5b8 که اخر اومده استفاده کنی تو نصبم دقت کن فایلها رو درست و به ترتیب خود بازی و همه dlc ها رو نصب کنی بدون پس و پیش شدن و جا انداختن چیزی در اخرم تو قسمت تنظیمات بازی و یا طبق همین ویدیو که بالا گذاشته شد رو قسمت افلاین میزاری و تمام.
دمت گرم اقا ی سوال دیگه هاستم همین ورژن گلدهن قبلی رو داره با همین هاستم اوکیه دیگه میخوام عوض نکنم مشکلی که نداره؟

• Like
دمت گرم اقا ی سوال دیگه هاستم همین ورژن گلدهن قبلی رو داره با همین هاستم اوکیه دیگه میخوام عوض نکنم مشکلی که نداره؟
خواهش میکنم
گلدهن GoldHENv2.2.5b7,b2 هم هاستت داشته باشه به احتمال زیاد حله ولی سعی کنید همیشه از گلدهن نسخه اخر و جدید استفاده کنید تا مشکلی از بابت این مورد نباشه چون این بازیا پیش نیازشون فریمورای بالا هست و رو فریمور پایین تر به اصطلاح پورت و فیکس شدن بنابراین استفاده از ورژن اخر گلدهن اسپوف میشه فریمور شما به پیش نیاز فریمور مورد نیاز بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or