دروددانلودها و پی سی دی خواب افتادن هیچکدوم کالاف رو اپلود نکردنش
سلامسلام ، ضمن تشکر ، آیا NFS Most Wanted 2 & 1 برای PS4 FW v5.05 وجود دارد . اگر هست لطفا لینکهای آن را قرار دهید .
دروددرود
p30day توی کانال تلگرامش آپلودش کرده.
حذف شده از کانال اما من دارمدرود
تو کانال تلگرامشم چیزی موجود نیست
حذف شده از کانال اما من دارم
خصوصی فرستادم
اپدیت DirectPackageInstaller به نسخه 6.2.2 متناسب با سیستم عامل شما.اپدیت جدید DirectPackageInstaller متناسب با سیستم عامل شما.
View attachment 278167
لینک دانلود:
Release 6.2.1 - Allow Drag&Drop · marcussacana/DirectPackageInstaller
ممنون از شما فقط یه سوال این لینکهاش دانلودش نیم بهاست یا نه؟حذف شده از کانال اما من دارم
خصوصی فرستادم
سلام میشه لینکاش برای من بفرستینحذف شده از کانال اما من دارم
خصوصی فرستادم
توی تلگرام بزن P30Day Deleted،سه تا سرور گذاتشه نیم بها هم هستن.درود
تو کانال تلگرامشم چیزی موجود نیست
یعنی داش رضا رو ان حساب بازیایی جدیدی مثل evil west و غیره هم بعدا به نظرت بکپورت میشن رو ورژنای هکی یا پایینتر.!!؟Elden Ring new update v1.11
View attachment 278574
به احتمال خیلی زیاد بله اینطور خواهد با توجه به اینکه تا فریمور فعلی که 10.01 هست و اگر نخوایم وارد اون قضیه sdk بازیا یا موارد دیگری بشیم چیزی که تا الان مشخصه طبق پورت چن بازی و اپدیت (از جملهgod of war ragnarok) که روی فریمور فعلی 10.01 پیش نیازشون بوده بنابراین توسط cyber پورت و فیکس شدن رو فریمورای 5 تا 9 لذا همونطور که مشخصه و گفته شد احتمالش زیاده بازیهایی از قبیل evil west , The Callisto Protocol هم پورت بشن اما بعد از این که فریمور جدیدتر و بازیای دیگری بیاد که طبیعتا رو اخرین فریمور قابل اجرا خواهند بود رو مشخص نیست.یعنی داش رضا رو ان حساب بازیایی جدیدی مثل evil west و غیره هم بعدا به نظرت بکپورت میشن رو ورژنای هکی یا پایینتر.!!؟
قربون شکل ماهت داری برای منم بفرستحذف شده از کانال اما من دارم
خصوصی فرستادم