amin200200
کاربر سایت
آقا رضا خیلی مخلصیم . داداش من همه اون کارها رو کردم یعنی حتی برنامه ها رو کلا بستم و باز کردم هم روی PC و هم روی PS4 ولی انگار فقط با این فایل ها مشکل داره . شما خودتون با ps4remotepkgsender دی ال سی بازی god رو نصب کردی ؟؟ ( البته من ریجن اروپا رو دانلود کردم .)خواهش میکنم
تا اونجایی که با این برنامه کار کردم این ارور زمانی میاد که یا برنامه Remote PKG installer از رو خود ps4ت ممکنه بسته باشه یا اینکه بعد از نصب هر یک از فایل pkg باید یک مرتبه ببندیش و باز دو باره باز کنی و بعدش از طریق pc با ps4remotepkgsender فایلت رو ارسال کنی
ی مورد و مشکلم دیگم هست و ممکنه با این ارور مواجه شی که زیاد و پشت سرهم بیای و یک فایل رو ارسال کنی و به برنامه ps4remotepkgsender بدی که قاطی میکنه و کلا از pc و ps4 هر دو برنامه رو باید ببندی و اول برنامه Remote PKG installer از رو خود ps4ت مجدد باز میکنی و سپس از طریق pc برنامه ps4remotepkgsender رو باز و فایلت رو مجدد ارسال میکنی,حتما حتما از قسمت نوتیفیکیشن کنسول هم باید اون فایلی که فرستادی و ناموفق بوده رو هم اول پاک کنی و مجدد اقدام به ارسال و نصبش کنی لذا به این موردم توجه کن.