سلام دوستان. خسته نباشید. من ی کنسول دارم ورژن ۸.۳. ب ی مشکلی خوردم. موقع نصب فریمور ۹ این ارور رو میده (su-42118-6). آپدیت نمیشه. بنظرتون چیکار کنم ک بتونم آپدیتش کنم. سرچ هم کردم تو گوگل چیز بدرد بخوری پیدا نکردم. با همین ورژن هم میشه کپیخورش کرد؟ هاستی هست ک داشته باشه؟
درود و احترام به دوستان گلدرود
رضا جان خسته نباشی یه سوال میخواستم ببینم همچنان با اسپوف نیازی به استفاده از بک پورت نیست، یا نه برای این گیم ها باید از بک پورتشون استفاده کنیم؟
اون ارور رو تو گوگل سرچ بزن تا ببینی دقیقا چیه!بعد از سلامت دی وی دی رامت هم مطمعن شو چون اگر خراب باشه یا حتی کوچکترین مشکلی وجود داشته باشه ی دلیلش همینه که اپدیت رو انجام نمیده
متاسفانه خیر با فریمور 8 هم که الان رو کنسولته نمیتونی کپیخور کنی و حتما برای کپیخور شدن کنسولت باید اپدیت کنی به 9.
حقیقت تا حالا تست نکردم چون فریمور پایین تر از 9 نیستم البته فک کنم اینو میدونی!
به هر حال بکپورت اگر فریمور قبل از 9 باشی(5 یا 6) حتی با استفاده از اخرین ورژن گلدهنم به احتمال زیاد بدون نصبش ارور میگیری و بازیت اجرا نمیشه اما فریمور 9 به جز بازیای جدیدی که داره میاد که اگر sdk رو فریمور پایین باشه که بکپورت نمیخواد اما اگر ورژن اون بازی جدیدی که پورت میشه فریمور بالاتر از 9 بخواد مثلا پیش نیازش 10 باشه به احتمال زیاد نصب بکپورت نیازه در غیر اینصورت نیازی نیس.(تا این لحظه هم که رو فریمور 9 هستم و تا الان که بازی اومده و نصب کردم فقط از ورژن base و update بازیا همینطور در اخر dlc استفاده کردم و بکپورت نیازی نبوده)
آخرین ویرایش: