فارسی ساز و زیرنویس بازی The Last of Us Part I برای PC و PS4 بصورت رایگان و یک نسخه بصورت حمایتی...
نکته:
نکته:
آخرین ویرایش:
gylt برای پلتفروم های دیگه هم اومده ایول چقدر دنبال این بازی بودم ولی گوگل استادیا نمیشد بازی کرد
شبیه ساز اصولا فشار زیادی روی سخت افزار میاره خصوصا اگه کنسول باشه که سخت افزارشو تا حد ممکن بهینه سازی میکنن ضمن اینکه شبیه سازها نقص های زیادی دارن و ممکن بسیاری از قابلیت جزئی بازی رو تو شبیه ساز نتونین ببینینسلام آقا رضا روزتان بخیر اجرای شبیه ساز کنسول ها مختلف با استفاده از لینوکس بر روی ps4 باعث خرابی کنسول میشه؟
سلام و درودسلام آقا رضا روزتان بخیر اجرای شبیه ساز کنسول ها مختلف با استفاده از لینوکس بر روی ps4 باعث خرابی کنسول میشه؟
خب تا یادم هست از دسته Ps3 , xbox360 خصوصا ایکس باکس من تا 15 سال الی بیشترم کار کردم و اینقدر که تو نسل ps4 اذیت شدم با اونا هیچ اذیتی نداشت به جز ps3 که تو بعضی دفعات به خاطر وجود اون اسفنج داخل قاب که حالت فشردشو بعد از چندین سال از دست می داد (که باعث چفت شدن برد به روی فلت میشد)در نتیجه دسته گیج و قاطی میزد البته اونم با ی راهکار راحت برطرف میشد و همینطور بعد از این همه سال تازه دسته xbox360م اونم از مقدار زمان کارکرد و تاریخ ساختش تازه ی ذره انالوگها اون قرصی و حالت فنری خودشو از دست داده بود که با جنس خوب تعویض کردم و الان کاملا اوکیه به نظرم از لحاظ ساخت انالوگ چون تو دسته ps4 اومدن و از جنس کوچکتر و ی مقدار ظریفتر استفاده شده وضعیتو بدترم کرد و اگر از همون اندازه سابق انالوگ استفاده میشد چه بسا بهترم بود...اینو ی راهکار و ترفندی داشت که قبلا تو پستای قبل گفته شد و بازم اینجا برات میزارم:ببخشید اسپم میکنم ولی جایی دیدم راه حل مشکل دریفت و کشیدگی آنالوگ دسته ps4 رو گفته بودین آقا رضا
اگه میشه لطف کنید واسم توضیح بدین
این سری اپدیت کپی خور جدید خیلی طول کشید امیدوارم با این اپدیت رفع باگ بشه و کپی خور 9 به بالا بیاد
به همون اندازه که افراد هستن سلایق و عقایدم هست و متفاوت,اگر بخوایم خودخواه باشیم مثال بعضیا ما که جیل داریم بیخیال فریمور بالاترو بقیه,,,!!!این سری اپدیت کپی خور جدید خیلی طول کشید امیدوارم با این اپدیت رفع باگ بشه و کپی خور 9 به بالا بیاد
ممنون از پاسخ آقا رضا و دوست عزیز
خواهش میکنم.
خب تا یادم هست از دسته Ps3 , xbox360 خصوصا ایکس باکس من تا 15 سال الی بیشترم کار کردم و اینقدر که تو نسل ps4 اذیت شدم با اونا هیچ اذیتی نداشت به جز ps3 که تو بعضی دفعات به خاطر وجود اون اسفنج داخل قاب که حالت فشردشو بعد از چندین سال از دست می داد (که باعث چفت شدن برد به روی فلت میشد)در نتیجه دسته گیج و قاطی میزد البته اونم با ی راهکار راحت برطرف میشد و همینطور بعد از این همه سال تازه دسته xbox360م اونم از مقدار زمان کارکرد و تاریخ ساختش تازه ی ذره انالوگها اون قرصی و حالت فنری خودشو از دست داده بود که با جنس خوب تعویض کردم و الان کاملا اوکیه به نظرم از لحاظ ساخت انالوگ چون تو دسته ps4 اومدن و از جنس کوچکتر و ی مقدار ظریفتر استفاده شده وضعیتو بدترم کرد و اگر از همون اندازه سابق انالوگ استفاده میشد چه بسا بهترم بود...اینو ی راهکار و ترفندی داشت که قبلا تو پستای قبل گفته شد و بازم اینجا برات میزارم:
من که خودم خیلی کلافه میشم گاهی اوقات از Drift های پی در پی دسته PS4 چه اصلی که دارم و هم ی نمونه جنس (های کپی) درجه یک تهیه کردم,بازم همین جریانه و اما راهکار:
این دو ویدیو خیلی واسم جالب بود همینطور برای دوستانی که ندیدن احیانا میتونه مفید و جالب باشه,البته اون برد کوچکی که مخصوص و فیکس کننده اینکار هست,خیلی ام تمیزتر درمیاد که اینجا فک نمیکنم باشه و اگر کسی دسترسی داشته باشه,بتونه تهیه کنه,چه بهتر در غیر اینصورت با تهیه پتانسیومتر smd 50 تا فکر میکنم 100 کیلو اهم هم جواب میده و در ویدیو دوم اموزشش هست که به راحتی دسته مشکل Drift ش حل میشه و هر بارم که اگر اینطور بشه فقط کافیه دسته رو باز کنید و با تنظیم همون پیچ ها به راحتی فیکسش کنید.(این اموزش برای تمامی دسته های ps4 , PS5, XBOX One, and Series X جوابگو خواهد بود.
ویدیو اموزش با برد اصلی:
ویدیو اموزش با تهیه پتانسیومتر smd 50 کیلو اهم:
سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا رضا گل با تاکید فرمایشات شما وبا توجه به تجربه شخصی خودم در کلوپ بازیم صراحتا بگم ps5 از زمان عرضه شدن تا حالا هیچ بازی که بتونی نظرها را بابت رویکرد تغییر افکار گیمرها نسبت به کوچ کردن به نسل جدید برنیگیخته و با توجه به کپیخور بودن ps4 و بکپورت بازیها برای گیمرها مقرون بصرفه نیست که سمت ps5 برند چون بازی خاصی که بتونه گیمرها را راضی کنه واقعا سخته فقط مشتریها و گیمرهای که دنبال کیفیت و آنلاین بازی کردن هستند مثل فیفا یا وارزون یا فورتنایت و... فقط بخاطر کیفیت تصویر و روانتر بودن بازی نسبت به ps4 راضی هستند نه از گیم پلی بازیها و نه از هیجان بازی جدید چرا که همون را هم میشه با ps4 تجربه کرد در حالی که در نسلهای قبل عرضه نسل جدید با بازیهای واقعا تاثیر گذار و قوی برای نشان دادن قدرت دستگاه جدید با بازیهای خاص در زمان عرضه دستگاه باعث میشد گیمرها با اشتیاق زیاد به سمت نسل جدید برند که ps5 هیچکدام از این فاکتورها ندارد شخصا منتظرم ببینم کی یه بازی میاد که حداقل فراتر از ذهن ما باشه که لذت بازی کردن با شور شوق بازی نسل جدید تجربه کنیم . هرچند که تخفیفات سونی برای بازیها باعث شده اطلا به کپیخور شدن ps5 هم دل نبندیم . در آخر ps5 یک بروز رسانی سخت افزاری برای ps4 بوده تا یک کنسول نسل جدید برای تغییر دنیای گیمرهابه همون اندازه که افراد هستن سلایق و عقایدم هست و متفاوت,اگر بخوایم خودخواه باشیم مثال بعضیا ما که جیل داریم بیخیال فریمور بالاترو بقیه,,,!!!
منطقی و عادلانه با توجه به سال ساخت,فروش و سود شرکت نسبت به این سالها از کنسولش,همینطوره و دیگه به قول معروف باید تا حالا این جریان هک ها ی جوری روتین باشه اماا این وسط به عقیده شخصیم عدم موفق بودن کنسول PS5 البته باید بگیم فعلا تا الان خودش میتونه یکی از دلایل باشه,چون واقعا هنوز شاهکاری که بگیم واااووو واسه قانع شدن کاربر نسبت به تغییر و تعویض کنسولش به نسل جدید نیس جز تعدادی بازی جدید فعلا داره رو نسخه های بازی قبلی بصورت ریمیک کار میشه که اگر کاربر با نسل قبل و بازی اشنا نباشه اونوقت میشه گفت تازه میتونه با تغییرات گرافیک اوکی و راضی بشه و بعضیام که از قبل با نسخه اصلی اشنا هستن دیگه راضی شدنشونم قاعدتا سخت تر میشه!
همین امر و همینطور برابری بعضی از بازیای جدید که واسه نسل بعد و همین PS4م یکی میشن خودش داره تاثیر میزاره همینطور بکپورت های بازیای جدید برای فریمورای پایین تر و قابل هک لذا اجازه انتشار جیلبریک رو طبیعتا مشکل ساز تر میکنه(برای ماها که اینوریم منطق میگه بهای پرداختی نسل بعد فعلا با کیفیتش برابری نداره بنابراین استپ شدن رو ایستگاه PS4)البته بازم تکرار میکنم فعلا به هر حال با توجه به تبلیغات و مواردی ام که راجب PS5 تا حالا گفته شده نمیشه گفت ک این دستگاه پتانسیل نداره و باید همچنان منتظر باشیم تا اینده نزدیک...
Marvel's Spider-Man 2 - Official Story Trailer