سلام و درودسلام
میگم داش رضا این هک جدید هر طور مثلا واس کنسول 4 یا 5 بیاد کاستوم باشه به هارد ssd داره دیه ps5 به هارد فشار یا ایرادی نداره چون گفتن واسه هارد ssd خوب نیست به فنا میره,خودم فک نکنم اینطور باشه گفتم بازم بپرسم؟
با درود داداش رضاخب چون هنوز لازمم نشده استفاده و تجربه ندارم از این برنامه
اما بطور کلی و با توجه به توضیحات و نحوه کار در ویدیو اموزشیش از pkg بازیهای نصب شدش دامپ میگیره قابلیتهای برنامه هم کاملا واضح و ایتم هاش مشخص هستن.
سلام و ارادتبا درود داداش رضا
من هم فعلا استفاده نکردم سوالی که پیش اومد این بود که آیا فقط واسه بازی هایی هستش که به صورت FPKG هستند ؟ یا نه این که اگر مثلا دیسک یه بازی رو توی کنسول قرار بدیم و بازی و نصب کنیم و بعدش میشه با این نرم افزار ازش دامپ بگیریم، که اگر این جوری باشه عالی میشه ( چون روشی که واسه دامپ بازی از دیسک بود با پیلود مخصوص به این کار و خالی بودن درصدی از درایو ویندوز ( C ) انجام میشد ) .
سلاماین هم نظر این رفقیمون فک کنم از وب سایت یا حالا سایت زومجی راجب اتفاقات اخیر هک برای کنسول PS5.(اینکه خوشاله یا ناراحتم قضاوت و تشخیصش با شما)
اخه میخواستم ویرایش نشه مطلب دیدم نگم نمیشه
استااااد اخه کدوم عاااقلی وقتی هک بیاد واسه ریختن بازی میرع پشت شهرداری حالا این به کنار بقیه چی مثلا اون دسته از دوستانی که شهرستان هستنم حساب نکردی وجود اینترنتو دانلود FPKGبازیارم حساب نکردی همرو رونه پشت شهرداری کردی !!!!
پلی استیشن ۵ هک شد؟!
داش رضا خیلی آقایی
فقط گفتم اینو بگم که شما هر چی بگی گل گفتی و هیچ وقت از جانب شما سوءتفاهمی واسه بنده پیش نمیاد . و این که اگر زحمتی نبود و وقتی بود خودتون زحمتش رو بکشید چون بنده متاسفانه دسترسی به آپ های مذکور رو ندارم اگر هم وقت نشد و در کل نتونسید فدای سرتون اصلا مهم نیستش .
با آرزوی سلامتی و سعادت واسه شما و بقیه دوستان .
سلامسلام
توضیحات اینو دیدم تکرار همون چن شب پیشه اومدم اخرین خبر هک PS5 پستای شمارو دیدم
الان هک درسته نیومده یا اصلا بخواد بیاد یا نیاد یکی نیست به اینا بگه شما چیکاره ای به نظرم این اقا ناراحته بوی سوختگی میاد اونم شدید.
سلام داش رضاBREAKING: Red Dead Redemption trailer for Nintendo Switch and PlayStation 4
خب قبلا این خبر تا حدی شایعه بود اما نسخه Red Dead Redemption برای نینتندو سوییچ و PS4م ازش تریلری اومده و ظاهرا برای دو کنسول ذکر شده هم منتشر خواهد شد
IGN:
بعلاوه Red Dead Redemption and zombie add-on Undead Nightmare are coming to PlayStation 4 and Nintendo Switch in August
View attachment 303657
View attachment 303656
دمت گرمنه متاسفانه تا اونجا که میدونم ریمستر یا ریمیک نیستن اما احتمال خیلی زیاد و بطور معقولش باید از لحاظ کیفیت از نسل قبل که واسه PS3 بودو اصلا هم فقط این بازیو با نسخه zombieشو چن تای دیگم نرسیدم چون PS4 گرفتمو اصلا دیگه وقتم نشدو تا الان اتفاقا بهترم میشه واسه امثال من بیادو رو PS4 با کیفیت بهترم دربیادو تجربه ش کنیم.[/SPOILER]
خواهش میکنمدمت گرم