پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
این نرم افزار واسه دامپ گرفتن از دیسک بازی هستش یا اشتباه میکنم ؟؟ یا در کل چه استفاده هایی داره ؟
خب چون هنوز لازمم نشده استفاده و تجربه ندارم از این برنامه
اما بطور کلی و با توجه به توضیحات و نحوه کار در ویدیو اموزشیش از pkg بازیهای نصب شدش دامپ میگیره قابلیتهای برنامه هم کاملا واضح و ایتم هاش مشخص هستن.

سلام
میگم داش رضا این هک جدید هر طور مثلا واس کنسول 4 یا 5 بیاد کاستوم باشه به هارد ssd داره دیه ps5 به هارد فشار یا ایرادی نداره چون گفتن واسه هارد ssd خوب نیست به فنا میره,خودم فک نکنم اینطور باشه گفتم بازم بپرسم؟

• Like
Reactions: rezagoli
سلام
میگم داش رضا این هک جدید هر طور مثلا واس کنسول 4 یا 5 بیاد کاستوم باشه به هارد ssd داره دیه ps5 به هارد فشار یا ایرادی نداره چون گفتن واسه هارد ssd خوب نیست به فنا میره,خودم فک نکنم اینطور باشه گفتم بازم بپرسم؟
سلام و درود
اشتباه گفتن;
تا اونجا که میدونم کاستوم فریمورCFW البته اگر بیاد تا همین تاریخ که ما تو PS3 دیدیم دیگه اخره هک نرم افزاری بصورت کامله و هیچ مشکلی هم نداره کاملا اوکیه اسیبی نمیزنه و نداره با خاموشی راه اندازی دوباره کنسول دیگه نیازی به انجام کاری نیست مثل الان تو PS4 مراحل و دوباره کاری نخواهید داشت.
همین استریم های اسپکتر برای جیلبریک کنسول PS4 رو اگر دنبال کرده باشی از قبل چقد واسه همین موارد و تست های مختلفی که برای جیلبریک کنسول انجام میدادن خاموش و روشن میشد کنسول و بازم هارد صدمه ای نمی دید البته طبیعتا نباید به این شکل باشه و پایداری ی هک صد البته بهتره به علاوه اینکه هارد PS5 به قول شما نسل جدیدتر و ssd هست طبیعتا تو خاموش و روشن شدن های پی در پی,خوب نیست.

آخرین ویرایش:
خب چون هنوز لازمم نشده استفاده و تجربه ندارم از این برنامه
اما بطور کلی و با توجه به توضیحات و نحوه کار در ویدیو اموزشیش از pkg بازیهای نصب شدش دامپ میگیره قابلیتهای برنامه هم کاملا واضح و ایتم هاش مشخص هستن.
با درود داداش رضا
من هم فعلا استفاده نکردم سوالی که پیش اومد این بود که آیا فقط واسه بازی هایی هستش که به صورت FPKG هستند ؟ یا نه این که اگر مثلا دیسک یه بازی رو توی کنسول قرار بدیم و بازی و نصب کنیم و بعدش میشه با این نرم افزار ازش دامپ بگیریم، که اگر این جوری باشه عالی میشه ( چون روشی که واسه دامپ بازی از دیسک بود با پیلود مخصوص به این کار و خالی بودن درصدی از درایو ویندوز ( C ) انجام میشد ) .

• Like
با درود داداش رضا
من هم فعلا استفاده نکردم سوالی که پیش اومد این بود که آیا فقط واسه بازی هایی هستش که به صورت FPKG هستند ؟ یا نه این که اگر مثلا دیسک یه بازی رو توی کنسول قرار بدیم و بازی و نصب کنیم و بعدش میشه با این نرم افزار ازش دامپ بگیریم، که اگر این جوری باشه عالی میشه ( چون روشی که واسه دامپ بازی از دیسک بود با پیلود مخصوص به این کار و خالی بودن درصدی از درایو ویندوز ( C ) انجام میشد ) .
سلام و ارادت
معمولا شما لااقل با پست هایی که میزارم اشنایی داری و اگه دقت کرده باشی عادت دارم برای اینکه بعدا سوال یا سو تفاهم نشه ویرایش میزنم جهت تکمیل شدن اون مطلب و اموزشی ک هست اینم که با دیسک سوال داشتی فراموش کردم بیام کاملش کنم چون این برنامه نویسش الان باز چک کردم اصلا تو صفحه یوتیوب یا حتی گیت هابش در توضیحاتش از دیسک چیزی نگفته فقط گفته دامپ از بازیای Ps4 خودتون در Pc بنابراین اگر برسم و جواب بده میپرسم یا زحمت تستش در صورت لزوم با خودت یا اینکه میتونی از صفحه یوتیوب اموزشش بپرسی و یا توییتر از سازندش که ظاهرا با این نشونی هست سوال کنی
@codemasterv
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
داش رضا خیلی آقایی
فقط گفتم اینو بگم که شما هر چی بگی گل گفتی و هیچ وقت از جانب شما سوءتفاهمی واسه بنده پیش نمیاد . و این که اگر زحمتی نبود و وقتی بود خودتون زحمتش رو بکشید چون بنده متاسفانه دسترسی به آپ های مذکور رو ندارم اگر هم وقت نشد و در کل نتونسید فدای سرتون اصلا مهم نیستش .
با آرزوی سلامتی و سعادت واسه شما و بقیه دوستان .

• Like
Reactions: TinTEn and rezagoli
این هم نظر این رفقیمون فک کنم از وب سایت یا حالا سایت زومجی راجب اتفاقات اخیر هک برای کنسول PS5.(اینکه خوشاله یا ناراحتم قضاوت و تشخیصش با شما :) )
اخه میخواستم ویرایش نشه مطلب دیدم نگم نمیشه
استااااد اخه کدوم عاااقلی وقتی هک بیاد واسه ریختن بازی میرع پشت شهرداری حالا این به کنار بقیه چی مثلا اون دسته از دوستانی که شهرستان هستنم حساب نکردی وجود اینترنتو دانلود FPKGبازیارم حساب نکردی همرو رونه پشت شهرداری کردی !!!!
پلی استیشن ۵ هک شد؟!

آخرین ویرایش:
این هم نظر این رفقیمون فک کنم از وب سایت یا حالا سایت زومجی راجب اتفاقات اخیر هک برای کنسول PS5.(اینکه خوشاله یا ناراحتم قضاوت و تشخیصش با شما :) )
اخه میخواستم ویرایش نشه مطلب دیدم نگم نمیشه
استااااد اخه کدوم عاااقلی وقتی هک بیاد واسه ریختن بازی میرع پشت شهرداری حالا این به کنار بقیه چی مثلا اون دسته از دوستانی که شهرستان هستنم حساب نکردی وجود اینترنتو دانلود FPKGبازیارم حساب نکردی همرو رونه پشت شهرداری کردی !!!!
پلی استیشن ۵ هک شد؟!
سلام
توضیحات اینو دیدم تکرار همون چن شب پیشه اومدم اخرین خبر هک PS5 پستای شمارو دیدم
الان هک درسته نیومده یا اصلا بخواد بیاد یا نیاد یکی نیست به اینا بگه شما چیکاره ای به نظرم این اقا ناراحته بوی سوختگی میاد اونم شدید.

• Like
داش رضا خیلی آقایی
فقط گفتم اینو بگم که شما هر چی بگی گل گفتی و هیچ وقت از جانب شما سوءتفاهمی واسه بنده پیش نمیاد . و این که اگر زحمتی نبود و وقتی بود خودتون زحمتش رو بکشید چون بنده متاسفانه دسترسی به آپ های مذکور رو ندارم اگر هم وقت نشد و در کل نتونسید فدای سرتون اصلا مهم نیستش .
با آرزوی سلامتی و سعادت واسه شما و بقیه دوستان .
سلام
توضیحات اینو دیدم تکرار همون چن شب پیشه اومدم اخرین خبر هک PS5 پستای شمارو دیدم
الان هک درسته نیومده یا اصلا بخواد بیاد یا نیاد یکی نیست به اینا بگه شما چیکاره ای به نظرم این اقا ناراحته بوی سوختگی میاد اونم شدید.
سلام
خواهش میکنم رفیق گرامی لطف داری سلامت باشی
باشه خدمتت عرض کردم اگر برسم و جواب بده میپرسم

راجبش نمیدونم چی بگم به خاطر همین گفتم اینکه خوشاله یا ناراحتم قضاوت و تشخیصش با شما!
ولی بیشتر واسم همون اولش که با ی لحن همچین طعنه امیز شروع کرد نتونستم چیزی نگم(اخه توپخونه پشت شهرداری هک اگر بیاد و باشه بعدش بری اونجا بازی ارزون بریزی!!!)
بالاخره بله این هک بیاد یا نیاد و یا هر اتفاق دیگه ای هم ک بیوفته لااقل دست ما اصلا نیست که انتخاب گزینه بزاریم براش اصلا نمیدونیم اونور بین خود اینا داره چی میگذره ی بار دیگم گفتم اونا علم اینکارو دارن و توضیحاتو حرف و حدیثش صرفا اینور انجام میشه پس فقط باید منتظر بمونیم اینم که در اخر حرفاش میگه حالا اگ جراتشو داری هکو لو بده یا اشاره به این داره هکر با هویت واقعیش داره انجام میده و کارمند kaspersky

توضیحاتشو اونور تو اخرین اخبار هک برای PS5 به اندازه کافی تکرار شد ک خود این هکر اینو خودش بارها گفته که در صورت اجازه شرایط ، FLAT_Z قصد دارد یک نوشتن جامع را ارائه دهد که جزئیات اجرای FPKG را برای کنسول PS5 ارائه می دهد.اونم با کمک روش فلو که قبلا مواردشو گفتیمو میدونن همه با این حال ، توجه به این نکته مهم است که در حال حاضر هیچ تاریخ انتشار مشخصی برای این نوشتن وجود ندارد ، زیرا او باید قبل از شروع این تلاش ، سایر تعهدات را در اولویت قرار دهد
پس ایشون بازم طعنه اخرش برا مخاطب تازگی نخواهد داشت خصوصا برای کسانی که این قضیه رو از قبلم تا الان کاملا دنبال کردن.

آخرین ویرایش:
BREAKING: Red Dead Redemption trailer for Nintendo Switch and PlayStation 4
خب قبلا این خبر تا حدی شایعه بود اما نسخه Red Dead Redemption برای نینتندو سوییچ و PS4م ازش تریلری اومده و ظاهرا برای دو کنسول ذکر شده هم منتشر خواهد شد

IGN:
بعلاوه Red Dead Redemption and zombie add-on Undead Nightmare are coming to PlayStation 4 and Nintendo Switch in August

Alireza.jpg

Alireza.jpg

BREAKING: Red Dead Redemption trailer for Nintendo Switch and PlayStation 4
خب قبلا این خبر تا حدی شایعه بود اما نسخه Red Dead Redemption برای نینتندو سوییچ و PS4م ازش تریلری اومده و ظاهرا برای دو کنسول ذکر شده هم منتشر خواهد شد

IGN:
بعلاوه Red Dead Redemption and zombie add-on Undead Nightmare are coming to PlayStation 4 and Nintendo Switch in August

View attachment 303657

View attachment 303656
سلام داش رضا

میگم این نسخه هاش ریمستر یا ریمیک شدن چون فقط نوشته Red Dead Redemption!!؟

آخرین ویرایش:
  • Like
نه متاسفانه تا اونجا که میدونم ریمستر یا ریمیک نیستن اما احتمال خیلی زیاد و بطور معقولش باید از لحاظ کیفیت از نسل قبل که واسه PS3 بودو اصلا هم فقط این بازیو با نسخه zombieشو چن تای دیگم نرسیدم چون PS4 گرفتمو اصلا دیگه وقتم نشدو تا الان اتفاقا بهترم میشه واسه امثال من بیادو رو PS4 با کیفیت بهترم دربیادو تجربه ش کنیم.[/SPOILER]
دمت گرم

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or