تو تریلر بازیای جدید این بازی منو برد به زمان میکرو,Mike Tyson's Punch-Out!! )snes)دقیق نمیدونم برای PS4 میاد یا خیر اما انتشارش برای PS4م میتونه جالب توجه باشه
آخرین ویرایش:
اگر کاربرایی مثل illusion001 بتونن براش پچ 60 فریم یا انلاک فریم بزنن عالی میشه.برای این بازی و انتظار تا انتشارش تو این چن روز به قدری بود که انگار بار اولشه یا بطور مثال برای جیلبریک ی فریمور کنسول انتظار میره تا این حد خواهان و طرفدار داشتن برای یک بازی در نوع خودش بسیار جالب و بی نظیره
View attachment 304697
اگر کاربرایی مثل illusion001 بتونن براش پچ 60 فریم یا انلاک فریم بزنن عالی میشه.
نسخه سوییچ رو با امولاتور yuzu روی پیسی 60 فریم اجرا کردند
Red Dead Redemption Launched on PC via Switch Emulator at 4K 60 FPS
پچ 60fps ک احتمال زیاد واسه این بازی میزنن( البته همونطور که اطلاع دارین الان برنامه GoldHEN Cheats Managerم داخلش قسمت پچ ی لیست بازی از عنوان های خوب با همین مود پچ 60 رو داره و برای اعمالش داخل بازیا نیاز به ریختن صحیح پلاگینای مورد نظرش هست)من خودم چون کنسولم فته با این ک رو بعضی بازیا میزنم و کشش هم داره ولی رو کنسول فت ترجیح میدم رو همون نرمال باشه اما اگر کنسول پرو دارن دوستان بزنن و لذت ببرن...آقا رضا ما هم منتظر red dead هستیم . خبری ازش نیست ؟؟
اون ناجیه بود گفتی داره میگه هرکی یک دلار بفرسته حلهکاری ندارم به ناجی یا اون حالتش,همه میدونن چیرو میگم ولی خدایی این وسط یارو بره پول بده بازیو بخره بعد بیاد بک پورتم بزنه خیلی راحت بزاره دانلودم کنن تازه این وسط مفصرا نقدم میکنن والا خودمو بگم با این اوضاع دلارچون اصلا اخرش معلوم نیست 47 عه 48ه یا همون حکم 60 تومنه!داشتمم نمیرفتم دونات کنم پس حق میدم بهش.اینم واکنش اولین پست سایبر با سوالو جواباش:
هی رفیق چن تا درخواست بازی RDR داشتی!؟(از اون سوالاس به اصطلاح ب در بگی دیوار بشنوه هم درخواسته شو گفته هم با ترفند سوال داشته)
یک یا چن نفرم این وسط خب همیشه میشن ناجی اومده گفته:در خواست دادن انجام نده
تو جوابم سایبر اینطور گفته:
من نمی توانستم حتی اگر من می خواستم به صرف 50 € در یک بازی 20 ساله(قدیمی)...
View attachment 304780
خب اینم حرفیه بله اینطور به نظر میرسه و میگه چون بازی قدیمیه ارزش هزینه برام نداره بخوام خرج کنم و بقیه ماجرا,در جواب درخواست میشه گفت اینطوری و خلاصه منظورشو رسونده هزینه شو بدین بقیه ش با من اینو قبلا هم چندین بار حتی برای بازیهای جدیدم گفته بود ک هزینه های زیادی واسه بازیا و زمانم میزاره ک کمکش کردن بالاخره دو یا چن نفر الان دارن اینکارو انجام میدن یکیش اوپسی و همین سایبر حالا ببینیم چی پیش میاد...اون ناجیه بود گفتی داره میگه هرکی یک دلار بفرسته حلهکاری ندارم به ناجی یا اون حالتش,همه میدونن چیرو میگم ولی خدایی این وسط یارو بره پول بده بازیو بخره بعد بیاد بک پورتم بزنه خیلی راحت بزاره دانلودم کنن تازه این وسط مفصرا نقدم میکنن والا خودمو بگم با این اوضاع دلارچون اصلا اخرش معلوم نیست 47 عه 48ه یا همون حکم 60 تومنه!داشتمم نمیرفتم دونات کنم پس حق میدم بهش.
اقا علیرضا سلام وقتت به خیرخب اینم حرفیه بله اینطور به نظر میرسه و میگه چون بازی قدیمیه ارزش هزینه برام نداره بخوام خرج کنم و بقیه ماجرا,در جواب درخواست میشه گفت اینطوری و خلاصه منظورشو رسونده هزینه شو بدین بقیه ش با من اینو قبلا هم چندین بار حتی برای بازیهای جدیدم گفته بود ک هزینه های زیادی واسه بازیا و زمانم میزاره ک کمکش کردن بالاخره دو یا چن نفر الان دارن اینکارو انجام میدن یکیش اوپسی و همین سایبر حالا ببینیم چی پیش میاد...
سلام و دروداقا علیرضا سلام وقتت به خیر
ببخشید اینو میگم ولی اگر درست متوجه شده باشم داره میگه نمی تونم حتی اگر میخواستم خرج اینقد 50 € برای یک بازی قدیمی کنم اون نمی تونمش نکته میشه البته بعید میدونم نتونه اینهمه بازی بکپورت زده بعد سر این رسیده نتونه,عجیبه!
دیگه چاره ای نیس باید منتظر موندعجیبه ولی خواستم بگم خیلی از بازی های کم طرفدار رو سریع بک پورت میکردن حالا نمیدونم چرا سر این بازی red dead این حرفا رو میزنن . حالا شاید هم از دست تیک 2 یا راکستار شاکی بوده این حرفا رو زده
سلام آقا رضا صبحتان بخیر خسته نباشید اگر لینک دانلودنسخه هک شده بازی mount and blade warband را برای ps4 اگر دارید لطفا ارسال کنید چون لینک دانلودی که سالم باشد و کار کند را پیدا نکرددیگه چاره ای نیس باید منتظر موند
بصورت دقیقم معلوم نیس چیزی که الان به نظر میرسه انگار واقعا نمیتونه رو نسخه دیجیتال کار کنه یا تمایل نداره و خب بهش گفتن Open donation کن تا بتونن مردم کمک کنن
بازم البته اینجا این مطلب گفته شده:
حتی اگر او بتواند این کار را انجام دهد و بخواد ، من معتقدم که به هر حال باید منتظر انتشار نسخه فیزیکی بازی در ماه اکتبر باشیم.
View attachment 304821
خودشم گفته(البته من معنی بهتر جملشو اینطور)
صادقانه بگم ازار دهنده س ،به همین دلیل و از حرفای تلخی که میزنن خسته شدم ، اونایی که هی درخواست میکنن می توانند برای همه آنچه که من اهمیت می دهم لعنت کنن.
View attachment 304822
سلام روز بخیرسلام آقا رضا صبحتان بخیر خسته نباشید اگر لینک دانلودنسخه هک شده بازی mount and blade warband را برای ps4 اگر دارید لطفا ارسال کنید چون لینک دانلودی که سالم باشد و کار کند را پیدا نکرد
ممنون از لطفتان کلا حجم بازی ۸۵۴ مگابایت هست؟ من فکر کردم این لینک دانلود آپدیت بازی هستسلام روز بخیر
دوست گل من قبلا هم خدمت شما چندین بار عرض کردم لینک بازی اگر مستقیم نباشه یا گیر نیاد تنها راهش جستجو از سایت های غیر داخلی و مشروط بر فعال بودن اونها و لینکای موردنظرم هست به هر حال
من اینجا برات لینک بازیرو از مدیا فایر میزارم چون حجمشم کمه اگر دوست داشتی میتونی راحت دانلودش کنی
hako-darkmoon-mount.and.blade.warband.ps4
اپدیت 1.03 بازی:
hako-darkmoon-mount.and.blade.warband.update.v1.03.ps4
پسورد در صورت لزوم:
hako