سلام داداش خبری از red dead 1 نشد؟
برای ps4 نیومده هنوزBlasphemous 2 نیومده هکیش؟
سلام داداش خبری از red dead 1 نشد؟
آره دوست عزیز صددرصد ارزش خرید داره و در خیلی از جاها از این ورژن به عنوان ورژن طلایی نام برده شده بازی هایی که نام بردی و حتی خیلی جدیدتر از اینا هم میتونی بازی کنی و در کل اکثر بازی های جدید رو میتونی بازی کنی و لذت ببری در ضمن اگر هم دوست داشته باشی میتونی به ورژن های بالاتر که جیلبریک شدن هم آپدیت کنی من خودم از 5.05 به 6.72 آپدیت کردم و شما حتی به ورژن 9 هم میتونی ببری دستگاه رو .درود برهمگی . دوستان ورژن 5.05 , آیا ارزش خرید داره و همه بازیای جدید که کپی خور میشه رو اجرا میکنه یا خیر ؟
مثل گاد آف وار راگنارک و کال آف 2021 و غیره ///
خاموشی کدوم ورژن کمتره ؟آره دوست عزیز صددرصد ارزش خرید داره و در خیلی از جاها از این ورژن به عنوان ورژن طلایی نام برده شده بازی هایی که نام بردی و حتی خیلی جدیدتر از اینا هم میتونی بازی کنی و در کل اکثر بازی های جدید رو میتونی بازی کنی و لذت ببری در ضمن اگر هم دوست داشته باشی میتونی به ورژن های بالاتر که جیلبریک شدن هم آپدیت کنی من خودم از 5.05 به 6.72 آپدیت کردم و شما حتی به ورژن 9 هم میتونی ببری دستگاه رو .
5.05خاموشی کدوم ورژن کمتره ؟
قبلا همین ورژن 5 داشتم . وسط بازی خاموش روشن میشد البته بعضی بازیا ...5.05
گلد هن اخرین ورژن بریزید خاموشیش نزدیک به صفر هستقبلا همین ورژن 5 داشتم . وسط بازی خاموش روشن میشد البته بعضی بازیا ...
گلد هن برای ورزن 5 ؟گلد هن اخرین ورژن بریزید خاموشیش نزدیک به صفر هست
سلام وقت بخیر ی خسته نباشی ام خدمت دوست گل و عزیزمون اقا علیرضاظاهرا امکان تعویض بازیهای چن دیسک با emu جدید PS1 برای PS4 ردیف شده(البته پیامش رو حذف کرد حالا شاید بازم موردی داشته!)طبق گفته خودش تو ورژن 1.5.1 ک قراره منتشر بشه قول نداده این مشکل تغییر دیسک و ادامه بازی حل بشه اما تو ورژن بعد یعنی 1.6 ک بعدا گفته منتشر کنه امکان حل شدن این موضوع رو داده...
View attachment 307982
اما فقط به این دلیل کار می کند که ما قبل از تغییر دیسک بازی را ذخیره می کنیم ...
و کار نمیکنه اگر تغییر دیسک بدون سیو باشه
View attachment 307988