پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
درود به همگی
یکبار سوالم رو تو تایپیک جامع تر پرسیدم که به این تایپیک راهنماییم کردن پیشاپیش از بابت سوال تکراری معذرت میخوام
"بنده کنسولم جیلبریک ورژن ۹ هستش و از گولدهاست ۲.۲.۲ استفاده میکنم و خداروشکر راضیم
کنسول رو قبل‌تر واسه جیلبریک کردن و نصب بازی به بیرون سپردم، الان بنا بدلایلی تصمیم دارم خودم بازی های جدید رو کنسول بریزم، قبل از این چندباری تم رو کنسول ریخته بودم و با فرآیند نصب برنامه رو کنسول آشنام ولی الان که میخوام برم فایل نصبی بازی هارو از سایت معروف دانلود کنم چند مدل آی‌دی و ورژن مختلف (بجر ورژن نرم افزاری خود کنسول) نوشته که حقیقتا گیج شدم و انگار نوع هاستی که استفاده میکنم هم رو بازی های جدیدتر جوابگو نیست که در اون رابطه هیچی بلد نیستم :/
اگر که دوستی در این رابطه اطلاعات کافی داره ممنون میشم راهنماییم کنه
با تشکر از عوامل سایت"
دوستان گلد هاست با گلد هن فرق داره ؟
از کدوم قسمت متوجه بشیم چه ورژنی هست ؟
دوستمون amin200200 توضیح رو دادن و بله همیشه بهتره از اخرین ورژن گلدهن و هاست هایی استفاده بشه که این اپدیتهارو به موقع انجام میدن قابلیتهای گلدهن رو ورژن اخر یعنی GoldHENv2.4b14 زیاده از نشون دادن ایدی,ورژن بازیا گرفته تا چیت نشون دادن مقدار fps در بازیا امکان نصب بازیا و برگشتن تو منو اصلی کنسولو غیره....

ادرس هاست تقریبا کامل به جز فریمورهای 7 رو اینجا میزارم که همون در اصل کش ورژن هاست های لیفول برای فریمورهای 6,5و 9 هستش و میتونید چه از طریق pc با ماژول یا بصورت کش در یوزرگاید کنسولتون و همینطور از طریق معمول و تایپ همین ادرس با توجه به نوع فریمور کنسولتون تو مرورگر کشش کنید
به نظرم و همونطور که قبلا هم گفتم بهترین هاست فعلی برای جیلبریک کنسول رو هر مدل دستگاه یا فریموری که هستین البته از 5 تا 9 همین هاست لیفوله
بنابراین اگر از هر مدل هاست دیگه دوست داشتین و دیدن بهتر به دستگاهتون جوابگو هست نیاز به تغییر نیست و از همون استفاده کنید.

ادرس هاست :
YAEH | Yet Another Exploit Host!
Alireza.jpg
برای فریمور 6.72 همونطور که در عکس زیر میبینید گلدهن کاملا بروز شدس برای فریمورای دیگه هم طبیعتا باید همینطور باشه
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
Metal Gear Solid [2CD] [NEW FiX] PS1 for PS4
;Read notes under game link
Widescreen, Disable dithering and Have SOCOM Pistol (in start of game) cheats - added! Language: English

Yes, second disc finaly working!

Disc Swap still don't work! But Markus00095 found saves from 1st and 2nd disc and now we can use Apollo tool for inject saves and get acess for 2nd disc!

So you can load 2nd Disc save and load any mission or save with 1 Disc (end) - 2 Disc (Begin)!

لینک دانلود سیو بازی:
MGS Saves

در اخر بعد از دانلود سیو با استفاده از اخرین نسخه اپولو سیو رو به کنسول inject و برای ادامه دیسک 2 دریافت و استفاده کنید!

Metal Gear Solid 1.jpg
لینک دانلود بازی:
UP9000-SLUS00594_00-SCUS946400000000-A0100-V0103

آخرین ویرایش:
Metal Gear Solid [2CD] [NEW FiX] PS1 for PS4
;Read notes under game link
Widescreen, Disable dithering and Have SOCOM Pistol (in start of game) cheats - added! Language: English

Yes, second disc finaly working!

Disc Swap still don't work! But Markus00095 found saves from 1st and 2nd disc and now we can use Apollo tool for inject saves and get acess for 2nd disc!

So you can load 2nd Disc save and load any mission or save with 1 Disc (end) - 2 Disc (Begin)!

لینک دانلود سیو بازی:
MGS Saves

در اخر بعد از دانلود سیو با استفاده از اخرین نسخه اپولو سیو رو به کنسول inject و برای ادامه دیسک 2 دریافت و استفاده کنید!

View attachment 308505
لینک دانلود بازی:
UP9000-SLUS00594_00-SCUS946400000000-A0100-V0103
god of war ascension میشه ریخت رو ps5 یا ps4 ?

• Like
Reactions: rezagoli
god of war ascension میشه ریخت رو ps5 یا ps4 ?
اگر منظورت انجام این بازی رو کنسول هک شده س رو PS5 ک فعلا قضیه ش مشخصه برای PS4 هم پیشنهاد میشه از کنسول پرو نصب Linux,استفاده از سایت RPCS3 Compatibility List جهت اگاهی از ساپورت بازی و در اخر اجرا با امولاتور RPCS3

در غیر اینصورت
You can only play it through PSNow on ps4

آخرین ویرایش:
اگر منظورت انجام این بازی رو کنسول هک شده س رو PS5 ک فعلا قضیه ش مشخصه برای PS4 هم پیشنهاد میشه از کنسول پرو نصب Linux,استفاده از سایت RPCS3 Compatibility List جهت اگاهی از ساپورت بازی و در اخر اجرا با امولاتور RPCS3

در غیر اینصورت
You can only play it through PSNow on ps4
درست متوجه نشدم !!!
برای ps5 نمیشه .
برای ps4 میشه ولی باید حتما پرو و سیستم عاملش لینکوس باشه ؟
PSNow رو ps4 بصورت آنلاین ؟
یا pc و نصب شبیه ساز !

درسته ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
درست متوجه نشدم !!!
برای ps5 نمیشه .
برای ps4 میشه ولی باید حتما پرو و سیستم عاملش لینکوس باشه ؟
یا pc و نصب شبیه ساز !
درسته ؟
دوست عزیز عرض کردم شما اگرمیخوای رو کنسول هکی بازیرو اجرا کنی,,PS5 هنوز هکش کامل نشده بخواد لینکوس و امولاتور اجرا کنه برای PS4 رو کنسول فت و اسلیم با قابلیت کپیخور تا فریمور 9 هم میتونید راحت از طریق کش یک هاست با قابلیت پی لود لینوکسو اجرا کنید فقط بابت اجرای بهتر بازیها از طریق لینکوس و شبیه سازها ترجیحا از کنسول پرو استفاده بشه خیلی بهتره.

در مورد PC هم همینطوره شما قبلش ی لیست RPCS3 Compatibility List هست به اون سایت مراجعه کن در صورت ساپورت بازی میتونید از امولاتور و بازی مورد نظرتون استفاده کنید ضمن اینکه قدرت سیستم شما هم مهمه.

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر لینک اپدیت اساسین یونیتی cusa 00605کسی داره بذاره ممنون میشم
سلام و درود
آقا رضا خبرایی واسه Read Dead هستش ؟
سلام به هر دو عزیز
حقیقت امر لینکای غیر داخلی بازی assassin's creed unity رو اگر بخوای ک ظاهرا میدونید هست اما برای لینکای داخلی یا همون مستقیم ی زمان تاپ 2 دانلود(تو زمان بازیای کنسولای نسل هفت و PC عالی بود),سایتای دیگم بودن اما فعالیت رو بازیای PS4 بروز نداشتن دو تا سایت از قدیم بوده تا الان دانلودها پی 30 دی حالا مثلا دانلودها لینکای بازیرو به عناوین مختلف در جریانید بعضیارو اخطار میگیرن حذف میشن ی راهش مراجعه به همون لینکای بازیهای حذف شده پیام گذاشتنه تا میان لینکو براتون ارسال کنن این اکثرا جوابه نشد باید برین تلگرام پی 30 دی از اونجا بپرسی راهنمایی میکنن

راستش اون پستو گذاشتم جالب بود از این جهت که عربا دارن تو زیر نویس بازیا انگار ی جورایی جولون میدن زیاد وارد این قضیه نمیشم اما فک کنم بدم نیس چون از همین راه امکان فارسی ساز بازیام وجود داره تا الان که فعلا خبری نشده اما طبق گفته و اون پستی ک گذاشتم ظاهرا تا ماه اکتبر باید منتظر نسخه فیزیکی باشیم تا سایبر یا لطف کنن اوپسی و...بلکه ی کار انجام بدن حالا دیر یا زودترشم مشخص نیست.

آخرین ویرایش:
سلام به هر دو عزیز
حقیقت امر لینکای غیر داخلی بازی assassin's creed unity رو اگر بخوای ک ظاهرا میدونید هست اما برای لینکای داخلی یا همون مستقیم ی زمان تاپ 2 دانلود(تو زمان بازیای کنسولای نسل هفت و PC عالی بود),سایتای دیگم بودن اما فعالیت رو بازیای PS4 بروز نداشتن دو تا سایت از قدیم بوده تا الان دانلودها پی 30 دی حالا مثلا دانلودها لینکای بازیرو به عناوین مختلف در جریانید بعضیارو اخطار میگیرن حذف میشن ی راهش مراجعه به همون لینکای بازیهای حذف شده پیام گذاشتنه تا میان لینکو براتون ارسال کنن این اکثرا جوابه نشد باید برین تلگرام پی 30 دی از اونجا بپرسی راهنمایی میکنن

راستش اون پستو گذاشتم جالب بود از این جهت که عربا دارن تو زیر نویس بازیا انگار ی جورایی جولون میدن زیاد وارد این قضیه نمیشم اما فک کنم بدم نیس چون از همین راه امکان فارسی ساز بازیام وجود داره تا الان که فعلا خبری نشده اما طبق گفته و اون پستی ک گذاشتم ظاهرا تا ماه اکتبر باید منتظر نسخه فیزیکی باشیم تا سایبر یا لطف کنن اوپسی و...بلکه ی کار انجام بدن حالا دیر یا زودترشم مشخص نیست.
همون لینک سایت خارجی رو بی زحمت می‌فرستی سایتا داخلی همه حذفش کردن

• Like
همون لینک سایت خارجی رو بی زحمت می‌فرستی سایتا داخلی همه حذفش کردن

Assassins Creed Unity ps4.jpg
(CUSA00605 – EUR)DUPLEX & PRELUDE & hako

لینک دانلود(Game + Update 1.05):
Filecrypt

لینک دانلود DLC:
Filecrypt

Password : hako
سایت مربوطه: