درود به همگی
یکبار سوالم رو تو تایپیک جامع تر پرسیدم که به این تایپیک راهنماییم کردن پیشاپیش از بابت سوال تکراری معذرت میخوام
"بنده کنسولم جیلبریک ورژن ۹ هستش و از گولدهاست ۲.۲.۲ استفاده میکنم و خداروشکر راضیم
کنسول رو قبلتر واسه جیلبریک کردن و نصب بازی به بیرون سپردم، الان بنا بدلایلی تصمیم دارم خودم بازی های جدید رو کنسول بریزم، قبل از این چندباری تم رو کنسول ریخته بودم و با فرآیند نصب برنامه رو کنسول آشنام ولی الان که میخوام برم فایل نصبی بازی هارو از سایت معروف دانلود کنم چند مدل آیدی و ورژن مختلف (بجر ورژن نرم افزاری خود کنسول) نوشته که حقیقتا گیج شدم و انگار نوع هاستی که استفاده میکنم هم رو بازی های جدیدتر جوابگو نیست که در اون رابطه هیچی بلد نیستم :/
اگر که دوستی در این رابطه اطلاعات کافی داره ممنون میشم راهنماییم کنه
با تشکر از عوامل سایت"
دوستمون amin200200 توضیح رو دادن و بله همیشه بهتره از اخرین ورژن گلدهن و هاست هایی استفاده بشه که این اپدیتهارو به موقع انجام میدن قابلیتهای گلدهن رو ورژن اخر یعنی GoldHENv2.4b14 زیاده از نشون دادن ایدی,ورژن بازیا گرفته تا چیت نشون دادن مقدار fps در بازیا امکان نصب بازیا و برگشتن تو منو اصلی کنسولو غیره....دوستان گلد هاست با گلد هن فرق داره ؟
از کدوم قسمت متوجه بشیم چه ورژنی هست ؟
ادرس هاست تقریبا کامل به جز فریمورهای 7 رو اینجا میزارم که همون در اصل کش ورژن هاست های لیفول برای فریمورهای 6,5و 9 هستش و میتونید چه از طریق pc با ماژول یا بصورت کش در یوزرگاید کنسولتون و همینطور از طریق معمول و تایپ همین ادرس با توجه به نوع فریمور کنسولتون تو مرورگر کشش کنید
به نظرم و همونطور که قبلا هم گفتم بهترین هاست فعلی برای جیلبریک کنسول رو هر مدل دستگاه یا فریموری که هستین البته از 5 تا 9 همین هاست لیفوله
بنابراین اگر از هر مدل هاست دیگه دوست داشتین و دیدن بهتر به دستگاهتون جوابگو هست نیاز به تغییر نیست و از همون استفاده کنید.
ادرس هاست :
YAEH | Yet Another Exploit Host!
برای فریمور 6.72 همونطور که در عکس زیر میبینید گلدهن کاملا بروز شدس برای فریمورای دیگه هم طبیعتا باید همینطور باشه
آخرین ویرایش: