پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام وقت بخیر ی خسته نباشی ام خدمت دوست گل و عزیزمون اقا علیرضا
واسم عجیبه این مشکلو چرا نمیتونن حلش کنن اما بی صبرانه منتظرم چون اینا تبدیل و اجراشون در PS4 با کیفیت عالی هستش و خیلی دلم میخواد پارازیت ایو 1و2 رو اجرا کنم.
سلام و درود ب دوست گرامی
خب به هر حال تا الان خودتون هم وارد هستین و اینو میدونید ک PS4 هنوز و بعدشم احتیاج به زمان داره البته این emu و مشکل تغییر و ادامه دیسکم بالاخره حل میشه چرا که اینا بعدا میان و میتونن روش بیشتر کارو تمرکز کنن خصوصا برای اجرای شبیه سازها(اپدیتهای retroarch ک فعلا هنوز نیومده اینم قبلا بارها تو پستا بهش اشاره داشتم و بازم میگم همون ورژن قبلی ام بسیاری از کنسولای قدیمی و بازیاش رو ساپورت و با کیفیت خوبی اجرا میکنه)به هر حال اجرای بازیهای PS1 ,PS2 و غیره...در اینده نزدیک کاملا با کیفیت خوب و با پشتیبانی از بیشترین بازیها قابل اجرا خواهند بود هر چن الانم دارن تو تبدیل بازیهای PS1, PS2 حتی PSP هم خوب عمل میکنن اینم بارها گفتیم کنسول پرو هم اگر دوستان داشته باشن بعدا شرایط بهترم تو اجرای شبیه سازها براش فراهم میشه.

اینطور به نظر میرسه تو تست دو بازی final fantasy 7 or metal gear solid با emu جدید PS1 تعویض و ادامه دیسک بازی برای اجرا در PS4 میسر شده فقط طبق توضیحی که داده:
You must do save before swap second disc! (save with game, not emulator save!)
یعنی شما باید قبل از اعلان تعویض دیسک دوم توسط خود گیم تو بازی متال گیر1 سیو کنید نه از طریق امولاتور!

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
به روزرسانی emu جدیدPS1 به ورژن 1.5.1 برای تبدیل(توسط PC)و اجرای بازیها در PS4
نکات و موارد اضافه شده:
کمی از اسکریپت من در 1.5.1 ، که اضافه می کند استفاده از شبیه ساز رسمی PS1 رسمی سونی (Siphon Filter V3) باعث می شود سازگاری بهتری از عناوین PS1 ، اصلاح صدا ، اشکالات و موارد دیگرو...

من همچنین سرانجام موفق به اجرای بازی چند دیسک (تحت شرایط خاص) را اضافه کردم که اجازه می دهد عناوین PS1 حاوی چندین سی دی رو بازی کنم (مانند مثلاً Final Fantasy یا MGS1).

اما مراقب باشید !!!
یعنی شما باید فقط قبل از اعلان تعویض دیسک دوم توسط خود گیم بطور مثال در بازی متال گیر1 سیو کنید نه از طریق امولاتور!

لینک دانلود:
psx2ps4_v1.5.1

آخرین ویرایش:
به روزرسانی emu جدیدPS1 به ورژن 1.5.1 برای تبدیل(توسط PC)و اجرای بازیها در PS4
نکات و موارد اضافه شده:
کمی از اسکریپت من در 1.5.1 ، که اضافه می کند استفاده از شبیه ساز رسمی PS1 رسمی سونی (Siphon Filter V3) باعث می شود سازگاری بهتری از عناوین PS1 ، اصلاح صدا ، اشکالات و موارد دیگرو...

من همچنین سرانجام موفق به اجرای بازی چند دیسک (تحت شرایط خاص) را اضافه کردم که اجازه می دهد عناوین PS1 حاوی چندین سی دی رو بازی کنم (مانند مثلاً Final Fantasy یا MGS1).

اما مراقب باشید !!!
یعنی شما باید فقط قبل از اعلان تعویض دیسک دوم توسط خود گیم بطور مثال در بازی متال گیر1 سیو کنید نه از طریق امولاتور!

لینک دانلود:
psx2ps4_v1.5.1
فقط بازیسنتر و تاپیک اقا علیرضا گلی دمت گرم:punk:
اینطور متوجه شدم میگه درستش کرده اما گفتم باز بپرسم,داداش خودت تستش کردی!؟

فقط بازیسنتر و تاپیک اقا علیرضا گلی دمت گرم:punk:
اینطور متوجه شدم میگه درستش کرده اما گفتم باز بپرسم,داداش خودت تستش کردی!؟
از لطف شماس:Rose:
نه متاسفانه هنوز خودم تستش نکردم در توضیحات همونجور که پستشو گذاشتم گفته موفق به اجرای بازیهای چن دیسک و ادامه اونها با شرایط خاص شده ک اینم با فونت رنگی مشخص کردم شرایط و نحوه کارش به چه صورته حالا باز باید تست کنید اگر نتیجه بخش بود دوست داشتین همینجا بگین.

آخرین ویرایش:
تایید دیسک دوم و ادامه بازی در MGS 1
View attachment 308183
عالی,جای تشکر از شما بابت بروز بودن اخبار
منتظر باشیم تا تبدیل جدیدو انجام بدن یا با همون نسخه قبل گذاشته بودن کار میکنه اگر نه خودمون با لینک برنامه جدید گذاشتین iso بازیرو تبدیل کنیم!؟

عالی,جای تشکر از شما بابت بروز بودن اخبار
منتظر باشیم تا تبدیل جدیدو انجام بدن یا با همون نسخه قبل گذاشته بودن کار میکنه اگر نه خودمون با لینک برنامه جدید گذاشتین iso بازیرو تبدیل کنیم!؟
خواهش میکنم عزیز
به نظرم اگر عجله ندارین صبر کنید بازیرو با امکانات بهتر ک گفته بزودی و بدون مشکل میزارن راحت دانلود کنید اگرم دلتون میخواد میتونید iso بازیرو با برنامه ورژن 1.5.1 خودتون تبدیل و تست کنید.

از لطف شماس:Rose:
نه متاسفانه هنوز خودم تستش نکردم در توضیحات همونجور که پستشو گذاشتم گفته موفق به اجرای بازیهای چن دیسک و ادامه اونها با شرایط خاص شده ک اینم با فونت رنگی مشخص کردم شرایط و نحوه کارش به چه صورته حالا باز باید تست کنید اگر نتیجه بخش بود دوست داشتین همینجا بگین.
خیلی ممنون اقا علیرضا
پارازیت ایو 1&2 رو باهاش تبدیل کردم بدون مشکل با کیفیت نصبو اجرا شد ولی تا دیسک دوم باید بازی کنم تا ببینم چی میشه الان اومدم متال گیرو دیدم اکی کردن خیالم راحت شد🙏

خیلی ممنون اقا علیرضا
پارازیت ایو 1&2 رو باهاش تبدیل کردم بدون مشکل با کیفیت نصبو اجرا شد ولی تا دیسک دوم باید بازی کنم تا ببینم چی میشه الان اومدم متال گیرو دیدم اکی کردن خیالم راحت شد🙏
خواهش میکنم فقط دقت کن همونطور ک تو پستای قبل گفته شد اجرای بازیهای چن دیسک و ادامه اونها با شرایط خاص انجام پذیره و توضیح کاملشو میزارم:
MGS1. تست دیسک دوم
خب ، طرف بد مطلب - مبادله دیسک(disk Swap)هنوز کار نمی کند!
قسمت خوب و از روش markus ک اخیرا پیدا شده از طریق سیو بازی دیسک 1 و 2 اکنون می توانیم با استفاده از Apollo Tool برای ذخیره تزریق استفاده کنیم و برای دیسک 2 دریافت کنیم!

ویدیو تست بازی متال گیر 1 و روش اجرای صحیح دیسک دوم

با تشکر از Markus برای یافتن خوب!
حال ما می توانیم با Duckstation EMU تست کنیم و شاید برخی از اصلاحات برای PSX EMU در PS4! احتمالاً سایر بازی های چند دیسک قادر به بوت شدن خواهند بود! فقط قبل از PS4 به Saves Find یا بازی در Duckstation نیاز دارید

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم فقط دقت کن همونطور ک تو پستای قبل گفته شد اجرای بازیهای چن دیسک و ادامه اونها با شرایط خاص انجام پذیره و توضیح کاملشو میزارم:
MGS1. تست دیسک دوم
خب ، طرف بد مطلب - مبادله دیسک(disk Swap)هنوز کار نمی کند!
قسمت خوب و از روش markus ک اخیرا پیدا شده از طریق سیو بازی دیسک 1 و 2 اکنون می توانیم با استفاده از Apollo Tool برای ذخیره تزریق استفاده کنیم و برای دیسک 2 دریافت کنیم!

ویدیو تست بازی متال گیر 1 و روش اجرای صحیح دیسک دوم

با تشکر از Markus برای یافتن خوب!
حال ما می توانیم با Duckstation EMU تست کنیم و شاید برخی از اصلاحات برای PSX EMU در PS4! احتمالاً سایر بازی های چند دیسک قادر به بوت شدن خواهند بود! فقط قبل از PS4 به Saves Find یا بازی در Duckstation نیاز دارید

View attachment 308191
اقا علیرضا یعنی با شبیه ساز pc از سیوای بازی باید سیو دیسک بعدو منتقل کرد به Ps4 بعد با اپولو منتقل کنیم تا لود بشه!!؟

• Like
Reactions: rezagoli
اقا علیرضا یعنی با شبیه ساز pc از سیوای بازی باید سیو دیسک بعدو منتقل کرد به Ps4 بعد با اپولو منتقل کنیم تا لود بشه!!؟
وقتی میگه(disk Swap)هنوز کار نمی کند! یعنی استفاده از ترفند و همون دور زدن به قول خودش(اجرای بازیهای چن دیسک و ادامه اونها با شرایط خاص انجام پذیره)ی چیزی تو همین تعاریفه ک گفتی منتهای مراتب من خودم هنوز وقت نکردم بصورت دقیق تست کنم شما ی مقدار صبر کن ایشال اموزش و موارد مورد نیازو در صورت لزوم اینا میان حتما کامل میکنن و در اسرع وقت اینجا میزارم به هر حال این دیر یا زود مشکلش حل میشه بعید بدونم اینقدر بعدها گیر کنن و بخواد موضوع غیر قابل حلی باشه.

آخرین ویرایش:
وقتی میگه(disk Swap)هنوز کار نمی کند! یعنی استفاده از ترفند و همون دور زدن به قول خودش(اجرای بازیهای چن دیسک و ادامه اونها با شرایط خاص انجام پذیره)ی چیزی تو همین تعاریفه ک گفتی منتهای مراتب من خودم هنوز وقت نکردم بصورت دقیق تست کنم شما ی مقدار صبر کن ایشال اموزش و موارد مورد نیازو در صورت لزوم اینا میان حتما کامل میکنن و در اسرع وقت اینجا میزارم به هر حال این دیر یا زود مشکلش حل میشه بعید بدونم اینقدر بعدها گیر کنن و بخواد موضوع غیر قابل حلی باشه.
اقا دم شما گرم
با این حساب پارازیت 1&2 رو تبدیل و نصب کرده بودم کیفیتم عالی بود,ادامه ندم بهتره...درست میگی شما بعدها درستش میکنن اما عجیبه وقتی در حال حاضر با روش مناسب راه نداره بازم چه اصراری دارن میان اطلاع رسانی میکنن!

• Like
Reactions: rezagoli
اقا دم شما گرم
با این حساب پارازیت 1&2 رو تبدیل و نصب کرده بودم کیفیتم عالی بود,ادامه ندم بهتره...درست میگی شما بعدها درستش میکنن اما عجیبه وقتی در حال حاضر با روش مناسب راه نداره بازم چه اصراری دارن میان اطلاع رسانی میکنن!
شاید اینطور به خاطر جلب نظر و منافع شخصی باشه,اینو تو پستای قبلم بهش اشاره داشتم و به نظر مشکل بیشتر برای بازیهایی هستن که بعد از پایان دیسک اول اعلان و همون صفحه نمایش دیسک دوم ظاهر میشه بنابراین چون disk Swap جهت تعویض دیسک رو امولاتور نیست یا به درستی کار نمیکنه چون اوایل مبدلشو رو PC اجرا و چن بازیه تک دیسک و چن دیسکو باهاش تبدیل و رو PS4 اجرا کردم تا اونجایی که یادم هست اجرای بازیهای چن دیسک گزینه change disk داشت نه disk Swap,بنابراین دیگه نمیتونین ادامه بدین البته بازم دقیق نمیدونم چون بازی پارازیت ایو رو تا انتهای دیسک اول بازی نکردم و ریسکه به نظرم زمانت رو هدر نده(این ترفندم داره میگه هنوز به درستی مشخص نیست تا ببینیم چی میشه اجرای بازیهای قدیم باکیفیت بالا خب واسه خیلیا ارزشمنده اما به نظرم اگر کسی بخواد به خاطر اجرای بازی PS1 رو PS4 مراحل اضافه و زمانبر بره ارزش نداره)صبر کن اینا وقتیکه خودشون به نتیجه برسه بازیارو به درستی تبدیل در صورت تست و سلامت لینک میزارن اونموقع با خیال راحت دانلود کن.

آخرین ویرایش:
درود به همگی
یکبار سوالم رو تو تایپیک جامع تر پرسیدم که به این تایپیک راهنماییم کردن پیشاپیش از بابت سوال تکراری معذرت میخوام
"بنده کنسولم جیلبریک ورژن ۹ هستش و از گولدهاست ۲.۲.۲ استفاده میکنم و خداروشکر راضیم
کنسول رو قبل‌تر واسه جیلبریک کردن و نصب بازی به بیرون سپردم، الان بنا بدلایلی تصمیم دارم خودم بازی های جدید رو کنسول بریزم، قبل از این چندباری تم رو کنسول ریخته بودم و با فرآیند نصب برنامه رو کنسول آشنام ولی الان که میخوام برم فایل نصبی بازی هارو از سایت معروف دانلود کنم چند مدل آی‌دی و ورژن مختلف (بجر ورژن نرم افزاری خود کنسول) نوشته که حقیقتا گیج شدم و انگار نوع هاستی که استفاده میکنم هم رو بازی های جدیدتر جوابگو نیست که در اون رابطه هیچی بلد نیستم :/
اگر که دوستی در این رابطه اطلاعات کافی داره ممنون میشم راهنماییم کنه
با تشکر از عوامل سایت"

درود به همگی
یکبار سوالم رو تو تایپیک جامع تر پرسیدم که به این تایپیک راهنماییم کردن پیشاپیش از بابت سوال تکراری معذرت میخوام
"بنده کنسولم جیلبریک ورژن ۹ هستش و از گولدهاست ۲.۲.۲ استفاده میکنم و خداروشکر راضیم
کنسول رو قبل‌تر واسه جیلبریک کردن و نصب بازی به بیرون سپردم، الان بنا بدلایلی تصمیم دارم خودم بازی های جدید رو کنسول بریزم، قبل از این چندباری تم رو کنسول ریخته بودم و با فرآیند نصب برنامه رو کنسول آشنام ولی الان که میخوام برم فایل نصبی بازی هارو از سایت معروف دانلود کنم چند مدل آی‌دی و ورژن مختلف (بجر ورژن نرم افزاری خود کنسول) نوشته که حقیقتا گیج شدم و انگار نوع هاستی که استفاده میکنم هم رو بازی های جدیدتر جوابگو نیست که در اون رابطه هیچی بلد نیستم :/
اگر که دوستی در این رابطه اطلاعات کافی داره ممنون میشم راهنماییم کنه
با تشکر از عوامل سایت"
دوست عزیز شما که کنسولتون جیلبریک شده هست و تنها کاری که بایستی انجام بدید اینه که یه هاست بروز رو روی کنسولتون کش کنید و تمام . هاست های بروز معمولا آخرین ورژن گلدهن رو دارند و تمام بازی های جدید رو میتونید اجرا کنید .
در ضمن آقا رضای عزیز آدرس هاست ها رو توی همین تایپیک قرار داده که میتونید استفاده کنید . در خصوص ID بازی ها جهت دانلود هم که چیز پیچیده ای نداره و نیاز نیست نگران باشی و مثل همون تم بازی ها هم نصب میشند فقط این که باید واسه دانلود آپدیت و در صورت نیاز بکپورت بازی مورد نظرت به ID دقت کنی که بیس خود بازی و آپدیت بازی یکی باشه و همین طور واسه دانلود زیرنویس فارسی بازی نیز باید به این مورد دقت کنی که ID بازی با ID مورد نظر سازنده زیرنویس بازی یکی باشه . ( یعنی اول چک کن ببین سازننده زیرنویس گفته که زیرنویس با کدوم ID سازگاره و شما همون ID رو دانلود کنید. )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or