خواهش میکنمدمت گرم
GoldHEN Cheats PS4 PKG
لینک دانلود:
Release GoldHEN Cheats PS4 PKG "json & mc4" · chronoss09/GoldHen-Cheats-PKG
خواهش میکنمدمت گرم
میگم این نسخه هاش ریمستر یا ریمیک شدن چون فقط نوشته Red Dead Redemption!!؟
تا اونجا که میدونم ریمستر یا ریمیک نیستن اما احتمال خیلی زیاد و بطور معقولش باید از لحاظ کیفیت از نسل قبل که واسه PS3 بودو اصلا هم فقط این بازیو با نسخه zombieشو چن تای دیگم نرسیدم چون PS4 گرفتمو اصلا دیگه وقتم نشدو تا الان اتفاقا بهترم میشه واسه امثال من بیادو رو PS4 با کیفیت بهترم دربیادو تجربه ش کنیم.
مابقی بازیام همینطوری میزدن رو PS4 این سرسخت همچنان بیدارView attachment 303670
View attachment 303671
View attachment 303672
View attachment 303673
طبق پیامی که گذاشته داره توضیح میده و اشاره به این داره ک پورت بازی توسط Rockstar انجام نشده و محول شده به استودیوهای دیگر بازیساز
View attachment 303674
Red Dead Redemption is coming to PS4 and Nintendo Switch on August 17
Trailer:
نمیخوام رو ساز مخالف باشم خب من از خدامه به عنوان کاربر همیشه PS4 رو دور باشه هی باکس نخریم دورمون جم کنیم .بله درسته اوضاع عجیبیه نه فقط اینجا جاهای دیگم همینه البته ما نسبتا متفاوتریم همیشه!!مابقی بازیام همینطوری میزدن رو PS4 این سرسخت همچنان بیدار
بخوام نظرمو شخصی بگم اصلا اوضاع درامه واس چی اینو میگم چون الان خو نمیخوام حسودی کنم قطعا 5 هک بشه با اون چیزی که دیدم اونور قابلیت 60fps بعد ول نمیشه اینا بازم کلی برنامه میزنن با قابلیتای دیگه شاید خود 5م بشه واسه خودش ارزوی خرید همین الانم شاید کساییکه کنسول ندارن اولویتشون همین باش ولی به نظرم اگه طبق همون پستی بود گذاشتی عمرش حالا تا 5 یا 6 سال دیگه باشه در مقابل عمری که داره 4 میکنه فعلا هیچه به قول شما قضاوت نمیکنم ولی اگه اینطوری باشه و بازیای نابم تو همین مدت نیاد واسش دیگه عقب میوفته.
بازم دمت گرم یدونه باشی داش رضا
سلام و احترامبا درود
آقا رضا من هم کاملا با شما موافقم و ای کاش به قول دوستمون مکس پین 3 و GTA IV رو هم پورت میکردن و کالکشن PS4 رو کامل میکردن .
cyber:اینطور به نظر میرسه سایبر هنوز بر روی انجام کار emus هست و باید ببینیم ایا نسخه جدیدی منتشر خواهد شد و با تغییرات مشکلات قبل مرتفع میشه یا خیر!
خصوصا برای شبیه ساز PS1 و یکی از این مشکلات انجام بازی های دو یا چن دیسک بود که با شروع دیسک بعد با emu که برای PS1 منتشر شد امکان ادامه دیسک 2 نبود بازیهایی از قبیل MGS1 نمونه ش بود ک کاربران این مشکل رو گزارش داده بودن.
View attachment 304275
View attachment 304276
علیرضا جان سلام,وقتت به خیرcyber:
emu psp syphon filter dark mirror for PS4
View attachment 304395
در پایان اینطور به نظر میرسه که مشکل بازیهای چن دیسک emu ps1 حل شده باشه!
View attachment 304362
View attachment 304363
View attachment 304394
سلام عزیزعلیرضا جان سلام,وقتت به خیر
اینطور از توضیحات متوجه شدم امولاتورهای psp , ps1 نسخه جدید از cyber کار شده ایا نرم افزار جدید این امولاتورها برای pc منتشر شده یه سوال دیگه برای اون swap disk و مشکل ادامه بازیهای چندین دیسک کامل برطرف کرده!؟