پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
میگم این نسخه هاش ریمستر یا ریمیک شدن چون فقط نوشته Red Dead Redemption!!؟

تا اونجا که میدونم ریمستر یا ریمیک نیستن اما احتمال خیلی زیاد و بطور معقولش باید از لحاظ کیفیت از نسل قبل که واسه PS3 بودو اصلا هم فقط این بازیو با نسخه zombieشو چن تای دیگم نرسیدم چون PS4 گرفتمو اصلا دیگه وقتم نشدو تا الان اتفاقا بهترم میشه واسه امثال من بیادو رو PS4 با کیفیت بهترم دربیادو تجربه ش کنیم.
Alireza.png
Alireza.png
Alireza.png
Alireza.png
طبق پیامی که گذاشته داره توضیح میده و اشاره به این داره ک پورت بازی توسط Rockstar انجام نشده و محول شده به استودیوهای دیگر بازیساز
Alireza.jpg

Red Dead Redemption is coming to PS4 and Nintendo Switch on August 17
Trailer:

آخرین ویرایش:
View attachment 303670
View attachment 303671
View attachment 303672
View attachment 303673
طبق پیامی که گذاشته داره توضیح میده و اشاره به این داره ک پورت بازی توسط Rockstar انجام نشده و محول شده به استودیوهای دیگر بازیساز
View attachment 303674

Red Dead Redemption is coming to PS4 and Nintendo Switch on August 17
Trailer:
مابقی بازیام همینطوری میزدن رو PS4 این سرسخت همچنان بیدار:D
بخوام نظرمو شخصی بگم اصلا اوضاع درامه واس چی اینو میگم چون الان خو نمیخوام حسودی کنم قطعا 5 هک بشه با اون چیزی که دیدم اونور قابلیت 60fps بعد ول نمیشه اینا بازم کلی برنامه میزنن با قابلیتای دیگه شاید خود 5م بشه واسه خودش ارزوی خرید همین الانم شاید کساییکه کنسول ندارن اولویتشون همین باش ولی به نظرم اگه طبق همون پستی بود گذاشتی عمرش حالا تا 5 یا 6 سال دیگه باشه در مقابل عمری که داره 4 میکنه فعلا هیچه به قول شما قضاوت نمیکنم ولی اگه اینطوری باشه و بازیای نابم تو همین مدت نیاد واسش دیگه عقب میوفته.

بازم دمت گرم یدونه باشی داش رضا

• Like
Reactions: TinTEn and rezagoli
مابقی بازیام همینطوری میزدن رو PS4 این سرسخت همچنان بیدار:D
بخوام نظرمو شخصی بگم اصلا اوضاع درامه واس چی اینو میگم چون الان خو نمیخوام حسودی کنم قطعا 5 هک بشه با اون چیزی که دیدم اونور قابلیت 60fps بعد ول نمیشه اینا بازم کلی برنامه میزنن با قابلیتای دیگه شاید خود 5م بشه واسه خودش ارزوی خرید همین الانم شاید کساییکه کنسول ندارن اولویتشون همین باش ولی به نظرم اگه طبق همون پستی بود گذاشتی عمرش حالا تا 5 یا 6 سال دیگه باشه در مقابل عمری که داره 4 میکنه فعلا هیچه به قول شما قضاوت نمیکنم ولی اگه اینطوری باشه و بازیای نابم تو همین مدت نیاد واسش دیگه عقب میوفته.

بازم دمت گرم یدونه باشی داش رضا
نمیخوام رو ساز مخالف باشم خب من از خدامه به عنوان کاربر همیشه PS4 رو دور باشه هی باکس نخریم دورمون جم کنیم :).بله درسته اوضاع عجیبیه نه فقط اینجا جاهای دیگم همینه البته ما نسبتا متفاوتریم همیشه!!
اما خود PS4 یا هر دستگاه دیگه ی ظرفیتیو رو داره دیگه به ی جا میرسه بازیساز میگه نمیتونم جواب نمیده اونموقع طبیعتا کاری از دست هیچ کس برنمیاد منتها دفعه قبلم گفتم خود معرفی و سرنوشتی که داره PS5 تجربه میکنه یا تجربه میکنن کاربراش رو دور بدشانسی ام افتاد از کرونا گرفته تا رکود اقتصادیو مشکلات دیگه به قول خودت اوضاع به خاطر همین درام شده البته بازم معلوم نیستو اره دیگه جمله همیشگی قضاوت نکن دوست من,هنوزم فردا ی روز دیگس خصوصا برای ی همچنین ابزاری.:Rose:

آخرین ویرایش:
با درود
آقا رضا من هم کاملا با شما موافقم و ای کاش به قول دوستمون مکس پین 3 و GTA IV رو هم پورت میکردن و کالکشن PS4 رو کامل میکردن .
سلام و احترام
شما لطف داری
خب بله خصوصا Max Payne 3 بازیای خوب البته زیادن و با توجه به نظرو سلیقه م یکسریاشون تموم نشدنی هستن چرا که ی مدت زمانی بگذره اگر بطور مثال بازم بیای حالا بصورت ناخوداگاهم اجراشون کنی بااازم درگیر میشیو دلت میخواد بشینی ادامه ش بدی,Max Payne 3 و GTA IV هم یکی از همین بازیاس.
البته در رابطه با Red Dead Redemption چون طبق خبراش تا انتشارشم زمان زیادی نمونده(احتمال زیادم سایبر اینو سریع بکپورت میزنه) اینکه واسه PC گفتن نمیاد تعجب کردم نمیدونم شایدم نظرشون بعدا عوض شه اما انتشارش رو PC با اقدام فارسی سازم(بصورت عالی تر)لحاظ میشد و طبیعتا برای کنسولم میومد و از این جهت برا خیلیا لذت بخش ترم میشد

آخرین ویرایش:
اینطور به نظر میرسه سایبر هنوز بر روی انجام کار emus هست و باید ببینیم ایا نسخه جدیدی منتشر خواهد شد و با تغییرات مشکلات قبل مرتفع میشه یا خیر!
خصوصا برای شبیه ساز PS1 و یکی از این مشکلات انجام بازی های دو یا چن دیسک بود که با شروع دیسک بعد با emu که برای PS1 منتشر شد امکان ادامه دیسک 2 نبود بازیهایی از قبیل MGS1 نمونه ش بود ک کاربران این مشکل رو گزارش داده بودن.

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
اینطور به نظر میرسه سایبر هنوز بر روی انجام کار emus هست و باید ببینیم ایا نسخه جدیدی منتشر خواهد شد و با تغییرات مشکلات قبل مرتفع میشه یا خیر!
خصوصا برای شبیه ساز PS1 و یکی از این مشکلات انجام بازی های دو یا چن دیسک بود که با شروع دیسک بعد با emu که برای PS1 منتشر شد امکان ادامه دیسک 2 نبود بازیهایی از قبیل MGS1 نمونه ش بود ک کاربران این مشکل رو گزارش داده بودن.

View attachment 304275
View attachment 304276
cyber:
emu psp syphon filter dark mirror for PS4

Alireza.jpg

در پایان اینطور به نظر میرسه که مشکل بازیهای چن دیسک emu ps1 حل شده باشه!
Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

cyber:
emu psp syphon filter dark mirror for PS4

View attachment 304395

در پایان اینطور به نظر میرسه که مشکل بازیهای چن دیسک emu ps1 حل شده باشه!
View attachment 304362
View attachment 304363
View attachment 304394
علیرضا جان سلام,وقتت به خیر
اینطور از توضیحات متوجه شدم امولاتورهای psp , ps1 نسخه جدید از cyber کار شده ایا نرم افزار جدید این امولاتورها برای pc منتشر شده یه سوال دیگه برای اون swap disk و مشکل ادامه بازیهای چندین دیسک کامل برطرف کرده!؟

علیرضا جان سلام,وقتت به خیر
اینطور از توضیحات متوجه شدم امولاتورهای psp , ps1 نسخه جدید از cyber کار شده ایا نرم افزار جدید این امولاتورها برای pc منتشر شده یه سوال دیگه برای اون swap disk و مشکل ادامه بازیهای چندین دیسک کامل برطرف کرده!؟
سلام عزیز
نه هنوز نرم افزاری رو منتشر نکردن و فعلا دارن تست و کار میکنن باهاش,بازیemu psp syphon filter dark mirror for PS4 منتشر شد ک اینو پستشو گذاشتم اما برای ps1 نسخه جدیدی از تبدیل بازی MGS1 با استفاده از همین emu جدید گذاشته شده اما بازم با تردید تغییر و ادامه دیسک 2 همراهه و درخواست تست دادن به نظر متاسفانه مشکلش حل نشده باید بازم منتظر موند ببینیم کسی از دولوپرها موفق به حل این قضیه میشه!!

about Syphon Filter 3 (New PSX emu)!
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
Screens from The 3rd Birthday (PSP) on PS4!
به شخصه و به نظرم هر بار یاد قدیمو PSP با بازیهای خوبش میوفتم این بازی رو یکی از فراموش نشدنیاش میدونم و تجربه ش هر بارم تکرار بشه بازم دوست داشتنیه حیفه واقعا بعضی بازیا از قدیم اگه بیشتر توجه و زمان بزارن لازمه ی نسخه بازسازی شده ازشون بزنن بلکه با استقبال عالی ترم همراه بشه...حالا باید کمی صبر کنیم ببینیم به لطف emu psp جدید احتمال زیاد ی خروجی بدون عیب برای PS4 ازش دربیاد..
Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
The Walking Dead: Destinies به تازگی اعلام شده است ، یک بازی رسمی بر اساس سری محبوب AMC که به شما امکان می دهد صحنه های نمادین را دوباره زنده و بازنویسی کنید.

تریلر فوق به PS5 و PS4 "به زودی" ، ایده اصلی این عنوان را به ما می دهد. به نظر می رسد که این بازی تا حد زیادی انتخاب محور خواهد بود و در نتیجه نتایج کاملاً متفاوتی از صحنه ها و دعواهای خاص نمایش داده می شود. برخی از برش های سریع از آنچه به نظر می رسد مانند اقدامات مخفیانه شخص ثالث نیز وجود دارد ، هرچند دشوار است که تشخیص دهید که نقش شما چقدر فعال است. اگر ما صادق باشیم ، گیم پلی و انیمیشن ها در اینجا بسیار خشن به نظر می رسند با این حال ، این یک ایده جالب است که طرفداران Walking Dead کنجکاو خواهند بود که امتحان کنند.(ولی از حق نگذریم با این تریلری که ازش دیدم ی جورایی ناجور به نظر میرسه انگار کاراکتراش....:) )

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
برای این بازی و انتظار تا انتشارش تو این چن روز به قدری بود که انگار بار اولشه یا بطور مثال برای جیلبریک ی فریمور کنسول انتظار میره تا این حد خواهان و طرفدار داشتن برای یک بازی در نوع خودش بسیار جالب و بی نظیره
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or