Aliiiiiiiii
کاربر سایت
نه خیر دیتا بازی رو از رو هارد خودشون میریزن اکانت بازیرو روکنسول هوم میکنن و بعد کنسول رو افلاین مود میذارن، باید همیشه افلاین باشید به محض اینکه انلاین شی اکانته میپره و دیگه بازیا اجرا نخواد شدسلام دوستان . بعد از مدت ها یدونه xbox one گرفتم .
یک هارد اکسترنال 2 ترا داره با کلی بازی افلاین .
میخواستم بدونم این بازی ها چجوری میریزن رو دستگاه فروشندگان ؟ سخت افزار خاصی دارند ؟
شما افلاین بازی کن اچیومنت هارو بهت میده وقتی انلاین بشی همشو ثبت میکنهعزیزان یه سوالی دارم راجع به آچیومنت بازی ها. اینکه توی XBOX One هم مثل PS4 باید آنلاین باشی تا آچیومنت برات باز بشه؟ (باز شدن تروفی ها مستلزم کانکت بودن به PSN هست. حتی اگه مراحل رو بری، بعدش هم سینک نمیشه)
خودمون نمیتونیم این کارو انجام بدیم ؟ مثل PS4?نه خیر دیتا بازی رو از رو هارد خودشون میریزن اکانت بازیرو روکنسول هوم میکنن و بعد کنسول رو افلاین مود میذارن، باید همیشه افلاین باشید به محض اینکه انلاین شی اکانته میپره و دیگه بازیا اجرا نخواد شد
سلام دوستان. نمیدونم چرا نمیتونم تاپیک بزنم.
من توی منوی اکس باکس وانم دیدم که زده بود سرویس Game Pass برای یک ماه 1 دلار.
من هم یه گیفت کارت 5 دلاری خریدم.
و ریدیمش کردم اما الان باز هم میگه بقیشو چطوز میخوای پرداخت کنی...
چرا برای ماه اول یک دلار رو کم نمی کنه؟
الان باید چیکار کنم. میشه راهنمایی کنین؟
الان من چجوری میتونم فعال کنم؟ گیم پس 1 دلاری فقط یک روز وقت داره.با گیفت نمیشه گلد و گیم پس خرید باید کارت اعتباری معتبر+ادرس معتبر داشته باشی
از سایت با فیلتر شکن redeem کن یا با اپلیکیشن اکس باکسدوستان من gears of war 4 ultimate edition رو دارم که توش 4 تا کد برای Geow 1 2 3 و Judgment هست . همرو زدم و بازیها رو دانلود کردم فقط gears of war 3 رو ارور میده وقتی کدش رو میزنم قبول نمیکنه . میگه برو تو ستینگ و زبان رو عوض کن . من همرو english united states از اول گذاشتم . با این حال وقتی زبان , رجین و ... رو عوض میکنم بازم نمیشه .
از طریق سایت هم کد رو زدم ولی نمیشه .
مشکل چیه ؟
خب خیلی هم عالی . ممنونمتا وقتی گلد داری میتونی دانلود و بازی کنی