LMFAO 0oo0
کاربر سایت
خیر، فقط با خود کنسول.دوستان راهی هست که بشه آپدیت بازی هارو با پیسی گرفت و انتقال داد به کنسول؟
رو پروفایل ست شدستببخشيد سوالي داشتم درمورد خريد كه به اين بحث مرتبط هست
ميخاستم يه ايكس باكس وان بخرم دست دوم فروشنده ميگه بازي هاي gta ac unity fifa 15 call of duty adwance warface روي دستگاه نصبه حالا ميخاستم ببينم اگه اين دستگاه رو بخرم امكان پاك شدن بازي ها هست در ضمن ميخاستم اكانت لايو خودم رو وارد دستگاه كنم بازي هاش نميپره؟ ممنون
مهندس اموزشت بزار بقیه هم استفاده کنناگر تمایل به خرید دارید بخرید اما من با اطلاعاتی که از رشتم دارم خودم یدونه ساختم که ۱۰تومان برام هزینه برداشت و راحت باطریهام و شارژ میکنم تازه باطری قلمی کوچیک هم میتونم باهاش شارژ کنم حالا اگه مقداری تامل کنید آموزش و قرار میدم
http://forum.bazicenter.com/thread95513/مهندس اموزشت بزار بقیه هم استفاده کنن
شما باید از ماهواره استفاده کنید و تو ماهواره شبکههای جمهوری اسلامی و بیایرد و میتونید بقیه کانالهای خارجی و پاک کنیدو ماهواره رو به ایکسباکس وصل کنیددوستان یه سوال
من چه جوری میتونم تلویزیون ایران رو به ایکس باکس وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماهواره نمیخوام.
تلویزیون ایران رو .
آره داداش میشه من خودم تست کردم. خروجی hdmi دیجیتال رو وصل کن ورودی x1 و بعد برو تو قسمت Tv>>>تمام!مرسی برای جوابت.
دستگاه دیجیتال میتونم وصل کنم بهش ؟ ( همونی که شبکه اچ دی و شبکه ورزش و ... داره)
اونوقت میشه با اکس باکس کانالها رو عوض کرد؟آره داداش میشه من خودم تست کردم. خروجی hdmi دیجیتال رو وصل کن ورودی x1 و بعد برو تو قسمت Tv>>>تمام!
خوبیش اینجاست که با یه دکمه میتونی بین بازی و TV سوییچ کنی در لحظه و نیاز به عوض کردن سورس تلویزیون نداری .خب چه کاریه گیرنده دیجیتال رو مستقیم وصل کنید به TV کنسول هم جدا !
فک نکنم همچین چیزی داشته باشه. حالا شاید دوستان روشی چیزی بلد باشندوستان xo دانلود منیجر داره؟
یعنی من یه بازی میخوام دانلود کنم بهش بگم که از ساعت 2 شروع کنه و ساعت 8 دانلود رو متوقف کنه . مثل برنامه دانلود منیجر idm