سلام دوست عزیز از dns استفاده کنیدسلام دوستان من چند وقت به اکانتم نمیتونم وصل بشم این پیقام رو میده you appear to be in a region where this service is not available
باید چکار کنم کسی میدونه کمک کنه لطفا ؟!!
منم این مشکل رو دارمعزیزان همراه اول دانلود نمیکنه از استور چه با dns چه بی dns شبی 4 گیگ نهایت دانلود کنه کسی dns جدیدی گیر نیاورده چون با سایت های دیگه سرعتش پایین نیست
متأسفانه کسی نیست راهنمایی کنه قبلاً افراد حرفه ای زیادی فعال بودن تو بازیسنتر حیف... یادش بخیرمنم این مشکل رو دارم
درود اگه نتتون از نظر سرعت اوکیه فقط با فیلترشکن میتوین راحت دانلود کنین!متأسفانه کسی نیست راهنمایی کنه قبلاً افراد حرفه ای زیادی فعال بودن تو بازیسنتر حیف... یادش بخیر
همه اینا رو امتحان کردم dns های مختلفی هم امتحان کردم فایده نداشتدرود اگه نتتون از نظر سرعت اوکیه فقط با فیلترشکن میتوین راحت دانلود کنین!
که اونم یا مثل من شیر کنین با pc یا لبتاپ یا هم اگه مودمتون vpn ساپورت میکنه با اون وصل شین و دانلود کنین.
سلام دوست عزیز،سلام برنامه اندروید xbox streaming رو نصب کنید و راحت از طریق project xcloud روی اکانت خودتون بازی کنید فقط دسته xbox رو با بلوتوث به گوشی وصل کنید توی لیست بازی هاش مثلا هیتمن رو داره که تو گیم پس نیست و خیلی بازی های دیگه ، نیازی به کنسول هم نیست فقط اول از طریق سایت xbox عضو project xcloud بشید و رو گوشیتون برنامه dns رو از سایت شکن رو دانلود و نصب کنید.
من رو اکانتم گیم پس دارم نمیدونم ربطی به این داره یا نه
واسه ايفونم هست برنامش ؟سلام برنامه اندروید xbox streaming رو نصب کنید و راحت از طریق project xcloud روی اکانت خودتون بازی کنید فقط دسته xbox رو با بلوتوث به گوشی وصل کنید توی لیست بازی هاش مثلا هیتمن رو داره که تو گیم پس نیست و خیلی بازی های دیگه ، نیازی به کنسول هم نیست فقط اول از طریق سایت xbox عضو project xcloud بشید و رو گوشیتون برنامه dns رو از سایت شکن رو دانلود و نصب کنید.
سلام هموطن، بخاطر تحریم ها مایکروسافت ip ایرانیها رو مسدود کرده به خانواده محترمتون بگید از بخش تنطیمات شبکه ایکس باکس dns تنظیم کنندبا درود به همه مدیران و کاربران این فروم،
من ساکن آلمان هستم و چند وقت پیش یک ایکس باکس ایکس وان همراه حدود ۱۲ تا بازی از اینجا خریدم و تمام بازی ها را روی دستگاه بدون هیچ مشکلی اینجا نصب و اپدیت کردم و بعد دستگاه همراه با بازی ها و یوزر نیم پسورد اکانتی که ساخته بودم فرستادم ایران ولی الان خانواده ام داخل ایران نمی تونند از دستگاه استفاده کنند و یوزر نیم اونجا غیر فعاله. خودشون یک یوزر نیم جدید ساختند اون هم کار نمی کنه دوستان لطفا ممکنه بنده را راهنمایی کنید از شما پیشاپیش سپاسگذارم.
رفیق من شنیدم این سرویس برای یک سری کشور به صورت محدود و آزمایشی فعال شده شما مطمئنید با شکن وصل میشه فکر کنم نیاز به تغییر ip داره، حداقل سرعت موردنیاز این سرویس چقدر؟ شما با چه سرویس اینترنتی استفاده میکنید و آیا بازیها بدون مشکل و روان اجرا میشن؟سلام برنامه اندروید xbox streaming رو نصب کنید و راحت از طریق project xcloud روی اکانت خودتون بازی کنید فقط دسته xbox رو با بلوتوث به گوشی وصل کنید توی لیست بازی هاش مثلا هیتمن رو داره که تو گیم پس نیست و خیلی بازی های دیگه ، نیازی به کنسول هم نیست فقط اول از طریق سایت xbox عضو project xcloud بشید و رو گوشیتون برنامه dns رو از سایت شکن رو دانلود و نصب کنید.