ممنونچیزی به اسم قیمت وجود ندارع فعلا شما 4 تومن به بالا حساب کن تفاوتش باید 100-200 باشه اورجینال خور آل دیجیتال بگیر چون دیسک هم با این وضع دیگه فایده ای نداره
با eaacces میتونم بتلفیلد انلاین بازی کنم یا باید گلد بخرم
ممنونچیزی به اسم قیمت وجود ندارع فعلا شما 4 تومن به بالا حساب کن تفاوتش باید 100-200 باشه اورجینال خور آل دیجیتال بگیر چون دیسک هم با این وضع دیگه فایده ای نداره
سلام دوستان من کنسولم رو به نت وصل کردم پیغام اپدیت تمد منم اپدیت کردم روی 60 درصد نت قطع شد حالا که وصل میکنم میاد برای اپدیت دوباره ولی یع دفعه میگه برو به سایت ماکروسافت اپدیت هلپ کسی میدونه باید چیکار کنمش
از سیو بازی یه بکاپ بگیر تو فلشسلام. دستگاهمو دادم بازی ریختن آفلاین سوالی داشتم اینه که سیو بازی هارو میشه انتقال داد؟ مثلا چند وقت دیگه بخوام بازی های جدید بریزم یکی از بازی هارو بخوام بازم بازی کنم از ادامه سیو بیاد ( چون کل بازی هارو پاک میکنن بازیها جدید میریزن میگم )
چند ماهه میخوای معمولی یا التیمیت ؟3 ماهه التیمیت از 380هست به بالا معمولیش هم 290-300سلام عزیزان برای خرید گیم پس کدوم سایت رو پیشنهاد میکنید؟
این تی وی شما HDR هم ساپورت میکنهView attachment 133183View attachment 133183
بالاخره تنظیمات 4k اکی شد
تی وی : xvision 55XTU815
xbox one s
بعضی گفته بودند این تی وی ساپورت نمیشه از 4k که اکی کردم
تنظیمات :
کابل : همون استوک xbox one s
توی تنظیمات تی وی ورژن کابل hdmi باید بزارید رپی ورژن ۲
حتما باید به پورت hdmi 1 mhl وصل کنید
4k 60hz 10 bit جواب میده
سلام hdr رو فقط رو پورت usb 3 ساپورت میکنه و رو پورت های hdmi نه متاسفانهاین تی وی شما HDR هم ساپورت میکنه
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk