با سلام
من و برادرم قصد داریم یک دستگاه ایکس باکس وان ایکس تهیه کنیم و در صورت لزوم یک یا در صورت اجبار دو اشتراک لایو تهیه کنیم و در همین خصوص یک سری سوال داشتم:
۱- اگر سی دی بازی را تهیه کنیم، هر دو نفر می توانیم بازی را آنلاین بازی کنیم؟ زمان بندی بازی به گونه ای هست که معمولا یا من خانه هستم و یا ایشان و بنابراین دو دستگاه نیست که هر دو هم زمان بازی کنیم. یعنی اگر دو تا اکانت لایو بگیریم و من امروز با سی دی بخواهم آنلاین بازی کنم با اکانت خودم و فردا ایشان بازی کنند با همان سی دی، اکانت ها بن نمی شوند؟
۲- اصلا امکان آنلاین بازی کردن با اینترنت ایران هست؟ یا باید آی پی غیرایرانی داشته باشم؟ و این که از داخل محدود شده یا از بیرون محدود مان کردند؟
۳- فعلا قصد داریم این بازی ها را تهیه کنیم. دوستانی که تجربه بازی آنلاین دارند بفرمایید که با کدامش با اینترنت ایران مشکل داشتند یا کدامش از ایران انجام شده:
Red Dead Redemption 2
FIFA 20
PES 20
COD MW
BF
۴- مصرف دیتای آنلاین بازی ها به چه صورت هست؟ کدام بازی مثلا هر گیم یا هر ساعت حدودا چقدر دیتا مصرف می کند؟
پیشاپیش از پاسخ های شما سپاسگزارم
خوشحال میشم پاسخ بنده رو هم بدید.
سلام و عرض ادب
مبارک باشه
اگر اشتباه منظور شما رو متوجه نشم:
میفرمایید قصد خرید یک کنسول XBOX ONE X دارید ولی دو نفر هستید و میخواهید از همین کنسول در ساعت های متفاوت با اکانت های متفاوت استفاده کنید (حالا چه آنلاین، چه آفلاین).
اول این رو عرض کنم خدمت شما که نیازی به خرید دو اشتراک گلد نیست
شما دو حساب کاربری میسازید و هر دو را روی همین کنسول بصورت HOME ساین این Sign In می کنید
سپس به دلخواه خودتون یکی از این دو حساب (فقط و فقط) رو اشتراک گلد میگیرید
همین کافیه و از همه قابلیت ها روی اون کنسول میشه استفاده کرد و همه اکانت های میتونند آنلاین بشند و مشکلی هم نیست و بن هم در کار نخواهد بود (چون کاملاً قانونی هست)
1- اگر قصد خرید Disc دارید (CD نیست و صحیحش دیسک بلوری BD هستش) هیچ مشکلی با این متنی که شما نوشتید به وجود نمیاد و صحیح هستش، خیالت راحت
چه محتوا دیجیتالی باشه و چه خرید دیسک فیزیکی شما میتوانید به دلخواه روی کنسول خودتون ازش روی هر تعداد اکانت بازی کنید
2- بله خیلی ها بازی میکنند. صد الیبته به بازی و سرورهاش هم ربط داره ولی خود من خیلی از عناوین رو بازی میکنم.
اکثر عناوین اجرا میشند و تعداد محدودی بازی هستند که IP ما رو تحریم کردند که اونم راه حل داره (مثل دویژن 2 که خودم خیلی راحت بازی میکنم با اینکه تحریم شدیم).
3- همه عناوینی که نوشتید رو من دارم و بازی میکنم و همه بدون مشکل اجرا میشند فقط الان دقت کردم PES20 بازی نکردم ولی PES 19 بازی کردم و مشکلی نبود.
4- والله برای مصرف چون دیگه مثل قدیم اینترنت قطره ای نمیخرم و ترافیک های بالا تهیه میکنم، حساب نکردم ولی زیاد نیست. اگر ADSL استفاده میکنی نگران نباش
خوش باشی