سلام دوست عزیز،این برنامه فیلتره و نیاز به فیلتر شکن داره و اینکه فعلا نمیشه اینکارو کرد چون برای یک سری از کشورهاست با وجود فیلترشکن زدن باز کار نمیکنه،برای من کار نکرد باید صبر کرد برنامه توسط مایکروسافت کامل بشه بعد،اخرای سال ۲۰۲۰سلام چطور میتونم تصویر کنسول رو بندازم روی گوشی اندروید بعد با دسته بازی کنم؟
فقط در همین حد میدونم که باید از برنامه رسمی مایکروسافت به نام xbox game streaming استفاده کنم
لطفا اگه کسی میدونه چطور باید راه اندازیش کنم راهنماییم کنه
فیلماش هم تو یوتوب هست که چنین کاری شدنیه ولی بلد نیستم چطور.
سلام ،این برنامه فیلتر شده باید با فیلترشکن بری،و اینکه برای یک سری از کشورهاست فقطسلام. دوستان یه سوالی داشتم. من میخوام پوینت هایی که در rewards جمع کردمو به گیفت کارت تبدیل کنم اما ازم شماره امریکا و کشورهای دیگه رو می خواد در صورتی که از شماره های مجازی که به صورت رایگان هست را استفاده کردم نشد. اگر از دوستان کسی در این مورد اطلاعی دارد کمک کند ممنون میشم.
سلام،بازی هکی نداریم،یک نفر رو کنسولت اکانت خودشو میزنه و میکنه اکانتشو هوم،بعد هر چی بازی تو اکانتش هست تو کنسولت ظاهر میشه و میتونی دان کنی یا برات دان میکنه یا برات میریزه بازهارو،بعد طرف پسوورد اکانتشو عوض میکنه و بهت میگه به هیچ عنوان نباید انلاین بشی چون اکانتشو میزنه رو ۱۰۰تا کنسول دیگه،بعد میتونی بازیهارو با اکانت خودت بازی کنی. و البته افلاین ، نه انلاینسلام
دوستان به چه شکل میشه بازی هکی یا افلاین روی اکس باکس وان ریخت
سلام دوست عزیزسلام دوستان
چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1_کنسول ال دیجیتال بهتره یا دی وی دی خو؟ تفاوت قیمتشون چقدره
2_فردا میخوام بگیرم..90درصد استفاده انلاین بازی کردنه بلتلفیلده و شاید pes
خواستم بدونم باید کنسول خام بگیرم؟یاازاین اکانتی ها که بازی میریزن هم میشه؟
روشی هست که بتونم بتلفیلد و فوتبال را فقط انلاین بازی کنم بقیه را اکانتی؟
3_دواکانت مختلف که یکی مخصوص انلاین باشه و یکی مخصوص آنلاین امکانپذیره؟
سلام خیلی ممنونسلام ،این برنامه فیلتر شده باید با فیلترشکن بری،و اینکه برای یک سری از کشورهاست فقط
بهترین کار اینه که اگه کسی خارچ از کشور داری که جزو اون 10 15 تا کشور مورد تایید مایکرو هست با اونا هماهنگ کنی و شماره اونا رو بدی.سایتهای شماره فیک هم ریسکیه.مخصوصا اونهایی که شماره هاشون بیشنر از 5-6 روز می گذره. اگه تاییدم نکنه ممکنه اکنتتو ساسپند کنه مایکرو که چند بار واسه من کرده.ولی با شماره های واقعی معمولا مشکلی نیستسلام. دوستان یه سوالی داشتم. من میخوام پوینت هایی که در rewards جمع کردمو به گیفت کارت تبدیل کنم اما ازم شماره امریکا و کشورهای دیگه رو می خواد در صورتی که از شماره های مجازی که به صورت رایگان هست را استفاده کردم نشد. اگر از دوستان کسی در این مورد اطلاعی دارد کمک کند ممنون میشم.
در مورد خام گرفتن یا با اکانت می تونی بدی برات بازیهای مهم که انلاینش برات مهم نیست مثل رد دد و اساسینز و ... رو برات افلاین بریزن و وقتی تموم شدن کنسول رو انلاین کنی و بازیهای انلاین بری. من خودم اینکار رو کردم.ولی یه مورد خیلی عجیب اینه که بعد از انلاین کردن کنسول البته چند ماه بد فهمیدم) که همه اون بازیهای قبلی و خیلی بازیهای دیگه که احتمالا تو اکانت افلاینم بوده به راحتی قابل دانلود مجدد هستن و وقتی کنسول آنلاینه هم به رااحتی بازی می شه!!! چون خود فروشکاه گفت اگه انلاین کنی همه بازیا می پره.در واقع بایدم اینجور باشه و قاعده بزی فلاین اینه.ولی واسه من مشکلی نداره! در واقع فروشنده اکانت رو می زنه تو کنسول و هوم می کنه و بعد پاک می کنه و به 100 نفر دیگه هم می فروشه.البته من خودم اونا رو بیشتر افلاین می رم.می ترسم یهو بن شم.ولی جالبه 73 تا بازی دارم تو قسمت ready to install ! در ضمن هزینه شم پارساال که کنسول رو گرفتم پشت شهرداری هارد 500 رو از 100 تا 150 می گرفتنسلام دوست عزیز
۱.دی وی دی خور چون اگه به ه هر دلیلی کنسولت بن بشه شایدم هیچوقت نشه میتونی از درایوش استفاده کنی به عنوان پلیر،دقیق نمیدونم شاید ۳۰۰یا ۴۰۰تومن
۲.مبارک باشه، pesانلاینش فیلتره
خام بگیری باید خودت هزینه کنی برای بازی حالا یا گیم پس بگیری یا پولی، اکانتی ها اگه بگیری یکساله بهت میدن یک میلیون اینطورا
۳.به اکانت مربوط نیست به کنسول مربوطه،اگه اکانتی بگیری که افلاین باید باشی به محض وصل شدن به نت دیگه نمیتونی بازیهاتو انجام بدی چون طرف اکانتو به ۱۰۰نفر دیگه داده
سلام دوست عزیز
۱.دی وی دی خور چون اگه به ه هر دلیلی کنسولت بن بشه شایدم هیچوقت نشه میتونی از درایوش استفاده کنی به عنوان پلیر،دقیق نمیدونم شاید ۳۰۰یا ۴۰۰تومن
۲.مبارک باشه، pesانلاینش فیلتره
خام بگیری باید خودت هزینه کنی برای بازی حالا یا گیم پس بگیری یا پولی، اکانتی ها اگه بگیری یکساله بهت میدن یک میلیون اینطورا
۳.به اکانت مربوط نیست به کنسول مربوطه،اگه اکانتی بگیری که افلاین باید باشی به محض وصل شدن به نت دیگه نمیتونی بازیهاتو انجام بدی چون طرف اکانتو به ۱۰۰نفر دیگه داده