پرسش و پاسخ Xbox One

دوستان یه سوال داشتم میشه از یک اکانت به یه اکانت دیگه xbox پول منتقل کرد؟
خیر
میشه با اون پول بازی خرید و بازی رو به یه اکانت دیگه کادو داد. پول رو نمیشه انتقال داد چون اینجوری شبکه اکس باکس لایو میشد یه محل انتقال پول و ولی سو استفاده میشد کرد ازش.

• Like
Reactions: sajjad6988
خیر
میشه با اون پول بازی خرید و بازی رو به یه اکانت دیگه کادو داد. پول رو نمیشه انتقال داد چون اینجوری شبکه اکس باکس لایو میشد یه محل انتقال پول و ولی سو استفاده میشد کرد ازش.
چجوری میشه یه بازی که خریداری شده را به یه اکانت دیگه کادو داد؟ میشه کامل توضیح بدید؟

چجوری میشه یه بازی که خریداری شده را به یه اکانت دیگه کادو داد؟ میشه کامل توضیح بدید؟

امیدوام کمکتون کنه این ویدیو . این همه تو سایت تاپتو و دانلود ها برای ما لینک بازی ها رو میزاری این حداقل کمکیه که ما میتونیم برات بکنیم برادر من .

Can you trade Xbox one digital games?
Unfortunately, you're not able to trade digital games. hey, Unfortunately game trades are not possible on a digitally purchased game and are likely never to e tradeable, You can try for a refund via the xbox website but refunds are not always accepted.
You cannot sell digital games that have been downloaded to your account. ... To sell physical copies of games, take them to any retailer that will buy them or sell them to personal friends or whatever method you choose
How to gift digital Xbox One games
  1. Find a game to gift on the Microsoft Store on your Xbox One console.
  2. Select Buy as gift from the store listing.
  3. Select Choose from your list of Xbox friends.
  4. Choose a Gamertag from the friends list that appears.
  5. Enter your preferred sender name (this can also be used to send a small message).
  6. Confirm your payment details to complete the transaction.
The recipient will now receive an email from Microsoft, at primary communication email address attached to their Microsoft account. This contains a 25-character key for redemption via redeem.microsoft.com, the Microsoft Store on the console or other official Xbox applications.

Games can also be gifted without specifying a Microsoft account, by providing a valid email address. Xbox digital gifting currently revolves email delivery anyway, making the redemption process is near identical for the recipient. However, instead of choosing an Xbox friend, enter an email when prompted.

Xbox Live Accounts - Buy Sell Trade

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز ه تازگی دیدم چند جایی میگن بازی برا میریزیم انلاین هم میتونی بازی کنی از 200 گرفته تا 400 هرکی یه قیمت میگه
اما چیزی که باعث تعجبم شد میگن انلاین هم میتونی بازی کنی بدون اینکه بازی هات بپره آیا درسته؟روش خاصی اومده؟کسی تست کرده؟

درود برهمگی ... دوستان بنظرتون الان ارزش داره xbox one بگیرم ؟ بدلیل انکه سری جدید ایکس باکس یعنی سری x معرفی شده آیا خرید one معقوله یا ضرر نمکینم ؟

سلام دوستان عزیز ه تازگی دیدم چند جایی میگن بازی برا میریزیم انلاین هم میتونی بازی کنی از 200 گرفته تا 400 هرکی یه قیمت میگه
اما چیزی که باعث تعجبم شد میگن انلاین هم میتونی بازی کنی بدون اینکه بازی هات بپره آیا درسته؟روش خاصی اومده؟کسی تست کرده؟
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟

درود برهمگی ... دوستان بنظرتون الان ارزش داره xbox one بگیرم ؟ بدلیل انکه سری جدید ایکس باکس یعنی سری x معرفی شده آیا خرید one معقوله یا ضرر نمکینم ؟
ههه جوک میگی برادر!!!قیمت پایه ایکس باکس سری ایکس ۵۰۰ دلار !!۱۳ تومنی ام حساب کنی مبشه ۶/۵ میلیون.
یا شما خیلی پولداری یا ما خیلی فقیریم.

سلام. دوستان من xbox one s دارم که توش بازی کپی ریخم کپیخوره یعنی. حالا اگه اپدیت افلاینش کنم مشکلی واسه بازیا یا دستگاه پیش نمیاد؟
فایل اپدیتو از مایکروسافت گرفتم و با فلش میخوام اپدیتش کنم

ههه جوک میگی برادر!!!قیمت پایه ایکس باکس سری ایکس ۵۰۰ دلار !!۱۳ تومنی ام حساب کنی مبشه ۶/۵ میلیون.
یا شما خیلی پولداری یا ما خیلی فقیریم.
رفیق بنده در مورد قیمت سری جدید نکفتم .. خاستم بدونم قیمت نسخه قبلی یعنی one پایین میاد یا فرقی نمکینه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or