سلام دوستان. من الان ps4 دارم. روی ps4 به 4 روش میتونید بازی اجرا کنید : 1) بازی با دیسک که برای اینکه بازی اجرا بشه باید فریمور دستگاه بالاتر از فریموری باشه که بازی نیاز داره.2) بازی قانونی از طریق خرید اکانت دیجیتالی ( فقط انلاین ، فقط افلاین، هم افلاین هم انلاین) که بازم دستگاه باید فریمورش حداقل با اونی که بازی نیاز داره یکی باشه .3) اکانت هکی که یه نفر تو یه جای دنیا یه اکانت داره و به روش 2 بازی خریده و حالا یکی اونو هک کرده و روی ps4 اجرا میکنه و باید دیتارو با هارد انتقال بدی که بازم دستگاه باید فریمورش حداقل با اونی که بازی نیاز داره یکی باشه 4) حالتی که دستگاهو جیلبرک میکنی که باید فریمور دستگاه 5.05 باشه که خب خیلی از بازی ها الان دیگه چون فریمور بالاتری نیاز داره روش اجرا نمیشه
که به ترتیب قیمتش از روش 4 به 1 افزایش پیدا میکنه.
اما الان تو فکر خرید xbox one s هستم . همه ی اون راه های بالا رو گفتم برای اینکه میخواستم بدونم چند تا راه با برای نصب و اجرای بازی روی xbox oneهست و کدومش به صرفه تر هست . و اینکه کلا به نظرتون ps4 رو بفروشم xbox بگیرم یانه. دستگاه نقطه ضعفی داره یا نه. یادمه اوایل باید حداقل یک بار در روز انلاین میشدی.الانم همینجوریه
سلام،
ایکس باکس چند تا روش نصب داره
1. کنسول با بازی آفلاین بخری( به اندازه ظرفیت هارد) اینطوریه که فروشنده کلی بازی داره و چنتاش رو با اکانت خودش برای شما نصب میکنه، بعد کنسول تا وقتی آفلاین بمونه مشکلی پیش نمیاد.
2.کنسول با بازی اورجینال (دیسک یا دیجیتال)
_ دیسک: بازی فیزیکی میخری میندازی نصب میکنی تمام
_ دیجیتال : که چندتا روش داره
A: بازی رو مستقیم با گیفت کارت یا هرجوری میخری.که دائمه
B: اکانت گیم پس بخری : که بیش از 100 تا بازی خوب داره ولی مدت داره، یعنی اشتراک 1،3،6 و یا 12 ماهه میتونی بگیری.
3. Share game with xbox home: یعنی مثلا تو 2 تا کنسول تو خونه داری و میخای که هر چندتا بازی رو اولی داری رو دومی هم نصب کنی که کاملا قانونی هم هست تا وقتی که مایکروسافت باور داشته باشه که 2 کنسول برای یه خانواده در یک خانه میباشد که به این روش هوم ایکس باکس میگن.
**نکته
الف- به غیر از روش کنسول با بازی آفلاین بقیه موارد دستگاه اولین بار آپدیت میشه حجمش هم بستگی به دستگاه داره.
ب- به غیر از روش کنسول آفلاین بقیه احتیاج به یک اکانت لایو داره، یعنی باید با یک ایمیل مایکروسافت سینگ شه.( در حال حاضر برای وصل شدن به تغییر دی ان اس احتیاجه)
پ- برای آنلاین بازی کردن باید اکانت گلد بخری که پولی و مدت داره،
** ترفند
میتونی با ماکروسافت ریوارد دلار مجانی مگیری و بازی بخری!! ( خودم یه 20 دلاری باهاش گرفتم تاحالا)
** تذکر :
1. خودم تاحالا بازی فیزیکی نخریدم و نصب نکردم پس شابد اشتباه گفته باشم.
2. از لحاظ قیمت فکر کنم بازی با ایکس باکس به صرفه تره (به خاطر گیم پس و گلد)
3.از کسایه دیگه هم بپرس اشتباه راهنماییت نکرده باشم
پایان
عجب مقاله ای شد!!